Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fecska
"Slash Slim 60's Profile"
ez van azon a gitárom és vastagabb mint a vos meg a goldie
akkor milyen a vastag? 😄

fecska
50-es nyaka? 😄
52-ben adták ki az 50-es nyak az az 50-es évek beli gibsonok nyaka, a 60as évektõl lett keskenyebb

AtomHeart
Ennek akkor '59-es a nyaka, vastagabb a '60-asnal, de keskenyebb az '50-esnel.

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

fecska

ez az én kis szerelmem
(nem összekeverendõ az AFD-vel)
egy 59 VOS lemonburst
ennek is '50-es nyaka van, de az sokkal kényelmetlenebb volt mint ez...

AtomHeart
Tudtommal Slash az '50-es LP nyakat kedveli, ami a legvastagabb.

fecska
egyébként én próbáltam ezt ugyan az a PU van benne ami az enyéimben, de egy szar volt sokkal jobban szól az 59 Vos mint ez... és a nyaka is olyan fura "slash" nyaka van, de nem hiszem hogy slash ilyenen játszik, mint egy akusztikus gitár -.-

fecska
nyilván 😄
egy Marshall AFD 100 -ra 😉

fecska
igazából a gitár újonnan vagy 360000 ez egy 78-as gitár (igen akkor készült) ami már igen vintage plusz az átalakítás plusz az hogy én megfogtam 😄
igazábol nincs az a pénz amiért megválnék tõle 😄
ráadásul amenniyért vettem.. az egy pofátlanság volt 😄

AtomHeart
Vintage markaju AFD100-ra gondolsz?

fecska
egy afd 100-ra elcserélem 😄

fecska
ahogy a második képen látod a híd le van vágva a fender felirat felett es tudod a single az így keresztbe volt téve, na oda pont befért a humbi elõre meg le lett vágva a koptatóból, és ki lett marva a test

Fehercsoki
Telecasterbe hogy lehet humbikat belerakni? Ki kell marni vagy van olyan változat amiben alapból 2 humbucker van? (én eddig csak olyat láttam ami H S S volt)

AtomHeart
DAT NECK! <#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#finom><#finom><#finom><#finom><#finom>

Nem adod el amugy? <#awink>

fecska
mostmár a kurva élet
bocsi Hecker ha erre jársz töröld ki légyszi!!!

fecska
fuck bocsi

fecska
IMG]http://www.kephost.com/images4/2012/8/21/iqv6gs50mfb5v1gtegb1.jpg[/img]

fecska
na elhagyta a képeket...

fecska
a customot úgy értsd hogy custom, és egy sima 50 series classic Tele amibe van rakva két SD alnico 2 pro (a jacksonot kivéve minden gitáromba ez van)
viszont a tapasztalatom az hogy sokkal sokkal lágyabb a hangja ebben mint a les paulokban...
én is nagyon szeretem nagyon kis swaggie meg bluesy 😄
nagyon zépen szól, és szerintem mondom a teste miatt lágyabb a hangja viszont lehet vele zúzni mert egy ridegebb hangot kapsz a LP-hoz képest, sokkal szebb a hangfelfutása, az lp lustább, ez tele van gyönyörû felharmonikusokkal, nagyon nagyon jó ez is...

Arról a Fender telecaster custom modellrõl mi a véleményed? Nekem a squier változata van meg és azt nagyon imádom, ezért felmerült bennem hogy elkezdek gyûjtögetni a "nagytestvérre", de 250ezer huf azért mégis marha sok pénz. Megéri az árát?
Igazából imádom a telecaster testkialakítást, meg a humbuckereinek hangját is, különösen mert ebben squierbe nem annyira nagy jelszíntü hangszedõk vannak, mint egy les paulba vagy egy sg-ben. Szóval ezek ilyen "lágyabb" humbuckerek, és jobban fekszenek a zenei ízlésemhez. A Fender változatba is ilyen "lágyabb" hangzásúak vannak?
Helló,

Használt Hohner Rockwood Pro RP150, Seymour Duncan és Dimarzio pickupokkal nem érdekel véletlenül valakit?
Count Adyn
130 körül kezdõdnek a mexikói stratok mint ez is már😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Most akkor hogy is van ez?:http://gitarshop.hu/?tart=hirdetes&id=104020&lang=hu
Stratocaster nem olyan 250k körül mozog?
fecska
ja nem kell marni azt hittem a schaller nagyobb, de most utánanéztem és nem

fecska
mi van abba? Edge Zero?
akkor nem hiszem, esetleg ha találsz bontottan egyet, és úgy akkor oké, de sokkal nem lesz jobb, a schallerhez meg marni kell a testet... újonnan kitben semmiképp se vedd szerintem

Hecker007
Szerintetek egy RG370DX-be megéri Origi Floydot vagy Schaller Floyd-ot rakni?

