37982
  • netrunner
    nekem is jöhet.
  • netrunner
    szeintem most az új albumulkat fogják lenyomni.
    bár a pupettset sem bánnám :)
  • Ktulu
    Engem minden ilyen ökörség érdekel :))....
    A mailt ide: [email protected]
  • JHetfield
    na elkezdtem felpakolni sajat serverre...szolok ha fent van aztan kuldok linket emailre akinek kell...
  • Coine
    itt nem fogják...akkor én is kimennék :o)
    ez egy külön csak Metallica cover concert volt.
  • Ktulu
    :))
    Ez jó...
    DT koncertre most úgy is megyek...
  • Coine
    Dream Theater játsza a Puppets számot.
    Vol nemrég 1, olyan konci ahol lenyomták a full Pupetz albumot.
  • Ktulu
    Az meg mi?
  • Coine
    ha már ennyire ráérsz lécci nyomasd már fel vhova a Dream of Puppets-et, egy tárhelyre, ne melleslegre, mert mire kirakják...
  • JHetfield
    ZzZz...
  • JHetfield
    Flea: amugy szoktak basszer szolokat is nyomatni?
  • JHetfield
    dehogynem...zuzas van...mellesleg munkanelkuli vagyok szal zuzason kivul semmit:]
    mellesleg jovohet VOLT utana EFOTT es egy 180fokos kanyarral vissza Szigetre:]
  • Coine
    milyen aktív lettél, nyáron nem csinálsz semmit ? :)
    mert évközben nem nagyon írtál.
    ennyire azért nem hiszem, h. készülni kellett az érettségire :D
  • JHetfield
    tiktaktiktak
  • her Valo
    na maradjunk tényleg annyiban hogy minden hangszerhez érzék kell, és egyik sm konnyu...
  • Ktulu
    Nem szólok bele ebbe a beszélgetésbe, mert az egész értelmetlen...
  • Flea
    én beszélgettem erről a dobosunkkal!Az relatív hogy kinek nehéz kinek könnyebb a dob!Ö például soha nem tudna megtanulini basszerozni állítása sszerint!Neki a dobhoz sokkal jobb érzéke van!Én például meg dobolni nem tudnék úgy megtanulni!Ezzel nem azt mondndom hogy egyáltalán tudnánk,csak mondjuk olyan szintre nem hogy az valamire jó legyen!
    Az pedig tény hogy dobolni LEGALÁBB 5 évig kell hogy jól nyomd!Gitározáshoz 1,5-2 év szerintem elég!
  • her Valo
    en mar egy alapot megtanultam dobolasbol, szal nm vaktába lövöldöztem amikor mondtam valamit! A négy végtag szétválasztása kb 3ora gyakorlás után már simán megy, nekem egyedüli nehézséget az okozott hogy az állótamot nm sikerult mindig rednesen eltalalni = a káván szétvertem picit az ütőt, de ugyen megvolt a kísérő cineknél is, de ugy gondolom hogy aki tényleg ezt tanulja annak nincsenek ilyen gondjai.. még annyi tanulság volt hogy hosszunadragban nm tanacsod dobolni, mert folyton a lábgép kalapácsa a nadrágszárba beleakad :-)))
  • TneX
    A dob az baromira nem könnyű,sőt szerintem a legnehezebbek közt van!Próbáltatok már dobolni?Huhh bazz nagyon nehéz...
  • Coine
    Na, azért ez nem feltétlenül igaz.
    Télleg vannak, azért különbségek, könyebb és nehezebb hangszerek.
    A dob sem, olyan könnyű ám !
  • her Valo
    ehhe.. ez meghulyult.. miért nyomta be kétszer? :-))))
  • her Valo
    egyik haver mesélte, hogy a dobosuk kis vézna gyerek, és van egy szám amit mindig a próbák és a fellépések végére kell hagyniuk, mert ha eljátszák a dobos meghal :-))
  • her Valo
    egyik haver mesélte, hogy a dobosuk kis vézna gyerek, és van egy szám amit mindig a próbák és a fellépések végére kell hagyniuk, mert ha eljátszák a dobos meghal :-))
  • her Valo
    oks -))
  • JHetfield
    es utolsokent minden hangszert ugyan olyan nehez megtanulni mint barmi mast:] kitartas:]
  • JHetfield
    es meg valami amig en lenyomok pl egy 200as tempot mittom en 32eket addig a dobos kezzel labbal kalimpal ugyan ebbe a tempoba...tehat nem gyerek jatek...
