37982
  • Coine
    Na de mégis !
    Hogy műxik ? Amikor behúzom a kart akkor végül is mi megy végbe ? Húrokkal csinál vmit ? Extra torzítás ?
  • Coine
    baz MEGINT szarozik az SG !!

szal hogy műxik stb. ?
  • Coine
    .műxik.
  • Coine
    Dögöljek meg, de mire használják a tremoló kart ?!?!?!?
    Mert +mondom őszintén nem tudom pontosan, mire szolgál ?
  • Lateralus
    ------Yoghurt

Hát nézd, ízlések és pofonok. Kinek mi jön be. Azért ajánlottam az Ibanezt, mert minőségben messze a Hohner felett van. Persze abban igazad van, hogy például ez a hangszer egy belépő modelljük. Kezdőknek készült és ennél vannak minőségibb Hohnerek is akár. Szétnéztem itt a neten és az L75-ös Hohnert jobban lehúzták minden szempontból, mint a GRX Ibanezt. Hát igen, azt hiszem Indonéziában szerelik ezt az Ibanezt és feltehetőleg olcsóbb anyagokból. A tremolója sem egy Floyd Rose, de a hivatalosan agatisz-fa a teste és rózsafa fogólapja van. Mondjuk, ha nem jön be kinézetre, akkor nem érdemes erőltetni.
  • Coine
    bármikor.

bár már leírtam párX, hogy kéne, de remélem most már menni fog ;´)
  • Yoghurt
    Örök hála..
  • Coine
    tessék, most fordítva vannak a kacsacsőrök.
  • Coine
    >p<>img src="http://www.xy.hu/kep.jpg"<>/p<
  • Yoghurt
    Ja, valaki leírná nekem, hogy lehet beilleszteni képeket?

mondjuk ezt: http://www.kepek.hu/gitar.jpg

és hogy ne keresse ezt a képet csak egy helyen rotsd el a kacscsőröket lécci. Mondjuk fordítva írd őket.
    Úgy jobban megértem hogy kell. Előre is kösz...

• Yoghurt
    Inkább használtan veszek, mert ennyiért jobbat lehet venni.
  • Yoghurt
    Kösz, de ezek préseltfások, nem?
    Amúgy meg csontugyanilyen van egyik haveromnak.
    És a feje sem jön be annyira. (ez a GRX fej)

:)
  • Lateralus
    He-he !

Látom Coine nagyon igyekezel ! Legalább utánanéztél és ez is valami. Egyébként a háromból egy bejött. Gibson Les Paul Custom.

her Valo,

Az erősítőfejek nem szólnak magukban. Mindenképpen kell hozzájuk láda. A bevonat csak díszítés és/vagy szellőzés.

Yoghurt,

Fel a fejjel. Lesz még ilyenebb ajánlat is. Kipróbáltad egyébként előtte? Lehet, hogy nem is lett volna olyan jó vétel. Mennyi lett volna 65 ezer ? Hozzáteszel még négyet és az Oroszlánbarlangban veszel egy Ibanez GRX70BK-t. Dupla hangszedős, metalos kinézet, garancia és tök új ! Az új Hammerben a 21.oldalon van róla kép.

Varlamov,

Szerintem ne vegyél fej nélküli Hohner basszgitárt. Nem mintha olyan szar lenne, de speckó húrok kellenek hozzá, ami egyrészt nem kapható minden boltban. Járkálhatsz utána. Másrészt örülsz, ha kapsz egy két fajtát a húrokból, míg másfajtából válogathatsz. Harmadrészt olyan két éve 8000-Ft körül volt hozzá egy húrkészlet. A sima készlet sokkal olcsóbb. Ilyen hangszere volt a basszusgitárosunknak is, de az állandó húrproblémák miatt örült, hogy eladta. Valahol nem akarták bevenni, mert "nem lehet felakasztani" a fej hiánya miatt. Ilyen baromságot !!? Amúgy, ha ez ugyanaz a típus, akkor aktív az elektronikája és ez azt is jelenti, hogy elemet kell belerakni például. Volt egy két rossz tapasztalat az elektronikájával, mert annyira kihajtotta a hangszert, hogy szétlőtt pár hangszórót, ezért csak nagyobb cuccon érdemes hajtani. Nekünk egy Peavey TNT 150wattos basszuskombó hangszoróját szétszedte egy idő után. De ha van az ára mellett még sok pénzed marha drága húrokra hozzá és jó nagy cuccod is van hozzá, akkor ajánlott hangszer.
  • Coine
    Mosto olvastam Hammerben pár hírdetést, vann eladó gitárock...
  • ibrahim
    mé nem csaptad nyakon?
  • Yoghurt
    Pedig milyen jól nézett ki
  • Yoghurt
    Most várhatok még egy ilyen ajánlatra...Arrrrg
  • Yoghurt
    Megbaszéltem a csávóval, hogy vasárnap érte megyek,
    erre csütörtökön mikor újra felhívom, azt
    mondja ' Már nem aktuális'.
  • Coine
    Nem próbáltam, nem hallottam, nem láttam.
    passz
    bocs
  • Coine
    Na mondom sztem mi lehet, most nézegetem a Gibson.com-ot.

