Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JHetfield
coine: na figyi ... most fontos ... 16:00 -tol 18:00 -ig lett foglalva hely szal most akkor rendezd a holnapi napod mert ez fix ... es akkor boraroson lesz meet, de ez ugyben valoszinu, hogy meg holnap felhivlak ... keszulj ... ZUZAS!

Coine
azt vágom 😊

JHetfield
ha osszejon a dolog akkor Boraros ter a meet:]
azt ugye tod hol van?:] 4-es, 6-os villamos menten:] moricz fele:]

Coine
hanem én 😄

ment mél.

JHetfield
nem en mondtam...😊

Coine
ebbõl látszik, h. mûveletlen bunkóparaszt vagyok 😄

JHetfield
ez jo poen volt:] 2es villamossal elmesz vagohidhoz (nem a jaszai fele hanem ellenkezo iranyba es onnan hev vagy borarosrol busz:] ,de meg van ezer egy fele odavezeto ut:] mellesleg te hanyker.be vagy?:]

Coine
XX. ker.
mivel lehet odajutni ? metro ?

Coine
na az kircsó!

JHetfield
amugy ez a hely pesterzsebeten van...szal konnyen megkozelitheto:]

JHetfield
2ora/500FT/koponya

Coine
500/fej/óra ?

JHetfield
olyan 5kilo/koponya ... ha minden igaz akkor ma kiderul, hogy mikor lesz:]

Coine
nekem jó, csak LÉCCI szólj elõre, mert szeretném a többi programomat is ehhez igazítani.

mennyit kóstál az a hely ? hogy osztódk a zsé ?

JHetfield
szal ha ezek kozul lesz vmi szabad ido akkor szolok (a hely 12-22 -ig van nyitva:])

JHetfield
vagyis pentek:]

JHetfield
no nezzuk ... hetvegevel kapcsolatba jobb lenne?:]

Coine
Figy JHEtfield : MA NEM JÓ, bocsi.
Ha jó is akkor csak este (6 után.)
sorr...

Coine
nekem jó.
csak légyszi elõre próbáljuk meg lefixálni a dolgot.

JHetfield
esetleg ha nem sikerul ma akkor pentek delelott vagy hat lehet hetvegen is:]

JHetfield
khm...megproszalok kitalalni vmit:]

Coine
úgy legyen !
video már elavult kicsit.
Year & a half nekem is kéne nagyon.

Figy akkor holnap v. holnapután tali ?
Holnap délután foglalt vagyok.

Coine
ezeket már csak bóknak veszem 😄

JHetfield
jah es meg mindig tre a logod:]

JHetfield
atszamolva 15ropi... es mivel csak dvd nem lesz dragabb... amugy s&m es cliff'em all kazit lecserelem dvdre ... nomeg beszerzem melle Year & Half dvd-t is:] sajna ez regebben meg volt kaloz kaziba, de valszeg vki lenyulta ... nomeg mar reg nincs is videom:]

Coine
Basszus Live Shit DVD durván drága lesz...minimum 25 körül :S

Coine
Hát nekem 'Tallicából ezek vannak meg DVD-n:
-S&M
-Cunning Stunts
-Metallica (Classic Albums-os, ez az "így készült a Black album" DVD, 2000-es változat, Jason még épphogy a bandában volt.)
-Rock Warriors (rajongók által készített DVD)

JHetfield
mellesleg csak most lett penzem dvd+dvdkartya+cunning:] szal megy a frocskoles ezerrel:] headbangerbe le kene meg1x latogatnom live shit foglalora:]

JHetfield
azt majd honap vegen veszem meg ... mivel nem jelent meg ezert maradt cunning stunts ... most fogom lassan megnezni csak meg buzeralom lotr extra dvd-jet:]

her Valo
yeeeeeeeeeeeeeeee
3het es itt lesz nalam a Roctron Chameleon 2000-rem!!!! mekkora zuzas lesz!!!

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Coine
má megvan 1 éve 😄
Én most Live Shit DVD-re pedálozok...

JHetfield
broaff...megvettem Metallica - Cunning Stunts DVD ... most rejszolok:]

Dashed:

Aebsence.

De nem gitározom, hanem éneklek vele. Régebben gitároztam innen maradt az AX30g.

Coine
jóvaNNA 😄
majd lesz változtatva, de most kaptam rakás logót havertól.
majd le lesz cserélve, nyugi 😊

her Valo
Aba:
mikor van szüneted? en egyetemista vagyok, nalunk nincs szunet... kiveve ha nem megyek be mer akkor mindig szunet van [#vigyor. Nekem szinte barmikor jo amugy.. csak irj elotte..

