Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

máshol nem tudok
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Nem olcsó dolog postán küldözgetni ilyen cuccokat, mert biztosítás, csomagolás, utánvételi díj stb. Küldtem is és kaptam is így cuccot, nem a legolcsóbb megoldás (bár kétségkívül olcsóbb, mint pl. 300 km-t autózni 😊)

elõbbi amolyan körkhámmetes utóbbi stívvájos hangot ad
árban persze nem ezek a legolcsobbak de en ezalatt nemvennék
nekem crybaby-m van és tokeletes
Már cseréltem be cuccot náluk,mondjuk annyira nem volt köcsög😊)
`Take a look to the sky just before you die`
lehet hogy korrekt árat mondanak, csak akkor menj ha tamás is ott van...
nagy köcsög a csávó deát lehet baszni a fejét (és mester vagyok ebben 😊)))
És mondjuk csak simán egy DS-2 + SD-1 párosítás az jó lehet?Mert végülis elég lenne egy sima overdrive pluszba,meg már nem is igazán szeretnék rákölteni annyit😊)
Gondoltam egy DS-1 re is helyette,de arról meg mindenhol azt hallani,hogy csak a régebbi japán gyártmányok a jók,azok viszont nagyon!😊)Csakhogy olyat meg már szerintem külföldön sem nagyon kapni,nemhogy itthon...Kb. 1 hétig egyszer volt nálam egy,de az nem japán modell volt,ráadásul akkor még csak annyi érdekelt,hogy zúzzon,mint egy gõzhenger,és akkor annyira nem tetszett a hangja😊))
Akkor cseréltem MT-2-re...Viszont csak az MT-2-nél jöttem rá,hogy jobban szeretem a DS-1,DS-2 vonalat😊)
me kiprobalnam aztan ha megtetszik lehet franko lenne😊 kerdes DS1 nel mennyivel jobb.:]az sd 1 szerintem magába is korrekt, de asszem van egy olyan pedál, hoyg OD 3.
2 független pedál egyben : overdrive+distorsion.
próbáltam egyet...
torzítók közül a legszebb hangú és legjobban variálható.
olyasmi mintha egy OD1 meg egy SD1 lenne összekötve, természetesen nem annyival drágábban mintha külöün lennének.
Bár egy ideje csöndben voltam,most muszáj hozzászólnom a torzító témához😊)
Szóval:az MT-2-vel kapcsolatban egyetértek Match-el.3 évig használtam,de egyáltalán nem voltam megelégedve vele.Az egy dolog,hogy brutál zúzást lehet mûvelni vele,de másra nem igazán jó.Sõt!Szvsz,ha csak power chord-okhoz használod,akkor még okés,de már egy dallamosabb,kicsit "bonyolultabb" riff sem igazán úgy szólal meg,ahogy kellene.Nagyon elkásásítja a hangokat,hacsak nem palm muted-eket játszol😊))Szólóra meg gyakorlatilag használhatatlan.
DS-2:most meg ezt használom 1 éve.Én teljesen meg vagyok vele elégedve.Nem egy ultrabrutál,fejletépõ szerkezet,viszont szerintem is nagyon szép a hangja.Szólózni tökéletes,és attól függetlenül,hogy a torzítás nem gyalulja le az arcod,a riffek,és a ritmus jól átjön.Lehet zúzni is😊)
Gondoltam arra,hogy meg kéne fejelni egy SD-1-el egy kis plusz zúzás,esetleg sustain céljából.Ha valakinek vannak ez irányú tapasztalatai,az ossza már meg velem😊)Hogy egyáltalán érdemes-e.Mert végül is,így is elégedett vagyok vele,csak érdekelne,mit lehetne még kihozni belõle.

Santana meg 8900
a Jimmy Smith-rõl tudtok vmit?
http://www.tex.hu/v2/news.php?cikk=581
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Szal' en mar regen lattam de akkor inkabb TS7 volt azota lehet 808 de kerdezzra

annal tobbet nekem nem er
de hulye lenne gondolom annyiert adni :-)
Yetike: ha azt mondom, h winchester, akkor az ismétlõpuska jut eszedbe? :-))
stain: a hatodikon lakom :-)) amúgy már bevittük a suliba, a héten ott fog alukálni.
amúgy a srác jófej, pár ezret elengedne szerintem.
elmossa a hangokat...
valaki azt mondta hoyg szólózásra nem jó, azért nem tetszett nekem...
ott volt a ds-2...az szólóra és ritmusra is tökéletes volt.
jó kis vintage hangzás rulez.
Arról mi a véleményetek ?
Nem vagyok rá méltó