37982
Milyet használtok? Te milyenen játszol? Tapasztalatok...?
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
-
#1236 Valo:
http://www.ibanez.com/guitars/guitar.asp?model=RG7420 ezen 2db humbucker van es brutalis...oroszlanban lehet kapni 270-280 ha telleg 300at akarsz kolteni akkor erre voksolnek...igaz ez 7huros de verprofi persze csak verprofiknak
Amugy az LTD esp-k lowendek...szal signatured alatt nem erdemes igazan:] akkor mar Gibson...vagy jackson ami szinten verprofi dolgokat gyart...itt nem epp az alap PS szeriakra gondolok...de ha leirod hogy megis milyen kategoriara gondolsz akkor talan tok ajanlani mas modelleket is:] -
#1235 megint hullaszag van -
#1234 Jó, ha lesz időm szívesen beszállnék.
-
#1233 semmi gond az ilyet meg lehet oldani...csak jelezni kene a tobbieknek hogy mit szolnak ehhez...mellesleg lehet ilyen gitar tutorialokat is tenne fel (olvasgattam regebbi uzeneteket)...szal akinek teccik a dolog vagy csak ugy reszt venne a dologba az jelezze:] -
#1232 aham.
én nem vágom a weblapkészítést és a HTML cuccokat komoly szinten (sőt eléggé nem vágom,.,.) -
#1231 igen...kinek mi a csecsebecseje...stb...tapasztalatok...stb... -
#1230 Ok, de mire gondolsz ?
Tehát mindenki képet küld a cuccairól + ismertetőt és ebből lehetne összedobni egy, ilyen gear page-es ismertető cuccot ? :) -
#1229 amugy van egy otletem...kene csinalni egy gear paget amerikai mintara...sok ilyen oldalt lattam mar...itthon is kene csinalni vmi hivatalos oldalt:] elvegre mi magyarok is zuzunk:] -
#1228 apámm, te se vagy ám szegény ember ! :) -
#1227 w3.enternet.hu/jhetfield csekk it out:] -
#1226 Kramer Striker 300 ST, most vettem.
És te ? -
#1225 ki milyen geart nyomat? -
#1224 Rég jártál erre. -
#1223 vagy csak regen jartam erre fele... -
#1222 hullaszag van... -
#1221 < p > < img src="http://www.xy.hu/kep.jpg" > < /p >
az összes kacsacsőr elől vedd ki a space-t és a link helyére, pedig a kép linkjét rakjad, amit be akarsz szúrni. -
M@niac #1220 Hogyan lehet képet beilleszteni?? -
#1218 Attól függ mennyit akarnál költeni, de szerintem az rg570 vagy rg550 a legjpbb választás, de a 470 se rossz. Itt egy kép egy fekete (szerintem már nem gyártanak belőle feketét, de ki tudja) rg570-ről akkor:
-
#1217 Szerintem jó ez a rendeléses dolog, főleg ha van lehetőséged rá, csak akkor kint kell venni mondjuk egy japán ibanezt, mert azok híresen jó anyagból vannak, tehát mondjuk jó minőségű ibanezt venni nem kockázatos... (ibanezek közt van a legkevesebb hibás, az erdetiek közt jelentéktelen mennyiségű gitár hibás) Szerintem próbálj ki itthon egy-két itthon 200k feletti ibanezt azt dönts, szerintem ez a legokosabb megoldás! -
Lateralus #1215 ----------her Valo,
Méghogy a nem mahagóni gitárok szar hangúak?! Ezek szerint például az összes Fender fos, értéktelen szemét? Gratulálok annak az "okos" eladónak ! Miért nem árul az ilyen cipőpertlit inkább ? Hangszerek közelébe nem engedném.
Mégis LTD-re esett a választásod? Egyébként Ktulu nem mond hülyeségeket. Nem árt (ha van rá lehetőség) egy előzetes ismerkedés a gityóval. -
#1214 Valo vigyázz, ha ez nem japán vagy USA gitár, akkor én vigyáznék vele...
Sok rosszat hallottam a mostanság gyártott olcsó ESP-kről. (pl. olcsó anyagokból vannak ld. tremolo
és akkor még jól jársz ha csak elhangolódik tremolózás közben...)
Szóval ha ilyet akarsz venni, mindenképp "csekkolj" le rajta mindent, ez jótanács! -
#1213 :))
Sok szerencsét mindenkinek a gitárjához!
Én vsz. majd az Ibanez RG570-et választom. -
#1211 tegnap :O) volt Santana koncert......eszméletlen mit tud az öreg ! -
Lateralus #1208 -----------her Valo,
Az amerikai hársból készült gitárok az utóbbi években váltak népszerűvé. Általában hangos zenékhez ajánlott az ilyen fából készült hangszer. A hangja egyenletesen sima jellegű, kevés éllel. A hang ütése közepes, míg a lecsengése kerek és nyugodt. -
Lateralus #1206 --------her Valo
Minden fának jó hangja van amiből gitárokat készítenek. Persze itt nem a "farostlemez" gitárokról beszélünk. Többnyire különleges, igen drága fákat használnak a gitárokhoz. A kérdés csak az, hogy milyen jelleget kölcsönöznek a hangnak. Az amerikai hárs fogalmam sincs milyen jelleget kölcsönöz a gitárhangnak. Majd megpróbálok utánanézni. -
#1205 hmm... -
#1204 nah re, szasztok.
látom semmi extra nem volt amíg távol voltam ;)
-
M@niac #1201 pontosabban?
Hol láttad? -
Flea #1199 Szevasz M@niec!Ugye hogy mi nem baszogatjuk egymást!
Egyébként meg ott van az az Ibanez...Az mégis jobb mint a mostani,nem? -
M@niac #1198 Tudna nekem valaki ajánlani egy viszonylag olcsó (60-70e Ft még ok) és jó gitárt?? A régi nem nagy szám, és elég nagy szükségem lenne egy újra! -
#1197 Jah, ez a gitározásról szól, 1 mást segítjük dolgokban meg mindenben :)
most 1 időre nem leszek, addig se haljon ám meg a topic ;) -
Flea #1195 Csak szivatjuk egymást,poén!Ezt ő sem és én sem vettem komolyan! -
M@niac #1192 Mi az, hogy nem lehet rendelni a musicyo-ról??
Próbáltad?? -
M@niac #1191 Rendben de sajnos nincs rá keret!
Úgyhogy valami olcsó ésa jó gitár kéne!!
----Flea
Szerintem ne vegyél még gitárt! Először meg kell tanulni gitározni szépen, és csak azután érdemes komolyabb gitárba pénzt fordítani. Szóval még egy darabig maradj a réginél! -
#1190 ---Flea
Szerintem ne kísérletezz ilyen márkákkal.
---Maniac
Szerintem, ha ilyen Strato jellegű cuccot akarsz, akkor inkább válszd a stratot. -
Flea #1189 www.musicyo.com -
#1188 életemben nem hallottam róluk, van vmi honlap ami velük foglalkozik ? -
Flea #1187 Hellotok!Mi a véleményetek a Tobias bassgitárokról?Ezek közül is a Toby Deluxe-4(T) -ről? -
Flea #1186 Én ismerem!Nem rossz olyan embereknek mint Te vagy!(sajnos gitározni nem tudsz)
Na jó nem!Szerintem nem rossz! -
Flea #1184 aha!Megvan!Ugye vicceltél velem hogy 320ezer forintért vegyek bass gitárt!Biztosan van annyi pénzem rá!