37982
Milyet használtok? Te milyenen játszol? Tapasztalatok...?
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
-
#1694 nah.. ez a hungaroring uber allat volt... csinaltam 300 fenykepet... Ferrarik mindenhol, de beleulni nm engedtek... ahhoz nmtom milyen jegy kellene.. mindenesetre a boxutcaban meg oda is felultem, felmasztam ahova nm lehetett volna :-))
tabor viszont betegseg miatt elnapolva szerdaig.. addig itthon szenvedek.. azaz alszom, meg gitarozom.. annyira nm rossz.. -
#1693 Nekem elég volt a Superbuttból a szigeten... -
#1692 csak oda érdemes menni koncerten, pogó zóna 4ever -
#1691 elol hullamba...most indulok:) -
#1690 Aztán csináljátok a hangulatot a B középben -
#1689 lassan indulok koncira:] -
#1688 mondjukra...kicsit system sound:] kicsit fabrik sound...de nagy arcok...johaverok:) -
#1687 hát nem hiszem.
Superbutt az hc nem ? -
#1686 jon valaki?:] -
#1685 zoldpardon a boraros ter mellett van a tuloldalt:) also rakpart felett:] + egy par meter lepcso:) -
#1684 hát voltam Batyi téren....1,5 méter és ott figyel a víz téren, lehet már ZP is víz alatt van, főlleg mert estére/hajnalra fog tetőzni az ár... -
#1683 komerszbol lesz rendesen:] ...de mostansag porto az igazi:] napi 1uveg siman...esetleg ketto:] meg beer hogy legyen kraft:) -
#1682 akit erdekel ma este Superbutt koncert a zoldpardonba ha meg nem ontotte el a duna...kezdes olyan 9korult...en ott leszek:] -
#1681 CSak legyen elég vodka... -
#1680 nem kell 2x mondani ;) -
#1679 20.-án bebaszni mindenkinek! kerdes? nincs! -
#1678 hat olyat nemtok...de gondolom te is voltal gyerek...meg vagy...vizipipat kell venni...azt a regi kek nagyot:) ...de amugy lehet tekerni pipanal brutalisabb dolgokat is:) -
#1677 Halljátok, nemtudjjátok véletlen, hol lehet venni
eredeti indián békepipát, vagy vagy arról mintázottat?
Gondoljatok, hogy egy olyanba mennyit tömnek, az az adag egy elefántot is kiüt! -
#1676 bárcsak...épp most m1ek el...kéne ;) -
#1675 es coine a gyertes...nyertel meg egy dzsodzsot:) -
#1674 szív ... továbbad...
így -
#1673 HEtfield én nem kritizáltam senkit...
Én spec leülök és úgy meditálok... -
#1672 most akkor beszelgessunk arrol hogy milyen szep napunk van...meditaljunk (ki hogy medital:) -
#1671 az utobbi koze -
#1670 es gondolj bele...ha nem lennenek ilyen kerdesek akkor mi lenne itt...lehalna a topic:] csak tudod ket fajta ember van...van aki tud kulturaltan kommunikalni es van aki nem:) remelem senki nem tartozik kozejuk:) -
#1669 mellesleg mibol gondolja vki is hogy bele akarok kotni vkibe...pl valo...nem veletlen hasznalom a smile figurakat...a masik ha kotekedni akarnek akkor azt kicsit durvabban tennem imho...de aki igy veszi fel...istenem...mint mondtam mar nem 1x hogy azzal en nemtok mit kezdeni...es mint lathato csak valo veszi igy:] -
#1668 jaja ;) -
#1667 Az nem baj ha valaki szeret kötekedni, mer én is szeretek. Azért igyekezni kell nem mindenbe belekötni, ezt is gyakorolni kell. -
#1666 azért be kell vallanod szeretsz kötekedni ;)) -
#1665 azert ezt az utoiratot kifejthetned mert kivancsi lennek melyik hozzaszolasra erted:] -
#1664 Nah! Nyugovora terek, mar nm mozdul a kezem ugy lefarasztotta a reszeles.. tisztara kemeny fizikai munka ez.. Majd 26-an visszaterek egy estere... addig is metal veletek! Seeeeek & destroooooooy!!!!!!
logout...
