Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

basszust :-))

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Match
6 húrosat 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

her Valo
nekem van egy elado LTD K-500 gityom, igaz az picivel dragabb, viszont rohadt jo

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Vanek
150e-ért milyem gitárt ajánlotok?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Hellhammer
Köszönöm mindenkinek, már rendelem is 😊

az mas kerdes hogy jozan ember benemteszi labat e pokolbeli tajra
her Valo
az eldorado is arul ilyet

Match
www.stringline.hu

máshol nem tudok

Galy
Oroszlánbarlang:
06 1 350 6207
Hellhammer
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet itthon kapni GHS márkájú húrokat?

her Valo
van amikor nem eri meg, de szerintem azert nem olyan veszes ez a megldas

Vatera.hu

ebay😊
Vanek
milyen oldalakat tudtok,ahol használt cuccokat lehet venni-értékesíteni??

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Hellhammer
Remélem nekem 😊
Nem vagyok rá méltó

Galy
:-D

tudom, hogy nem nagyon ér többet, mint 5K, ezért úgy döntöttem, hogy elajándékozom
Hellhammer
De én azért nem akarok pluszban fizetni soksok pénztet 😊
Nem olcsó dolog postán küldözgetni ilyen cuccokat, mert biztosítás, csomagolás, utánvételi díj stb. Küldtem is és kaptam is így cuccot, nem a legolcsóbb megoldás (bár kétségkívül olcsóbb, mint pl. 300 km-t autózni 😊)

her Valo
erre talaltak ki a postai utanvetet

Hellhammer
😊

5k-ért elviszem, ha gondolod. Csak lehet, hogy nehéz lesz megoldani az átadást-fizetést...

Galy
bespeco weeper 😊

volt szerencsem vintagebe megizlelni bad horsie es hat igen... ha mar bad horsie akkor erdekesseg hogy steve bacsi egyetlen droped hangolasban levo szama... es hat ami ut az ut
her Valo
dunlop crybaby vagy morley bad horse(ha jolirom)
elõbbi amolyan körkhámmetes utóbbi stívvájos hangot ad

árban persze nem ezek a legolcsobbak de en ezalatt nemvennék

nekem crybaby-m van és tokeletes

Majd lehet,hogy benézek😊)
Már cseréltem be cuccot náluk,mondjuk annyira nem volt köcsög😊)

Match
Crybaby 😊

gergou
haliho, nekemmeg egy jo kis wah pedal kene eppen, valaki mondjon egyet jo arban, es jo minosegben, mert keszulok egyet vasarolni😊)

`Take a look to the sky just before you die`

Match
ha miskolcon, akkor menj be a résbe, és kérdezd meg mennyiért cserélik be a tiédet egy OD3-ra.
lehet hogy korrekt árat mondanak, csak akkor menj ha tamás is ott van...
nagy köcsög a csávó deát lehet baszni a fejét (és mester vagyok ebben 😊)))

Match
merre is lax?

Köszi a tippet😊)Az OD-3-ról én is csak jót hallottam eddig.
És mondjuk csak simán egy DS-2 + SD-1 párosítás az jó lehet?Mert végülis elég lenne egy sima overdrive pluszba,meg már nem is igazán szeretnék rákölteni annyit😊)
Gondoltam egy DS-1 re is helyette,de arról meg mindenhol azt hallani,hogy csak a régebbi japán gyártmányok a jók,azok viszont nagyon!😊)Csakhogy olyat meg már szerintem külföldön sem nagyon kapni,nemhogy itthon...Kb. 1 hétig egyszer volt nálam egy,de az nem japán modell volt,ráadásul akkor még csak annyi érdekelt,hogy zúzzon,mint egy gõzhenger,és akkor annyira nem tetszett a hangja😊))
Akkor cseréltem MT-2-re...Viszont csak az MT-2-nél jöttem rá,hogy jobban szeretem a DS-1,DS-2 vonalat😊)

Match
getkeynek mondtam, mivel õ akart egy SD-1et összekapcsolni egy DS2-vel.

Hellhammer
Tegnap volt asszem a TV2-n a hiradó végén egy összeállítás, hogy összeállítottak egy listát a legjobb riffekrõl, zenekarokról stb. Asszem a legjobb riff a Guns'n'Roses Sweet Child of Mine témája lett. Nem tudja valaki, pontosan mi is ez? Mert sajnos nem láttam az elejét...

