37982
Milyet használtok? Te milyenen játszol? Tapasztalatok...?
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
-
#1404 mit vártok ebben a nagy melegben
amúgy ez a nyár elég heavy lesz gitártéren.
megyek kurzusra, majd táborba is, szal extra továbbképzésen leszek -
#1403 Terjeng már a hullaszag... -
M@niac #1402 mintha kicsit halott lenne a fórum! -
#1401 salla-lalla-trallala... -
#1400 hmmm.. az akkordozást csípen, az arpeggiozas pedig az egyik legállatabb dolog.. persze akkor mégjobb ha Malmsteeni szinten muveled :-)) csak ugy eleg nehez.. de majd 40 ev gitarozas utan.. hehe.. gondoljatok bele. 70-80 evesen, mar gyarilag benne lesz a kezünkben a vibrato, csak vigyázni kell hogy lene edd a gitárt a bébikajával... :-)))))
én amugy most a Brothers in arms-t tanulom completten. Tokre bejon az ujjal pengetes, hiaba, en is klasszikuson kezdtem... -
#1399 Döglés.
Vége a redves suleeenak.
Pénteken megyek gitárra, akkordozás, alap maior 7 6, bontott akkordozás, szóló.
ezek most a témák :)
-
#1398 Ma se történt sok minden.... -
#1397 Nem baj, ha így haladunk, akkor hamarosan új oldal kezdődik... :)) -
#1396 Jól esett volna, ha nem egy sorba rakja -
#1395 ez jólesett ? -
#1394 Ez érdekes... -
#1393 -
#1392 Jókis meccs volt ez a brazil-belga ! -
#1391 3 számot ismerek róla azt annyi.
lájtos kis rádiórokk -
#1390 hmm kozbe elokapartam az echobrain albumat -
#1389 az, hogy ébren voltam 36 órán keresztül és most az egész hétvégémet végigpihiztem emiatt
húha, most jut eszembe, h. 3 napja nem is volt gitár a kezemben, ez bűn....megyek teszek ellene... -
#1388 mi ez a punnyadas? -
#1387 na akkor spongyát rá...
érdekel valakit a Brothers in arms tabja? -
#1386 noh mi a palya? -
#1385 Senki nem szívatott senkit, csak megmondta a véleményét, ok?
Nem kell zokonvenni, mindenkinek meg lehet a saját véleménye, akármit is gondol... -
#1384 ok, én értem () , csak nem kell it a flame, nyugi legyen, legalább itt !!!!
-
#1383 Nem kell komolyan venni egyebkent...de sajna az teny, hogy allergias vagyok az ilyesfajta dolgokra:] ...gondolom ez ertheto... Amugy csak segitseget probalunk nyujtani...de aki ennyire ellenall...sorry...de azzal en nemtok semmi se kezdeni:] ez van:]
es meg valami...valaki ilyesmi miatt megsertodik?...az tudja mi ilyenkor a tehendo
Mellesleg e temaban akkor en nem is szolok tobbet, sok sikert, hajra...
/metalupyerass/ -
#1382 De akkor se kell vkit szivatni, vagy te ennyire arrogáns fickó lennél James ? -
#1381 mi tiszteletben tartjuk...csak imho kezd nevetsegesse valni a tema -
#1380 Kösz, mondjuk lassan ájulásközelbe kerülök ( több mint 30 órája vagyok ébrem, baznemtudokmárhelyesírni).
szívesen.
píszendláv&metál :D -
#1379 Na Coine legalabb egy normalis tag.. köszi!!! -
#1378 Nem vagyok erre máris balhé van.
Nyugi már, mndenki azon játszik ami neki bejön, mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, TOVÁBBÁ tiszteletbe kéne tartani a másik döntését ! -
#1377 najo.. tovabbi jo forumozast, nekem valahogy elegem lett veloletek.. bye -
#1376 jah ez olyan buzis...nekem ez nemtetszik...fujj -
#1375 Nem földhözragadt, csak nem tudom elképzelni, hogy a kinézeten kívül mi nem tudna egy szériagitáron megfelelni mondjuk egy pickupcserével... -
#1374 mondjunk sajnallak mert gondolom a medgysei kesziti... -
#1373 tul foldhozragadt a gondolkodásotok... -
#1372 miért lenne baromság az hogy olyan gitárom legyen amiylet akarok? most van rá lehetőségem hogy ki is fizessem, akkor meg miért ne? nem lesz drágább mint egy japán ibanez... szal errol ennyit -
#1371 :DDD
Nagyon profi lehetsz, ha saját gitár kell Valo!
Gondolom nem lesz olcsó... mondjuk elég mókás az a 8-12 hónap, addig 60000szor meggondolhaatod magad
Szeritem elég nagy baromság, hacsak nem vagy gitárművész.... -
#1370 Ma voltam benn Medgyonal, jovheten egyeztetjuk le a gitar paramétereit... aztan augusztustol szamitva 8-12 honapra kesz lesz!!!!!! -
consono #1369 Hupsz, tényleg lemaradt, hogy milyen a gitár... Nos, egy Hohner SA35-ös. -
#1368 Nah ma estere over and out...ivas...aki keres az megtalal a hozza lekozelebb levo kocsmaba:) -
#1367 okej...akkor jo gyujtogetest -
#1366 JHetfield: megvan a megoldas.. total custom gitart csinaltatok, igy olyan lesz amilyet akarok.. coooool -
#1365 hehehe