37982
Milyet használtok? Te milyenen játszol? Tapasztalatok...?
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
-
Bakka #1485 A legalo hurt tulfeszitettem es elpattant! :( Lehet kapni hurokat egyessevel, vagy vennem kell egy ujabb hurkeszletet??? -
#1484 Ez floydos vagy nem? -
#1483 ...lehet azert rezonal mer bund mar elegge elkopott... -
#1481 vastag hurt a legnehezebb...ihhihihi...hat majd ha leersz az also hurokhoz akkor hamar meg fog valtozni a velemenyed -
#1480 de 1et biztosan, ezt tapasztalatbül mondom, mondjuk én még megúsztam, mert semmi komoly baj nem történt csak +munkát adtam magamnak, de pénzügyileg megúsztam -
#1479 Azért tanácsolom ezt, mert valószínleg elsőre elcsesznél pár húrkészletet amire szépen sikerülne... -
Bakka #1478 Van csak kilometerekre tolem... :(
Na de hat ha mashogy nem megy akkor felkeresem -
#1477 Bakka, szerintem ezt szakszerűen elmagyarázza neked élőben bármely gitározni tudó ember, úgy még meg is tanulhatod, hogy szépen nézzen ki. :))
Remélem van ilyen ismerősöd...
-
Bakka #1476 Most probalom hurozni a gitarom... Segitsetek, hogyan kell!!!
Kerdeseim:
1. Hogyan fuzzem be a kis lyukba?
2. Merre kell majd csavarnom a hangolot, hogy feszitse a hurokat (ha kezembe van a gitar akkor megam fele?)
3. A vastag hurokat szeintem maceras befuzni. Hogyan kell.hogy ne hangolodjon el?
Egyebkent 10-es bronzhurokrol van szo... -
#1475 van.
Kramer Striker 300 ST.
csak vissza kéne olvasnod párszáz beszólást :) -
#1474 Coine:
Van már új gitárod? -
#1473 ezek tabulaturák, amik NEM kották. -
M@niac #1472 www.tabcrawler.com Ez egy állat oldal, nagyon sok kottával!! -
#1471 hát azért ez hogy erre hasonlit semmit nm mond el :-))) nagyon sok gitar hasonlit a Fender Stratokra aztan megsem azok :-))) De csatlakozom Ktuluhoz, egy gitarom mindent meg tudsz tanulni, azaz majdnem... egy ilyenen pl tremolozni nehezen fogsz .-)))
jok ezek a kottak, csak kicsit rossz a minoseguk... játszani kell veluk mire nyomtathato formaba kerulnek... de azert cool -
#1470 Bármin meglehet tatnulni, amig gitár csak kényelmes legyen.... -
Bakka #1469 Azert nem ennyire jo, de azert nincs nagyon elhanyagolva! orosz gyartmayn!
Na szoval meg lehet ezen tanulni gitarozni ???? -
Bakka #1468 A yamaha oldalon nezegettem hozza hasonlo gitarokat es a kovetkezo volt a leghasonlobb :
-
Bakka #1467 Hi!
Most szereztem egy gitart! Nem nagyon ertek hozza (egyelore) de azt hiszem jazguitar!
Meg lehet ezen tanulni gitarozni??? -
#1466 A DT koncert az nagyon kirrály volt!!! :DDD -
#1465 előbb meg kéne tanulni a kottás dolgot, utánna már lehet okoskodni :D -
#1464 Coine: azok kozul fele gaz...:D sajnos ahogyan ok jatszak azt sose fogod megvenni kottaba:] erdemes nezni koncerteket...onnan lehet lesegetni...:)
es akkor telleg ugy fog szolni...bizonyos lepesekbol lehet kovetkeztetni:] mar ha ismered a szamot:) -
#1463 Csak féltem az oldalt, nehogy emiatt rátaláljon vki nem id illő személy azt töröljék az oldalt...
http://playmet.adamek.sk/
-
#1462 Ird ide a linket te! -
#1461 kira.
találtam oldalt ahol Dream Theater és Metallica kották vannak beszkennelve !
akinek kell írjon mélt. -
#1460 zuzas van occsi... -
M@niac #1459 nagyon halott itt minden!!!!!!!! -
#1458 ha akarnék se tudnék... -
#1457 nem töröltem semmit ! -
#1456 annyira nem nagy szám. nyugi ;) -
#1455 ÁÁÁ
Már törölték vazz!!! -
#1454 figyi ma' ...letorotled miutan leszedted?...bazz...en nem toltom vissza... -
#1453 sebaj...WinRar csodákra képes :D
amúgy kicsit gáz volt a szólót szétszedni szintire meg gitárra :P
azé' James jobban énekel :] -
#1452 winace el lett tomoritve... -
#1451 jön le.
kösz ;) -
#1450 itten van -> ftp.supergamez.hu/upload/JHetfield
...c01-c024...
de azert kuldok mailt... -
#1449 mar vagy 3jara uppolom dreamet...de egybol torlik...most trukkozok:) -
#1448 hallom van Nothingod Freddy M. Tributeról, dobd mán fel azt is lécci ha belefér ;] -
#1447 na itten vagyok...mostan csinaltam egy free tarhelyet es uppolom oda...ha kesz termeszetesen megy a mail...mellesleg az enekes tanulhatna kicsit enekelni...nem igazan ment neki jelenesetbe:) -
#1446 kösz ! -
#1445 pillanat mer sajat server full...mashova kell tapolnom...de amint kesz megy a mail