Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze olyat is lehet, hogy egyik sávra betolsz valamilyen dobot, aztán annyit állítasz csak be a atkon, hogy a felvétel elõtt beüssön neked 1 vagy 2 ütemet (vagy akármennyit) aztán a felvétel alatt a már betolt dobsávra játszol rá (vagy akár a többi már felvett cucc is szólhat neked a felvétel közben, attól függ mennyire bírja a géped).
Aztán a vagdosásnál meg be lehet állítani a snap-ot (mittoménmi a magyar neve), hogy vagy zenei ütem alapján tudsz navigálni, vagy akár sokkal finomabban (sample szinten, szal ilyen nagyon kicsiket is lehet léptetni).
Screenshot:
Track nézet
Keverõ nézet
Dobra régebben a progiban lévõ dob loop-okat használtam, aztán mostanában a Steinberg Groove Agent 2-t, effektezésre az Amplitube és a Guitar Rig 2 jött be.
Itt van 2 hangminta is, hogy nagyjából mi milyen (az összes felvétel úgy van, hogy simán bedugtam a gitárt mindenféle effekt és egyéb cucc nélkül az Audigy-m bemenetére):
Az elsõben minden Amplitube és a Guitar Tracks dob loopjai: klikk
A másodikban pedig Guitar Rig 2 és Groove Agent 2: klikk
Légyszíves nem fikázni a pontatlanságokat és mellényúlásokat 😊 Ezek ilyen pre-alfa verziók, csak azért vannak, hogy tudjam mutatni az elképzeléseimet a zenekarunkban a többieknek.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
tehát neked a külön sávok kellenének, vagy micsoda?
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
namost ezt ugye ki lehet jelölni,de az nem pontos vagyis így manuálisan nem az...ezt most így nem tudom jobban elmagyarázni😊
nincs ezekben a progikban valami opció erre?
a progi Mastracker.. de kell hozza jo hangminta hogy hasznalhato legyen
a pontos nevét meg tudod adni?
mit szeretnél vágni-beilleszteni?
komolyabban .. en trackert hasznalok (mastracker) de itt minden eggyes dob baszus szinti hangot eggyesevel kell bepotyogni es nem art hozza jo hangminta... es erre ra lehet gitarozni.. ehhez meg a guitar rig 2ot ajanlom.. eleg jo hangokat lehet kihozni belole.
a vágás-beillesztésre tudsz valami tanácsot adni,hogy lehetne azt pontosan megcsinálni?
a Nuendo3 simán tud wav-ba menteni
használ valaki gitár felvételére valamilyen progit,ha igen milyet?
kipróbáltam már egy párat de valahogy egyik sem jött be eddig.vagy túl bonyolultak vagy túl egyszerû,valami több sávos kellene.
most próbáltam a Nuendot de nem lehet elmenteni wav-ba,vagy csak én vagyok a láma😛
a legtöbb programmal a vágási-illesztési részénél volt gondom,tehát hogy felveszek egy részletet és azt elejétõl a végéis oda illesztem be ahova akarom!
cool edit-el is próbáltam,de nem megy😞
Én meg belszerettem a slidegitárba, már hallgatás szintjén... szívbemarkoló, hatalmas fíling.<#hawaii>#hawaii>
vizuális emberkéknek(mint én is)kötelezõ😄
Próbáltam már ezt a játékot, meg az igazi gitározást is párszor és persze, hogy nincs köze hozzá. De ez egy játék és nem is hirdeti magát másként, mint ügyességi ritmusjáték. Nem gitároktató program. Annyi köze van a valódi gitározáshoz, mint a F1, vagy Rally játékoknak az autóvezetéshez, vagy a lövöldözõsöknek a valódi háborúhoz. Szórakoztatni akar. Annak viszont elsõ osztályú, k...a jó zenékkel tele. Nem hiszem, hogy egy játékon számon kéne kérni, hogy miért csak játék és kevéssé valóság.
szórakozásnak biztos jó, de én maradok a sima gitárnál 😊
egyetértek Hell Boy-al, a gitározás nem annyiból áll hogy megfogod a nyakat ott ahol kérik (én kb. ezt vettem ki a cikkbõl😊
Kuss!-magyarázta.
http://www.hardwired.hu/art.php?id=40&p=1
megõrjít :@
Kuss!-magyarázta.
Ha valaki tud valami hasonló zenekart aki gitárost keres, szóljon ám!!!
Feloszlás elõtt áált zenekar, és hírtelen a basszgitáros helyébe szerettem volna lépni, de ahhoz ezt el kelett volna adnom, és venni egy olcsóbb gitárt meg egy basszt. De végleg feloszlottunk, úgyhogy nagyon jó lesz nekem a gitározás továbbra is...
De hol látsz 5k-ért midi billentyûzetet? Itt is kb 20 körül vannak a legolcsóbbak 😞
Asszem ez a midi dolog ki fog maradni az életembõl sajna, pedig tegnap töltöttem le egy tök jó dob-sampler progit, amit sajna csak midirõl lehet vezérelni 😞 (mondjuk a dob hangok megvannak, csak elég macera egy keverõprogiban összeállítani a dobtémát a hangminták húzogatásával, másoláûsával)