37982
Milyet használtok? Te milyenen játszol? Tapasztalatok...?
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
-
#1783 hmm lehet ez kicsit kusza lett:) -
#1782 nincs meg benne az a sulyos feszes hangzas ami alapveto dolog a zenebe...mondjuk nem kotelezo csovest venni...at lehet hidalni csoveshangzas emulalo pedallal bar assem egy olcsosag...szal kb olyan mintha egy harley motor duruzsolna:] , de ugyan akkor meg tisztabb a hangzas...stb...mondjuk errol meg tobbet lehetne mondani mert ezek ilyen alapdolgok...a lenyeg az hogy manapsag mar tranyos dolgokat csak gyakorlasra szoktak venni amugy meg gyujtenek csoves cuccra:] -
#1780 coine: fent van a cucc:] -
#1779 hat hasznaltan van egy marshall lada amit tok...ismerosom adja el...2x12cab monoba 16ohm 2x75watt...sztereoba 8ohm 5watt...80ropiert adta legutobb ha jolemlekszem, de az verprofi lada...ha van hozza egy jobb fajta fejed akkor az eletbe nem kell lecserelned csak ha nagy loves vagy:) jah es ezek persze mar koncert kepes eszkozok szal lehet irtani vele a nepet:) -
#1777 na csorog felfele... -
#1776 hmm...szarakszik ez a szar x3 -
#1775 lökd fel a témát az X3as tárhelyemre (adatok még megvannak ugye ? :]] ) és akkor ide is meg Melleslegre is belinkelem. -
#1774 30mb... -
#1773 csinálni kellett helyet X3on szal' letöröltem másik 2 videot, mert max. 40 mega lehet fent és ha azt túlléped törölnek mindent, szal inkább legyen fent az új, a régieket már úgyis leszedte mindenki....ugye ? 8]] -
#1772 mindja lekarcolom... -
#1771 JHetfield kijött új video Jump in the studio oldalon, fel tudnád dobni, oda az X3-as tárhelyemre, mert qrva szar így neten keresztül nézni :-/ -
#1770 -
#1769 jó ez így is ;) -
#1768 na irtam az aprohirdetesbe is itten:) -
#1767 hmm ezt a topikot mint zeneszek, zenekarok cimen kellett volna nyitni:] -
#1766 Noh asszem mar ide is beirom, hogy dobos kerestetik...hat ha jar errefele egy dobos...a mi embereunk sajons elment katonanak...mar jo 1honapja es kene helyere ember szal lehet jelentkezni:) (nem art a duplazo ismerete:) -
#1765 Egyébként attól függ, 20-30k... -
#1764 Maniac, ha csak gyakorolni akarsz otthon, akkor tökéletesen megfelel bármilyen pickpcsere nélkül egy szimpla erősítővel egy kényelmes nyakú gitár. -
#1762 ezzel csak azt akartam mondani javaslom keress meg egy kis penzt...megeri:] konnyu mondani...de van benne valami nem? -
#1761 egyebkent kilo80ert lehet szervalni jcm900:) az kign bar vannak jobbak...anno en is annyiert vetten marshall fejet full csovel es megerte de ez mas kaliber...csak elgondolkottataskent jegyeztem meg:] -
#1760 haaat...ez a tf200 erdekes...nos irnak egy csovet...de semmi bovebb hogy pre vagy mi...mellesleg...combot akarsz vagy csak fejet mert nem mind1 egy jobb fej kijon 130bol hasznaltan es tuti csoves csak utana kell jarni...de igaz ahoz meg kene lada ami gondolom nincs...szal tok gaz helyzet:] nezd meg a peavy-ket azok nagyon tutik:] bar 130ert ujonan kapsz csoves marshall combot mint ez a laney es meg jobb is:] -
#1759 erre is froccsolok egy kicsit...szal kerdes mit akarsz jatszani erositon...ezzel lehet kezdeni a dolgot...zuzasra alap a csoves, de probald ki...keresd meg azt a hangszint ami neked kell...termeszetesen sajat effektekkel meg gitarral...utana erdemes rakerdezni hogy volt e beleturva attol fuggetlenul, hogy aszondja tuti nincs semmi baja:]...szamlat szerezz rola mert beszopod:] masodszor majd utana nezek ennek az erositonek...de szerintem tranyost felejtsd el:] bar ahhoz is lehet venni kesobb csoves egyseget:] -
#1758 -
#1757 Annyira típus szerint nem vágom a dolgot, de ha nincs semmi baja a csövesnek akkor természetesen azt lenne érdemes megvenni. -
#1756 igazabol csak a pickup szar amugy mar uber:]
...teszelbele dimarzio pickupot vmi jo kiralyat vagy egy emg-t es akkor uber lesz:) -
#1755 Nem akarom elvenni a kedved, de az Epiphone Les Paul azért nem annyira überfasza...
