Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szép hosszú nyaka van, és rendes vastag húrjai.
aztán csak meg kell hallgatni ;-D
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
39-ér talán! ami majdnem 40 :-D
akkor megnézem ezt az oldalt 😊
Én szintén árkádiában nézelõdtem, azon a tokai straton nagyon filózom. Kéne házimozirendszer új, pick up új, gitár, digitális fénygképép... áhhh nincs is ennyi pénz.

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
arkadiahangszer.freeweb.hu
-Johnson JazzBass copy: 45900
-Johnson Musicman copy: 49900
van ott még egy használt Samick, ill. egy Jack&Danny.
az elõbbi még a régebbi Samick széria, az még jó lehet, a J&D-t viszont nem ismerem...
a Fender használható gitárjai azok csak az amerikai cuccok, amik olyan 2-300 kiló felett kezdõdnek. Mexikóit még evezõnek sem szabad. :-D
az attól függ, h mihez?
kezdésnek a Johnson, East, AXL (ezek ugyan azok :-D), Aria jó újonnan, ha találsz használtat ilyen árban, az még jobb!
profi szinten már tudástól és zenei stílustól is függ.
használthoz olyan 35-40 kellene, de ahhoz is mázli kell. mármint találni egyet ilyen árban...
újat olyan 45-50 körül lehet venni.
amúgy létezik akusztikus basszus is, kábé olyan 130 ropi körül :-)
ne akarjatok lebeszélni, akusztikus gitárom van.
mivel asszem csak én basszusozom itt, szal akkor magamhoz ragadom a szótö :-)
elõször is, mennyi pénzed van rá?
Koptató 😊
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
most szeretnék elkezdeni komolyabban
milyet ajánlotok? basszust szeretnék, van vmi jo? mien erösitö kell meg stb? nem vagyok otthon a témában vki help plz 😊
thx
A gyurma kreatív játék, és jó, ha mindig kéznél van!
Egyébként amolyan Steve Vaiosan lehet bele szerelni vmi villogót is, esertleg petróleumlámpát, gáztqzhelyet, vagy digitális fényképezQt közönségfotókhöz. 😊 Azt meg már úgyis raknak mindenbe 😊
Vagy benne lehet hagyni a régit, netán... nem?
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
a Fusion-t hallottam már párszor, annak szép hangja van.
Neten nem kering még a videó?
2004. szeptember 19. 17:52
Jimi Hendrix, a 34 éve elhunyt zseniális gitáros egyik rég töröltnek vélt koncertfelvétele került elõ Stockholmban.
A mintegy 30 perces felvételre egy technikus akadt rá az SVT svéd televízióadónál egy szekrényben. Mindeddig biztosra vették, hogy a felvétel törölték, hogy a szalagot újból felhasználhassák. Az adó vasárnapi közlése szerint a szalagot alighanem egy akkori technikus tette félre Hendrix iránti tiszteletbõl. A Stockholmban adott koncert fekete-fehér felvétele 1969. január 21-én került adásba.
A felvételen Hendrix elõször a vietnami háború elõl Svédországba menekült amerikai katonáknak ajánlja a koncertet, majd elnézést kér, hogy zenekara, a Jimi Hendrix Experience tagjai hat hét óta elsõ ízben jöttek össze. Az 1970. szeptember 18-án elhunyt Jimi halálának évfordulója alkalmából pénteken nagy kiállítás nyílt a londoni Marquee Klubban a gitáros tárgyaiból, s a bemutatott mintegy 500 ruha, hangszer, valamint soha nem közölt zenei és filmfelvétel összértékét több mint 11 millió euróra becsülik. Ez azonban csak válogatás egy jóval nagyobb gyûjteménybõl: Bob Terry, Hendrix amerikai híve 40 év alatt vagy 20 ezer tárgyat szedett össze, majd 2003-ban "életmûvét" eladta egy magát megnevezni nem kívánó vásárlónak. A BBC brit közszolgálati rádió és televízió értesülése szerint a kiállítás bezárása után, tavasszal az egész gyûjtemény kalapács alá kerül a Cooper Owen brit aukciós háznál.
(MTI)
`Take a look to the sky just before you die`
Nekem baromira tetszett, nagyon szép hangja volt, meg is lepõdtem rajta (AKKORIBAN ASSZEM 20 ezer körül volt).
a potik ilyen digitális vackok voltak benne...nem vettem észre rajtukj hogy nagyon gagyi lett volna.
és nagyon szépen villogott amikor bekapcsoltam 😄
olcsó effektek közül én mindig az ajánlom mindenkinek, vAGy a boss ME szériát (csak az 2x annyiba kerül).
persze mindig leszólnak a nagyokosok hogy a behringer szar...de hát az én fülemnek, összevetve azzal a jópár effekttel amit eddig próbáltam...elég jó volt...tehát csak ajánlani tudom.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Tényleg nem kell senkinek? Valaki ismerõsének? El kéne adnom három héten belül ui.
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Mennyit adnátok érte?
(240 az itthoni kisker listaára az importõrnél. Tökéletesen új állapotban van. Crimson transparent, 3 single coil)