Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
pec: keress rá a google képkeresõvel, sokat nem fogsz látni, de az látszik, hogy rövidebb az ujja. különben lehet is hallani néha a pengetésén, hogy olyan, mintha nagyon lágy pengetõvel játszana.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
`Take a look to the sky just before you die`

ennél távolabb Ilommitól csak az epiphone széria van messzebb.
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Mellesleg egy 7000 dolcsis gitár 😊
különben nyilván leengeded a húrokat, amikor szétszeded, aztán felhúzod, amikor összerakod. Ha jól sejtem a húrnyomás tartja össze az egészet. Már csak egy tremo hiányzik róla meg a made in china felirat 😊
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Én azt nem érte, hogy ha már a húrok végig a fej és a híd között vannak, szétszedve is, akkor ha összeállítom, hogy a francba feszítem ki?
sikerült nagynehezen magamhoz térni, elöször is B.U.É.K mindenkinek meg másodszor is😊
Aztán zuzni vagy lirázni az uj évben is jó sokat😊
Különben ha valakinek van 3-4 kilója gitárra, akkor az Ádámék gyártanak kézzel profi gitárokat profi anyagból. (Olyanoknak, mint Tátrai, Hrutka, Szappanos, Babos...)
gondolom mindenki rakott már fel uj hurokat! namost osszerakod a gitárt, mert mondjuk turneztok es nincs kedved kicuccolni a teherautobol a gitarod a sok lada kozul. Elokapod ezt a borondbol, aztan osszerakod (mar fogy a lelkesedés).. aztán behangolod, aztan megint, aztan megint... aztan par ilyen utan igazi edzett kabeleket csinalsz, márha nem szakadtak el addigra...
a 120e Ft-os ibanez kb a 3. lépcsõ az ibanezek kozott? egyertelmu hogy vagy koreai vagy indonez esetleg tajvani gyartmany. Nem szabad ujonnan megvenni, mert hasznaltan kedvezobb az ara, max 80-bol meguszod, es meg ottvan amit irtam az ilyen vagottszemu (es nem japan) gyartmanyu gitarokrol...
a tremolonal annyi van, hogy licenced floyd kerul bele, ami olcsosaga miatt (egy jo floyd majdnem annyiba kerul mint amibe egy alsokategorias gitar) nemnagyon tartos anyagbol van, kikopnak a menetek, csavarok benne, es tovabba konnyen elofordulhat hogy elfelejt visszaallni karozas utan a normal hangra.
De ez persze nem altalanositas, vannak gitarok amiknel ezek a hibak kijonnek, vannak amiknel nem. Csak minel olcsobb egy gitar, annal nagyobb %-ban fordulnak ezek elo...
Szétszedhetõ gitár:

És a best explorer (szerintem):
Ja és inkább humbuckerest, mert az egytekercses ócsó pick-up-ök úgy búgnak, mint a villanymozdony.
Hát kb. ezek a szabályok, bocs, ha túlrészleteztem.
---Num Lock bácsi:
az amit hirdetnek barmelyik ujsagban az ugyanugy lehet fos mint amit nem hirdetnek, de nagyobb százalékban rosszabb amit nagyon nyomnak...
A powerstate nem is tudtam hogy csinal gitarokat, de nem lehet valami ultra nagy durranas... a craftsman az egy nem nagyon rossz gityo, de nem is nagyon jo. Otthoni gyakorlasra elmegy szerintem. Az ibaneznek vannak jo gitarjai, de az is fugg persze az aratol, 70e Ft-ert nevarj csodat az ibaneztol sem.
A lenyeg osszessegeben szerintem egy olcsobb gitarnal hogy fabol legyen es ne retegelt lemezbol, meg a nyakanak ne legyen baja. Erdemes hasznaltat venni, mert a koreai gityoknak ha 1-2 even belul nem jott ki valami bajuk, utana mar nem is szokott!
B. Ú. É. K.!!!!!
Lat: ...majd azért igyekszem...

Csak módjával, kölyökpezsgõvel !
😊))
szóval arra
stu hamm sem gyenge rajta, de azért a marcus még mindig jobb

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
a JS-1000 az usa-ban 1200$ kornyeken mozog hasznaltan, szoval nem egy olcso darab...
Én a Satriani modellrõl azt hallottam, hogy nem túl kényelmes, mert széles a nyaka...
persze azért megtenné 

Ezt a Petruccisat nem egészen tudtam felfogni, kifejthetnéd részletesebben. 😊
A wild stringdom-ot nem voltam képes felfogni....egy 2 perces paganinis z ámot eljátszik 20 percig....ha malmsteen játsza el minimum 4 perc alatt..

Egyébként a rock disciplines-t én is netrõl szedtem össze. Lehet, hogy te a wild stringdomra gondolsz, az is érdekelne... remélem könnyebb.

Sorba kell kötni õket. Próbáltad már ? 😊))
Igen, ez a B. C. Rich hivatalos oldaláról van. Igen, akkor ez valódi. Lehet, hogy a kép photoshop, de ha nagyon kéne, megcsdinálnák neked... 😄
...hangszerszex 😛
Más:
Mennyit tudtok arról, hogy TAVASSZAL lehet, hogy lesz
G+ TURNÉ a FÕNIX CSARNOKBAN??? Egyik haverom írta emilben.
www.satriani.com