Coine:
tényleg tré ez a logo..

JHetfield
Coine: imho valtoztass logo-t me kicsit tre...:]

JHetfield
Most egy rovid valasz a mailra...csutortok, de lehet atcsuszik pentekre mivel nem sikerult meg kontaktolnom hely ugyben ... de valszeg lesz egy dobberman is:]

Coine
JHetfield ment rövid mél !

Coine
JHetfield ment rövid mél !

Amugy milyen zenekarban zenelsz???
ok nekem igy megeri az arat.. Pressure pedal nem erdekel mert tenyleg eleg hasznalhatatlan, meg ha adsz hozza kulon Exp.pedalt akkor minek??
Mondjuk a dec eleje egy kicsit huzos de tudok varni..
szal majd akkor megbeszeljuk pontossan hogy mitholhogy..
Ilyen egyébként hozzá az Expression pedál:

Dashed:

Úgy tudom, hogy teljesen ugyanaz, csak a 300-ason színes borítólap van (a 30-as fekete), és kétszer annyi gyári program, valamint egyéni programhely van benne. Amúgy minden megegyezik.

Van aki szerint a Pressure pedál a 300-ason könnyedebben mûködik. Hát szerintem ez a Pressure dolog ezeknek az effekteknek a legnagyobb baklövése. Szinte teljesen használhatatlan már új korában is, aztán meg idõvel elromlik. Gagyi szar. Én az enyémbõl még évekkel ezelõtt kioperáltam egy kis mûanyag pöcköt, mert a sok nyomkodástól egy idõ után úgymaradt és úgy érzékelte az effekt, mintha nyomva lenne folyamatosan ezért az effektek hangszínét mindig megváltoztatta. Így viszont, hogy nem megy, sokkal jobb a külsõ pedállal vezérelni. Ez a hibája egyébként az effektemnek, hogy emiatt ez a pedál ki van iktatva, viszont ezért adok hozzá egy ingyenes expression pedált, amivel sokkal pontosabban, könnyebben és jobban meg lehet csinálni a Pressure pedál hülyeségeit és hangerõpedálként is jó, ha átdugod. Szóval lényegében minden mûködik a gépen.

Egy baj azonban van. Én még nov. végéig használni szeretném, mert fellép velem, és hirtelen nem tudok újat szerezni helyette egyik napról a másikra. Ha mégis kell, akkor dec. elsõ napjaban tudnám odaadni. Az átadásig persze fizetni sem kell érte, elõleget sem.

Ha így jó, akkor a tiéd.

her Valo
Aba:
egy karc sincs rajta (mondjuk nehez lenne megkarcolni, massziv acel haza van..). Csak szobaban volt hasznalva. Meg nincs egy eves...
ha erdekel irj mailt! [email protected]

90%hogy kell es meg a heten vinnem!
El tudnad mondani mi a kulonbseg a 30g es a 300 g Kozott????? Lehet hogy erdekelne az effected..
Ktulu
Nekem is van egy Marshall Shred Master pedálom ami gazdát keres, mondjuk 18e forintért.
!!! ELADÓ !!!

KORG AX30G
gitár multieffekt pedál

7 éves, megkímélt állapotban, teljesen mûködõképes (kis, mûködését nem befolyásoló hibával)

50 gyári program
16 egyéni beállítás
27 effekt -rengeteg állítási lehetõséggel
(köztük 7-féle torzító)
hatásos zajszûrõ rendszer
effektláncból külön kivehetõ effektek
be és kimeneti jelszint szabályozás
külsõ expression és hangerõ pedál lehetõség
fejhallgatós gyakorlás
magyar nyelvû tájékoztató

ára: 25.000-Ft (alku nélkül)

! ajándékba adok 1 db Bespeco hangerõ és expression pedált kábellel !

Gladiator:

No, akkor ha fent vannak a húrok, látogass el erre az oldalra és az EADGBE hangolás szerint hangold be a húrokat.

www.curricstudies.educ.ubc.ca/wprojects/MUSES/interac_guitar/tunup.html

Ha ez nem mûködik, akkor errõl az oldalról le lehet tölteni egy gitárhangoló progit (190 Kbyte):

http://solair.eunet.yu/~fish/guitar_tuner.htm

her Valo
akkor megragadom az alkalmat!
Marshall JH-1 torzito pedal 19e Ft-ert gazdajat keresi...