Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
`Take a look to the sky just before you die`
melesleg ha otthonra kell csak, ajanlom a kustomot..
viszonylag olcso is meg jo is 😊
tipp-topp allapotban van
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
ha kell van egy Hughes&Kettner combom..😊)
igaz 100 wos de joaron adom..
ha erdekel mailben irok bovebben.
Nyilván tök lényegtelen amíg csak fényesek. Fényes bundokat felesleges cseréltetni. Ott van a baj ha a túlzottan kopott érintõk beleszólnak a gitárhangzásba, pl. zörögni kezd a megszólaltatott hang, kényelmetlenné válik a nyújtás, a játék stb.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Korg A5 multieffektrõl mit tudtok ? Szerintetek megéri használtan 20 ezer Ft - ért ?
az hogy mennyibe van az uzleti titok

probaltal mar valaha is LTD gityót?
a 300-as szeriatol felfele, mar nagyon jo gityokat csinalnak, hiaba made in korea... floydos még nem volt nálam, mert nem erltetem az original alatti floydos gitarokat, de amik eddig nalam voltak azok nagyon jo gityok voltak mind...
Construction: Set neck Scale: 25.5”
Body: Mahogany
Neck/Fretboard: 3-pc. maple/ebony
Inlays: Cold spiders w/name at 12th Fret
Pickups: EMG-HZ H-4
Electronics: Volume, tone, 3-way toggle
Hardware: Black
Bridge: TonePros locking w/string-thru-body
Binding: None Frets: 24 XJ
Colors: BLKS
ennek a gitarnak ezek a tulajdonsagai + egy keménytok...
namost ez már nem a 301-es LTD szintje, ez meg is éri az árát... amit Te mondtál azalapján az Ibanez JEM 555 pl szar, mert mondjuk a 370-es Rg nem a legjobb gitár, és hasonlít rá lényegi felépítésében...

én signaturas LTD-t meg sehol nem láttam...
Gergou :szerintem a harmony central hülyeség....mindenki dícséri a saját gityóját.
Persze van néhány kivétel aki kritikát ír egy gitárról...pl a gibson faded szériáknál találtam egy párat.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Az igaz hoyg nem csinálják örökéletûre, de némelyik nagyon jó minõségû.
Gergou: nagyon ritka hogy a bund egy teljes sávban kopjon, általába jobban meglátni a húrok alatt, mint a teljes bundon.
Nekem semmi bajom a 370dx-el, pláne hoyg nem ismerem....
Kontakt sprét akármelyik elektronikai áruházban kaphatsz, az árát konkrétan nem tudom....egy potifújáshoz inkább kérjél kölcsön 😊
A koõás az amikor a bund anayagában kopik meg. Tehát ha ránézel, látod hoyg mélyedések vannak benne (vagyis, inkább tompulások.
Újrabundozás: www.vintage52.hu
Megcsinálni nem nehéz, csak megfelelõ szerszámok kellenek hozzá. A végéhez pl van egy spec fogó amivel fogod és lenyisszantod, aztán egy kis reszelés és szebb mint új korába.
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
A legendemnek kb 2 év után voltak erõs koopásai (azzal a gityóval kezdtem) de még messze áll az újrabundozástól. (35-40 ezer forintos gitár).
Az akusztikuson, viszont látni hoyg nem egy magas kategóriájú, nemhiába akarok egy jobbat venni. Yamaha F-340, 60 ezer forintos, baromivékony bundokkal (mondjuk magasnak magasak, csak vékonyak). Megvan kb fél éve, de látható kopások vannak rajta, olyasmik mint a legenden 2 év alatt.
A strato....háát....azt maeg az istennek nem bírom elkoptatni 😊 Azóta fél óra alatt több hangot vogok/nyújtok rajta mint régen 1 év alatt, de semmi kopás...persdze azért a használat meglátszik de annyira minimális, hogy említésre sem méltó.
+ez egy rohadek nehez szam, en mar egyszer megprobalkoztam vele, de inkabb feladtam... majd talán 5 év múlva... talán
az en gityom mar jo oreg, megis alig vannak a boundok megkopva
anno a Tátrai piros strato utánzatára is nádszál nyakat kért, aztán két hónap után lehetett cserélni, mert széjjelgyalázta az egészet. igaz aztán az újat is két év után kompletten újra kellett bundozni
valahol favágó mesterség a gitározás 😊
de még mindig olcsóbb, mint a zongora. a nezeakadémi 20milás stanway-ét másfél év alatt széjjelverték, aztán úgy szól, mint egy bárzongora
mondjuk budapest leggázabb zongorája akkor is a jazzgardenben van 😊
megvettem a minap a Pat Metheny Imaginary Day dvd-t, és azon jól látni, hogy az ürgének épített mûkörme van, mint a gáréknak 😊 na jó, csillogó holdacska meg ráfestett skorpió nélkül
"a szükséges iskolák elvégzése után egy helyi gyártelepen kezdett dolgozni., ahol is 18 éves korában szörnyu baleset érte: a gyárban egy gép leszelte bal kezének néhány ujjpercét. Hiába volt a megfelelo orvosi ellátás, az orvosok azt mondták lehetetlen, hogy újra gitározzon. Ez igen érzékenyen érinthette volna karrierjét, mivel balkezes gitáros. Az elso idokben próbálta "átszoktatni" magát a jobb kezes fogásra, de nem sikerült, sérült bal kezével pedig igen fájdalmas lett volna a folyamatos gitárjáték (vékony, fém húrokon, ne feledjük.) Tony azonban nem adta fel: egy angol ital kupakját megolvasztotta, borrel vonta be, és ezeket tette sérült ujjai végére."
Forrás: www.black-sabbath.hu