Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha jól tudom nem a két bund közé kell rakni hanem a bund fölött szólal meg az a hang amit amúgy a két bund között fogunk le parasztba
de szerintem nézd meg inkább ezt a bácsit,itt nyomja az alapokat😛
slide gitározós bácsi
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Hát én akusztikusonkezdtem, nylon húrokkal. Így játszottam egy évig, aztán kaptam meg a villanygitárt. Eleinte nekem is vágta az ujjaimat, de hamar hozzászoktam. Egy idõ után az akusztikuson is lecseréltem a húrokat fémre. És mindig D'Addario húrokat veszek.
smilet raktam direkt a végére😄
egyértelmûen látszik hogy zene nélkül halott ember lenne!
aki ismeri a múltját az tudja hogy sajnos ez szó szerint igaz😞
Amúgy Flea a legjobb akkor is.
és még azt olvasom fórumokban hogy nem tud gitározni😊(szerintem meg egy gitáristen)
azért érdemes a felvétel végén az arcát lesni,szinte látszik hogy csak a pénzért csinálja😊
ezzel a felvétellel kívánok boldog új gitárosévet mindenkinek!
jó gyakorlást😛
precision: Ha meg tudod szerezni a guitar pro nevü programot akkor az rengeteget segít. Lehet hozza szerezni egy 22.000 tabbol allo gyujtemenyt es azok kozott szinte mindent megtalalsz, es a konnyebeket lehet is kezdeni gyakorolni.
nekem is olyan van és én is D'addario-t vettem rá:-)
B.U.É.K. MINDENKINEK!!!!!!!
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
ha jól tudom elektromosra nincs csak fém húr de ha létezik is nem sok értelme van(szerintem).általában acélhúrokat használnak különbözõ átmérõ,keresztmetszet meg ilyesmi,ezt ki kell tapasztalni melyik hangkarakter áll legközelebb a felhasználóhoz.érdemes a gyárit lecserélni mert azok elég gagyik bár így totál kezdõként mindegy
fõbb márkák😄'Addario,Fender,Ernie Ball,Blue Steel
akusztikusra van nylon húr az biztos az nem töri az ember kezét de ha látsz benne fantáziát jobb ha hozzászoksz a fémhúrhoz,azt viszont csak úgy lehet ha pengetget az ember.elõbb-utóbb megkeményszik a bõr az újjaid végén és akkor már semmi akadája hogy te légy Hendrix (egyik)utódja😛
azért gyere többször kérdezni,biztos lesznek gondjaid de vannak itt kedves törzsvendégek akik vágják a témát.biztos segítenek majd:-
további boldog évet!
Bocsi a láma kérdésekért, remélem nem harapjátok le a fejem 😄
Bazinga!
Kaptam karácsonyra egy elektonikus gitárt, erõsítõvel. Soha életemben nem volt még kezemben gitár, de tetszik a hangja, és nagyon szeretnék játszani rajta. Hogy milyen szintre sikerül eljutnom, majd elválik. A kér(d)ésem az lenne, hogy tudnátok ajánlani weboldalakat vagy programokat, ahonnét/amivel a legalapabb dolgoktól kezdve tudnék megtanulni gitározni? Kottát se tudok olvasni, meg úgy általában nem értek a zenéhez semennyit, max annyit hogy hallgatni szeretem 😊 Tanárhoz nem akarok járni, mert nem akarok semmi komolyat kihozni ebbõl, majd talán késõbb. Hobbiszinten, idõeltöltésként gondoltam. 😊 Köszi a segítséget elõre is.
Bazinga!
jövõre is költsetek jó sokat gitáros ketyerékre😊
sza.sa
Na de amugy van 1 jo gitárom meg minden nem panaszkodhatok ha belegonolok hogy van aki éhezik...
Amúgy a www.hangszerdiszkont.hu -n van egy vagon esp.
ESP M-II Urban Camo 500 ezer forint 😞(((((((((((((((
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Jah meg a behozatal..😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mivel agyilag nem voltunk toppon, így az az ötlet jött, hogy a hangok betûibõl csináljunk szavakat és azokból lesz a szám zenéje és címe 😊 Így jöttek olyan csodálatos alkotások, mint pl. bab, defasz, fasza, geca, edda, acdc. Némelyik meglepõen jóra sikerült 😊
Valaki próbált már ilyet?
az Innovator még elmegy, de a többi borzalom....
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Az ok hogy belepöccintem a húrokat és be is van hangolva, de ha én pl D-re akarok hangolni akkor D-re hangolt húrt kell vennem? 😄