Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
coine: na figyi ... most fontos ... 16:00 -tol 18:00 -ig lett foglalva hely szal most akkor rendezd a holnapi napod mert ez fix ... es akkor boraroson lesz meet, de ez ugyben valoszinu, hogy meg holnap felhivlak ... keszulj ... ZUZAS!
ha osszejon a dolog akkor Boraros ter a meet:]
azt ugye tod hol van?:] 4-es, 6-os villamos menten:] moricz fele:]
azt ugye tod hol van?:] 4-es, 6-os villamos menten:] moricz fele:]
ez jo poen volt:] 2es villamossal elmesz vagohidhoz (nem a jaszai fele hanem ellenkezo iranyba es onnan hev vagy borarosrol busz:] ,de meg van ezer egy fele odavezeto ut:] mellesleg te hanyker.be vagy?:]
nekem jó, csak LÉCCI szólj elõre, mert szeretném a többi programomat is ehhez igazítani.
mennyit kóstál az a hely ? hogy osztódk a zsé ?
mennyit kóstál az a hely ? hogy osztódk a zsé ?
úgy legyen !
video már elavult kicsit.
Year & a half nekem is kéne nagyon.
Figy akkor holnap v. holnapután tali ?
Holnap délután foglalt vagyok.
video már elavult kicsit.
Year & a half nekem is kéne nagyon.
Figy akkor holnap v. holnapután tali ?
Holnap délután foglalt vagyok.
atszamolva 15ropi... es mivel csak dvd nem lesz dragabb... amugy s&m es cliff'em all kazit lecserelem dvdre ... nomeg beszerzem melle Year & Half dvd-t is:] sajna ez regebben meg volt kaloz kaziba, de valszeg vki lenyulta ... nomeg mar reg nincs is videom:]
Hát nekem 'Tallicából ezek vannak meg DVD-n:
-S&M
-Cunning Stunts
-Metallica (Classic Albums-os, ez az "így készült a Black album" DVD, 2000-es változat, Jason még épphogy a bandában volt.)
-Rock Warriors (rajongók által készített DVD)
-S&M
-Cunning Stunts
-Metallica (Classic Albums-os, ez az "így készült a Black album" DVD, 2000-es változat, Jason még épphogy a bandában volt.)
-Rock Warriors (rajongók által készített DVD)
mellesleg csak most lett penzem dvd+dvdkartya+cunning:] szal megy a frocskoles ezerrel:] headbangerbe le kene meg1x latogatnom live shit foglalora:]
azt majd honap vegen veszem meg ... mivel nem jelent meg ezert maradt cunning stunts ... most fogom lassan megnezni csak meg buzeralom lotr extra dvd-jet:]
yeeeeeeeeeeeeeeee
3het es itt lesz nalam a Roctron Chameleon 2000-rem!!!! mekkora zuzas lesz!!!
3het es itt lesz nalam a Roctron Chameleon 2000-rem!!!! mekkora zuzas lesz!!!
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Dashed:
Aebsence.
De nem gitározom, hanem éneklek vele. Régebben gitároztam innen maradt az AX30g.
Aebsence.
De nem gitározom, hanem éneklek vele. Régebben gitároztam innen maradt az AX30g.
jóvaNNA 😄
majd lesz változtatva, de most kaptam rakás logót havertól.
majd le lesz cserélve, nyugi 😊
majd lesz változtatva, de most kaptam rakás logót havertól.
majd le lesz cserélve, nyugi 😊
Aba:
mikor van szüneted? en egyetemista vagyok, nalunk nincs szunet... kiveve ha nem megyek be mer akkor mindig szunet van [#vigyor. Nekem szinte barmikor jo amugy.. csak irj elotte..
Coine:
tényleg tré ez a logo..
mikor van szüneted? en egyetemista vagyok, nalunk nincs szunet... kiveve ha nem megyek be mer akkor mindig szunet van [#vigyor. Nekem szinte barmikor jo amugy.. csak irj elotte..
Coine:
tényleg tré ez a logo..

Most egy rovid valasz a mailra...csutortok, de lehet atcsuszik pentekre mivel nem sikerult meg kontaktolnom hely ugyben ... de valszeg lesz egy dobberman is:]
Amugy milyen zenekarban zenelsz???
ok nekem igy megeri az arat.. Pressure pedal nem erdekel mert tenyleg eleg hasznalhatatlan, meg ha adsz hozza kulon Exp.pedalt akkor minek??
Mondjuk a dec eleje egy kicsit huzos de tudok varni..
szal majd akkor megbeszeljuk pontossan hogy mitholhogy..
Mondjuk a dec eleje egy kicsit huzos de tudok varni..
szal majd akkor megbeszeljuk pontossan hogy mitholhogy..
Ilyen egyébként hozzá az Expression pedál:

Dashed:
Úgy tudom, hogy teljesen ugyanaz, csak a 300-ason színes borítólap van (a 30-as fekete), és kétszer annyi gyári program, valamint egyéni programhely van benne. Amúgy minden megegyezik.
