Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fél éve
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
Ja én!😄
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
ott még nem tartunk.. még csak lehet.
Hát jáh.. Lehet hogy lesz zenekarunk pár sráccal de nembiztos még. Énekes kéne..
Nagy szar.. Tök új, de a nyaka tele van horzsolással, a hangjárol ne is beszéljünk..
Violinba olyan szép fekete SG van. 33e. Nemtom milyen márka majd egyszer kiprobálom.
Remélem is😄
Oroszlánnál, de ott nem lehet kipróbálni. :-/
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Nem tudja vki hol lehetne itthon Ibanez Rg7321 est kapni?
bar vszinu Musik Produktiv ba veszem meg de ha lenne itthon vhol hasznalt azt megneznem elotte..
bar vszinu Musik Produktiv ba veszem meg de ha lenne itthon vhol hasznalt azt megneznem elotte..
tanárt keresel vagy mi...?
Kuss!-magyarázta.
ajánlhatok én is egyet, olcsó, profi és rugalmas, én nála tanultam bõ 2 évig, ha érdekel, dobj egy privátot!
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Értem hát.
Ez meg egy Porsche. Azt akarták másolni. 😊

Ez meg egy Porsche. Azt akarták másolni. 😊
Köszi az infót srácok! El se tudjátok hinni milyen sokat segítettetek! 😊
McGrady: a Berry félét asszem le tom szedni viszont ha a Marty félét felraknád azt nagyon megköszönném!!
McGrady: a Berry félét asszem le tom szedni viszont ha a Marty félét felraknád azt nagyon megköszönném!!
így van!
Chuck Berrytõl a Johny B. Goode!
ha kell feltodom tenni a Berry-félét is és a Marty-félét is!
nagyon király szám!!
Chuck Berrytõl a Johny B. Goode!
ha kell feltodom tenni a Berry-félét is és a Marty-félét is!
nagyon király szám!!
Kuss!-magyarázta.
valaki tud nekem segíteni?: van a vissza a jövõbe címû film (1 rész) sztem mindenki ismeri és abban a vége felé játszik egy számot a gyerek színpadon gitárral és mindenki ámul...stb... a kérdésem hogy melyik ez a szám amit játszik?
Igazad van, de ezt másolták le vele. Most nem akartam már odairni a végére hogy 'copy'.. Érted?!😊
Probléma semmi.
Csak nincs ilyen nevû gitár. Az SG a Gibson és az Epiphone márkaneve elvileg, hogy kópiákat gyártanak belõle a távolkeleti cégek az egy másik, de a nevet tudtommal nem használhatják. Az más kérdés, hogy ezek a gitárok ettõl még a kategóriájukban lehetnek jók.
A '61 Reissue pedig a legendás modell 1961-es szériájának újrakiadását jelenti. A Johnsonnak nem volt 61-ben SG modellje, a Gibson 1961-eshez meg csak távolról van köze, tehát nem lehet Reissue.
Remélem nem sértõdsz meg, biztos jó gitár. Nem próbáltam.
Csak nincs ilyen nevû gitár. Az SG a Gibson és az Epiphone márkaneve elvileg, hogy kópiákat gyártanak belõle a távolkeleti cégek az egy másik, de a nevet tudtommal nem használhatják. Az más kérdés, hogy ezek a gitárok ettõl még a kategóriájukban lehetnek jók.
A '61 Reissue pedig a legendás modell 1961-es szériájának újrakiadását jelenti. A Johnsonnak nem volt 61-ben SG modellje, a Gibson 1961-eshez meg csak távolról van köze, tehát nem lehet Reissue.
Remélem nem sértõdsz meg, biztos jó gitár. Nem próbáltam.
Kecskemétiek vagyunk, ha Te is az vagy, akkor gyere Te is😛 Én ha viszek ember -1000 forint😛
hát nem egy F.Mustangot mert az picit drága dolog😊
szerintem meg nem is lehet itthon kapni úgy kell neten rendelni
elsõ gitárnak megteszi valami olcsó és viszonylag jó gitár:Samick,Johnson ilyesmi.
szerintem itt nézz szét!
szerintem meg nem is lehet itthon kapni úgy kell neten rendelni
elsõ gitárnak megteszi valami olcsó és viszonylag jó gitár:Samick,Johnson ilyesmi.
szerintem itt nézz szét!
