Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ESP 😊))
---Lateralus
nem látom a gyártót... ki csinálta ezt a borzadalmat?
nem látom a gyártót... ki csinálta ezt a borzadalmat?
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
na ennél ocsmányabb dolgot keveset láttam... ez még dísznek sõt még levélnehezéknek is rossz 
Valo:
Itt pedig a te titkos favoritod 😊))

Itt pedig a te titkos favoritod 😊))

---Meccs:
itt van egy olyan gityó amire vágysz:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2500850287&category=33038
itt van egy olyan gityó amire vágysz:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2500850287&category=33038
Oks, már nem lényeg, meg lett oldva máshogy 😊
Most, hogy mondod tényleg nagyon hiánycikk vmi koncert 8) , de ez a 7vége sajna kilõve 😞
Most, hogy mondod tényleg nagyon hiánycikk vmi koncert 8) , de ez a 7vége sajna kilõve 😞
Ja azt akarom!Nem tudom szerintetek az gáz ha mûszerésszel akarok csináltatni?Mert egy kicsit olcsóbban megúsznám!
Akkor itt kérdem.
Neked ugye megvan LOTR - TTT 4 CD-s változat, milyen a minõsége ? Meg tudnám vhogy szerezni tõled ?
Neked ugye megvan LOTR - TTT 4 CD-s változat, milyen a minõsége ? Meg tudnám vhogy szerezni tõled ?
JHetfield:
Jól gondolod. Ha az egyik bemenetbe teszed, akkor hangerõ, ha a másikba akkor expression/wah.
Jól gondolod. Ha az egyik bemenetbe teszed, akkor hangerõ, ha a másikba akkor expression/wah.
Off : JHetfield még régebben küldtem freemailedre a 4 CD-s Gyûrûk Ura miatt 1 emilt, megkaptad ?
Lateralus: ooo meg vmi... ugyebar volume pedalt lehet wah-ra is nyomatni? (azert kerdem mert leirasba ket bemet van... ugye van a volume meg a parameter... szal gondolom, ha wah-nak akarom hasznalni akkor a parameter reszbe nyomatom)
azért arra alapozni hogy nyersz a ruletten, egy kicsit necces... 