Van aki szerint a Pressure pedál a 300-ason könnyedebben mûködik. Hát szerintem ez a Pressure dolog ezeknek az effekteknek a legnagyobb baklövése. Szinte teljesen használhatatlan már új korában is, aztán meg idõvel elromlik. Gagyi szar. Én az enyémbõl még évekkel ezelõtt kioperáltam egy kis mûanyag pöcköt, mert a sok nyomkodástól egy idõ után úgymaradt és úgy érzékelte az effekt, mintha nyomva lenne folyamatosan ezért az effektek hangszínét mindig megváltoztatta. Így viszont, hogy nem megy, sokkal jobb a külsõ pedállal vezérelni. Ez a hibája egyébként az effektemnek, hogy emiatt ez a pedál ki van iktatva, viszont ezért adok hozzá egy ingyenes expression pedált, amivel sokkal pontosabban, könnyebben és jobban meg lehet csinálni a Pressure pedál hülyeségeit és hangerõpedálként is jó, ha átdugod. Szóval lényegében minden mûködik a gépen.
Egy baj azonban van. Én még nov. végéig használni szeretném, mert fellép velem, és hirtelen nem tudok újat szerezni helyette egyik napról a másikra. Ha mégis kell, akkor dec. elsõ napjaban tudnám odaadni. Az átadásig persze fizetni sem kell érte, elõleget sem.
Ha így jó, akkor a tiéd.
Úgy tudom, hogy teljesen ugyanaz, csak a 300-ason színes borítólap van (a 30-as fekete), és kétszer annyi gyári program, valamint egyéni programhely van benne. Amúgy minden megegyezik.
Van aki szerint a Pressure pedál a 300-ason könnyedebben mûködik. Hát szerintem ez a Pressure dolog ezeknek az effekteknek a legnagyobb baklövése. Szinte teljesen használhatatlan már új korában is, aztán meg idõvel elromlik. Gagyi szar. Én az enyémbõl még évekkel ezelõtt kioperáltam egy kis mûanyag pöcköt, mert a sok nyomkodástól egy idõ után úgymaradt és úgy érzékelte az effekt, mintha nyomva lenne folyamatosan ezért az effektek hangszínét mindig megváltoztatta. Így viszont, hogy nem megy, sokkal jobb a külsõ pedállal vezérelni. Ez a hibája egyébként az effektemnek, hogy emiatt ez a pedál ki van iktatva, viszont ezért adok hozzá egy ingyenes expression pedált, amivel sokkal pontosabban, könnyebben és jobban meg lehet csinálni a Pressure pedál hülyeségeit és hangerõpedálként is jó, ha átdugod. Szóval lényegében minden mûködik a gépen.
Egy baj azonban van. Én még nov. végéig használni szeretném, mert fellép velem, és hirtelen nem tudok újat szerezni helyette egyik napról a másikra. Ha mégis kell, akkor dec. elsõ napjaban tudnám odaadni. Az átadásig persze fizetni sem kell érte, elõleget sem.
Ha így jó, akkor a tiéd.
Aba:
egy karc sincs rajta (mondjuk nehez lenne megkarcolni, massziv acel haza van..). Csak szobaban volt hasznalva. Meg nincs egy eves...
ha erdekel irj mailt! [email protected]
egy karc sincs rajta (mondjuk nehez lenne megkarcolni, massziv acel haza van..). Csak szobaban volt hasznalva. Meg nincs egy eves...
ha erdekel irj mailt! [email protected]
90%hogy kell es meg a heten vinnem!
El tudnad mondani mi a kulonbseg a 30g es a 300 g Kozott????? Lehet hogy erdekelne az effected..
!!! ELADÓ !!!
KORG AX30G
gitár multieffekt pedál
7 éves, megkímélt állapotban, teljesen mûködõképes (kis, mûködését nem befolyásoló hibával)
50 gyári program
16 egyéni beállítás
27 effekt -rengeteg állítási lehetõséggel
(köztük 7-féle torzító)
hatásos zajszûrõ rendszer
effektláncból külön kivehetõ effektek
be és kimeneti jelszint szabályozás
külsõ expression és hangerõ pedál lehetõség
fejhallgatós gyakorlás
magyar nyelvû tájékoztató
ára: 25.000-Ft (alku nélkül)
! ajándékba adok 1 db Bespeco hangerõ és expression pedált kábellel !
KORG AX30G
gitár multieffekt pedál
7 éves, megkímélt állapotban, teljesen mûködõképes (kis, mûködését nem befolyásoló hibával)
50 gyári program
16 egyéni beállítás
27 effekt -rengeteg állítási lehetõséggel
(köztük 7-féle torzító)
hatásos zajszûrõ rendszer
effektláncból külön kivehetõ effektek
be és kimeneti jelszint szabályozás
külsõ expression és hangerõ pedál lehetõség
fejhallgatós gyakorlás
magyar nyelvû tájékoztató
ára: 25.000-Ft (alku nélkül)
! ajándékba adok 1 db Bespeco hangerõ és expression pedált kábellel !
Gladiator:
No, akkor ha fent vannak a húrok, látogass el erre az oldalra és az EADGBE hangolás szerint hangold be a húrokat.
www.curricstudies.educ.ubc.ca/wprojects/MUSES/interac_guitar/tunup.html
Ha ez nem mûködik, akkor errõl az oldalról le lehet tölteni egy gitárhangoló progit (190 Kbyte):
http://solair.eunet.yu/~fish/guitar_tuner.htm
No, akkor ha fent vannak a húrok, látogass el erre az oldalra és az EADGBE hangolás szerint hangold be a húrokat.
www.curricstudies.educ.ubc.ca/wprojects/MUSES/interac_guitar/tunup.html
Ha ez nem mûködik, akkor errõl az oldalról le lehet tölteni egy gitárhangoló progit (190 Kbyte):
http://solair.eunet.yu/~fish/guitar_tuner.htm