Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát jah, de 15 ezerért is megveszem 😄

annyira nem ismerem még, mert a cuccokat bátyámtól "örököltem" még nem nagyon próbáltam, de rengeteg hangot csinálhatsz kézileg, meg alapbol is csomo van benne, meg sámítógéprõl is rakhastz rá hangokat

H. Peti
nekem nekem van!!
kurvára el akarom adni
kell?

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

tudtok eladó regent combot? vagy valami olcsobbat? ami szól rendesen... 20 ezer körül

jah csak annyi a baj, hogy van egy kis szünet mikor váltasz a torzitottról, tisztára, mert digitális hang.... meg 2 gombot kell egyszerre nyomni

H. Peti
na ez fasza, de ez durva basszus ez az epi lp standard, itthon(hangszeráruház.hu) 200 killer, ebay-en megvan 11X.000körül+posta. Gondolom 150nél akkor sem több. és azért ötvenezer az ötvenezer.

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

csak németül kéne tudni és akkor minden ok 😊))

veheted utánvéttel, számláról lehúzzák az összeget, vagy befizeted a póstán mikor megjön aztán átveheted a cumot.

vagy lehuzzásk bankszámlaszámról 😊 vannak lehetõségek

H. Peti
én is találtam kedvemre valót, szintén sofort kaufen,

ez 424 EU, nem vészes,csak nemtom tényleg mennyi lehet a postaköltség, meg azt sem vágom hogy megadom emeletet ajtót, stb, és ide hozzák nekem a lkásomba, mint a rendes postás? 😊

nekem zoom-gfx 707 van,

végülis mindennel együtt lehet megvan 10 ropi. az meg már megéri nekik

Kérek egy EZRESÉ'! hö

ja lehet kilója 1 euro

ezekszerint 1 euro... de miez csokigitár? vagy miért csak 1e ?

😄DDDDDDDDDDd

hogyhogy az ibanez is használja ezt a rúnát? vagy ez ilyen szabvány? hasított gyémánt

adj linket 😊

és az milyen cucc?

pl. ebayen 120 ezer egy epiphone es-335 gitar ujonnan, ami itthon 200 ezer, gondolom nincs 80 ezer Ft postakoltseg, max 20 ezer, de inkabb 10... nem? 😊

nemhinném, attólfügg mit akarsz rendelni 😊, egy csomag cukrot nem kell ebayen vásárolni ;]

vagyis, annyi a póstaköltség mintha normális esetben németországból érkezne csomagod

a postaköltség nemtudom hogy megy, még nem rendeltem :|

érdemes mert minden olcsobb, 2/3 -áért kapod meg a cuccokat

annyiról indul a licitálás... vagy valahogy így, de azoknak is megvan hogy mennyiért lehet min elvinni, és ott van az idõ hogy mennyi ideig lehet még licitálni 😊

pl. Ebayen rendelhetsz Salviát, maszlagot, meszkalin kaktuszt... meg egyéb halucinogént 😄

a németrõl kell rendelni, németen is meg amcsin is mások vannak

visszaküldheted gondolom, de itt vannak cuccok amire licitálhatsz, meg vannak amiket egy bizonyos összegért elvihetzs (ált az uj cuccokat el lehet vinni) azok mellé oda van irva hogy "BUY NOW!" az ár mellé

ebay egy elektronikus piac... világszerte
USA
DE

H. Peti
nagyon szépek ezek az akusztikus gitárok! A Strato-k sem kutyák. Viszont Zakk Leszpólja bûnrossz állapotban van külsõleg 😊
Na srácok nem akarom ezt a jó témát elterelni nagyon más irányba, ami tökre nem is érdekes, mindössze annyit szeretnék kérni valakitõl, akinek van szabad 10 perce és vágja is a témát, az írja már le részletesen nekem, hogy- hogy a fenébe kell ebay-en, vagy más portálon vásárolni? Csomószor gondoltam már rá, de sik hülye vagyok hozzá! Ha valaki megtenné, hogy az E-mail-emre küldene egy ilyen kis esszét, azt megköszönném!! Csáki!

ilyen gitart lehet kapni ebayen

undorító

Match
Hát Steve Vai-ban egy dolgot nem tudok kritizálni: A tudását!
Amuyg szerintem elég rrondák a gitárjai 😊 (najó, egy fehér JEM szép de a töbi...).
Továbbá az öltözködésébe is bele lehet közni.
A hangja meg olyan mint egy kiherélt hörcsögé 😊)
Nah itt van egy pár kép zakk wylde "The Grail" nevezetû gitárjáról, amit 4 éve elloptak tõle és most visszakerült:

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Satchfan
Hát igen...
Néhány érdekesség Mr. Steve Vai kollekciójából:

Mintha hiányozna valami...

www.satriani.com

Match
nah arra én is. Ahhoz képest mennyiért adták az edroman-nál....ezen a lapon csak 19 ezer dolcsi 😊 Már szinte megéri 😊

Satchfan
Tényleg látszik... így is-úgy is qurv@ jól néz ki. Kíváncsi lennék a hangjára..

www.satriani.com

Match
Amikor hátulról van fényképezve, akkor a nyak hajlatnál szerneem látni hoyg megvan ott is a (azt hiszem) 4,5 centi vastagság. De lehet hoyg csak 4 centi,, majd mindjárt megmérem 😊)

ugy nez ki mintha kibaszott lapos lenne 😛

Match
Satch: nem, sajnos rosszul látod. Teljesen szabványos strato formája van, csak amiatt látszódik olyannak mert a szõnyeg viszatükrözõdik a gitár oldalán.

skahoz meg reggae-hez jól jön 😛

Satchfan
Jól látom,hogy az Ibanez S szériához hasonlóan le van lapítva és kerekítve?

www.satriani.com

Match
Bemutatnám a mustangot egy kicsit átlagosan fényképezve:

Match
Emmeg Durva:

Match
Na ez se semmi:

Match
N aez 899 dolcsi és gibson....mondjuk biztos olyan is 😊

Match
Nah ezeket meg fogom halgatni, hoyg vajon milyen szerepet tölt be náluk a fél-akusztikus gitár 😊

hat ja 😛

ehh 😊)

Match
téfvedtem, a dot kibaszott drága gibssonba..összetévesztettem egy ES-el, ami 999 dolcsi 😊

Match
Ilyen fejhez furcsa egy ilyen gitár 😊