Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
★★★★★
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Hehe regen sportloveszkedtem. Elkezdenek megint, marcius kozepen megyek vissza Mo.-ra, otthon leszek vagy 9 honapot es elkezdenek megint mert erdekelnek a lofegyverek es igye az usankaban kicsit mas fegyvertorvenyek vannak mint otthon.
Megkerdeztem egy topicban h lehet e glock 17et vasarolni sportloveszetre Mo.-n. erre milyen valaszt kapok:
"A Gitározás topikban úgy láttam az Usa-ban él az úriember, nem Nyíregyházán ahogy az adatlapján szerepel." Es bemasol egy idezetet tolem.
Namost az ilyenemberrel mi van?
Irigykedik? Ne tegye nem kolbaszbol van a kerites
Vagy mi? Nyomozo akart lenni kiskoraban es nem sikerult neki? Es a szerinte kamuemberkeket le akarja buktatni mert ebbe erzi jol magat?
Bocsi csak felbasz h az embereknek ami kicsit mas mintt a megszokott az rogton kamu...
On
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
http://facebook.com/musicleander
Nem tudom konkrétan mikor hol mit csinál!
Telefonáljak be,hogy tudok valakit aki kocsikat szokott lopni? Ennyit õk is tudnak...
Ha nem tudom azt mondani,hogy holnap este itt meg ott lesz és egy ilyen autót fog elvinni akkor hiába az egész...
a rendõrök is tudják mivel foglalkozik, de nem tesznek semmit sem.
A gyerek akirõl beszéltem, már többször is lebukott ezzel.
mindig felfüggesztettet kapott, aztán a 6. alkalommal kapott fél év börtönt. kb.. észre se vettem, hogy bevarták.. olyan rövid idõ volt.
Nekem is van ilyen ismerõsöm,de azt nem tudom mikor megy kocsit lopni.
Sõt még a rendõrök is tudják,hogy mivel foglalkozik,de amíg nincs tetten érés addig hiába minden. Nem fogják 24 órában figyelni akkor sem...
nem véletlenül van lefújva a gitár.. =(
szerintem maga az eladó csinálta.. a haverját kell megkeresni, aki valószínûleg többször is megfordul ott pár naponta visz neki gitárokat..akár többet is.
Ott kell leskelõdni, lefényképezni, követni. Majd ráhívni a yardokat és a sok lopott gitárral le fog bukni.
majd egy idõ után én még be is dobnám az orgazda boltját egy molotov koktéllal..hagy égjen neki a bolt.
Akkor miert nem jelented fel, baszod..? Tamogatod a lopast?
szerintem az is benne van a dologban aki visszahozta a gitárt..az is aki tárolta azt a sok drága hangszert..és hiányzik még az aki betört hozzád.
facebookon vagy máshol esetleg nincsenek kint a gitárjaid? képek..vide ilyesmi.. meg esetleg onnan meg lehet tudni a címed? nyilvánvaló..
Nekem van egy autotolvaj ismerõsöm.. monoron.
Õ egy olyan bandában van, akik azzal foglakoznak, hogy facebookról lelesik hogy kinek milyen kocsija van.. hol lakik stb.. milyen szokásai vannak, hova szokott eljárni..barátnõje stb..
a drága kocsihoz elõre visznek indítóstekkert, meg minden féle elektronikát.
Mondjuk a faszi elmegy otthonról szokásához híven.. mondjuk a barátnõjéhez. Ott leparkol az utcán, aztán a fiúk elkötik a kocsiját.. és mivel ma olyan a helyzet hogy a lopott kocsit szinte lehetetlen újra törvényesen forgalomba hozni.. a használt alkatrész piac meg nem igazán megy.. azt szokták csinálni, hogy egy idõ után visszahívják a tulajdonost.. hogy " haver, hallottam, hogy ellopták a kocsidat, azthiszem én tudom hogy hol van, de nem akarok belekeveredni félek a rendõröktõl..stb duma.. aztán a végén 1-2 millióért visszaveszi a tulaj a saját kocsiját ami neki 6-10 és felette millióba került.
nem hiszem h õ volt jófej volt mindenre válaszolt értelmesen nem zárkózott el semmitõl. Megkértem h vigyen el ahhoz a csókához akitõl vette ... folyt köv
(le volt fújva a gibson felirat a fején, és ki volt glettelve a SN acetonnal mindkettõ lejött 😄 a srác a hangerõpotikról, és az oldalán egy leverõdésrõl ismerte meg)
Na ott volt a csávókánál, még vagy 20-30 gitár az értékesebbi közül gibók fenderek PRSek ugyan így logó és szériaszám nélkül
ráhívtam a yardot, nem mondott semmit arról akitõl vette, egy (szerintem hamis) személyleírást adott és enniy ott hagyták még 20 30 lopott gitárral. ez nem orgazdaság vagy mi? na mindegy a többinek még semmi nyoma
csak nemértem az ilyen foggyosokat, hogy egy 10000-es gitárt miért százdollárokért kell eladni...
még kettõ hátra van.
ennyit ér a híres neves LVDP...
