Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
mondjuk ha lehetne torrentezni itt akkor se tudnám mert van 33 leech, seed meg egyse...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
azt mondják hoyg kazaa-n kint van már egy hete...
csak én innen nem tudok se dc-zni, se torrentezni mert kibasznak a koliból 😄
kezdõknek ajánlom, mert egyszerû kezelni, és meg lehet rajta tanulni ezazt.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
¡Hala Madrid!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Kuss!-magyarázta.
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Viszont ha tényleg 53 akkor igencsak megéri....
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
60?
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Nekem van egy Korg ax1500g-m eladó ha érdekel. Hibátlan, dobozostul leírással mindennel...
szolok elore, h html-hez meg php-hez nem ertek, orulok ha Visual C-bol nem huznak meg :-)
tenyleg, eszembe jutott, h lehetne vmifele keszitok v hasonlo menu, ahol mindenki mondjuk egy rovid egypercesben megmutatja, h mit tud :-)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Elsõ sorban most egy kis grafikai munka lenne, aztán majd jönnek a komolyabb dolgok. 😊
MSN: [email protected]
karacsonyra szeretnem meglepni magam itthoni szamitogepes felvetelre szant kutyuvel.. 3 lehetseges variacio van.. Korg ax 1500 , boss me 50 , illetve pod 2..
ez mind 50-60 kozott van kb.. en leginkabb a podot latom eselyesnek csak zavar, hogy ott a pod xt ami joval tobbet tud nala .Viszont az nekem kicsit draga...
Mondjuk kicsit késõbb lesz az, mint nemsokára, mert elég lassan haladok.
Azon van egy olyan mûsor hogy Brainiac.
Szóval mikor a kisérletek közben mutatják a sárga Brainiac logot és a végén mikor lefut a stáblista,akkor egy kurva jó gitár cucc megy alatta!
Ha valakinek meggvan letabozva és belinkelné ide azt nagyon megköszönném!
Árkádia
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
milyen honlapra gondolsz?
Kuss!-magyarázta.
köszike, majd megnézem egyébként sztem énis le tudtam volna(tudnám) szedni hallásról, csak gyorsan kellett meg biztosra akartam menni 😊
Kuss!-magyarázta.
miskolcot, kétforintos dalt, örökmozgót
Kuss!-magyarázta.
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
én így jáccanám: bev.: am - C - G - G
aztán: am - C - am - C... F - G - am-F-C-G... F - G
ref: am-C-F-G
csak meghallagattam, és ez így tök egyszerûnek tünt... : )