Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez van azon a gitárom és vastagabb mint a vos meg a goldie
akkor milyen a vastag? 😄
52-ben adták ki az 50-es nyak az az 50-es évek beli gibsonok nyaka, a 60as évektõl lett keskenyebb
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
ez az én kis szerelmem
(nem összekeverendõ az AFD-vel)
egy 59 VOS lemonburst
ennek is '50-es nyaka van, de az sokkal kényelmetlenebb volt mint ez...
igazábol nincs az a pénz amiért megválnék tõle 😄
ráadásul amenniyért vettem.. az egy pofátlanság volt 😄
Nem adod el amugy? <#awink>#awink>
viszont a tapasztalatom az hogy sokkal sokkal lágyabb a hangja ebben mint a les paulokban...
én is nagyon szeretem nagyon kis swaggie meg bluesy 😄
nagyon zépen szól, és szerintem mondom a teste miatt lágyabb a hangja viszont lehet vele zúzni mert egy ridegebb hangot kapsz a LP-hoz képest, sokkal szebb a hangfelfutása, az lp lustább, ez tele van gyönyörû felharmonikusokkal, nagyon nagyon jó ez is...

Igazából imádom a telecaster testkialakítást, meg a humbuckereinek hangját is, különösen mert ebben squierbe nem annyira nagy jelszíntü hangszedõk vannak, mint egy les paulba vagy egy sg-ben. Szóval ezek ilyen "lágyabb" humbuckerek, és jobban fekszenek a zenei ízlésemhez. A Fender változatba is ilyen "lágyabb" hangzásúak vannak?
Használt Hohner Rockwood Pro RP150, Seymour Duncan és Dimarzio pickupokkal nem érdekel véletlenül valakit?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Stratocaster nem olyan 250k körül mozog?
akkor nem hiszem, esetleg ha találsz bontottan egyet, és úgy akkor oké, de sokkal nem lesz jobb, a schallerhez meg marni kell a testet... újonnan kitben semmiképp se vedd szerintem
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ki vagy? csak nem egy rajongóm vagy <#bohoc>#bohoc>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
http://www.tenke.hu
http://www.tenke.hu
nem akarom a hangszín poti helyére mert nagyon sokat használom, fúrni meg nem akarom ezért lenne jó az DKMGT
tessék, egy floydos
afterburnert meg építhetsz a hangszín poti helyére ha azt nem használod.
Jackson Jackson DKMG Dinky BLK
http://facebook.com/musicleander
Az egy rózsaszín!!! Earni Medium
Hát nekemis van egy rakás pengetõ, de akusztikon Dunlop 0.75 ös vagy 0.50 es, elektromoson meg 1.0-s Dunlop túlnyomórészt mikor éppen megvan (ha elõzõ nap épp sikerült a húrok közé tûzni)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
nekem meg van még az elsõ 1960 ládám 😄 meg a második is 😄
de most konolyan naponta hagyok el /török el pengetõket
dobálom õket, kb minden négyzetméterre esik 3 pengetõ aházban 😄
kimentünk amerikába a telkünkre kitakarítottunk, és a 180 négyzetméteren 129 pengetõt találtam a szekrények mögött meg ilyenek 😄DDD
pedig ott még ne mis gitározok sokat 😄
meg általába van itthon egy zsák pengetõ és dobálom õket össze vissza 😄
BTW milyen pengetõt használtok?
én Dunlop Tortex Heavy 88ast
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Visszaolvasgatva alátámasztást nyert a feltevésem, ugyanis kezdõnek kérdezték, hogy jók-e az Epi Specialok, Les Paul vagy SG, ez még nem eldöntött.
Nem próbáltam, bár gondolom nem egy csúcsminõségû hangszedõkkel van szerelve, de ennyi pénzért nem várható el.
És késõbb ha nincs pénze újra, azért egy frankóbb humbucker párossal lehet még dobni rajta, ha a húrtávok kényelmesek.