Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nd
hát akkor küldd hirtelen a linkeket

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Al Bundy23
majd élöben 😊 koncerten😊 ott majd visit rendesen. azt tegnap még történt egy crush of love felvétel is meg egy back to shalla-bal...elég viccesek, pl a back to ugy lett felvéve hogy elöször játszottuk azt vettük fel 😊ahhoz képest viszont egész jo lett 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Nd
eccer érdemes lenne egy jo felvételt csinalni rola, mert egyébkétn teccik...

<#worship>

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Al Bundy23
hát mit vársz 😊 cam-el lett felvéve 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Nd
hallgattam 😄

kira lenne, ha jobb minöségü lenne a felvétel. Egyedül a Satch-féle visitások hianyoznak nekem...😄

Al Bundy23
toltam 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Nd
még jo, nyomasd!!!

Al Bundy23
reggelt..

Nd: neked külön speciel tegnap felvettünk egy One Big Rush-t 😊privibe adok linket ha kell 😊

IBANEZ UV777 Rulez

KranaZoli
TBundy és Hinar!

A kért cuccosokat kiraktam a weblap-omra.

http://user.clubtihany.hu/gitar

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Nd
hááát elég jo kis koncertek, csak legyen rá zsé. Dream Petrucci miatt érdekel nagyon, Slash meg alapbol... remélem mindkettön ott tudok lenni

sz4bolcs
Én akkor slasht ki nem hagyom

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Jah, lehet, hogy mi megyünk tesómmal. Mondjuk május 24déken megyünk Nightwishre aztán 27 utazás 28dika Iron Maiden Prága T-mobile csarnok😊
én a Dream-re megyek, jön még valaki?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

sz4bolcs
utánanéztem. nem gnr, de ott játszik majdnem mindegyik gnr tag, slash basszeros dobos.. azt hiszem a ritmusgitáros is. nyilván énekes új.

Ez nem a G'n'R !
Néhány ottani zenész, köztük Slash, kiegészülve más zenészekkel. Az énekes a Stone Temple Pilots ex frontembere. Jó laza rakkenról muzsika.

sz4bolcs
Azért volt benne némi szerepe... Guns az tényleg meghalt

Satchfan
Velvet Revolver = G'n'R Axl Rose nélkül (a mocsok kis genya nem járult hozzá a régi név használatához).

Ja és igen, Slash is játszik benne.

www.satriani.com

sz4bolcs
Velvet Revolver az a guns? Ha az, akkor abban játszik Slash?

Match
ok..megvan 😄
BAZZEG LESZ BLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
a BLS info honnan?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

hinar
Június 14. kedd 18.00 Dream Theater Petõfi Csarnok 7900 Ft.
Június 15. szerda Zakk Wylde's Black Label Society
"MAFIA" World Tour 2005 Petõfi Csarnok 5500 Ft
Június 22. szerda Velvet Revolver Petõfi Csarnok
Június 23. csütörtök Slayer Europe Summer '05 Petõfi Csarnok 5500 Ft

Mindenkinek ott a helye.
Jó kis hónap lesz.

Nd
Na megint nagy a csönd erre!!

Milyen erösitöt használtok? Nekem egy 65W Fenderem van, ami gyakorlásra nagyon megfelel, de kéne egy olyan cucc, amivel tudok játszani a dob mellett, mer ennek már azért erölködnie kell ahhoz...

Szal valami jo tipp?

Nd
One Big Rush nekem is nagy kedvencem, valami hihetetlen hangulat jön abbol a számbol. áááááááá meg is hallgatom gyorsan. Ámbár az is igaz, hogy nem tudok hogy Sátorjani számot amit nem szeretek 😄

sapkafej
már megragadtam! 😛 de azt hiszem, nem én leszek az új "sátorjani", max az új Slash 😛

György

Al Bundy23
kennyed teso és ragadj gitárt és légy te a következö sátorjani 😊

IBANEZ UV777 Rulez

sapkafej
Na, a Surfint with the alien meg is van, majd meghallgatom ezeket, kösz!

György

Al Bundy23
na ha satriani kell akkor mondok pár dalcimet...
One Big rush, Crystal planet, Love Thing, Surfing with the alien..hallgasd meg hátha teccik (ezek a saját kedvenceim)

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
"Satrianit meg hallgatni és leborulni elötte!!!" Szívembõl szóltál😊<#taps><#idiota>
na jo akkor legyen a listám...a teljesség igénye nélkül
John Norum, Vitto Bratta(Whitelion),Satriani(az istenem😊),Petrucci(inkább a liquid-es vonala,meg a sololemeze),Paul Gilbert,Vai,Steve Lukather,E.Van Halen,M.A.Batio...és tovább nem is sorolnám 😊ezek hiretlen jutottak eszembe, de rengeteg gitáros akiket szeretek(leginkább a játékstilusuk miatt)nem feltétlen a zenéjük miatt.
Valahoyg nekem pl Eric J nem jön be.. Amugy is Robert Fripp az isten eheheheheh aki kint volt g3-on azt érti... 😊 (én sajna nem voltam de hallotam "szépeket")

IBANEZ UV777 Rulez

sapkafej
bár még mindig nem ajánlott nekem tõle senki semmit 😞

György

Nd
azért szerettem volna ezt a best guitarists felsorolást, mert tuti elökerült volna egy-két olyan név, ami nekem ismeretlen, és ezáltal uj dolgot kapok, uj technikák, hangzások stb.. Ugyhogy tessék szépen továbbra is leirni a kedvenceket!!!

