37982
  • Yoghurt
    azért szedi le újra, és újra ezeket a képeket, mert bmp-k?
    minden frissítésnél újratölti, de a homelapon is, ahonnan beillesztettem...
  • Yoghurt
    akarom 'mondani' 2000
  • Yoghurt
    ilyen gityó sincs 200 km-es körzetben... :(
  • Yoghurt
    Wonderfull.....

450$
  • Coine
    ..ha lenne közép Eu-ban... :(
  • Yoghurt
    Ha lenne M.o.-n Esp márkaker, azonnal szétnéznék ott...
  • Yoghurt
    Bakker ez nem rossz:

289$

de ez se semmi (ESP KH502 Kirk Hammett LTD ):

699.99$

• Garrett
    nem tudom lehet hogy rosszul olvastam a ESP honlapon, de ott úgy volt írva asszem hogy KH-502 és annak volt egy vintage változata. lehet hogy elnéztem... de az tény hogy kurva jol neznek ki a kirk hammett sériás gitárok...
  • Coine
    Nekem mind3 gitár jól jönne ;)
  • Coine
    Persze, még képet is raktam be ide anno róla.
  • Garrett
    ooopsz vintage!
  • Garrett
    jujj láttam egy gyönyörű gitárt... nemtom ismertitek e : ESp:KH-502 vitnatge széria a Kirk Hammett változat naggyon gyönyörű!!!!!!!!!
  • Ktulu
    :D
  • Coine
    És honnan szerezzem meg azt a videot ?
  • Coine
    whiplashh :))

nem szoktam és nem is tudom mi az :)
    akkor már elmondhatnád ha +említetted :)
  • Coine
    Ma voltam gitározni....a tanárom jó modszereivel újból jól +szivatott, ott készülök, hogy elnyomjam végre fullosan a Seek & Destroyt erre akkordokat kezdett el kérdezni....nagyot égtem, most meg tanulhatok meg 30-40 akkordot MEGINT :-((
    Jah meg vettünk vmi blues-rock-os Edda dalt, nagyon 1xű, de jól szól :)
  • Coine
    Az engem is érdekelne, de most heppi vagyok, mert lehet, hogy a csórt Sg az enyém lesz végleg
  • Ktulu
    Mennyi az az ár alatt???
  • Coine
    Sok sikert, én elvagyok most ezzel az SG-vel egy jó darabig amíg a tulaj visza nem kéri, de az még sztem akár évek is lehetnek, hisz 10 évig nem játszott rajta, csak porosodott, most minek kéne neki ?
    De hogy ha visszakéri akkor, majd egy ESP-t ;-)
    Vagy akármilyen jó import Gibson, Jackson, Fender stb, csak ne kóreai legyen :-)
  • Coine
    Hát sztem is ennyit a Finkley-ről, vagy nyomás Németbe vagy rendelj ;-)
    dee Itáliában is van hivatalos ESP márkabolt :-D
  • Coine

