37982
  • her Valo
    A haverom? Kovacs Bence. De Ö basszerezik, nm neki kellett a gitar, hanem a 4 gitarosuk kozul valamelyiknek. Tartalekba vittek ha valami gaz lenne a szinpadon. Mindenesetre biztos fura lehetett, mert 11es huron jatszanak, az enyemen meg 8as earnie ball hurok vannak.. Az egyuttes nevet nmtom, majd megkerdem ha erdekel.. Kispalt, U2-t meg ilyeneket nyomtak ugytudom.

Amugy holnap hozom haza az uj gityom, egy Epiphone 1958 Explorert. Nagyon baro kis gityo. Még kicsereltetem benne a hangszedoket EMG-re es ultra brutal lesz. Mar majdnem Metallica sound
  • Coine
    Mesélj ki az s melyik 1üttesben nyomul ?
  • her Valo
    jah.. egyik haverom kolcsonkerte a gityom
  • Coine
    kedvenc gitárod most lép fel a Szigeten ?!?!
    hö ?
  • her Valo
    hat a hurtepes az nm jo jatek.. nekem regebben eltort nm elszakadt, a szoritokulcsoknal, azota szepen ratekerem a hurt, es nm vagom meretre
    ha jol nezem az orat, kedvenc gitarom epp most lep fel a szigeten. Igaz nelkulem.. majd jovore megyek vele en is
  • Coine
    hehe, bocsi de nem akarom kipróbálni, mert másra kell a zseton, nem húrokra
  • JHetfield
    bekk from balaton:]

coine: az a kiraly mikor felso 3hur szakad EAD :)

ps. (nekem mar sikerult parszor...:)
  • Coine
    Na ma, olyan történt velem ami eddig soha...
    Sikerült leszakítanom az A húrt :D
    vékony E húrt már sikerült, de hát az nem nagy szám.
  • Ktulu
    Húúú banyeg, milyen kib****** király hangulat volt Nightwishen!!! Főleg ahhoz képest, hogy 6kor kezdtek.Szerintem még nem volt ilyen jó koncert amióta én szigetre járok!
  • Coine
    konic = konci
  • her Valo
    Ehh.. Ma elkezdtuk venni oran a Wherever I May Eoam szoljoat... fingertapping kellemesen szetszedte az ujjam.. De azert cool az a szolo, csak kellene hozza par effekt hogy jol szoljon.. wah pedal meg miegymas...
  • Coine
    Dehogy haltunk ki.
    Voltam Szigeten és nagy komolyság volt.
    JHetfieldnek igaza van.
    Szombaton CTD & Destruction konic iszonyat durva volt, mentünk a B közép pogó zónába csinálni a hangulatot
  • her Valo
    Na? Kihaltunk?
    Penteken voltam az Oroszlanbarlangban, az S szerias Ibanezek kib*szott királyok... csak hát 350e-360e....
  • her Valo
    hát van benne valami hogy a sziget sux, lassan egy vursli lesz az egesz. mit keres kint pl a Kós Jani? Ehh.. na mind meg a baszott kistehén, a sok igenytelen punk.. gáz.. mondjuk a balaton meg ultra suuuuuuuxxxxxxxx!
  • JHetfield
    sziget sux...szombati nap rox de ugyse megyek ki...lepek balatonra hetre...szal pija, szex es rock & roll
  • Coine
    én arra gondoltam, h. ha lesz vki életnafgyságú kistehénbe beöltözve...na azt megütöm báze.
  • Mike
    kistehén, kistehén
    ülök a fa tetején
    zöld lesz a seggenm is
    kistehén, kistehén

