Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
merthogy ezt a képet én linkeltem be ide a fórumra 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

p)ec
Stain: ezt a képet én postoltam a szánalmasra egyébként pedig ezen a fórumon találtam. 😛

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

forrás: szanalmas.hu

pec: keress rá a google képkeresõvel, sokat nem fogsz látni, de az látszik, hogy rövidebb az ujja. különben lehet is hallani néha a pengetésén, hogy olyan, mintha nagyon lágy pengetõvel játszana.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

p)ec
Ugye Tony Iomminak hiányzik egy ujjperce? Kicsit morbid kérés, de ha valaki tud, belinklethetne egy képet, amin az ujján van az a pótlás amivel játszik...

gergou
Udv emberek Boldog 2k4 et nektek, megvan az uj rg 370dx em, a tremoloja kurvajo, de a nyakat szokni kell azer...

`Take a look to the sky just before you die`

Match
Csak hoyg itt legyen a rendes is:

Match
megasszontam....

Match
ez asszem a széria....
ennél távolabb Ilommitól csak az epiphone széria van messzebb.

her Valo

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

her Valo
épp gondolkodom egy Gibson SG Tony Iommi Signiture gityon... szép darab

her Valo
én még 70 dolcsit se adnék érte...

Match
Stain: ha leengedem a húrokat, hoyg lesz fél perc alatt használható?
Mellesleg egy 7000 dolcsis gitár 😊

her Valo
amugy 5 napig volt nalam egy LTD V300-as baritone, szal belekostoltam a "csodalatos" numetal vilagaba, hát... nem nekem talaltak ki, bár a Systemtol az Arials foriffjet szorgosan eljatszottam vagy haromszor, aztan kifujt a tudomany is meg az erdeklodes is...

her Valo
meg a testre egy felfele mutato nyil rafestve a kovetkezo felirattal: "I'm with stupid"

Match: aztán 30 mp-et gitározol rajta és taps 😊...

különben nyilván leengeded a húrokat, amikor szétszeded, aztán felhúzod, amikor összerakod. Ha jól sejtem a húrnyomás tartja össze az egészet. Már csak egy tremo hiányzik róla meg a made in china felirat 😊

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Match
Valo: állítólag 30 másodperc alatt összeállítható, behangolva, és a finomhangolása még +30 másodperc.
Én azt nem érte, hogy ha már a húrok végig a fej és a híd között vannak, szétszedve is, akkor ha összeállítom, hogy a francba feszítem ki?

Hali kedves Mindenki

sikerült nagynehezen magamhoz térni, elöször is B.U.É.K mindenkinek meg másodszor is😊

Aztán zuzni vagy lirázni az uj évben is jó sokat😊

Oroszlán k. drága. Nézzétek meg a Bíró Ádámnál. (Vintage, Szent István park, Oroszlántól 2 perc)

Különben ha valakinek van 3-4 kilója gitárra, akkor az Ádámék gyártanak kézzel profi gitárokat profi anyagból. (Olyanoknak, mint Tátrai, Hrutka, Szappanos, Babos...)

her Valo
ennek nemtudom mi értelme...
gondolom mindenki rakott már fel uj hurokat! namost osszerakod a gitárt, mert mondjuk turneztok es nincs kedved kicuccolni a teherautobol a gitarod a sok lada kozul. Elokapod ezt a borondbol, aztan osszerakod (mar fogy a lelkesedés).. aztán behangolod, aztan megint, aztan megint... aztan par ilyen utan igazi edzett kabeleket csinalsz, márha nem szakadtak el addigra...

her Valo
a humbuckernek dolognak az a lenyege, hogy dupla tekercses ugye, es ezert kisebb a zajszintje. Minel olcsobb gitart veszel, annal rosszabb benne a hangszedo, es ezert torzitva hasznalhatatlan szinte a gitar ugy búg, sípol meg minden zajt ad ki.

a 120e Ft-os ibanez kb a 3. lépcsõ az ibanezek kozott? egyertelmu hogy vagy koreai vagy indonez esetleg tajvani gyartmany. Nem szabad ujonnan megvenni, mert hasznaltan kedvezobb az ara, max 80-bol meguszod, es meg ottvan amit irtam az ilyen vagottszemu (es nem japan) gyartmanyu gitarokrol...

a tremolonal annyi van, hogy licenced floyd kerul bele, ami olcsosaga miatt (egy jo floyd majdnem annyiba kerul mint amibe egy alsokategorias gitar) nemnagyon tartos anyagbol van, kikopnak a menetek, csavarok benne, es tovabba konnyen elofordulhat hogy elfelejt visszaallni karozas utan a normal hangra.

De ez persze nem altalanositas, vannak gitarok amiknel ezek a hibak kijonnek, vannak amiknel nem. Csak minel olcsobb egy gitar, annal nagyobb %-ban fordulnak ezek elo...