báz ezzel már gyúrni is lehet :-D
  • Coine
    nem ismered a Hamert ?!?!? Pedig nem kis amcsi márka !
    http://www.hamerguitars.com/
  • Ktulu
    Ibanez rulz!
  • Coine
    Ibanezt miért dobod elvből ?
    PRS gitárok ? :-)))
    Hamer, Yamaha gitárok ?
  • Coine
    Na kb. ez jelzi, hogy mennyire ért hozzá az eladó...
  • Coine
    Helyes, még 1 ember akit nem vernek át ;-)
  • Ktulu
    PUSZTULJON A VILÁG, MEGDÖGÖLHET MINDEN MOCSKOS FASSZOPÓ!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Coine
    1etértek, undorító, hogy mit +nem engednek maguknak.
    Ezért szvsz csak, olyan helyen érdemes vásárolni, ahol kipróbálhatod a cuccot előtte.
    her Valo remélem nem fox szívózni az ESP gityóval, Finkley-ben simán rád sóznak egy görbe nyakút
  • Coine
    És ez 300e ??? Már nem azért, de ez kicsit qrva drága...számold már át az hány $ és menj el az ESP honlapjára és nézd+ mit kapnál azért a pénzért.
    Na mind1, én nem akarock neked tanácsot adni, de nyugi én nem fogom előlled +venni, amúgy jó gitár, csak sztem kicsit drága...hiába...Finkley...
  • Coine
    De melyik típus ?
  • Coine
    Melyiket ? :-D
  • Coine
    Most Joe Satrianit hallgatok...beszarás...
  • Coine
    Igazad van, az lesz.
    Engem meg nem érdekel a ma divatos zene, szarock rá, azt hallgatok ami jó, régi zenéket, de nagyjából figyelem az új hullámot is, persze a szuper nu-pop-metal kihagyásával...
  • Coine
    Tudod engem nem nagyon érdekelnek a mostanság divatos zenék, mi is most 1általán a divat ?
    Na mind1, én persze kíváncsi lennék tremolós gitárra, mivel nekem nem, olyan van :)
  • Lateralus
    ---------- her Valo,

Van ebben igazság, amit mondasz. Olyasmi ez a tremolo, mint az auto-wah effekt, abban is behatároltak a lehetőségeid. Mondjuk ez a tramolo azért nem is próbálja meg utánozni a kar által nyújtott hangzást, mert nem is nagyon tudná. Csak viszonylag lágyan és gyorsan lebegteti a hangot. Ettől olyan gyorsan hullámzó érzete lesz.

-------Coine,

Nem is hátrány az ha nincs tremolo egy gitáron. Sok típust egyáltalán nem szerelnek fel tremoloval és nagyon sok gitáros nem használja, vagy nem is szereti. A most divatos zenékben, néhány kivételtől eltekintve, nem is megy.
  • Coine
    Akinek esetleg Metallica TAB-ok kénének az feltétlen menjen el ide : http://www-unix.oit.umass.edu/~ksl/guitar/metallica/tabs.html
    Itt van többfajta gitár, bassz és dob TAB.
    hell
  • Coine
    Aha, most már vágok mindent, kösz.
    Sajna az én gitáromon nincs tremolo kar.
  • Lateralus
    ----------Varlamov,

Szívesen ! Úgy látszik nekünk másfajta Hohnerünk volt. Ha ez a hangszer fejnélküli, akkor milyen techikával fogatod a húrokat a fejhez ? Eredetileg a fej nélküliekhez más hosszúságú és két végén gömbvégű (ball-end) húrokat gyártanak.

---------Coine,

A tremoló lényege nagyjából valóban az, amit az előttem szólók már elmondtak. Nem le-föl kell nyomni, mint egy ajtókilincset, hanem a gitár teste felé, vagy attól el (előre-hátra) és a húrokat feszíti, vagy lelazítja. Szólóknál szokták használni. Hátránya lehet, főleg az olcsóbb hangszereknél és tremolóknál, hogy egy-egy ilyen "vinnyogtatás" után szépen elhangolódik a gitár. Ezért kell hozzá jó játékos, vagy egy komolyabb floyd rose rendszerű tremoló, ami gyakorlatilag megakadályozza ezt. Torzítást nem ad a hangzáshoz és nem is vesz el belőle. Van egy ugyanilyen nevű effekt is egyes effektprocesszorokban, ami a beállítás mértékétől függően a megpengetett hangot le föl lebegteti. Be lehet állítani rajta, hogy milyen mértékben lebegtessen és milyen gyorsan.
  • Yoghurt
    Jaja, meg jobb gitárokon a nyakon is van
    húrleszorító, ez is azért, hogy ne hangolódjon el.

(Eddig, amiket beszúrtál képeket Esp-kről, azokon
    volt ilyen leszorító)
  • Coine
    Az enyémen nincsen tremolo.
    acélkábelem van nekem is :)