37982
  • M@niac
    Hy

Véleményeteket szeretném kérni a Craftsman gitárokkal kapcsolatban! Megéri??
  • Yoghurt
    Me 30-as volt nálam agy ideig, elég jó volt, csak zajos.
  • Yoghurt
    Kifejtenéd?
  • Coine
    aha, írtam SMS-t rá válaszként.
  • JHetfield
    hat en nem vennek:D
  • Yoghurt
    Van valakinek vm tapasztalata
    Boss Me33, vagy
    Me30
    as multieffekttel?
  • Yoghurt
    Coine kaptál mailt. Hogy honnan tudom?

én írtam..

Na ez iszonyt gyenge volt.
  • Coine
    Jaja, várjuk a listát.
    Metallica nem valószínű, h. kell (ilyen kisebb felvételek).
    Nekem ami nagyon kéne Metallicától az a Live Shit és a Year & a half.
    Köszi szépen, ha kell cserébe vmi...
  • Ktulu
    Valo akkor csináld meg azt a listát légyszi...

Egyébként nagyon önzetlen ez a non-profit írás, nagyon rendes!
  • her Valo
    nincs mennyiert, mivel TDK 74 percesre irok, ezert egy ugyanolyan CD-t kerek cserebe, aztan kesz. Persze az egeszet fel tudom nyomni a CD-re, mert nincs tobb 300meganal. Ha erdekel valakit vannak meg ilyenek:

Malmsteen full koncert 98' (full cd, DVD ripp)
    Metallicatol rengeteg elo felvetel, 85-tol 2002-ig bezarolag. Ha erdekel irok listat. Ezen a heten meg vagyok utana ket hetig nm...
  • Coine
    Érdekel és Bp-i vagyok.
    Az egészet fel tudnád nyomni CD-re ?
  • Ktulu
    Valo, nekem ez bejönne...
    Le is tudnám tölteni, ha lenne ftp-d, ha nincs akkor megbeszélhetnénk ezt a cd-s dolgot, hogy mennyiért és hogyan. Már viszketnek az ujjaim!!!
  • her Valo
    ------JHetfield:

Details
    Back & Sides Not Available
    Body -Mahogany
    Brand -ESP
    Estimated Price -$1500 to $2500 ehhhhhhhh
    Fretboard -Rosewood
    Neck -Maple
    Series -EX Series
    Style -6 string
    Top -Not Available
    Type -Electric Guitar

nm semmi, de az ára...
  • her Valo
    Na! Proban letesztelve a kis ibanez.. atom zuzas volt a telken.. Metallica a köbön.. szomszedok szepen kikeszultek

Egyet nmtok, de majd visszamegyek megkerdeni, ha kiveszed a pickupot a gityobol a garancia megmarad? (mondjuk ugyis csak akkor rakatom be az EMG szettet ha visszajottem nyaralasbol..)

Na Malmsteenrol.. A Full Shred egy video, amit 2000-ben adott ki a Malmsteen. Amolyan oktató anyag, persze azoknak akik kb 10-15 eve uzik az ipart, mert azalatt nm nagyon lehet ezzel eredmenyesen elboldogulni. De jo.. Az anyag elejet igy kezdi. "Hello. Yngwie Malmsteen vagyok, van néhány rajongóm..." Aztan a fullos, "annak aki velem egyutt akar jatszani itt a hangolas" es bepenget egy e-t asszem..
    Na hogy mi van a kazin:

Part I: Blitzkrieg(+), Heavy E Phyrgian(+), Never Die(+)
    Part 2: Demon Drive(+), Leonardo, Arpeggios From Hell(+)
    Part 3: Seventh Sign, Too Young to Die Too Drunk to Live, Blue(+)
    Bonus track: Far Beyond the Sun(+)

ami utan (+) vn az nekem megvan. Ha valakit erdekel (budapestiek elsosorban..) ki tudom irni CD-re.. megeri, mert nagyon durva anyag..

Serching, seek and destroy
  • Coine
    Szívesen, mondom bárki leszedheti akinek kell !
  • Ktulu
    Coine köszi a videot!!!

