Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehéz lesz, de menni fog 😊
Ui: mé' nem valami zúzós téma kell? Az jobban jön belõlem 😊
inkább melodikus, lazább, de csak akkor csináld, ha nagyon ráérsz! 😄
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Combo amp sound thin? Need more tone and screaming distortion? Grab the Gainiac!!
With over 100dB of outrageous gain, this tube preamp has two channels with the most intense distortion and power that you need to perform at full throttle! Equipped with Rocktron’s unique "Scoop" control, the Gainiac lets you go from the classic sounds of the 60’s and 70’s all the way to the raging atomic sound of modern metal.
Featuring the most effective EQ section ever devised, the Gainiac allows over 30dB cut, or "scooping" of the midrange used with the bass (Bottom control) and treble (Top control) as needed by your cabinet. Guitar tones just can’t get any heavier. Back off the Scoop control and your sound rolls up into a much fatter, rounder sound. The clean channel offers that hard-to-find "big/warm" tone that can only be produced by tubes.
Join the legion of Gainiac maniacs and increase the pallete of tones you’re stuck with in that combo amp of yours by adding the Gainiac to your setup. The Gainiac is easy to hook up and use.
Specifications:
Maximum Input: +20dBu, Maximum Output: +20dBu, Input Impedance: 1Mohm, Output Impedance: 1Kohm, Bottom Controls: ±15dB, Scoop Control: -30dB @ 800 Hz, Top Controls: ±15dB, Gain Control: over 100dB of gain, Current Consumption: 1A, Power Requirement: 9VAC/1.5A adaptor, Tube Type: Audio Glassic 12AX7
40000Ft-ért adom
www.satriani.com
van egy csoves elofokom elado, igaz az dragabb mint ezek a pedalok...
www.satriani.com
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
huncutkodom 😊))))))))))))
Te kis huncut...

www.satriani.com

A hangja nekem megfelelne, de a baja nagyjából ugyanaz, mint amit Hellhammer vázolt, csak nekem abszolút semmi bank nincs benne, szal az ötvennemtomhány gyári + az ötvenugyanannyi egyedi beállítás között kell léptetni...
Emiatt nem is nagyon használom, csak az erõsítõ torzítóját... tényleg az ugy elég nagy gáz, ha a torzító reverbje nem mûxik?😄
Szal (még😄) nem vagyok vmi nagy gitáros, de azért idevéstem ezt, hátha vmi hozzámhasonló lamer meglátja, és eszébe sem jut ax 100-asat venni...
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
www.satriani.com
Az MD-2 másik neve asszem Mega Distortion 😊 Boss katalógusban láttam, meg volt nálam egy CD amin majdnem az összes Boss effect hangja fel volt játszva 1-1 percben, és ezen a CD-n jobban szólt, mint az MT-2.
Az 505-nek mi a szar a hangjában? Mert ha csak a torzító a szar, de mondjuk a visszhang, flanger, reverb, chorus, wah-wah jól szólnak (különben azt se tudom, hogy ezek az effectek vannak-e benne 😊), akkor az nem gáz. Annyit tudok róla, hogy koncerten játszani vele elég gáz, mert meg kell nagyon tervezni az effektek sorrendjét, ugyanis a 2 pedállal csak elõre-hátra lehet "lapozni" közöttük, ergo ha egy számban 3 hangzást beállítasz és az utolsót egybõl az elsõ követi, 2-szer kell rálépni visszafelé, vagy pedig a 4. helyre be kell rakni megint az elsõt... Ez nem túl szimpi, de próbatermi ökörködésre, meg stúdió elõtt kipróbálni, hogy esetleg milyen effecteket szeretnél majd használni arra talán jó lehet?
Hellhammer JAjjjj.. Zoomot semmikepp se.. az 505 ost hallottam de eleg tragya hangja van..
A torzito meg attol is fugg milyen zenet jatszol... Mt2 nem olyan rosz de nem is az igazi.. ds1 meg kemenyebb zenehez nem jo ..
a MD2 meg igy hirtelen nem ugrik be melyik..
2 napja vettem egy 4 éves karcmentes (tényleg az, meg is lepõdtem rajta) Epiphone Les Paul gityót. Örüljek neki? 😊
A következõ a problémám: megéri-e lecserélni a DS-1-et MD-2-re (esetleg MT-2-re)? Árban a duplája, nemtom amúgy meg mennyire ütõs nagyobb (koncert) cuccon. Illetve gyorsan lebeszélnétek egy Zoom 505-ös vételérõl?
Az árról most inkább itt nem írnék, a www.guitarmania.hu-n találsz telefonszámot, ott tudsz érdeklõdni, de egyébként középárfolyamban van, kb egy pesti angoltanár lehet ennyi. Október-november környékén lesz a növendék koncert, majd oda is eljöhetsz, és akkor dumálni is tudsz mindenkivel, akivel akarsz 😊
www.satriani.com
illletve hol oktat mennyi penz ez stb..
nem artana tanar utan neznem mert azt eszreveszem magamon hogy fejlodgetek de egy tanar mellet ez gyorsabban is menne .. + zeneelmeletbol 0 vagyok
www.satriani.com
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
www.satriani.com
www.satriani.com
Töltsd le két számomat a http://petrotamas.musichello.com-ról és megtudod hogy szól...
Én imádom...
www.satriani.com
www.satriani.com
Ha a testtel nincs bajod, akkor egy pickupcsere jó vérfrissítés lehet.
Jeeeee !!!
Én is olyannal kezdtem. Egész Pesten csak ilyen elektromos gitárt lehetett kapni. Volt 3 színben oszt kész. Ezüst, Piros, vagy Fekete-piros krokodilbõr utánzat, he-he. A pirosat vettem. Gondolom már nem gyártják. Nem ebbõl lett késõbb a GTX, vagy GRX "fantázianevû" széria ?
gitar.lap.hu-t nézted már ?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ha a hurok nem lazák akkor sem a pu-el lesz a gond, hanem szerintem a hangszínnel.
A squierem drop B-re van (BADGBE) hangolva, de még a basszusgitár D húrjával sem tetszett a hangja (pedig az valahol 60-65 között van).
Majd a többiek is írnak valami okosat de nem hiszem hoyg a pu-el lenne a gond.
A láthatatlan ember gitárja
Ez a kettõ a dizájncenterbe😊)
És a végére egy ideális párosítás is,mert már rég volt ilyen!(A márka tetszés szerint helyettesíthetõ)

utóirat: az enyém nek is van nyaka 😊
Jah és nem sajnáltam egymásra dobálni õket, mivel szépen el volt az rendezv hogy semminek ne legyen baja. )
Ja és ez a gitár tényleg rusnya 😊
de ez a gitar eleg rusnya 😊)
upsz... egymas melle akartam