Itt lehet, hogy kevesebb ilyen cucc van az orszagban, de a rendorseg is kevesbe kompetens...
Szerintem foltetlenul nyiss egy topicot az esetrol minden usak forumon, tegyel fel fotokat az elvitt cuccokrol, kerd meg a tagokat, hogy ertesitsenek teged es/vagy a rendorseget ha latjak a gitaraidat!
A marshall stackem többet ér mint a tulajdon életem.
A marshall az mégis csak egy marshall, én meg csak egy hülyegyerek vagyok a sok közül. =(
Usa nemtom 300 millióan vannak. áhh reménytelen..
Szerintem olyan lophatta el, aki már járt bent a szobádban..vagy valaki akinek elmondták, hogy mi hogy van bent..és szerintem egyedül lehetett, ha csak ennyi dolgot vitt el.
A másik meg hogy biztos volt valami szálítóeszköze.. egy auto, amiben elvihette a fejet..mert azt cipelni..
Ha tudod a pontos idõpontot, vagy szûk idõintervallumot, a környéken ha vannak térfigyelõ camok.. nézzétek át, és össze kell vetni a regisztrált rendszámokat a lopott kocsikkal, és olyan személyekkel akiknek van hasonló priuszuk, hasonló bûncselekményt követtek el.
így talán meglehet a cucc..
ott esély sincs,hogy megtalálják õket? mert gondolom ott is csak piacra kerül elõbb-utobb
Tuti meg volt tervezve a hatso kaput es a teraszbejaratot tortek fel ahonnan
csak egy folyoso a szobam es a legnagyobb ertekeket vittek el GLP Goldie kb $12000 GLP Standard $10000 es a jcm 800 '84 es fejem $1500 dollar
Azt nem ertem kinek nem tunik fel h egy ember ket tok nelkuli lespaullal meg egy fejjel szaladgal
Es a marcim helyett miert nem fogott meg meg egy gitart annak sokkal nagyobb az erteke...
Most semmit nem tudok kezdeni kb...
A biztositotol kaptam 10000$-t elore ha majd lecseng az ugy es semmi nem lesz akkor visszakapom az arukat de nekem a hangszereim kellenek azok mar hozzamnottek foleg az erositom es a goldiem ami az elso gitarom amit ujonnan vettem az 1ev alatt osszesporolt penzembol...
Ilyenkor mindig visszasirom magyarorszagot... Ott ket perc alatt megtalalnanak harom ilyenhangszert mert nincs sok az orszagban...
Ha valaki nem a zenéért önmagáért csinál zenét..hanem pénzért, iparból.. akkor úgy szar az egész ahogy van.. hiányzik belõle az ember..
sok mûvészi foglalkozás elüzletiesedet..nagyon dominánsan.. zeneipar..filmipar, stb.. mind steril lett, mennyi szar mûanyag mocsok van jelen kiszorítva az értéket.. elképesztõ
Szeretem a cicákat
hendrix slash cobain, van halen..stb
A jól bevált fogásokat érdemes megtanulni.. de a többi legyen a sajátod..
Szeretem a cicákat
alapvetõen arra akartam példát mutatni, hogy a hardverszín, gitárszín, akármilyen szín szerintem inkább a "hozott anyagtól" függ, sem mint önmagától a színtõl. ezzel a gitárral akartam demonstrálni, hogy ezen pl. sztm.(!) baromi szép az arany hardver, de persze kinek mi
meg ugyen ezt egy fenderen már nyilván nem lenne könnyû senkinek sem megemészteni, mert azon tényleg csicsa érzetû az arany.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Ha klasszikus gitaralappal a klasszikus gitarokon hasznalt technikakra gondoltal, akkor en ezzek vitatkoznek...
Szeretem a cicákat
Azt meg nem mondjátok komolyan, hogy pl. ez a gitár buzis/ronda az arany hardverrel <#bdead>#bdead>
Bár tudom az ízlés szubjektív, de én ennél szebb gitárt keresve se találtam eddig 😄
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
egy tök normális gitár, van rajta egy usb csatlakozás.. rádugod a laptopra.. betöltesz egy tabot a guitar pro-ba, beállítasz egy lassú lejátszási sebességet.. elindítod, és miközben nézed a gitárt.. a fény jelzi, hogy melyik hangot fogd le.
Csak kurva bonyolult =( kell 6x24 led..beszerelve a gitár nyakába..
úgy nézne ki a nyak mint az ementáli sajt =(
A másik.. a ledek sajnos nem tudják megmondani, hogy éppen milyen teknikával kell megszólaltatni azt a hangot.. a gitárban ezer féle képen meg lehet szólaltatni egy hangot =(
ráütéssel, pull off, vibrato, enyhe slidolással, bendelni is lehet rajta.. akkor a különféle pengetési trükkökrõl nem is beszélve .. =(
talán a boci boci tartkára tökéletes lenne, de egy közepes szoló játéknál bukna a dolog