Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NAGY :-D

szép hosszú nyaka van, és rendes vastag húrjai.
aztán csak meg kell hallgatni ;-D

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

4 huros?

30 ér??
39-ér talán! ami majdnem 40 :-D

és honnan tudom hogy basszus? 😄DD

kiraály 😊

hát itt vannak 30ért is

a használtaknál mág arra érdemes figyelni, hogy általában lehet alkudni :-DD

én most új erölködõt akarok venni, de ahogy mondtad, nincs annyi píz.... :-(

aha tenksz, igen kezdö vagyok.
akkor megnézem ezt az oldalt 😊

H. Peti
J&D-t kinában csinálják, nem rétegelt, szóval fából van, de sejtitek milyenbõl... Külömben gyönyörû szépek, csilivili, de nem hiszem, hogy ujonnan 40 - 45 ezerért elfogadható hangszert lehetne venni, Persze kezdésnek teljesen jó, de az tuti, hogy fél éven belül le lesz cserélve 😊
Én szintén árkádiában nézelõdtem, azon a tokai straton nagyon filózom. Kéne házimozirendszer új, pick up új, gitár, digitális fénygképép... áhhh nincs is ennyi pénz.

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

közben nézelõdtem:

arkadiahangszer.freeweb.hu

-Johnson JazzBass copy: 45900
-Johnson Musicman copy: 49900

van ott még egy használt Samick, ill. egy Jack&Danny.
az elõbbi még a régebbi Samick széria, az még jó lehet, a J&D-t viszont nem ismerem...

felteszem kezdõ vagy, szal akkor én a Johnson-t (ill. a másik 2 márkanév alatt futó testvérét :-D) javaslom, olyan 45 ezer körül vannak újonnan, használtan 40K.

ok na akkor miet? 😊

a nagy l*faszt, már bocsi :-))

a Fender használható gitárjai azok csak az amerikai cuccok, amik olyan 2-300 kiló felett kezdõdnek. Mexikóit még evezõnek sem szabad. :-D

az attól függ, h mihez?
kezdésnek a Johnson, East, AXL (ezek ugyan azok :-D), Aria jó újonnan, ha találsz használtat ilyen árban, az még jobb!

profi szinten már tudástól és zenei stílustól is függ.

milyen márka a jo? nekem azt mondták mindenképpen Fender-t vegyek 😊

háááát, az egy csöppet kevés....
használthoz olyan 35-40 kellene, de ahhoz is mázli kell. mármint találni egyet ilyen árban...

újat olyan 45-50 körül lehet venni.

csak gitárra van 25-öm. elektromos kell, muzsikálni szeretnénk 😊))

összvissz, vagy csak gitárra?
amúgy létezik akusztikus basszus is, kábé olyan 130 ropi körül :-)

de mindenképp elektromos kell 😊
ne akarjatok lebeszélni, akusztikus gitárom van.

20-25 kb, vmivel el kell kezdeni.

szia!

mivel asszem csak én basszusozom itt, szal akkor magamhoz ragadom a szótö :-)

elõször is, mennyi pénzed van rá?

p)ec
"De pl nemlehet csak úgy vmivel lefedni vmi mûanyaggal vagy ilyesmi?"

Koptató 😊

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

Bármi barkácsolás többe kerül, mint amennyiért kapsz bele egy pickupot. (vagy csak pickup fedelet... igaz is, abba lehet szerelni ledeket a lyukakba... olyat is, ami le föl futkorászik... vagy ha strobe üzemmódba teszed, akkor ámulhat a közönség, hogy hogyan virgázol jobbkézzel...)

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

hali
most szeretnék elkezdeni komolyabban
milyet ajánlotok? basszust szeretnék, van vmi jo? mien erösitö kell meg stb? nem vagyok otthon a témában vki help plz 😊
thx

vintage52ben kerdezz ra akar a forumukon, hogy mit lehet ezzel csinalni es mennyiert..
Mindenképp kiszedem mert már vkinek elígértem a pu-okat. Gyurmatömés? Nem furcsa az egy kicsit? 😊 A digitális fényképezõgép jóötlet 😊 Vagy esetleg vmi lámpát télleg. Jókis ötletek 😊 De pl nemlehet csak úgy vmivel lefedni vmi mûanyaggal vagy ilyesmi?
p)ec
A gyurmatömés nagyon jó ötlet! 😊
A gyurma kreatív játék, és jó, ha mindig kéznél van!
Egyébként amolyan Steve Vaiosan lehet bele szerelni vmi villogót is, esertleg petróleumlámpát, gáztqzhelyet, vagy digitális fényképezQt közönségfotókhöz. 😊 Azt meg már úgyis raknak mindenbe 😊

Lehet bele gyurmát tömni...

Vagy benne lehet hagyni a régit, netán... nem?

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Lenne egy kérdésem, lehet hogy hülye kérdés de már gondolom szokva vagytok 😊 A gitáromban van 2 dupla és egy szimpla hely, az eredeti pu helyett beakarok rakni EMG-81-eket. Marad ügye egy szimpla hely, azt ki akarom vetetni. Ilyenkor a helye ottmarad ügye a szimplának. Azzal mit lehet csinálni? Olyan rondán festene.
passz...
a Fusion-t hallottam már párszor, annak szép hangja van.