Satrianit meg hallgatni és leborulni elötte!!! <#worship>

hinar
Best Jazz Gitar kotta kell.
Fel tudod rakni, hogy le tudjam tölteni?

Ron Ragm
Valami alaplapba integrált maszek hangkártya volt 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

én nem istenítem, csak hallgatom õket <#bee1>

sapkafej
Mindenki úgy isteníti ezt a Satrianit és társait, mondjatok má valamit tõlük, ami nagyon jó, hogy én is megismerjem!

György

top 5
1. Steve Vai
2. Satriani
3. Petrucci
4. Gary Moore
5. Jason Becker

Al Bundy23
én nem irok sorrendet mert 5 heyre nem tudnám süriteni a gitárosokat.
ellenben ajánlom figyelmetekbe Petrucci bátyo szólólemezét 😊 hát engem nagyon megfogott....1 baj vele, hogy EZ NEM PETRUCCI...hanem inkább satriani..(bár ez nekem jó, csak nem ezt vártam)

IBANEZ UV777 Rulez

Nd
ha nem tetszik KranaZoli sorrendje, akkor ird le a tied!!

KranaZoli
Hát tegyed 😊

Na, sikerült szereznem egy újabb rémületet. A neve Virtuális Gitáriskola 2002 PC-CDROM.

Ez egy Nero Image fájl. Nero 6-al kell CD-re írni a képfájlt.
Nekem több helyen is elszállt hibaüzenettel, ill. az otthoni gépemen pár funkció nem is mûködött, nyílván mert v.mi hiányzott róla, mint ami a mh-i gépemen van. Én Macromedia elemekre gondolok

A image fájlt innen tudjátok letölteni, de 450MB 😞
Szal hosszú 7végje lesz annak aki nekikezd 😊

KranaZoli Gitár Site

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Al Bundy23
azt a satrianit tegyük gyorsan kirk gyermnek helyére egy helycserés támadással 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Nd
nem is tudás alapján kell dönteni. Ugy egyébként... pont ez a lényeg

KranaZoli
Francba a hüle agyamnak!
Ma kottákat szerettem vna beírni, de otthonhagytam õket
<#falbav>

KranaZoli
No, ezek a Guitar Book-ok vannak meg PDF-ben. Ezek közül még csak a John Petrucci Rock Discipline-t pakoltam ki.

Amik mappákban vannak, azok scannelt .jpg állományok.

Ha v.kit érdekel v.melyik szóljon és kiteszem azt is.

1.)

2.)

KranaZoli
Sorry, de én nem tudás alapján ítélek, hanem akiket kedvelek és Õket rangsorolom. Mivel gityósokat kérdeztél, így lesz benne egy kakukktojás is 😊 Kitaláljátok? 😊))

1.) Kirk Hammet
2.) James Hatfield
3.) John Petrucci
4.) Steve Vai
5.) Joe Satriani

Nd
Neketek ki-kik a legnagyobb gitárosok? Kik az abszolut kedvencek? Ha fel kéne sorolni az 5 legnagyobb gitárost (szerintetek) akkor kiket mondanátok? Szal 5 név...

Nd
hááát ha még kezdö, akkor nagyon fog küzdeni a vastag hurral, baromi kemény lesz, szétszedi majd az ujjait...

hinar
Minél vastag a húr annál jobban szól.
Én a 12-13 vtg. ajánlom.

KranaZoli
Hát bakker, mert felnyomtam a naftát szerintem. Azért egy jobb hangkártyának ezt bírnia kell. Ha meg nem, akkor kieesett ez a megoldás is 😉

KranaZoli
Ez a téma nem is oly régen volt terítéken itt.
A kábelt akármilyen mûszaki boltban megveszed, átalakítóval együtt. Én még csak olyat láttam, hogy erõsítõ hangját mikrofon keresztül vették fel gépre (együttes).

Talán érdemes próbálkozni azzal, hogy ha van rajta fejhallgató kimenet, akkor azt kötöd a lenti kábellel a hangkártya line-in, vagy mikrofon bemenetére.

Elõször mindenképpen vegyél vissza az erõlködõbõl!!! Szgépen is tudsz majd rajta hangosítani késõbb.

Ron Ragm
Csak óvatosan, nekem vágta már szét hangkártyámat erõsítõ amikor a fejhallgatókimenetbõl vittema mikrofonbemenetbe 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Az is jó, ugyanaz..😊
Ilyen kábel kéne, én nemtudom honnan szerváltam de van 2 is..