:)))))
  • Coine
    ne is mondd........qrva kibaszott kistehén.
    ez is jó példa arra, h. a szarból is lehet pénzt csinálni....
    kistehén póló....kistehén CS....stb.
    ha a szigeten vmi kistehenes köcsög odajön hozzám azt megütöm !
  • her Valo
    na itt a sziget :-))
    a sok kis tehen hogy fog elferni? :-))))
  • JHetfield
    vagy csiszolasra:] hosszutavon mar csere
  • Lateralus
    Mindenki akkor cserélteti, amikor akarja, de ha a tiszta játékot már zavarja (például zörög tőle a húr) akkor megérett a cserére.
  • Lateralus
    A bundok közti kis "fémvalami" neve: bund !
  • JHetfield
    el kell vinni hangszereszhez csiszoltatni...de kesobbiekbe csereltetni:] utobbi nem kis penz...vintage 51be elobbi 4rugo ...utobbi 25 volt asszem...de 4rugoba benne van a tuti hangszer beallitas is, tisztitas...stb...
  • Coine
    Gitárodúban már 40-50-ért kapsz basszgitárt.
    Nemtom Medgyesinél mennyiért adják.
  • Bakka
    Mi van ha a bundok kozott az a kis fémvalami (nemtom mi a neve) kopni kezd?
    Ki lehet cserelni? Mikor kell cserelni(mikor mar teljesen elkopott)?
  • her Valo
    -----dashed
    szerintem semmi kulnobseg nincs.. gitarbol is van sok szinben egy gitar megis ugyanaz...

-----Ifju Gitáros
    Medgyesinel vannak olcso basszus gityok.. sok sikert!
  • her Valo
    vámot azt nmtom honnan lehet akkorjaival leszedni!
    probalkozz a google-ban rákeresni, de inkább számokat keress. ehhe ehhe
    na byez
  • her Valo
    -----JHetfield

En beszeltem marshall pedalrol, mert nekem az van, egy JackHammer JH-1, es sajnos nm egy Mesa fej... igy mar oks?
  • JHetfield
    Valo: kibeszelt itt marshall pedalrol origi crybaby wah pedal masneven...
  • Ktulu
    Nalam is elferne egy Mesa Roadking...
  • Coine
    vmi olyasmi :P
    kéne már ujítani effektet, csak nincs lé :_/
  • her Valo
    joreggelt vietnam
  • her Valo
    ------© Lateralus
    Hm. Hát nem akarom ugy kepezni a hangokat mint a
    Hetfield, csak a technikat probalom valahogy megfejteni, progalgatni. Tudom hogy sose lehet senkinek ugy enekelni mint ahogy valaki mas enekel.

------JHetfield
    A GT-6 annyibol jo szerintem hogy van benne jo sok programhely, igy egy egesz koncertet be lehet rajta allitani, de az teny hogy sok benne a felesleges agyament effekt (jokis ufo hangok, stb ). Hangzasnal pedig valami egyedit probalnek kialakitani, de mondjuk elobb kellene egy jo csoves fej, mert egy Marshall JH-1 pedal meg sm kozeliti egy Mesa torzitasat...
  • Coine
    nincs legjobb, mert mindegyik más stílusban énekel.
  • Lateralus
    Soundgarden: Chris Cornell
    (a zenekar már feloszlott)
  • Garrett
    nem rossz. Csak a szokatlan forma miatt figyeltem fel rá :)
  • Garrett
    azt bizony elég nehéz lesz megcsinálni.

Tényleg lehet hogy kicsit offtopic, de ha már itt szóbajott akkor:

Szerintetek melyik banda énekesének van a legjobb hangja? (szavazás)
  • Lateralus
    ---------her Valo

Ha úgy akarod képezni a hangokat, mint Hetfield, akkor Hetfieldnek kellett volna születned. Ugyanúgy álló fogakkal, akkora garattal, arcüreggel stb.
  • Lateralus
    Benne van a nevében: utazó gitár !

Hosszú turnézás alatt a szűk turnébuszban nem tudod és akarod elővenni a nagy és nehéz elektromos gitárt, de gyakorolni azt akarsz, ezért viszel magaddal egy ilyet, ez sokkal kisebb, könnyebb és némelyikben még erősítő és hangszóró is van, hogy visszahalld magad. Utazás közben lehet rajta tekerni.
  • Garrett

Hali rég jártam erre :)
    ezek a gitárok mire jók? Fender Traveller Guitars...