Nem annyira minőségi, szarabb hardware, szarabb anyag, stb... Nem rossz, de nem az igazi. -
#1754 Az nem sokat számít, h. az emberkék mit mondanak, mert simán lefizethetik őket :D
Adatok szerint annyira nem rossz, próbáld ki és ha meg vagy vele elégedve vedd meg !
Jah és még vmi fontos, nézz körül abban az árkategóriában hátha nincs-e mondjuk 1 jobb gitár ! -
M@niac #1753 Epiphone Les Paul-100
The most affordable Les Paul guitar ever made. This guitar looks and feels just like its older brother. Get the guitar that started it all, the Les Paul.
Features:
• Pickups 2 Open Coil Humbuckers
• Hardware Chrome
• Scale 24.75"
• Nut Width 1.68"
• Neck Joint Bolt
• Neck Material Mahogany
• Fingerboard Rosewood/Dot
• Binding None
• Body Material Alder/Mahogany
• Top Alder/Maple
• Also Available Left-Handed
• Finishes Heritage Cherry Sunburst, Vintage Sunburst, Ebony, Red, White
"The sound is great for just about any style, great for medium heavy rock but can have a sweet mellow sound as well. Quite a rich sound not too bright, which i like. Good variety between the two pickups, i'm very impressed with the sound of the guitar."
Submitted by Mark Whitelaw
Submitted by Aaron Avey
Na szerintetek ez milyen?? Velemenyeket kerek! (Rohadt sved klaviatura :)! ) -
#1750 hogyan van pénzed napi 1 üvet Porto-ir rumra ? :D
amúgy amcsi Gibson SG ma volt nállam utoljára, visszakerül a gazdájához, aki nem használja és nem is adja el :(( -
#1749 joreggelt:] -
#1748 10es az meg kign...de az alatt:] ...lassan vennem kene 13ast...kicsit le kell menni A-ra:] -
#1747 Hát a Krameremen 9-es DDario van, a kölcsön Gibson SG-n meg 10-es húrock.
-
#1746 Ja... a 8as húr az lol
Mér ne lehetne bluest játszani floydon??? (attól még hogy nem szoktak tökéletesen lehet, csak kicsit másképp szól)
A specko vintage-ekről meg annyit, hogy rámegy a gatyád és fele olyan jók nincsenek, mint egy jó floyd! Ennek ellnére, ha valaki a vintage-et szereti, akkor az használja egészséggel!
Egyébként én is csípem némely számnál a más karakter miatt... -
#1745 8as hur ne nevetess...kihasznal manapsag olyat? -
#1744 Tremolokrol: vintage akkor jo ha bluest meg hasonlo temakat akarsz jatszani, amiket floyd rose tremolon nm lehet.. de amugy ez az elhangolodas relativ, mert vintage tremolo is van satus.. lásd Malmsteen fenderje.. csak ott a hangolokulcsokban van a satu, meg specko a hurlab..
amugy a lehangolasrol.. en 8-as Earnie szettel nyomulok, es siman le lehet hangolni D-re, es tok jol szol.. ha metallicat nyomunk egybol hangolom le..
nah.. holnap reggeltol off vagyok, majd 4-e fele leszek, akkor megdumaljuk kinek mi kell Cd-n..
kellemes agy es hallosejt pusztiast mindenkinek!
Eljen a metal militia!! -
#1743 JHetfieldnek is köszönjük, én csak a tárhelyet meg a linket adtam ! -
#1742 Köszi a videokat, nagyon királyok!!! -
#1741 http://free.x3.hu/coine/metallica/M etallica - Jump In The Studio.asf
http://free.x3.hu/coine/me tallica/Metallica - LaunchParty 2002.asf -
#1740 nem, hidd el nekem, láttam pár TAB-ot és ott volt : Tune down to C -
#1739 Milyen márkájú gitár?
Pl. JAckson honlapon is van leírás...