  • JHetfield
    es itt nem epp a precizitas a lengyeg hanem az hogy a dobosod megeli e a kovetkezo szam elejet:]
  • JHetfield
    Valo: vegyunk alapul egy peldat...koncerten vagy...elso szam...teped a szolot kiraly...vege a szam...a pulzusod rendbe...dobosod meg mar az elso percbe leizzadt...es akkor meg van 5-6 szam...:]
  • her Valo
    ki beszélt itt ritmusgitározásról? ha a dobolásból a legnehezebbet veszed vedd a gitárból is... de nm akarok ezen veszekedni..
  • Ktulu
    Na de mind1...
  • Ktulu
    Nekem meg az a véleményem, hogy a dobolás sok esetben nehezebb a gitározásnál...
    Próbáltál már te mind a 4 végtagoddal tökéleesen ritmusban maradva 200as tempo felett bármit is dobolni??? Szerintem ez azért nagyságrendekkel nehezebb feladat mint a ritmusgitárt nyomni alá, meghát ugye a dobszólók...
    Valo, hogyan jutott eszedbe ez a marhaság?
  • her Valo
    Ktulu:

van egy vicc:
    Anyuka elviszi a kicsi fiat zenesuliba, hogy tanuljon zenelnei. Kerdezi az igazgato hogy: "Na anyuka! Milyen hangszeren tanuljon a kisfia?" erre anyuka:
    -Hát úgy gondoltam hogy hegedülnie kellene
    -Semmi problema, megtanitjuk hegedulni a fiacskajat
    -Mennyi ido lesz?
    -Ugy 20ev
    -Huuu az nagyon sok! Nincs valami rövidebb?
    -Hát tanulhatna gitározni vagy zongorázni
    -És az mennyi ido?
    -16 év körülbelül
    -Hát az is sok! mi lenne ha dobolna?
    -Jah, hát tessék leülni itt kint, azt meg lehet várni!

:-))))))))))))
    na ezzel lehet a dobosokat idegesiteni!
    Amugy nem ugy ertettem az egyszerut hogy konnyu dolog, de nm lehet a gitarozassal egy lapon emliteni...
  • Bakka
    HI !
    Most fogok gitart venni. Ket helyrol tudok szerezni...
    Az egyik egy sima akusztikus, a masikat még nem lattam. Allitolag ureges a belseje es van rajta 3 db hangszinszabalyzo vagy mi a franc.
    Az akusztik: 15 ezer ft
    Az masik amit még nem lattam az a gyerek eladja nekem 6 ezerert hurok nelkul... Ez allitolag jazz gitar! Milyen az a jazz gitar? Melyik ajanlanatok egy abszolut kezdonek...
  • Ktulu
    muhahaha..
    Még hogy dobolni nem nehéz!!!
  • Coine
    1etértek a 2. mondattal, van benne vmi
  • her Valo
    hm.. ennyi mindenen nyomja a csavo? az nm semmi.. mondjuk dobolni nm nehéz, de a szinti az nm egy egyszeru dolog....
    szerintem az osszes zenesz elvont, máshogy nem is nagyon lehet csinálni ezt :-)))
  • Coine
    Bussy Gábor, Bussy Gitárstúdió, asszem így van bejegyezve.
    A pali tanít : gitár, basszer, dob, szinti és még mittoménmit :D
    Nagyon nagy arc (csak kicsit elvont, de pont ezért jóarc, kicsit filós hippi a srác :D, nayó lehet ez 1 kicsit kemény), amúgy a feleségével 1ütt csinálják.
  • her Valo
    és hol van ez az ott?
    mármint irtad hogy odajaro diakoknak, de azt nm hogy hova jarsz..
  • Coine
    júli 9-15, Balaton, csak odajáró diákoknak.
    ahova én járock van minden extra, Bussy Gábor az etalon, csak ne vasalná be ennyire keményen a dolgokat :)
    múltkor megfenyegetett, h. ha nem fogom tudni az alap maior 7 6 -ot az összes alap akkordra, akkor le fog velem folytatni 1 két éves tanfolyamot, mert amit ő tanít az ua. csak sokkal 1xűbb.
    na meg is tanultam a köv. órára rögtön :)
    amúgy nagyon nagy arc, ő csinálja a tábort, már rég betelt.
  • Ktulu
    Te Coine, milyen gitártábor van?