Les Paul Custom
    Les Paul Studio Gothic
    Les Paul Junior Special w/HB's

Hát ezekre tippeltem, legalább közte van a megoldás ?
  • Coine
    Hát nem tudom...kicsit fura lenne ha a fej szólna magában láda nélkül...de ki tudja !
    Eladókat kérdezted már ?
  • Coine
    Fogalmam sincs, nekem nincs -csak- fejem.
  • Coine
    könyebbet
  • Coine
    Ennél könnyebbet nem is mondhattál volna....
    Bocs, de passzolok...
  • Ktulu
    Kene haveromnak 60e forintig balkezes bassgitár, pliiz segítsetek!
  • Coine
    Majd utánna nézek vmikor...most meccset nézek :)
  • Lateralus
    Les Paul...Les Paul !!! Na de milyen ???? Tessék egy kicsit pontosítani. Abból is van ezernyi.
  • Ktulu
    Nekem másodikra is a Les Paul... :))
    Egyébként sajna elég sok rosszat hallottam a honer gitárokról, mondjuk ha ez tormor fa akkor nemtom milyen, de haveromnak volt egy ilyen muanyagtestu kezdo gitaraja es azt mondta, hogy eleg szar volt...
  • Coine
    Így első ránézésre nekem Les Paul ugrik be.
  • Lateralus
    A humbucker az a hangszedő fajtáját jelenti. Ezek két tekercses hangszedők. Mélyebb tónusúak, könnyebb őket torzítani...metalosabbak.

A Hohner gyakran EMG pickupöket szerel a gitárjaiba.

És a 20 milliós kérdés a Legyen Ön is Milliomos-ban:

Melyik híres gitárról mintázták ezt a Hohner L75-öst ? (csak pontos válaszokat fogadok el)

A nyertes 20 millió virtuális piros pontot kap és az ehavi Fürge Újjak Magazint, melynek címlapján Yngwie Malmsteen található !
  • Coine
    itt a kép

látom a HTML tagok még nem mennek :)
  • Yoghurt
    A pickup Humbacker nemto így írják-e, és a teste tömörfa ( nem préselt lemez)
  • Yoghurt
    Na jó vk illessze már be nekem eztet:

http://www.stop.hu/apronet/kepek/811781.jpg
  • Yoghurt
  • Yoghurt
    Ezt szemeltem ki:

"HOHNER Professional L75 gitár (gyári számos, nem Rockwood! ) dögös hangú, szép állapotban új gazdát keres. A kemény formatok a ráadás. Hívjál! "

Ez 65 rugóért

Van kép is:

EZ A SZÖVEG LESZ KÉK

• Ktulu
    :))
  • Ktulu
    Általában azért ezen a szinten a "mester" is szokott tanulni valamicskét a tanítványoktól...
  • Coine
    Pontosan, Kirk is tud nagyon sokszínű lenni, de nem mutat meg mindent, az lenne máyer ha tőlle lehetne tanulni gitározni :)

Télleg végül is ő, hogyan tanult a Satrianitól ? Hogy került oda ?
  • Coine
    csak nyugodtnak és lazának kell lenni....hmm...különböző élvezeti cikkek :-D
  • Ktulu
    Ti mivel melegítetek be, hogy minél előbb legyetek 100% os teljesítményen? Én most tanultam egy cool Paul Gilbert gyakorlatot :))