Maniac, külföldről kaptam ismerősöktől.
  • M@niac
    ---Ktulu

Mennyi volt az ibanez, és hol vetted???
    Mert az oroszlánbarlangban csak signature series van!
  • Coine
    http://free.x3.hu/coine/Yngwie Malmsteen-Arpeggios From Hell(Guitar Demonstration).mpg

szedje le mindenki aki szeretné, nézzétek csak a mestert ;)
  • Ktulu
    Felraknád nekem vhova?
  • Coine
    Nekem 1 videom van mpg-ben Malmsteentől.
    Yngwie Malmsteen - Arpeggios From Hell, Guitar Demonstration.mpg
    28 MB
  • Ktulu
    Télleg, tudna valaki küldeni nekem Malmsteen videjót, ha szépen kérem?
  • Ktulu
    Hetfield... persze, ha van pénzed akkor jöhet a pickupcsere... :P

---Valo
    Metallicákat, Bodomot, stb... leginkább gyakorlok.
  • JHetfield
    Valo: 170 alatt:] , de Jacko 170ert ugyan ugy van jo csak hogy Ktulu -nak is legyen valasz:) persze ami a masik hogy imho ezek a gitarok mindig alapbol pickup cserere vannak jelolve...nem is ertem mert nem pickup nelkul aruljak es boltba lehet valasztani hogy mi kell bele:]

A malmsteen kerdes...majd utana nezek mert volt jopar...imho nem huzosak...de van egy videoja ami full shred arpeggios from hell nevre hallgat...nos az brutalis:)
  • her Valo
    ------JHetfield: hát én nmtom, meg nm probaltam exploreren szolozni, en arra eztettem a dolgot hogy fix huroson is lehet.. nmtom milyen exploreren jatszani, de jo gitar, faszan nez ki.. De amugy Malmsteent bármin jatszva lefarad a kezed. Egy az hogy az egyik leg technikasabb gitaros, ketto hogy nagyon precizen jatszik amit eleg nehez csinalni, ha megfigyeled amikor a Hammet vagy barki mas kicsit bepiazott a fellepes elott, hat el el kurogatnak par hangot. Ezzel szemben a Malmsteen ugy inditja a koncerteket, hogy amig kier az oltozobol a hangladak moge, lenyom egy literes kotyvalekot, ami narancsle alapu, es van benne par itoka... Ha lattal tole koncertet szepen vigyorog mindig.. Csak o ugy jatszik igazan ha kicsit ivott.. hiaba.. rutin, meg baszott nagy tehetseg.. Harom: nmtom tudod e, de o kagylos fogolapu gitaron jatszik, amin azert gyorsabban lehet (persze csak ha tud valaki gyorsabban) jatszani.
    Malmsteentol mit neztel? Black star? Air of a theme? ezek amik olyan semi styleban mehetnek, de neccesen, es sok gyakorlassal..
    Es egy 170ezres ibaneznek meg hig a leve?

----Ktulu:
    miket nyomulsz az uj gityon?
  • Ktulu
    Hetfield, nallad a megfizetheto olcsot jelent???
  • JHetfield
    Ktulu: azert az olcso ibaneznek is hig a leve:D
  • Coine
    szép szép.
  • Ktulu
    Ibanez a kiraly, mert megfizetheto aron kapod meg a minoseget, nem ugy mint mondjuk a Jacksonoknál vagy ESP-knél... Ott az olcsó szart jelent...
  • JHetfield
    Valo: allva probalj szolozni explorer tipusban:) en azt komolyan megnezem:) es itt nem a hetfield szolo reszekre gondoltam...azokat siman lehet jatszani:) de ne is csak oket nezzuk...vegyuk malmsteen-t...en probalgattam dolgokat tolle...es hat ha sima standart testu gitaron lefarad az ember keze...akkor EX en letorik:)
  • her Valo
    Coine: Malmsteen 19 evesen adta ki az elso lemezet, az volt 84-ben, asszem ugy 9eves koratol nyomja? lehet korabban.. szal olyan 30 ev korul..., de hallgasd meg a Rising Force-rol a Black Star-t, mert azt 19 evesen nyomta fel lemezre...
  • her Valo
    na akkor kezdem az elejen..
    Mr Medgyesi a leglelassultabb ember akivel eletemben talalkoztam, es valahogy nem jon be az hogyha megbeszeljuk hogy odamegyek 3-ra hogy megdumaljuk a dolgokat akkor ott ulok fel hatig, es meg mindig egy k*rva szot se beszeltunk, mert valami beszedhibas emberre akarja rasozni a legdragabb pickupot ami a boltban van... na szoval a gitarkeszittetes ugrott, ehhez se kedvem se idom nincs...