Vagy esetleg Jackson DK-2 bár ez 160e 😊
Szerintetek melyik a jobb minõségû gitár? Jackson PS-4 vagy Jackson Fusion SX Professional? Mind2-ért 120e-et kérnének. Köszi
Nah, ha megveszi tõlem valaki a gitárt, akkor megveszem a Hendrix gyûjteményt, és majd eljöhettek megnézni... 😊

Neten nem kering még a videó?

p)ec
Jimi Hendrix koncertfelvételt találtak
2004. szeptember 19. 17:52

Jimi Hendrix, a 34 éve elhunyt zseniális gitáros egyik rég töröltnek vélt koncertfelvétele került elõ Stockholmban.
A mintegy 30 perces felvételre egy technikus akadt rá az SVT svéd televízióadónál egy szekrényben. Mindeddig biztosra vették, hogy a felvétel törölték, hogy a szalagot újból felhasználhassák. Az adó vasárnapi közlése szerint a szalagot alighanem egy akkori technikus tette félre Hendrix iránti tiszteletbõl. A Stockholmban adott koncert fekete-fehér felvétele 1969. január 21-én került adásba.

A felvételen Hendrix elõször a vietnami háború elõl Svédországba menekült amerikai katonáknak ajánlja a koncertet, majd elnézést kér, hogy zenekara, a Jimi Hendrix Experience tagjai hat hét óta elsõ ízben jöttek össze. Az 1970. szeptember 18-án elhunyt Jimi halálának évfordulója alkalmából pénteken nagy kiállítás nyílt a londoni Marquee Klubban a gitáros tárgyaiból, s a bemutatott mintegy 500 ruha, hangszer, valamint soha nem közölt zenei és filmfelvétel összértékét több mint 11 millió euróra becsülik. Ez azonban csak válogatás egy jóval nagyobb gyûjteménybõl: Bob Terry, Hendrix amerikai híve 40 év alatt vagy 20 ezer tárgyat szedett össze, majd 2003-ban "életmûvét" eladta egy magát megnevezni nem kívánó vásárlónak. A BBC brit közszolgálati rádió és televízió értesülése szerint a kiállítás bezárása után, tavasszal az egész gyûjtemény kalapács alá kerül a Cooper Owen brit aukciós háznál.
(MTI)

gergou
Hat az en tanacsom, vegyel egy uj gitart, mert gorbult nyakbol nem lesz szalonna:0 Jah, a bocihoz eloszor be kene hangolni azt a gitart, utana meg a c dur skalabol kiszeded azokat a hangokat amik vannak bent😊 oszt mar kesz is. Keress neten egy hangolo progit, bar ketlem, hogy normalisan be tudnad hangolni azt a gitart...

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
en adok erte egy fullos aria pro 2 ot!😊

`Take a look to the sky just before you die`

Match
behringer vampot én is próbáltram, bár még az 1-es verziót, azóta azt se tudom hoyg milyenek vannak.
Nekem baromira tetszett, nagyon szép hangja volt, meg is lepõdtem rajta (AKKORIBAN ASSZEM 20 ezer körül volt).
a potik ilyen digitális vackok voltak benne...nem vettem észre rajtukj hogy nagyon gagyi lett volna.
és nagyon szépen villogott amikor bekapcsoltam 😄
olcsó effektek közül én mindig az ajánlom mindenkinek, vAGy a boss ME szériát (csak az 2x annyiba kerül).
persze mindig leszólnak a nagyokosok hogy a behringer szar...de hát az én fülemnek, összevetve azzal a jópár effekttel amit eddig próbáltam...elég jó volt...tehát csak ajánlani tudom.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

A haveromnál volt kölcsön egy behringer bass vamp, és azt mondta, hogy tuti jó szerkezet. Az mindenesetre a behringernél alapszabály, hogy csak akkor szabad megvenni, ha nincsen benne potméter és könnyen cserélhetõk a csatlakozók. Ugyanis mindenbõl a legócskábbat teszik bele mindenbe, így tudnak olcsók lenni. Nekünk egy keverõpultunk cca 13 hónap (garancia + 1 hó) alatt teljesen használhatatlanná vált, az összes fader recseg és kontaktos az egyik aux.

Behringer XVamp... Kb annyiban van vint a Zoom 505-606, de modelezett efekteket használ és nagyon meggyôzôen nyilatkoztak róla kint ioldalakon. Ja, itthon olyan 25 ropi.
Vanek
mondjatok légyzives olcsóbb multieffecteket,amike úgy ahogy jó is...!

R U Ready?!?!? ...broken soul...

én egy Samick SL21-et :-))))

her Valo
adok érte egy LTD H202-t :-))))

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

praksi: hát akkor az még csak a sima változat, nem a custom shop, mert a custom shol mila körül van 😊

Tényleg nem kell senkinek? Valaki ismerõsének? El kéne adnom három héten belül ui.

hát, a gitárosunk (az alant említett Fenderbuzi) vett kint a bécsi Musik-Produktivba' ilyen 50 éves Jubileumi stratot, vagy micsodát, olyan 400 ropi körül...... kapja be :-)...

Wing Rockling
Ehh én betongitáron játszok 😊

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

her Valo
amennyit szeretnel erte annyit biztos nem, én 260-bol malmsteen signature modellt veszek magamnak kemenytokkal

BP, de van vonat.
Mennyit adnátok érte?

(240 az itthoni kisker listaára az importõrnél. Tökéletesen új állapotban van. Crimson transparent, 3 single coil)

Johnyy
Hol? BP?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

her Valo
mennyiért?

Nem kell valakinek egy Higway 1 Strat sürgõsen?