37982
Milyet használtok? Te milyenen játszol? Tapasztalatok...?
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
-
#1364 az egesz D:] nem Droped E:) -
#1363 Csak a e6-ot hangoltad D-be, vagy mindent 1-el lejjebb? -
#1362 nekem aisz-ra van hangolva a cucc..
ma oran leszedtuk a Brothers in arms-t... elleszek vele asszem egy darabig, de rohadt jo tema.. csipi meg valaki rajtam kivul a Dire Straits-et? -
#1361 meg nem is emlitettem...sikeresen D-Tuned lett a gityom ugy hogy sad but true es egyebek...mellesleg az osszes temat D-re hangolva jatszak mar:] az E kiment a divatbol...bar aki herelt hangon szeret jatszan -
#1360 Szerintem ez Epiphone... -
#1359 nemtom leolvasni a fejen levo markat
amugy nekem nem kell:D -
consono #1358 Érdekelne valakit egy ilyen gitár:
-
#1357 hát a Finkley az nm foglalkozik ESP-kkel, csak volt nala egy japan custom made, de azt sm tudta eladni 3even keresztul... most valahova eltunk, mert nm lattam, de eleg tenyerbemaszo a modora a pasinak.. egyszer pl kirohogott mert egy kerdeztem tole egy gitar arat, 140valamennyi volt, egy fender akusztikus, csak rendelésre hozta volna. Na kérdezem hogy ez eredeti Fender vagy a Squier (nmemlexem hogy kell irni sorry).. erre elkezdett rohogni hogy hahaha hogy képzelem? merthogy fender akusztikus gitárt nm kapok 300e alatt.. na mondom akkor kosz a segitseget pápá.. na nekem itt ásta el magát az a bolt...
Hetfield: sorry :-)) benéztem.. próbatermet csak budán tudok.. -
#1356 Az biztos, de van amibe jobban :) -
#1355 probaterem.lap.hu ? :DD -
#1354 suti...nem studio kell ember...az kicsit huzos...nem demot akarok felvenni... -
#1353 finkley az egy fos...a rakoczin:]
mellesleg igazan minden boltba bele lehetne kotni... -
#1352 Finkley.
De nem ajánlom a helyet. -
M@niac #1351 Hol lehet Magyarországon ESP gitárokat kapni?? -
#1350 probalkozz itt.. van egypar link http://studio.lap.hu/ sok sikert -
#1349 skacok tud vki oraberes probatermet? mondjuk csepelhez kozel lenne a legjobb, de a tobbi is erdekel...uzlet lebonyolitas miatt kene:] -
#1348 Látom nem vagy otthon Metallica témában, sebaj ... :)
Most éppen stúdióznak a fiúk és a 4 húrost most éppen Bob rock producer pengeti, aki kijelentette nem akar csatlakozni a bandához a turnézás miatt.
Szal 1enlőre még nincs új basszgitáros, de a sráczok azt mondták, most inkább az új albumra koncentrálnak, utánna lehet keresni új basszgitárost.
www.metallica.com
www.encycmet.com
www.musicfanclubs.org/metallica/
A többi infót ezeken az oldalakon keresd.
-
M@niac #1347 Kár érte!!
És még nem találtak új basszusgitárost?? -
#1346 Nem teljesen.
Erről most nagyon sokat tudnék beszélni, de nem akarck, fáradt vagyok.
A lényeg : Echobrain projekt miatt Jason és James között összetűzés volt, Jason mélyen meg lett bántva / sértve és ezért is lépett ki.
Persze ez csak az 1ik ok, mondom erről lehetne bőven beszélni...
-
M@niac #1345 Pangás van, srácok! -
#1344 hi ha valakit erdekel vagy tudtok valakit akit esetleg erdekelne:
ELADO egy 1 eves washburn wg-587V 7 huros gityo vadiuj DIMARZIO evolution7-es pickuppal 150 e Ft ert...
bye -
#1343 Jason nm kilépett, hanem kivágták -))) azaz békében elvált a zenekartól.. nm jottek ki James-szel.. kb ennyi :-))
Squier gitárt? én nem vennék, de Te dolgod.. -
M@niac #1342 Szerintetek érdemes Squier gitárt venni??
Láttam az S&M videót! Nagyon állat! Jason miért lépett ki?? -
#1341 :-)))) -
#1340 minek ahhoz metronom...triola baromi egyszeru...amugy elarulom a lenyeget utemhangsulyosan kell pengetni:]
es lehetoleg csuklobol amugy sose leszel gyors es pontos:] -
#1339 upsz.. az szopás.. az E1-es hurt mindig drágán számították fel csomagon kivul.. hiaba.. a masfeles hajlitasoknal ugyebar az elegge konnyen elpattan :-)))
ma vettem egy metronomot :-) sebessegfejlesztes rulez :-)) tanarom aszondta van ket honapom hogy a leggyorsabbon triolazzak :-)) érdekes lesz... -
#1338 frankon mondom gyaricsomibol lemaradt az also E hur...basszak meg -
#1337 értjük
;] -
#1336 na most hogy igy tul vagyok a szar reszen megyek az uj bandaba par uj notat jammelni...asszem az inspiraciot nem kell megemlitenem...mondjuk azt hogy a 80as evek:] -
#1335 Ja, az de mindent tudtam... -
#1334 kisérettségi ? nekem április elején volt.
koncert brutális volt -
#1333 MIlyen volt a koncert? -
#1332 NA levizsgáztam!!!
(történelem "kisvizsga" 3éves anyagból :))
Le vol tak tőlem nyűgözve! -
#1331 éljen éljen, menjünk ünnepleni -
#1330 GRAT -
#1329 na leerettsegiztem...amen -
#1328 hali, én is élek, bár eléggé fájnak a dolgaim a konci után :) -
#1327 na udv...D-Day erettsegi sux mellesleg jo reggelt -
#1326 Én meg itt szopok és tanulok, holnap vizsga !!!
Aztán majd jövök... -
#1325 woodstock 98 vagy 99-es videoim vannak.. eleg batar tenyleg a hangzas ott.. bejon.. az mar az uj kombinációval van?
Yoghurt: koszi, ezzel megerositetted hogy az a gitar egy Gibson es nm ESP...