Fender Mustang-ot milyen árban lehet kapni? Egyáltalán lehet még kapni ilyet? Elsõ elektromos gitárnak milyet tudtok ajánlani?
Én adok neked egy jó tanárt. Gyere oda, szétröhög magad, mert jófej csávó és tanulsz is! Szerdán fél 4töl ráérsz?
Probléma?
1 éve játszom
tudom nekem is 😄
de sokat kell gyakorolni...monnyuk könnyû ezt mondani amiko elkezdem akko 1 idõ után úgy vok h úgyse tom megcsinálni :S
de sokat kell gyakorolni...monnyuk könnyû ezt mondani amiko elkezdem akko 1 idõ után úgy vok h úgyse tom megcsinálni :S
Kuss!-magyarázta.
magadtól szedted le vagy megnézted?
próbálgasd magadtól szedni a számokat akkor fejlõdsz!
igaz nem könnyû de gyakorolni kell.
nekem pl. elég szarul megy
próbálgasd magadtól szedni a számokat akkor fejlõdsz!
igaz nem könnyû de gyakorolni kell.
nekem pl. elég szarul megy
Kuss!-magyarázta.
Mondasz valamit😊
Nagyon szép a gityód és a kép is nagyon fasza lett <#worship>#worship>
Egyébként már tom a nájtwistõl a ghost love score közepén levõ "solot" 😊)
Te mióta gityózol egyébként?
Nagyon szép a gityód és a kép is nagyon fasza lett <#worship>#worship>
Egyébként már tom a nájtwistõl a ghost love score közepén levõ "solot" 😊)
Te mióta gityózol egyébként?
'61 Reissue 😊))
Ne bazd szét apád hangcuccát, mert 3 hétig nemkapsz vacsit!😊
Az SG-m(én csináltam;]):
Igy jobban megnézve sok hiba van benne, de kb 2 óra alatt csináltam😊
Az SG-m(én csináltam;]):
Igy jobban megnézve sok hiba van benne, de kb 2 óra alatt csináltam😊
Ez az, hogy a hangfal nem bírja, az erõsítõnek nem szokott megártani a dolog, legfeljebb betorzít, ha túlhajtod.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Mondjuk az SG-d se semmi😊
Hát nemtom,ha arra gondolsz hogy ilyen kis fehér erõsítõ...nemegészen.
Apám házimozibuzi,(cép magyarosan)mindent a legtökéletesebbre akar,régebben vett vmi 5*80 W-os fekete házimozi erõlködõt...elég faszán szól,még a gityó is rajta,csak mikor feltekerem akkor kezd rezegni a hangfal,mélynél!
Hát az a helyzet hogy pedálom sincsen,azé kérdem mer ha szted elbírja a házimozis cucc akkor nem veszek plussz pénzér erõlködõt!
Hát nemtom,ha arra gondolsz hogy ilyen kis fehér erõsítõ...nemegészen.
Apám házimozibuzi,(cép magyarosan)mindent a legtökéletesebbre akar,régebben vett vmi 5*80 W-os fekete házimozi erõlködõt...elég faszán szól,még a gityó is rajta,csak mikor feltekerem akkor kezd rezegni a hangfal,mélynél!
Hát az a helyzet hogy pedálom sincsen,azé kérdem mer ha szted elbírja a házimozis cucc akkor nem veszek plussz pénzér erõlködõt!
Hát oersze, ezzel tömöm a szobám😊 Áh, dehogy nem az enyém.
Szerintem nem birná el. Vegyél egy használt erösitöd, ha már pedálod van, 20e körül, megéri.
Szerintem nem birná el. Vegyél egy használt erösitöd, ha már pedálod van, 20e körül, megéri.
kurvaszép aaahhh
Hú, hol lehet kapni ilyen tapétát?