Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
a gitártestbe (azaz nem hátulról kell befûzni),
akkor megoldható ez a módszer, azaz a húrlábon túl esõ, beakasztópöckökig futó húrszakaszt tenyérrel erõsen "megterheled", majd engedgeted, tremoló hatás érhetõ el...elég gagyi<#hehe>#hehe>
No Name szerintem add el a gityód és vegyél egy jobbat, tremolóval.
elég primitív de ha jól csinálod akkor olyan mintha tremoló lenne 😊)
Kuss!-magyarázta.
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Amúgy hallottam már olyan technikákról hogy kézzel is meglehet csinálni,tremolo nélkül?Ez igaz?És hogyan?
1. Ahogy itt említették 10-20ezer körül van egy valamilyen floyd rose koppintás tremoló magában. Erre jön még a gitárod átalakíttatása, ami nem kis meló. A Floyd-rose-nak hatalmas nagy vájú kell, ami nincs az SD-n. Még ha jól bele is tudják tenni, az eredmény nem garantált minõség és minimum annyit költesz rá, mint a gitár volt.
2. A Bigsby még utángyártottban is 120 dollár környékén van. Ezt be kell szerezni, postaköltség stb. Fel kell rakatni. 30-40 alatt ezzel sem jössz ki. Gibson Vibrola dettó, talán még drágább.
Olcsó, nem tremolós gitárt nem érdemes tremolóssá átalakítani, ha nem akarod az árát még egyszer rákölteni.
Akkor vegyél egy Vorsont 30ezerért tremolóval. Jó nem lesz, de van egy másodgitárod, és ugyanezért a pénzért, vagy drágábban az SG-n sem fog garantáltan jól mûködni a tremoló.
link

Ilyen gitárokhoz is lehet kissebb munkával tremolót szerelni, ezek a Bigsby rendszerûek. Nagyon egyszerû szerkezetrõl van szó, és elég retro fíling. Szerintem nagyon zsír, igazi 50-es évek hangulat. SG-hez ez illik, floyd rose-al úgy nézne ki, mint egy Rolls Royce, felszpoilerezve.

Hát egy 10k-t megér majd utánanézek,de most megyek durmolni jóccakát nektek!
lesz viszonyítási alapod, valamint többféle véleményt megismersz.
De a spórolást sajnos tényleg el lehet kezdeni...
lehet hogy újabb lukacskákat kell fúrni, de nem para, mert takarásban lesznek.
Itt egy szemléltetõ kép (mondjuk ez speckó):
4 luk kell:
mert elvileg úgy lenne ha jól tudom...
amúgy tremolós húrlábra kell cserélned a mostanit azt kész.
A jó minõségûek elég drágák, nem a kis fémkar kerül sokba...
gagyit ne vegyél mert percenként hangolhatod újra a gitárt.
de sg-be floyd rose egy kicsit szentségtörés nem?
Namost mivel nincs rajta tremolo,elhatároztam hogy jó lenne rá csináltatni egyett!Hol lehet?Eesetleg meg lehet úgy csináltatni hogy a festéket és a lakkozást ne vágja haza?Lehet egyáltalán tremolot tetetni rá?😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Hát vaze...a bemutatott valóságos hangok TELJESEN másu lhangzottak ott az odlalon és itt a progin...
A progin belül teljesen tompa,összeolvad,és inkább idegelõ minthogy jobb...
Hát aszittem jó lesz:S
de azért megkerestem hogy a lelkem nyugodt legyen 😄
ha már voltam olyan rendes hogy megtaláltam és belinkeltem ide, akkor nem küldenéd át nekem? 😄
(msn, ftp, email akármi)
merthogy nekem marhára kéne...
bár rse ide, rse oda, azért egy zongora hangszín elfért volna benne...
¡Hala Madrid!
hallgasd meg a hivatalos weblapon
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000