Mesa-t😄 by the way... gondolom vagod, hogy fenderbol oldschool vintage hangot fogsz csak kihozni... amugy Peavey elkodok is kiralyak...
Peavey Rage 158 II / Gitárkombó / 15W / 8" Blue Marvel hangszóró / 2 csatorna
vagy
Peavey Blazer 158 II / Gitárkombó / 15W / 8" Blue Marvel hangszóró / 2 csatorna / Reverbe
itthon a rage 28ropi a blazer meg 36 korul van ujjonan...
Peavey Rage 158 II / Gitárkombó / 15W / 8" Blue Marvel hangszóró / 2 csatorna
vagy
Peavey Blazer 158 II / Gitárkombó / 15W / 8" Blue Marvel hangszóró / 2 csatorna / Reverbe
itthon a rage 28ropi a blazer meg 36 korul van ujjonan...
Egy hónap múlva a névnapipénzból (Bálint) asszem megint megyek, és veszek egy erõsítõt. Valami 15-20 Wattos Fendert.
Hozzászólás?
Csak annyit még, hogy tudom, hogy az kevés, de az együttesnek van 2X200 Wattos keverõerõsítõje, meg hangfala, ú.hogy ez kontrollnak, meg gyakorlásra bõven elég.
De ! Fender helyett mit ajánlotok esetleg...
Azért Fender, mert amin eddig jászottam, az volt a legjobb, azaz hogy az egyetlen, ami igazán tetszett. Persze egy Marshallt meg egy Beringert leszámítva..😊
Hozzászólás?
Csak annyit még, hogy tudom, hogy az kevés, de az együttesnek van 2X200 Wattos keverõerõsítõje, meg hangfala, ú.hogy ez kontrollnak, meg gyakorlásra bõven elég.
De ! Fender helyett mit ajánlotok esetleg...
Azért Fender, mert amin eddig jászottam, az volt a legjobb, azaz hogy az egyetlen, ami igazán tetszett. Persze egy Marshallt meg egy Beringert leszámítva..😊
Pénteken voltam Roulettezni, és sikerült
összenyernem a hiányzó 20rugót a gitárra.
Admira Malaga. Nem fogom oldalakon át dícsérni,
csak annyit, hogy igazi intarzia van a hanglyuk
köröl; nem tudom, ki lehet olyan penis, hogy ez a
munkája: kb 2000 kis fakockából sormintákar
rakosgatmintákat rak egész nap.. 😊
összenyernem a hiányzó 20rugót a gitárra.
Admira Malaga. Nem fogom oldalakon át dícsérni,
csak annyit, hogy igazi intarzia van a hanglyuk
köröl; nem tudom, ki lehet olyan penis, hogy ez a
munkája: kb 2000 kis fakockából sormintákar
rakosgatmintákat rak egész nap.. 😊
keresõkben kutakodj..
google, altavista, yahoo, stb...
valami mûszerész ismerõssel akarsz csináltatni?
google, altavista, yahoo, stb...
valami mûszerész ismerõssel akarsz csináltatni?
Ki tudna nekem szerezni basszus erõsítõ nyák lap rajzot???Vagy honnan tudnék szerezni?
az lehet.. én még nem próbáltam egyiket sem.. azért is írtam hogy hallásból, mert én már hallottam jót meg rosszat is róluk...
amugy a legtobb cég gyárt jó cuccokat, és szar cuccokat egyaránt.. szal kérdés hogy milyen kategóriájú effektekrõl beszélünk...
amugy a legtobb cég gyárt jó cuccokat, és szar cuccokat egyaránt.. szal kérdés hogy milyen kategóriájú effektekrõl beszélünk...
Digitech az egyik legkivalobb effekt... mellesleg a Digitech csoves elofokok az igazan zuzosak ami szinten tartalmaz jopar effektet:]
hallásból jó meg rossz. van akinek bejon, van akinek nagyon nem. ízlés kérdése...
Ktulu: aszongyák jók 😊 én még nem próbáltam
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Hogy milyen a minõsége ?
Hát, mondjuk azt, hogy ellátja a feladatát tisztességesen.
Hát, mondjuk azt, hogy ellátja a feladatát tisztességesen.
jah, boccs félreolvastam 