25penz egy ilyen pedal itthon... esetleg vki olcsobban vmi helyen? me kiprobalnam aztan ha megtetszik lehet franko lenne😊 kerdes DS1 nel mennyivel jobb.:]
Match
de hasonló az életutunk 😊
az sd 1 szerintem magába is korrekt, de asszem van egy olyan pedál, hoyg OD 3.
2 független pedál egyben : overdrive+distorsion.
próbáltam egyet...
torzítók közül a legszebb hangú és legjobban variálható.
olyasmi mintha egy OD1 meg egy SD1 lenne összekötve, természetesen nem annyival drágábban mintha külöün lennének.

Jah engem is erdekelne vmi szent zuzmara pedal... DS7 pedal nagyon fosul szolt es eleg muanyag hangja volt... anno volt ds1 az nem volt rossz bar nekem kokemeny zuzasra kene:]
Üdv,Emberek!😊)

Bár egy ideje csöndben voltam,most muszáj hozzászólnom a torzító témához😊)
Szóval:az MT-2-vel kapcsolatban egyetértek Match-el.3 évig használtam,de egyáltalán nem voltam megelégedve vele.Az egy dolog,hogy brutál zúzást lehet mûvelni vele,de másra nem igazán jó.Sõt!Szvsz,ha csak power chord-okhoz használod,akkor még okés,de már egy dallamosabb,kicsit "bonyolultabb" riff sem igazán úgy szólal meg,ahogy kellene.Nagyon elkásásítja a hangokat,hacsak nem palm muted-eket játszol😊))Szólóra meg gyakorlatilag használhatatlan.

DS-2:most meg ezt használom 1 éve.Én teljesen meg vagyok vele elégedve.Nem egy ultrabrutál,fejletépõ szerkezet,viszont szerintem is nagyon szép a hangja.Szólózni tökéletes,és attól függetlenül,hogy a torzítás nem gyalulja le az arcod,a riffek,és a ritmus jól átjön.Lehet zúzni is😊)
Gondoltam arra,hogy meg kéne fejelni egy SD-1-el egy kis plusz zúzás,esetleg sustain céljából.Ha valakinek vannak ez irányú tapasztalatai,az ossza már meg velem😊)Hogy egyáltalán érdemes-e.Mert végül is,így is elégedett vagyok vele,csak érdekelne,mit lehetne még kihozni belõle.

Most nezve lehet kevertem... de szal az a brutalis oldschool zold
8500 a G3 jegy
Santana meg 8900
a Jimmy Smith-rõl tudtok vmit?

http://www.tex.hu/v2/news.php?cikk=581

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Nocsak, nocsak egy ujabb tanitvany Szal' en mar regen lattam de akkor inkabb TS7 volt azota lehet 808 de kerdezzra
her Valo
én hetente látom azt a kutyut, es inkabb egy ts 808

neki ott van mellette a TS7
nekem igen... hacsak nem a merevlemezre gondoltal amit harddisk -nek hivnak
her Valo
ha 70-ert adja viszem
annal tobbet nekem nem er
de hulye lenne gondolom annyiert adni :-)

óóó, már kezdtem reménykedni... (a srác asszonta, ha el tudom vkinek adni, akkor kapok százalékot :-))

her Valo
Igazabol csak erdeklodes szinten kerdeztem, van egy marshall tornyom, de az a probateremben van. Ha valami "olcso" de jo kombot ajanl valaki akkor majd megveszem de ennyiert azert nemkell .-))

her Valo
énse szeretem, de kilehet belole jo hangot hozni egy overdrive utankotessel. A Pavelka öleg utos soundot hoz ki belole

amúgy tesómnak is DS-2-je van, és amellett, h relatíve olcsó a többihez képest, szerintem szebb hangja is van. de majd én egyszer egy OC-3-mat! :-)

Yetike: ha azt mondom, h winchester, akkor az ismétlõpuska jut eszedbe? :-))
stain: a hatodikon lakom :-)) amúgy már bevittük a suliba, a héten ott fog alukálni.

her Valo: pontosan nem tudom, kábé 100-110 E körül van. már nem gyártják, a legtöbb helyen 160-at is elkérnek érte!
amúgy a srác jófej, pár ezret elengedne szerintem.

80-as évek metal hangzása.

Match
személy szerint én rühelltem...
elmossa a hangokat...
valaki azt mondta hoyg szólózásra nem jó, azért nem tetszett nekem...
ott volt a ds-2...az szólóra és ritmusra is tökéletes volt.
jó kis vintage hangzás rulez.

Match
sok...

Világos. Úgy néz ki egyiket sem veszem, egy internetes kollega ajánlotta nekem az MT-2 - t (mindhárom számban amit felsoroltam az van, vagy valami olyasmi), szóval azt célzom meg használtan 18500 Ft-ért.

Arról mi a véleményetek ?