Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
Here is it!

van 60 leech, 0 seed 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
piratebay vagy mi....megkeresem a pontos linket.

sapkafej
melyiken?
ha ide nem szabad beírni, megköszönném, ha megírnád priviben

György

Match
én torrenten megtaláltam a fullt is (110 mega), csak nem tudom leszedni...
mondjuk ha lehetne torrentezni itt akkor se tudnám mert van 33 leech, seed meg egyse...

Ron Ragm
Torrenten is még csak demo van, többirõl nem tudok

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Match
huuu, ez nagyon állat!!!
azt mondják hoyg kazaa-n kint van már egy hete...
csak én innen nem tudok se dc-zni, se torrentezni mert kibasznak a koliból 😄

sapkafej
a full kéne, mert a demóban nincs benne az RSE :|

György

bens
zoom505II

kezdõknek ajánlom, mert egyszerû kezelni, és meg lehet rajta tanulni ezazt.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

lee86
Guitar Pro 5! RSE (Realistic Sound Engine) hangokkal! Elég szenzáciogyanus program lesz sztem! Demója már kijött! Link

¡Hala Madrid!

Ron Ragm
Én 21kért vettem egy Behringer X V-Ampt és habár a pedál néhol nem a legtökéletesebb, elég szép hangja van.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

McGrady
helo, tudnátok mondani olyan multieffecteket amik 25k alatt vannak(ha van olyan)és egy kezdõ igényeit kielégítik? köszi 😊

Kuss!-magyarázta.

Igen, de ahhoz egy kisebb pénzgyûjtés szükségeltetik, hogy olyat vegyen az ember.

Lord AnonymouS
Nekem GT-8-om van és imádom, totál megéri az árát!

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Nd
háát ez gyanúsan olcsónak tûnik. Tényleg, fõként, mert mellette ott a 99k-s bruttó ár. Mondjuk a 99 meg azért elég sok, annál meg lehet olcsóbban is venni.

Viszont ha tényleg 53 akkor igencsak megéri....

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

bens
igen, ez nem az, amire én gondoltam...

Roger6
Van egy olyan érzésem, hogy az egyébként nettós akciós ár, fölé meg odabaszták az eredeti bruttósat. Na mindegy, nem az én dolgom, csak gondoltam szólok...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hat mivel 53ert lehet kapni ujonan nem gyoztel meg <#lookaround>

ittni

karacsonyi akcio
Nd
öö még nem néztem nagyon utána, de mintha olyan 80 lenne ujonnan.
60?

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

csao.. hat most nagyon keresgelek hasznaltam pod xt-t mert 65 korul mar el lehet neha csipni.. de mondj egy arat hatha meggyozol..
Nd
Hali

Nekem van egy Korg ax1500g-m eladó ha érdekel. Hibátlan, dobozostul leírással mindennel...

grafika alatt mit ertesz? menuk meg satobbi rajzolasa?
szolok elore, h html-hez meg php-hez nem ertek, orulok ha Visual C-bol nem huznak meg :-)

tenyleg, eszembe jutott, h lehetne vmifele keszitok v hasonlo menu, ahol mindenki mondjuk egy rovid egypercesben megmutatja, h mit tud :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Na akkor, aki szeretne meg szívesen segítene, az jelentkezzen nálam msn-en.
Elsõ sorban most egy kis grafikai munka lenne, aztán majd jönnek a komolyabb dolgok. 😊
MSN: [email protected]

Hát szerintem a BOSS ME-50 egyszerûen kezelhetõ, mert nincs rajta digit, csak kapcsolókkal állítgatsz mindent. Szerintem BOSS. Strapabíró fémháza van és fasza hangja.

bens
annyit tudok, hogy a BOSS-kütyüt marha bonyolult kezelni. (már, ha ez az, amire gondolok : ))

na felteszem a jo kerdest :>
karacsonyra szeretnem meglepni magam itthoni szamitogepes felvetelre szant kutyuvel.. 3 lehetseges variacio van.. Korg ax 1500 , boss me 50 , illetve pod 2..
ez mind 50-60 kozott van kb.. en leginkabb a podot latom eselyesnek csak zavar, hogy ott a pod xt ami joval tobbet tud nala .Viszont az nekem kicsit draga...
bens
ahoj, kolléga ß )