Match
Ezt nézzétek:
Szétszedhetõ gitár:

Match
Nah, ez sem csúnya:

És a best explorer (szerintem):

Gyengébb márkáknál, meg a keleti márkák gyengébb változatainál meg kell nézni, hogy a konkrét darab milyen, mert a típuson belül is nagyon változhat a minõség, a szar anyagot is beleteszik, stb. Hangszervásárláshoz mindeképp el kell vinni valakit, aki meg tudja állapítani, hogy rendben van-e a nyak, jól van-e beállítva a pálca, a bundozás nem fog-e kijönni, nem durván oktávhibás-e a cucc (vagy még van remény beállítani...) Tremolós gitárt ne vegyen, mert egy jó tremoló annyi, mint amennyi egy gyengébb gitár, a rossz tremolót meg nem lehet használni.

Ja és inkább humbuckerest, mert az egytekercses ócsó pick-up-ök úgy búgnak, mint a villanymozdony.

Hát kb. ezek a szabályok, bocs, ha túlrészleteztem.

her Valo
Mindenkinek boldog ujevet!

---Num Lock bácsi:
az amit hirdetnek barmelyik ujsagban az ugyanugy lehet fos mint amit nem hirdetnek, de nagyobb százalékban rosszabb amit nagyon nyomnak...
A powerstate nem is tudtam hogy csinal gitarokat, de nem lehet valami ultra nagy durranas... a craftsman az egy nem nagyon rossz gityo, de nem is nagyon jo. Otthoni gyakorlasra elmegy szerintem. Az ibaneznek vannak jo gitarjai, de az is fugg persze az aratol, 70e Ft-ert nevarj csodat az ibaneztol sem.
A lenyeg osszessegeben szerintem egy olcsobb gitarnal hogy fabol legyen es ne retegelt lemezbol, meg a nyakanak ne legyen baja. Erdemes hasznaltat venni, mert a koreai gityoknak ha 1-2 even belul nem jott ki valami bajuk, utana mar nem is szokott!

Gitárzenétõl hangos,Boldog Új Évet kívánok minden kedves Kollegának!!!

B. Ú. É. K.!!!!!

Match
Boldog, húrszakadásban és szexben gazdag új évet kivánok mindenkinek!!!

p)ec
Booldog új évet és jó régi Stratocastert kívánok mindnekinek!

Lat: ...majd azért igyekszem...

Aztán nem beseggelni este !!!

Csak módjával, kölyökpezsgõvel !
😊))

BUÉK, gitárosok !

hát a Fillmore San Franciscoban van 😊
szóval arra

stu hamm sem gyenge rajta, de azért a marcus még mindig jobb

hen-tes
slash a legjobb !

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

her Valo
live at the fillmore koncert eleg sok van, szamos eloadotol...

a JS-1000 az usa-ban 1200$ kornyeken mozog hasznaltan, szoval nem egy olcso darab...

p)ec
Köszi szépen... 😊 :pirul:

Én a Satriani modellrõl azt hallottam, hogy nem túl kényelmes, mert széles a nyaka... persze azért megtenné

Boldog szülinapot!

p)ec
Kösz szépen, Match. 😊
Ezt a Petruccisat nem egészen tudtam felfogni, kifejthetnéd részletesebben. 😊

Match
Boldog szülinapot Pec!
A wild stringdom-ot nem voltam képes felfogni....egy 2 perces paganinis z ámot eljátszik 20 percig....ha malmsteen játsza el minimum 4 perc alatt..

her Valo
csak nemertem miert jo megvenni ha le is toltheted.. de nekem mind1

p)ec
Ez az! Megvan! Holnap lesz a 16. szülinapom (végre hivatalosan is pöcs leszek😉), és ma megkaptam a Nagy Gitárkönyvet! Kíváncsi vagyok meddig fog tartani, sztem max 4 nap, és kiolvasom...

Egyébként a rock disciplines-t én is netrõl szedtem össze. Lehet, hogy te a wild stringdomra gondolsz, az is érdekelne... remélem könnyebb.

her Valo
az a video letoltheto a netrol is :-)

valaki gyüjjön a gitáros teamspeak serverre, ott adom az amatõr témát 😊

Egyszerû !
Sorba kell kötni õket. Próbáltad már ? 😊))

p)ec
Itt a kép url-je: http://www.bcrich.com/2003/bodyart/bitchs_back.jpg.

Igen, ez a B. C. Rich hivatalos oldaláról van. Igen, akkor ez valódi. Lehet, hogy a kép photoshop, de ha nagyon kéne, megcsdinálnák neked... 😄

...hangszerszex 😛

Satchfan
Tényleg elég érdekes, hogy a potik oldala látszik, a gitáré meg nem...

Más:

Mennyit tudtok arról, hogy TAVASSZAL lehet, hogy lesz
G+ TURNÉ a FÕNIX CSARNOKBAN??? Egyik haverom írta emilben.

www.satriani.com

her Valo
ki a halál venne ilyen gitárt?

oldalról nincs róla kép? elég kamunak látszik

p)ec
Most látom, hogy van egy sokkal... elõnyösebb kép is róla.. nyáladdzatok csak... 😄

Match
szeirntem csak a JPEG bûvészkedése

Satchfan
A húrokat csak én látom érdekesnek vagy tényleg qrva lazák?

www.satriani.com

Match
Mondjuk nem szép az a felsõ kivágás...lényeges részek hiányoznak így 😊