Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Szép gitár.
Nekem is van egy lp-m, de az epi, majd eladom, és lehet veszek egy feketét, epit.
élõben sokkal szebb, sokkal narancsosabb a színe, szinte világít
Az 59 es széria a legendásabb
A másik kérdésem hogy floydos gitárba feltétlenül F-spaced pickupot kell rakni vagy sima is jó?
A régebben raktam a gitárba egy mo'joe-t a hídhoz de azon gondolkozom lecserélem egy super 3-ra vagy crunch lab-re és ezt meg átrakom a nyakhoz csak kérdés hogy hogy fog ott szólni...
Meg mindig nem ertesz. Meg ha van is penzed, lehet, hogy jobban jarsz, ha azt elsorozod (lehet, hogy nem)...
Irtam en ilyent? Figyelembe kell venned, hogy mennyi idod/penzed van, es mennyire fontos, hogy hatekonyan tanulj gitarozni! Ha csak hobbibol, szorakozasbol pengeted pl., nagyon kis lesz a megterulese a tanarra koltott penznek, de meg mindit Te dontod el, hogy akarsz-e ebbe fektetni...
Meg a tanarok kozott is vannak koklerek, akik tenyleg nem jobbak semmivel a neten fellelheto oktatovideoknal.
pénzt csinálni
A hídnál lévõ fényesebb, feszesebb, pontosabb ezért gyorsabb is.
Szeretem a cicákat
amúgy a múlt hónapban voltam tanárnál, és meg kell mondjam az internet drága birtokában erre nem hiszem hogy manapság szükség lenne. nagyon drága, és semmivel sem ad többet egy google searchnél. sõt még a feszület is benne van az emberben hogy basszus mindjárt lejár az 1 óra. annyi értelme volt viszont hogy ott nála egy WAH pedállal nagyon-nagyon komolyan szólt a Telecoustic gitár. minden kezdeti csalódásomat elrepítette messzire, szóval azóta nagyon szeretem 😄
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
Akusztikusokon sokkal nagyobb a jelentosege a hur vastagsaganak, nagy mertekben befolyasolja a hangerejet...
Szeretem a cicákat
szerk: "egy 9-es akusztikus és elektromos pakkot" - akusztikusra az nagyon vekony lesz!
Szeretem a cicákat
Mexikoi STD stratot meg 85k-ert lattam a tegnap.
kérdés:
kapok 10-ért valami jó kis erõsítõt valahol ?
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
nem rossz gitárok a Squierek, például a Deluxe strat-ok jobban szólnak mint a kb hasonló árban lévõ mexikói fenderek
Rock/metal-ra jó a hangja?
100E-ért jó vétel?
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
megszökök itthonról.. kihez mehetek lakni?