Elképzelhetõ, sõt biztos. 😊

na, csak írni kéne tudni: basszus-szekció <#nyes>

lesz basszusssekció? <#vigyor2>

Rendben, nemsokára szólok, mert lassan olyan részhez érkezek, amiben nagyon nem vagyok profi. 😊
Mondjuk kicsit késõbb lesz az, mint nemsokára, mert elég lassan haladok.

bens
ha kell vmi segitség, szólj nyugodtan.

jo otlet, tamogatom <#eljen>
Nem lesz stílusfüggõ, tartalom szepontjából pedig gityótesztektõl egészen az oktatóanyagokig (Match ötlete 😊) minden megtalálható lesz majd reméljük.

bens
milyen jellegû honlap ez? úgyértem azon belül, h gitáros? stílus, témák...ilyesmi

Tervbe van véve egy kifejezetten gitáros oldal és már folynak a munkálatai is. Majd akinek kedve lenne szerkesztõként egy ilyen oldalt irányítgatni, az jelentkezzen nálam privibe. Jövõ héten vagy azutáni héten teljesen készen lesz remélhetõleg. Bõvebb infók a jövõ héten.

Mr_no_NaMe
Szokta itt nézni valaki a Discovery-t?
Azon van egy olyan mûsor hogy Brainiac.
Szóval mikor a kisérletek közben mutatják a sárga Brainiac logot és a végén mikor lefut a stáblista,akkor egy kurva jó gitár cucc megy alatta!
Ha valakinek meggvan letabozva és belinkelné ide azt nagyon megköszönném!
H. Peti
OLP John Petrucci Signature
Árkádia

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

hellosztok azt szeretném meg kérdezni hogy nem tudjátok hol lehet OPL gitárokat kapni?????????? vagy esetleg valakinek már van???????, nagyon szeretnék egy olyan gitárt elõre is köszi

Szerintem menj el és iratkozz be a legközelebbi zenesuliba, vagy keress egy tanárt. Egyedül nehezen fog menni nagyon. Meg egy klasszikus gitárról sztem sokkal könnyebb lesz majd áttérni az elektomosra.
Seithennin
ahol leírnak mindent ami kell ahhoz hogy elkezdhessek gitározni, szóval az alapokat legalább megtanuljam

McGrady
hát nem muszáj klasszikuson sztem....énis villanygitáron kezdtem, nemtom mi lenne más, ha klasszikuson kezdeném..bár énse értek sokat a gitározáshoz 😊
milyen honlapra gondolsz?

Kuss!-magyarázta.

Seithennin
hello kezdõ gitáros vok tudtok 1 jó holnalpot 1 klasszikusom van de semmit nemtok 😄DDDDDD van 1 elektromosa fateromnak de elõbb ezen kell ugy hallottam! Pls help. Segítsetek megtanulni thx!

McGrady
jah téleg bocs 😄
köszike, majd megnézem egyébként sztem énis le tudtam volna(tudnám) szedni hallásról, csak gyorsan kellett meg biztosra akartam menni 😊

Kuss!-magyarázta.

bens
öhömm-öhömmm... szívesen : )

McGrady
nekem nincsenek de tudom hogykell jáccani a : rocktóbert
miskolcot, kétforintos dalt, örökmozgót

Kuss!-magyarázta.

Zolcsi01
Vannak valakinek P.Mobil tabjai??? Elõre is köszi a segítséget!

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Nd
ráadásul minden bizonnyal csak kvinteket játszik

bens
bocs, h beleszólok : )

én így jáccanám: bev.: am - C - G - G
aztán: am - C - am - C... F - G - am-F-C-G... F - G
ref: am-C-F-G

csak meghallagattam, és ez így tök egyszerûnek tünt... : )

McGrady
de másold má ki plz me nem jeleníti meg ez a fos gép :S
köszi

Kuss!-magyarázta.

http://www.extra.hu/magyardalok/