Jhetfield: Sztem a bossnak a V-wah elég jól hangzik ugy felvételekrõl, viszont hamarosan lesz alkalmam kipróbálni egyet akkor mondok többet.
huh! sikerult megcsípnem a full Woodstock-i '99-es metallica koncertet! nagyon nagy!
épp most láttam egy sellert az ebayon.. piti cuccokat arul..
ESP KIRK HAMMETT OUIJA
ESP JH-1 James Hetfield Flying V
ESP JH-2 JamesHetfield DiamondPlate
ESP JH-3 James Hetfield
ha nekem ilyen gitárjaim lennének itthon.. huhuuuu
épp most láttam egy sellert az ebayon.. piti cuccokat arul..
ESP KIRK HAMMETT OUIJA
ESP JH-1 James Hetfield Flying V
ESP JH-2 JamesHetfield DiamondPlate
ESP JH-3 James Hetfield
ha nekem ilyen gitárjaim lennének itthon.. huhuuuu
Ha wah pedál, akkor Vox a király !
az igaz hogy a csövet jól lehet modellezni, de azért az igazi az igazi....de jobban beleszól egy elõfok a hangzásba mint egy végfok (de leginkább a kettõ együtt).
Crybaby-t meg nem, szabad venni...
Crybaby-t meg nem, szabad venni...
JHetfield:
IGEN !
IGEN !
"Intézhetnétek mailban is gyerekek"
NEM !
NEM !
Lateralus: na majd honap vegen jelentkezek a cucc ugyebe oks? A manualt vegig olvastam es a lenyeg benne van... igaz nem olyan mintha pl vennek kulon egy Cry Baby wah-t, vagy egyeb pedalt, de mint irtam egyenlore megfogja tenni....
Dashed:
Nekem aztán tök mindegy, hogy te mennyiért adod el a te effektedet. Felõlem kérhetsz érte 100-at is, nem fog befolyásolni. Ezért én ennyit kérek, mert szerintem ennyit ér. Még gitárosként sem tudtam kihasználni, mert senki sem használ 27 effektet, csak otthon meg a próbán szórakozásra jó a sok effekt. Ráadásul évek óta énekre használom, amihez egy számomra fontos effekt hiányzik, az intelligens pitch shifter (hagyományos van benne).
Csodát persze a 27 effekt ellenére sem kell várni egy ilyen cucctól, de próbán és koncerten elvégzi, amit el kell végeznie bizonyos határok között.
Az effektek részletesebben:
6 effekt rakható láncba (ezek egyenként ki és bekapcsolhatók a láncból). És ami a nagy elõnye a gépnek, hogy akár játék közben pedállal kkapcsolhatók, ki be az effektek. Ez nagyon jó dolog tud lenni egy koncerten.
Az nem írtam, hogy van benne kromatikus hangológép is, ami akár tetszólegesen kalibrálható is.
Szóval az effektek:
Kompresszor
3 sávos EQ (parametrikus középpel)
Wah (lehet auto és pedállal vezérelhetõ is)Torzító 1. (Klasszikus/Crush/Stúdió/Hash torzítások)
Torzító 2. (Vintage/Csöves/Modern High Gain torzítások)
Hiper Rezonátor
Csõszimuláció
Exciter
Kórus
Flanger
Phaser
Sztereó Phaser
Vibrato
Tremolo
Ring Modulator
Random Step Filter
Pitch Shifter
Bender
Panner
Sztereó Visszhang
Keresztezõ Visszhang
Tap Tempo Visszhang
Kitartott Visszhang
Modulációs Visszhang
Sztereó Modulációs Visszhang
Sweep Modulációs Visszhang
Zengetõ
Zajszûrõ
Ez így a zajszûrõvel együtt 28 db.Ha valamelyik érdekel részletesebben, kérdezz rá Hetfield !
Nekem aztán tök mindegy, hogy te mennyiért adod el a te effektedet. Felõlem kérhetsz érte 100-at is, nem fog befolyásolni. Ezért én ennyit kérek, mert szerintem ennyit ér. Még gitárosként sem tudtam kihasználni, mert senki sem használ 27 effektet, csak otthon meg a próbán szórakozásra jó a sok effekt. Ráadásul évek óta énekre használom, amihez egy számomra fontos effekt hiányzik, az intelligens pitch shifter (hagyományos van benne).
Csodát persze a 27 effekt ellenére sem kell várni egy ilyen cucctól, de próbán és koncerten elvégzi, amit el kell végeznie bizonyos határok között.
Az effektek részletesebben:
6 effekt rakható láncba (ezek egyenként ki és bekapcsolhatók a láncból). És ami a nagy elõnye a gépnek, hogy akár játék közben pedállal kkapcsolhatók, ki be az effektek. Ez nagyon jó dolog tud lenni egy koncerten.
Az nem írtam, hogy van benne kromatikus hangológép is, ami akár tetszólegesen kalibrálható is.
Szóval az effektek:
Kompresszor
3 sávos EQ (parametrikus középpel)
Wah (lehet auto és pedállal vezérelhetõ is)Torzító 1. (Klasszikus/Crush/Stúdió/Hash torzítások)
Torzító 2. (Vintage/Csöves/Modern High Gain torzítások)
Hiper Rezonátor
Csõszimuláció
Exciter
Kórus
Flanger
Phaser
Sztereó Phaser
Vibrato
Tremolo
Ring Modulator
Random Step Filter
Pitch Shifter
Bender
Panner
Sztereó Visszhang
Keresztezõ Visszhang
Tap Tempo Visszhang
Kitartott Visszhang
Modulációs Visszhang
Sztereó Modulációs Visszhang
Sweep Modulációs Visszhang
Zengetõ
Zajszûrõ
Ez így a zajszûrõvel együtt 28 db.Ha valamelyik érdekel részletesebben, kérdezz rá Hetfield !

ilyen alapon mehetne az egész forum mailban...