Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajánlok a dizájn centerbe vaygy 50 gitárt, mindewgyik megérdemelné az elsõ helyet😊
Orosz, cseh és egyéb keleti országok remekmûvei ezek.
Azért mutatóba egy pár:
Ezek után mondja még valaki hoy a Jaguar-on sok kapcsoló van 😊)))))
Na és itt van természetesen a link, hogy azért mindenki élvezhesse a többi csodálatos modellt: http://www.meatexz.com/cheesyguitars/guitars.html
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A hangerõrõl annyit, hogy több szintõ hangerõbeállítása van:
-erõsítõ szimuláció, itt a szokásos Level nevõ poti van,
-hangfal szimuláció, itt is van külön Level
-továbbá van a Master hangerõ, ami szintén dob még rá.
7-10-8-as beállításokkal kb olyan hangerõn szól, mint az erölködõ gyári hangereje.
www.satriani.com
Nincs valakinek Guns 'n Roses,vagy Metallica backing track-je?Már régóta vadászom a neten,de sehol nem találok.A DC++-t nem tudom használni,mert most elég kicsi a vinyóm és nem tudok megosztani eleget,a többi fájlcserélõn meg G'n R,meg Metallica nem nagyon van😞( Szóval,ha valaki tudna szermányolni és modjuk felrakni a getkey-es X3-ra,azt nagyon megköszönném!
Bármelyik jól jönne!

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Nem tudj vki, honnan lehet megszerezni Tony Bacon Nagy gitárkönyvét?
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Öcsém ajánlotta ezt a fórumot, így az õ nevén szeretném a tanácsotokat kérni!
Nemrégiben hozzájutottam egy 120W-os Crate kombóhoz, és annyira megtetszett a hangja, hogy a multieffekt helyett az erõsítõ torzítóján játszanék. Analóg pedálokat tervezek venni, de ezekkel még semmilyen tapasztalatom nincs. Mindenki mást ajánlott arra, hogy mivel lenne érdemes egy szóló-hangszínt kialakítani (legfontosabb a hangerõemelés lenne).
Szóba került a Boss CS-3 (Compressor; de úgy tudom, azon nincs hangerõpoti), OD-3 (overdrive) de még a GE-7 (equalizer) is.
Egy kicsit tanácstalan vagyok; ha valakinek van ilyen analóg pedálok terén tapasztalata, vagy van valami más ötlete, örülnék, ha megosztaná velem. Üdv:
András
Itt találsz mindent (nem tabok, hanem akkordok, de egy tankcsapdához az bõven elég.
WWW.e-tabs.org
www.tabcrawler.com
www.rockmagic.net
www.olga.net
De,ha letöltöd a GuitarPro,vagy a Tab Editor nevû progit akkor még könnyebb dolgod lesz,ezek lejátsszák a kottákat! 😊)
Tudnátok nekem olyan címeket mondani, ahol nagymennyiségben lehet hozzájutni gitár tabokhoz? Akármi jöhet, de a metal ill rock (tankcsapda) bandák elõnyben.
- ...
- Õ se !
😊))
Egyébként boldog születésnapot az öregnek, holnap után lesz 73 éves. Hatalmas arc !
"Nem látom a kezeket!!!" 😊))
"Milyen érzés vaknak lenni?"
Mire Õ:
"Még mindig jobb, mint feketének..."

www.satriani.com

www.satriani.com
Mikor utopljára néztem (hangszeraruhaz.hu) akkor talán mér 343 volt (volt már vag yfél éve 😊)
Hogy legyen valami értelme a hopzzászólásnak:
Azért hihetetlen hogy mennyire lehetetlenné teszik a zenészek életét magyarországon!! Ezt Slamo (ex edda) mondta nekem még elég régen, hogy azért kevés a zenész magyarországon (mondjuk asszem miskolc volt akkor a fõtéma, tehát miskolcon) mert nem lehet normális áron behozni ide egy gityót. Amennyiért itt megveszel egy noname sz*rt, annyiélrt kint BC richet veszel, és ez elég durva különbség.
Lehet hogy le kéne tennem már ezt a sört? 😊
Amugy tényleg nagyon jó!
csak a 3. szám még nem jött le 😊 Az összes többi igen, csak pont az nem amit halgatni akarok 😊
és ahogy mozdul a nyak, nyomja a festéket, és az elreped...
nézd meg Malmsteen Duck-ját.....a nyaktól a test közepéig van repedve 😊
`Take a look to the sky just before you die`
Micsoda ???
160 dolcsi, de ha M.o-n veszed akkor a listaárat nézd, az kb reális lesz. Visszaemlékezve arra a gitárra lehet hogy egy ilyennel már szerettem volna 😊
Fender ORiginal Floyd Rose 😊
Bár én inkább preferálom (az aria pro nyomán) a floyd ROse Pro-t.

Nem ismerem ezt a Leventét.
És az lett volna a baj ha a miskolci lenne az, mert az az enyém lett fvolna, és az végképp rossz (bár megtuningolva egy original floyd rose-al már ok, csak hát az kissé drága).
Ugyan ilyen volt az enyém is csak elõl a 2 single seímour duncan volt (valami rohadt nagy mágneses, asszem richie blackmoore gityójába is olyan volt). Ja és a hátsó humbucker nem aria pro volt, hanem valami felirat nélküli, temperával szép kékre festett csodavalami 😊 Csodaszép volt 😊
Továbbá a floyd rose szarrá volt kopva benne.
skynet meg az egyik idióta osztálytársam aki látta hogy a supergamezen olvasom a fórumot, és elfelejtett 18 év alatt felnõni....

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Egyebkent igy nez ki az Aria gitarom..., de mar ezt emlitettem. Az en gitaromrol keszult a kep.
A hangolásról jut eszembe, hogy kihagytam a stúdióleírásból. Nálunk ez: DGCFAD, illetve két számnál CGCFAD