Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha igazi Eminence hangszóró van benne, akkor nem tom a többi mibõl lehet, h ennyibõl kifutja..
próba szerencse, próbáljátok ki dobbal, aztán kiderül, amúgy nem lennék meglepve, ha ugyanabban a gyárban készülne, mint a többi nagy márka modelljei. mondjuk ez nem nappal, hanem éjszaka készül, na :-)
amúgy meg gyakorlásra nem tom minek qrva drága Fendert meg Marshallt venni, a kis behringer is szól ugyanakkorát :-)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
én még zöldfülû vok gitározásba ez személyes vélemény 😊
Kuss!-magyarázta.
én sehol se láttam 65 wattosat ilyen olcsón
ha csak gyakorlásra kell, akkor sztem kisebbel is beéred amiknek garantált a minõsége 😊)
Marshall MG, vagy Roland Cube széria
szerintem 😄
Kuss!-magyarázta.
Szeretnék venni egy gitárerõsítõt!
Ez az erõsítõ milyen lehet mert elég olcsó...........
harley benton HB80r
65 W teljesitmény
12" Eminence hangszóró
1x gain
1x hangerõ az elsõ csatornához
2 sávos EQ az elsõ csatornához
1x gain
1x hangerõ a második csatornához
3 sávos EQ a második csatornához
Zengetõ
Csatorna váltó
Vonal kimenet
Effektloop
Külsõ hangfal kimenet
Méret: 51 x 51 x 26,5cm
Harley Benton HB80R gitárkombo
Ár: 39.900,- HUF
Itt a Link is: http://www.zenepower.hu/
kicsit érdekes a keze(mutáns😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
nemrégiben kaptam egy gitárt 😊 Ibanez GRG 170 szép fekete <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
elsõ szólógitárom...
ösztönzõ hogy egy ilyen gityón kezdhetek tanulni <#vigyor>#vigyor>
Eddig csak az akordozással foglalkoztam, de a ritmusérzékem hagy még kívánnivalót maga után <#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha van valami jó tippetek ritmusgyakorláshoz azt is megköszönném <#conf>#conf><#vigyor>#vigyor>
Aztán mostmár igyexem nem zaklatni itt senkit a kérdéseimmel <#email>#email><#nezze>#nezze>
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
<#wilting>#wilting>
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
akit tud ajánlani azt megköszönném 😊
a lényeg az lenne hogy viszonylag olcsón megusszam úgy 2-3e/óra
<#lookaround>#lookaround><#vigyor>#vigyor><#lookaround>#lookaround>
KöSzI elõrre az üzirengeteget!!! <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Én a tabokkal nem boldogulok <#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras>
A creed tõl akatam egy számot "one last breath"
de vannak dolgok ami nem értelemszerû...
5p3p2p3 ezzel pl mit kezdjek?? mit jelent a p?
illetve 0h2 ezt hogyan? a h az csúsztatás nem? 0. bundról nehéz csúsztatni <#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
szval egyenlõre magánszorgalomból tépem a gitárom, és megköszönném ha valaki segítene egy kicsit <#smile>#smile><#wink>#wink><#help>#help>
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Van egy régibbi típusú, de hibátlan állapotú roland bass cube, 40W-os. Valaki?
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Nem tudjátok, lesz valami dedikálás Steve Vai-nak? Lassan itt a koncert...
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
tud valaki miskolcon gitártanárt?
olyan tcs style sztem, nekem bejön 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Max egy-két szolgáltatás terén. Van CD kimenet, nincs CD kimenet, stb.
10-15 wattos erõsítõt szeretnék venni gyakorlásra.
körülnéztem és ezeket találtam:
-Roland Cube 15
-Peavey Rage 158
-Marshall MG10CD
szerintetek melyik lenne a legjobb választás?
Kuss!-magyarázta.
http://w3.enternet.hu/urbanda/gitar.html