Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
Nah, nagyon haldoklik ez a fórum.
Ajánlok a dizájn centerbe vaygy 50 gitárt, mindewgyik megérdemelné az elsõ helyet😊
Orosz, cseh és egyéb keleti országok remekmûvei ezek.
Azért mutatóba egy pár:

Ezek után mondja még valaki hoy a Jaguar-on sok kapcsoló van 😊)))))
Na és itt van természetesen a link, hogy azért mindenki élvezhesse a többi csodálatos modellt: http://www.meatexz.com/cheesyguitars/guitars.html

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Satchfan
KorgAx1500...
A hangerõrõl annyit, hogy több szintõ hangerõbeállítása van:
-erõsítõ szimuláció, itt a szokásos Level nevõ poti van,
-hangfal szimuláció, itt is van külön Level
-továbbá van a Master hangerõ, ami szintén dob még rá.

7-10-8-as beállításokkal kb olyan hangerõn szól, mint az erölködõ gyári hangereje.

www.satriani.com

Emberek!
Nincs valakinek Guns 'n Roses,vagy Metallica backing track-je?Már régóta vadászom a neten,de sehol nem találok.A DC++-t nem tudom használni,mert most elég kicsi a vinyóm és nem tudok megosztani eleget,a többi fájlcserélõn meg G'n R,meg Metallica nem nagyon van😞( Szóval,ha valaki tudna szermányolni és modjuk felrakni a getkey-es X3-ra,azt nagyon megköszönném!

Bármelyik jól jönne!

Nd
Hi. Valahol azt olvastam, hogy a Ax1500g nagyon halk. Igaz-ez? Csak mert érdekel ez a cucc, és probálok infokat gyüjteni rola....

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

p)ec
nahát...

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

p)ec
Ismét csak a nagyonokosakhoz fordulok, meg a nemannyiraokosakhoz is.

Nem tudj vki, honnan lehet megszerezni Tony Bacon Nagy gitárkönyvét?

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

her Valo
ilyen csunya sarga

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

her Valo
Van egy elado MXR Distorsion+ pedalom, Randy Rhoads bacsi hasznalt olyat, eleg bitang hangja van. Ha erdekel kiprobalhato, ara 23e Ft

Tinxtu
Helló mindenkinek!

Öcsém ajánlotta ezt a fórumot, így az õ nevén szeretném a tanácsotokat kérni!

Nemrégiben hozzájutottam egy 120W-os Crate kombóhoz, és annyira megtetszett a hangja, hogy a multieffekt helyett az erõsítõ torzítóján játszanék. Analóg pedálokat tervezek venni, de ezekkel még semmilyen tapasztalatom nincs. Mindenki mást ajánlott arra, hogy mivel lenne érdemes egy szóló-hangszínt kialakítani (legfontosabb a hangerõemelés lenne).

Szóba került a Boss CS-3 (Compressor; de úgy tudom, azon nincs hangerõpoti), OD-3 (overdrive) de még a GE-7 (equalizer) is.

Egy kicsit tanácstalan vagyok; ha valakinek van ilyen analóg pedálok terén tapasztalata, vagy van valami más ötlete, örülnék, ha megosztaná velem. Üdv:

András

Match
http://www.extra.hu/magyardalok/
Itt találsz mindent (nem tabok, hanem akkordok, de egy tankcsapdához az bõven elég.

Hát Tankcsapdát nem tudok,de külföldiek ezeken a helyeken elég szép számmal vannak:
WWW.e-tabs.org
www.tabcrawler.com
www.rockmagic.net
www.olga.net

De,ha letöltöd a GuitarPro,vagy a Tab Editor nevû progit akkor még könnyebb dolgod lesz,ezek lejátsszák a kottákat! 😊)

Huj!

Tudnátok nekem olyan címeket mondani, ahol nagymennyiségben lehet hozzájutni gitár tabokhoz? Akármi jöhet, de a metal ill rock (tankcsapda) bandák elõnyben.

- Amúgy, láttátok már Ray Charles feleségét ?
- ...
- Õ se !
😊))

Egyébként boldog születésnapot az öregnek, holnap után lesz 73 éves. Hatalmas arc !

_chokey_
Mindentõl függetlenül az öreg nagyon érzi!
Satchfan
De gonoszak vagyunk...

www.satriani.com

Koncert közben:
"Nem látom a kezeket!!!" 😊))

Satchfan
Egyszer megkérdezték tõle:
"Milyen érzés vaknak lenni?"
Mire Õ:
"Még mindig jobb, mint feketének..."

www.satriani.com

_chokey_
A késésért bocs, de tegnap lefagyott a server!