Utoirat:
---JHetfield:
Maganvelemeny, de szerintem picit visszavehetnel a kishitusegbol meg az arroganciabol.. -
#1663 Jó, hát akkor szept. 4-5 körül élőben is talizunk ha minden jól megy ;) -
#1662 ----JHetfield
Nm. Az egesz anyag Kazaa-rol van...
----Coine
Mivel cirka 8 ora mulva indul velem a kisbusz ki, igy nemhiszem. Aztan egesz hetvegen Mogyorodon leszek, szal nmtok se irni se odaadni.. sorry
----Ktulu
Majd ha visszajottem megbeszeljuk, addigra talald ki mi kell..
Ja, vadi uj Nightwish is van mar, nmhiszem hogy netrol konnyen letoltheto lenne....
Na zuzas ezerrel, ma is reszeltem egyet.. baro ez a The one, csak lefarad benne a kezem :-))) -
#1661 LOL...
Nekem a Malmsteenek kellenének, meg főleg azok a Steve Vaiok meg Joe Satrianik érdekelnének...
Nameg néhány Metallica.
Akkor ezeket letárgyaljuk amikor ráérsz! -
#1660 És F1 előtt nem megoldható ?
Kéne Malmsteen....Metallica mind megvan nekem :P -
#1659 Valo: metallica klippeket ugye nem melleslegrol toltted veletlen? -
#1658 ja + a Malmsteen Full shred anyag ami megvan. Es meg mas eloadoktol felvetelek, meg klippek. Mp3, ami kell... Mozi filmek. Jatekokkal nm foglalkozom... -
#1657 Non-profitba irok, asszem nm csinalok semmi olyat amiert jarna valami. Mondjuk ha valaki sok Cd-t akar, max hoz +ba egy pengetot, o is jol jart, en is, aztan kesz
---M@niac:
Craftsman gityokrol ennyit erdemes tudni(Medgyesi Tibi mondta nekem roluk):"Olyanok mint a Suzuki, nem nyujtanak semmi extrat, viszont megbizhatoak, es gond nelkul el lehet veluk autozni a Balatonig"
Na a lista:
Malmsteen [Japan '98] Full CD, DVD ripp
Malmsteen - Blues lick 2:34/25,6MB
--Metallica
Drumsolo [san diego, live shit] 11:33/116MB
Deathmatch: Hetfield vs Fred Durst [funny gyurmafilm] 6:48 67,8MB
I disappear [MTV 2000 mivie award] 4:22 43,5MB
Fade to black 6:38/66,2MB
Házmester of sorrow [Moscow '91] 6:13/64,1MB
Seek & destroy [Woodstock '99] 4:09/49,9MB
Fade to black [VH1] 7:32/96,6MB
...And Justice for All 10:46/134MB
Sanitarium [kaloz video kezi kameraval] 5:54/58,7MB
Sad but true ['92 san diego, live shit] 5:09/29,7MB
Fade to Black[1985] 4:44/47,1MB
Fuel [Live on SNL] 4:08/35,7MB
So what + Master of puppets ['99 Woodstock] 8:01/79,8MB
Creeping death ['91 Moscow] 7:26/74,2MB
Newsted & Hammet guitar solo [nmtommi+My friend of misery] 2:56/36,7MB
For whom the bell tolls ['99 Woodstock] 5:02/44,2MB
The One [Woodstock '99] 8:03/80,3MB
ezenkivul paul gilbert, satriani, steve vai, meg mindenfele eloadoktol DVD rippben CD-k...(ezek ugy muxenek hogy bonusz CD kell hozza, mert nekem is iratni kell...)
ja a lenyeg. hetvegen forma 1-en vagyok vegig, utana utazom el ugyhogy szept 4-5e korultol muxik a dolog...
na szoval kb ennyi.
gitarozzunk ezerrel. Ma reszeltem kicsit.. The van zuzos reszet szepen kigyakoroltam.. hmm.. vegen mar ranyomtam a hevedert is a gityora, es allva zuztam ugy bele jottem -
#1656 báz az egész ország tombol :D -
#1655 Attól függ...
Zalahús ZTE - Manchester United 1:0