Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szép darab <#eljen>

Mr_no_NaMe
Hi all!!
Lenne megin egy okos kérdésem😊
Aztat meg lehet oldani hogy házimozi erõsítõre rákötni valamiféle torzító pedált,vagy multit?
És a torzítás minõsége a pedáltól/multitól függ vagy az erõsítõtõl?

Uh, jó magolást😊
Hol vetted? Gondolom nem a két templom közt😛 Tényleg ott nagyon szép ibanez gitárokat hoztak. Kurvajólnéznek ki, de kurva drágák is😞
hát azt most nemírnám le mert elsírnám magam,maradjunk annyiba hogy nem volt kevés😞
de a 200 oldalas A4 kézikönyv magáért beszél
<#nezze>

komolyan megvetted? mi pénzt kértek érte? :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

bens
sziasztok

nem tudja valaki Zorán: fehér sziklák- nak az akkordjait?

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

szép gyüjtemény.
Mr_no_NaMe
Az erõlködõd és az effektpadod nincs kedved kölcsönadni?😄
kicsikéim <#vigyor0>

baszki, letörülték az egész oldalt 😞, nemértem miért, direkt felraktam egy oldalt is hogy ne legyn az hogy nem a célnak megfelelõen használom 😞 köcsög atw <#boxer>

Mert? ezt hogy ééted? de amúgy sztem simán feltöltheted

bár úgy tûnik, h atw nem pártolja az amatõr zenenyûvõket 😛

nekem is van pár pdf-em ami nincs itt fent: metallica-load, gambala oktató cumók, maiden-powerslave, gary moore-tól 3 van, satriani-crystal planet, flying in the blue dream, ha kell valakinek valami akkor feltölthetem erre az ftpre 😛

ok.. kilinkeltem mindet.. enis koszi a tabokat<#worship>

Tab,s
jah, nagyon szívesen, örülök hogyha tehetek bármit is a gitáros társadalom érdekében <#vigyor2>

köszike a cuccosokat <#eljen>

Na , mostmár feltoltam mindet ami nekem volt, Dashed ha tudo akkor linkeld ki a többit is. Felraktam még Dream Theatert, Gun's And Rosest meg Metallica-t

Nekem ennyi volt

edonkey, emule esetleg még

Match, te ebben a why zenekarban játszol?

szar mert sulibol nem lehet...<#rinya>

Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!

azon kívül én sem tudok semmit <#zavart2>
amik nekem voltak, vagy vannak azokat mind dcrõl szedtem

Tudja vki honann lehetne gitáros videokat leszedni?
dc,és torrenten kivül?

igymar lejon rendessen , csak ra kell nyomni vmelyik linkre ,megnyitja acrobat reader es "save a copy"..
uhh azt nem tudtam, de így mostmár faszányosan lejön, vagy 1kval így is?

klikk
kilinkletem az oldaladrol a pdf eket.. igy 1szerubb szntem 😊
(+ftprol csak 1x Kval lehet leszedni ugymeg orakig eltart egy egy file letoltese)
egyszer csak eltûnt, a gitáros honlapja is 404 már...

jah, meg Dream Theater is van <#dumcsi>

Télleg Krana Zolival mi van? emléxem régen õ tartotta életben a fórumot, mi lett vele?

feltolom a metallicskákat meg a Gunsokat is

ok, már a satrianikat is felraktam. Sorry de másképp nem tudtam megoldani úgyhogy a cím: ftp.atw.hu felhasználónév: k4mu , jelszó: sniper

Azon belül pedig Downloads/Guitar

Match
ok, és megadod a címét is? 😄
nekem csak metallica volt de abból már kinõttem 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

grat😄
lol, ekkora lámát mint én, itt könyörgök guns and roses pdf-ért, erre most nézem hogy megvan a gépemen, sry <#wow1>

ezeket az ebookokat toltam fel

1998_-_yngwie_malmsteen_-_concerto_suite_for_eletric_guitar_and_orchestra_in_e_flat_minor_op.1.pdf

Yngwie J.Malmsteen - Rising Force.pdf

Yngwie Malmsteen - Marching out.pdf

Yngwie Malmsteen - REH Video.pdf

Yngwie Malmsteen - Rising Force.pdf

Yngwie Malmsteen- GUITAR BOOK.pdf

yngwie_malmsteen_-_alchemy.pdf

McGrady
Tibusz <#eljen><#eljen>

Kuss!-magyarázta.

Christiansen
Tibusznak is olyan van😛

Én Dean Markley-t használok, még gitártanárom ajánlotta, nekem nagyon bejön, és nem is annyira drága

Elixir hurok tényleg annyira jók,mint ahogy mondják?
Nekem valami ojan kellene fém húros akura ami nem annyira recés,85/15-öst dáridót😊 már probáltam de sztem annyira nem jó

Én próbálkoztam vele, de addig még azért fejlõdnöm kell, hogy malmsteent élvezhetõ gyorsaságban játszam 😊

hát malmsteenbõl az összes az 90 mega, én meg nagyon lassan töltök le. De csináltam egy atws oldalt aminek a tárhelye 500 mega úgyhogy oda felrakom és akkor majd onnan le tudod szedni

Match
a malmsteeneket nem tudnád átküldeni?

Match
Epiphone G400 egy király gitár...
ha már epiphone-t akarsz, meg sg-t, és még azt is szeretnéd hogy jó gitár legyen akkor olat vegyél, bár az drágább.

Epiphone SG hogy szólhat, ha 46e-ért? Azt hittem legalább egy százas. A hangjához nincs köze az árához?😊 Én a johsnon SGmet vettem 70e-ért és nagyon szép hangja van..
de amúgy vannak ilyen ereedeti ebookok, nekem pl Metallica-tól meg Malmsteentõl vannak, de ha bemész egy színvonalasabb gitár vagy zeneboltba akkor lehet látni kottakönyveket, Satriani-t, Malmsteent, Metallica--t stb stb láttam, ezt egyszerûen megveszi egy kedves fanatikus, bescanneli, megcsinálja pdfnek, és voala terjed az interneten

AtomHeart
megnezheted meg a 911tabs.com oldalt is, valami 2 millio tab van, a mysongbookon ezzel szemben csak valami 45.000 ha jol emlekszem

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

AtomHeart
Hat nemtom, de en meg nem lattam a "zenekar altal kiadott konyvet", ezeket is tudtommal masok kottazzak/tabozzak le, pl Led Zeppelintol nem lattam ilyent

Ron Ragm
A mysongbookon "népszerûbb" számokból általában 4-5 változat biztos hogy van, és szinte kizárt hogy ne legyen egy jó. Én amiket kerestem szinte mindegyikhez volt legalább egy korrekt tab.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

azzal nincs bajom hogy nem létezik , általában létezik , a probléma cska az, hogy nagy része hibás, bár lehet hogy csak én kaptam ki rosszul õket, amúgy ismerem a mysongbookot, jah és hogy honnan veszem hogy eredeti? úgy hogy a legtöbbször az eredeti, zenekar álltal kiadott kottakönyvet scannelik be! hallod Hinar, ha eredeti akkor ja kéne, elõre is köszi

AtomHeart
Egyebkent tabokat meg kottakat a google-n kell keresni, tabokat az eloado+szamcim+tab, kottakat feltetelezem h. a eloado+szamcim+sheet+music "keplettel", pl. zeppelin+stairway+heaven+tab (Led Zeppelin - Stairway to Heaven c. szama). Ha a google-en nem kapod meg, akkor az nem letezik :^)