V43 1105
Nem. Remélem nem haragszol.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

szia <#wave>
ki vagy? csak nem egy rajongóm vagy <#bohoc>

V43 1105
Szia Fijjú <#wave>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

fecska
lekaparod róla 😄

Hecker007
tenkenorman
*nyak=fej amúgy kezdõként csak a külsõ amit egy gitárban látok, meg az anyag amibõl készült, utánaolvastam a felhasznált anyagok karaktereinek a wikipédián amúgy semmi tapasztalat

http://www.tenke.hu

tenkenorman
nagyon kis pózer b*zi lennék ha azt mondtanám a hányinger kerülget az ltd nyakádól, meg azoktól a láda betûktõl? de el kell ismernem a teste gyönyörû. szerintem 55 be lealkudhatnám ha azt mondom neki személyesen átveszem stb.

http://www.tenke.hu

fecska
nekem van egy DXMG-m rémlik? 😄
nem akarom a hangszín poti helyére mert nagyon sokat használom, fúrni meg nem akarom ezért lenne jó az DKMGT

hé fecske..
tessék, egy floydos
afterburnert meg építhetsz a hangszín poti helyére ha azt nem használod.
Jackson Jackson DKMG Dinky BLK

csokalaci
Hehe ezt én is tanusíthatom. Amióta megvan a második elektromos gitárom, az elsõvel alig ha játszottam. Több mint fél év után pont ma húroztam azt újra. Persze eladni nem fogom max lekerül a pincébe a dobozába ha már a szobámban nem lesz hely neki 😊

http://facebook.com/musicleander

fecska
ja igen a füstölõs gitár😄 mekkora sláger volt az annakidején 😄

AtomHeart
En az alabbi klipben ismertem meg (jo, ez az EVH, az Axis elodje, de 95%-ban ugyanaz a gitar) kb 15 eves koromban, azota volt a nagy almom, hogy nekem is legyen egy ilyen.

MikX
Persze, ereklye az is 😄
Az egy rózsaszín!!! Earni Medium

Hát nekemis van egy rakás pengetõ, de akusztikon Dunlop 0.75 ös vagy 0.50 es, elektromoson meg 1.0-s Dunlop túlnyomórészt mikor éppen megvan (ha elõzõ nap épp sikerült a húrok közé tûzni)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

elitehun
Dunlop ultex 1.0
elitehun
Jaigen, már emlékszem 😄
Bár ez a tipus pont nem a tetszik annyira XD
fecska
az elsõ pengetõd? jézus te fanatikus vagy 😄
nekem meg van még az elsõ 1960 ládám 😄 meg a második is 😄
de most konolyan naponta hagyok el /török el pengetõket
dobálom õket, kb minden négyzetméterre esik 3 pengetõ aházban 😄
kimentünk amerikába a telkünkre kitakarítottunk, és a 180 négyzetméteren 129 pengetõt találtam a szekrények mögött meg ilyenek 😄DDD
pedig ott még ne mis gitározok sokat 😄
meg általába van itthon egy zsák pengetõ és dobálom õket össze vissza 😄
BTW milyen pengetõt használtok?
én Dunlop Tortex Heavy 88ast

AtomHeart
Axis <#nezze><#hawaii>

elitehun
Ejjj egy Music Man 😄
Biztos kérdeztem már, de nem emlékszem XD tehát melyik? 😄
AtomHeart
En addig kotodtem a Cort-omhoz, amig lett penzem Music Man-re... <#hehe>

MikX
Nekem nemhogy a gitár, de az elsõ pengetõm is megvan! 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

sanzik
szerintem lesz olyan érzelmi kötõdés köztünk addigra,hogy nem lesz szívem eladni <#smile>
MikX
Úgylátom jó közösség van itt, nemis tudom eddíg hogy nem találtam rá +fav

Visszaolvasgatva alátámasztást nyert a feltevésem, ugyanis kezdõnek kérdezték, hogy jók-e az Epi Specialok, Les Paul vagy SG, ez még nem eldöntött.
Nem próbáltam, bár gondolom nem egy csúcsminõségû hangszedõkkel van szerelve, de ennyi pénzért nem várható el.
És késõbb ha nincs pénze újra, azért egy frankóbb humbucker párossal lehet még dobni rajta, ha a húrtávok kényelmesek.

MikX
De az elsõ mindíg relikvia marad! 😄

Fehercsoki
Persze, de azért az új gitár vásárlásánál jól jön az elõzõ eladásából befolyt összeg, meg hát ha kinézed az újat akkor ez már nem fog érdekelni😄

sanzik
ha véletlenül tényleg sikerül megtanulnom gitározni (holnap is megyek a tanárhoz) akkor biztos lecserélem,de valószínû nem adom el ezt,mégis csak elsõ gitár,meg jól néz ki ahogy lóg a falon... <#awink>