_chokey_

Tehát ez a követendõ példa minden kezdõ, haladó és profi énekes számára!
Satchfan
Hát igen... Ha mindenki normális hangszerrel kezdhetne tanulni, sokkal nagyobb lelkesedés lenne és talán felismernék a zenélés örömét ahelyett, h sz@ros duci-duci zenékkel sorvasztanák el az agyukat..

www.satriani.com

Match
Felment a gitárom ára 373 ezerre 😊)
Mikor utopljára néztem (hangszeraruhaz.hu) akkor talán mér 343 volt (volt már vag yfél éve 😊)
Hogy legyen valami értelme a hopzzászólásnak:
Azért hihetetlen hogy mennyire lehetetlenné teszik a zenészek életét magyarországon!! Ezt Slamo (ex edda) mondta nekem még elég régen, hogy azért kevés a zenész magyarországon (mondjuk asszem miskolc volt akkor a fõtéma, tehát miskolcon) mert nem lehet normális áron behozni ide egy gityót. Amennyiért itt megveszel egy noname sz*rt, annyiélrt kint BC richet veszel, és ez elég durva különbség.

Match
Most halgatom a 2. számot az albumon, erre mondom olyan furcsa ez a szöveg (azt hittem angol) aztán mondom olyan magyaros a hanglejtés....hát mert magyar 😊))
Lehet hogy le kéne tennem már ezt a sört? 😊
Amugy tényleg nagyon jó!
csak a 3. szám még nem jött le 😊 Az összes többi igen, csak pont az nem amit halgatni akarok 😊

Match
Dehogy baj, annyit tesz hogy valahogy meg folt mozdítva a nyak (pl ha baltának használod 😊))
és ahogy mozdul a nyak, nyomja a festéket, és az elreped...
nézd meg Malmsteen Duck-ját.....a nyaktól a test közepéig van repedve 😊

Satchfan
ehe... elb@szt@m a makrót... sorry

www.satriani.com

Satchfan
Laterhttp://www.godolloweb.hu/aebsence/

Kurv@ jó zene![/szin=red]

www.satriani.com

gergou
Egy kerdes, az elozo gityom testen, ott ahol a nyak csavarokkal belecsatlakozik, oldalt volt hajszalrepedes... a kerdes, hogy ez mennyire sulyos problem?

`Take a look to the sky just before you die`

Match
Amugy már eléggé kíváncsi vagyok Lateralus albumára 😊 )nem lehet valahonnan leszedni? 😊)

Satchfan
Én sem... Jók vagyunk

www.satriani.com

Match
Chokey: ezt még én sem értem 😊)

chokey:

Micsoda ???

_chokey_
Pill
_chokey_
Emberek! A követendõ példa minden énekes számaára! 😊)))))))
Match
Ennyi 😊
160 dolcsi, de ha M.o-n veszed akkor a listaárat nézd, az kb reális lesz. Visszaemlékezve arra a gitárra lehet hogy egy ilyennel már szerettem volna 😊

gergou
Aha😊) Es ez hanyszor 20 ezer forint??😊)

Match
Vegyél bele egy ilyet 😊

Fender ORiginal Floyd Rose 😊
Bár én inkább preferálom (az aria pro nyomán) a floyd ROse Pro-t.

gergou
Es 120 rugoert akartad eladni? En 70 ert vettem😊 a tremolo az enyemen is kicsit szarakodik, de azer nem tul problemas...

arivagy nagyon az utolso kepen..
Match
Jah, Gergou!
Nem ismerem ezt a Leventét.
És az lett volna a baj ha a miskolci lenne az, mert az az enyém lett fvolna, és az végképp rossz (bár megtuningolva egy original floyd rose-al már ok, csak hát az kissé drága).

Match

Match
Hát, mondjuk úgy hogy az enyémmel hasonlítom össze, úgy elég sokat lehet megállaíapítani a képbõl 😊
Ugyan ilyen volt az enyém is csak elõl a 2 single seímour duncan volt (valami rohadt nagy mágneses, asszem richie blackmoore gityójába is olyan volt). Ja és a hátsó humbucker nem aria pro volt, hanem valami felirat nélküli, temperával szép kékre festett csodavalami 😊 Csodaszép volt 😊
Továbbá a floyd rose szarrá volt kopva benne.

skynet meg az egyik idióta osztálytársam aki látta hogy a supergamezen olvasom a fórumot, és elfelejtett 18 év alatt felnõni....

her Valo
hatigy kep alapjan csak annyit lehet megallapitani hogy a gitar fenyezese jobb mint a parkettaje

gergou

Egyebkent igy nez ki az Aria gitarom..., de mar ezt emlitettem. Az en gitaromrol keszult a kep.

gergou
Hosszu fekete haja van, es 31 eves. ennyit tok rola, egyszer talalkoztunk, amikor megvette az Ibanezt, es akkor ittunk eleg sok soriket... Eleg sokat jar egyebkent Pestre...

gergou
Te Skynet, te kinek erolteted itten magad?😊

gergou
Miert a miskolcival mi lett volna a problem? 😊)

gergou
Nem, Pesten vettem.

Match
UGYE AZ ARIAT NEM MISKOLCON VETTED????

Match
Hmm, ha esetleg meg tudnád mondani hogy melyik rockklub akkor talán tudnám. Ismerek egy pár leventét de tudtommal egyiknek sincs rockklubja 😊

gergou
Udv Match kollega, te Miskolcon laksz? A Leventet nem ismered? O vette meg az Ibanezemet, es van valmi rockklubbja is Miskolcon...

Satch:

A hangolásról jut eszembe, hogy kihagytam a stúdióleírásból. Nálunk ez: DGCFAD, illetve két számnál CGCFAD