ugye en is ESP-t akartam eredetileg, de abbol amin nm az van hogy LTD, az Japan kivitelben legalabb 600e Ft, az meg kicsit huzos, azontul nincs beloluk Magyarorszagon, szal kiprobalast felejtheti el az ember.. szal ez is ugrott.

Jhetfield: az explorerrol nm mondtam semmit, az az egyik gitar ami alapbol ugy jo ahogy van. Amugy mer ne lehetne rajta szolozni? Nm kell a szolohoz mindenkepp tremolo kar.. bar lehet floyd rose-os explorert is kapni...
    Szal a Gibson az 451e Ft, szal maradt az Epiphone, de tegnap amikor visszamentem a boltba hogy wassup, mondtak hogy nincs a nagykerben egy db sm, harom honap mig jon.. szal most ugrott az explorer is.. majd egyszer..

Volt a boltban egy Ibanez S370, amit mar korabban is nezegettem, vegul azt hoztam el, mert nagyon jo a nyaka.. szal most ibanez van, meg a regi gityo
    (gondolom most jol kirohogtok hogy ibanezt vettem annak ellenere hogy korabban mit irtam.. ez van, minden es mindenki valtozik..)

Amugy a 8-as hurokrol.. nem szereltek at a gitart, be is baszott volna.. csak visszahúzták A-ra, annyi volt amit csinaltak vele. De szerintem a srácnak életében eloszor tisztan kijott a szoloja, már ha volt szolo abban a szamban amiben hasznalta.
  • JHetfield
    Valo: egy kerdes...most hogy ex forman nyomod gondolom bucsut mondtal a solozasnak mert hogy azon igen erdekes lehet tekerni
  • Ktulu
    Nekem meg megvan az új gitárom!!!
    Egy Ibanez RG570... QRVAJÓ!!!!
    GItározás 1000el!!!!
  • JHetfield
    hat inkabb usa...esptol rendelem mivel kitudja kinek a kezebe volt mire a nemet boltba kerult...es azalatt kinek a kezeben volt:)
  • Coine
    vagy Németországból ? Olaszoktól ? mondjuk onnan 1xűbb lenne.
  • Coine
    rendelsz USA-ból ? bátor tett.
  • JHetfield
    mellesleg mivel lassan melozok gyujtok esp ex -re:) csak rendeleskor oda koll irni hogy ne a rusnya ltd felirat legyen hanem ESP
  • JHetfield
    valo: imho 8as hurt alapbol lekurtak gitarodrol:)
    aztan go to hangszeresz...ott kb 1-2ora es beallitja a gitart hogy ne legyen fals:) vagy haverodek jol eljatszadoztak a beallitassal:)

masik fact...hogy hogy epi gitar...multkor meg hidegrazast kaptal...foleg hogy meg explorer tipus...nem lettel ongylikos mikor eldontotted hogy megveszed?
  • Coine
    De hát bázeg Malmsteen már mióta gitározik ? 20-25 éve kb. ?
  • her Valo
    hubazze.. letoltottem a Malmsteen egy "oktato"videojat. Nagyon durva.. Never die, Blue, meg ilyen szamokat nyom le. Nm is vagom hogy lehet igy jatszani.. ehh.. szepen lefogy az ember arcarol a mosoly hogy hozza kepest kutya toket se tudsz..