Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy fémbõl vagy üvegbõl készült gyûrû amit az újjra helyezve a húrokon kell vele gépészkedni😊
ha jól tudom nem a két bund közé kell rakni hanem a bund fölött szólal meg az a hang amit amúgy a két bund között fogunk le parasztba
de szerintem nézd meg inkább ezt a bácsit,itt nyomja az alapokat😛
slide gitározós bácsi

roberto
Megtudnátok mondani nekem mi az a slide gyûrû vagy mia fene?

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

hehe...semmi gond,nem vagyok haragudós<#integet2>

Balidani
Bocs Gabyee nem vettem észre, hogy poénra vetted, kicsit fáradt vagyok így szilveszter után.

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Basic
Boldog új évet!
Hát én akusztikusonkezdtem, nylon húrokkal. Így játszottam egy évig, aztán kaptam meg a villanygitárt. Eleinte nekem is vágta az ujjaimat, de hamar hozzászoktam. Egy idõ után az akusztikuson is lecseréltem a húrokat fémre. És mindig D'Addario húrokat veszek.

"csak a pénzért csinálja😊"
smilet raktam direkt a végére😄
egyértelmûen látszik hogy zene nélkül halott ember lenne!
aki ismeri a múltját az tudja hogy sajnos ez szó szerint igaz😞

Balidani
csak a pénzért csinálja? Nekem úgy tûnik élvezi...
Amúgy Flea a legjobb akkor is.

John outro solo '06.12.11. Stockholm
és még azt olvasom fórumokban hogy nem tud gitározni😊(szerintem meg egy gitáristen)
azért érdemes a felvétel végén az arcát lesni,szinte látszik hogy csak a pénzért csinálja😊
ezzel a felvétellel kívánok boldog új gitárosévet mindenkinek!
jó gyakorlást😛

precision
köszi mindenkinek a választ 😊

Bazinga!

én már elég jól tudok, megy egy csomó akkord, 1-2 kivételével az összes sikafajta, most a bontást csinálom, de nagyon utálom

Balidani
hihi nekemis D'addario van.
precision: Ha meg tudod szerezni a guitar pro nevü programot akkor az rengeteget segít. Lehet hozza szerezni egy 22.000 tabbol allo gyujtemenyt es azok kozott szinte mindent megtalalsz, es a konnyebeket lehet is kezdeni gyakorolni.

bens
happy new year! 😊

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

azaz vettem rá ..nem szándékozok ..msot váltani hírt 😄😄😄 cska jönne má az az elektromos... 1 2 hét áááááá
roberto
hello hello
nekem is olyan van és én is D'addario-t vettem rá:-)
B.U.É.K. MINDENKINEK!!!!!!!

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Én a mostani Lucida lk 5 ös ömhöz D'Addairo-t veszek =)
hát igen😛
ha jól tudom elektromosra nincs csak fém húr de ha létezik is nem sok értelme van(szerintem).általában acélhúrokat használnak különbözõ átmérõ,keresztmetszet meg ilyesmi,ezt ki kell tapasztalni melyik hangkarakter áll legközelebb a felhasználóhoz.érdemes a gyárit lecserélni mert azok elég gagyik bár így totál kezdõként mindegy
fõbb márkák😄'Addario,Fender,Ernie Ball,Blue Steel
akusztikusra van nylon húr az biztos az nem töri az ember kezét de ha látsz benne fantáziát jobb ha hozzászoksz a fémhúrhoz,azt viszont csak úgy lehet ha pengetget az ember.elõbb-utóbb megkeményszik a bõr az újjaid végén és akkor már semmi akadája hogy te légy Hendrix (egyik)utódja😛
azért gyere többször kérdezni,biztos lesznek gondjaid de vannak itt kedves törzsvendégek akik vágják a témát.biztos segítenek majd:-
további boldog évet!

precision
Ja és mégvalami, bocs csak most jutott eszembe. Milyen húrok léteznek elektronikus gitárra? Nem nagyon értek hozzá. Ami "gyárilag" van rajta az 'fém' (bocs, nem ismerem a szakszavakat 😊). Az az igazság, hogy 10 percnyi pötyögtetés után már kikezdi az ujjaimat, bevágja, és fáj nagyon. Lehet túl gyengék a kezeim 😊 Ez normális és majd megszokom? Vagy létezik nemfém húr is elektronikus gitárra esetleg ami nem vágja be annyira az újjat?

Bocsi a láma kérdésekért, remélem nem harapjátok le a fejem 😄

Bazinga!

precision
Buék!

Kaptam karácsonyra egy elektonikus gitárt, erõsítõvel. Soha életemben nem volt még kezemben gitár, de tetszik a hangja, és nagyon szeretnék játszani rajta. Hogy milyen szintre sikerül eljutnom, majd elválik. A kér(d)ésem az lenne, hogy tudnátok ajánlani weboldalakat vagy programokat, ahonnét/amivel a legalapabb dolgoktól kezdve tudnék megtanulni gitározni? Kottát se tudok olvasni, meg úgy általában nem értek a zenéhez semennyit, max annyit hogy hallgatni szeretem 😊 Tanárhoz nem akarok járni, mert nem akarok semmi komolyat kihozni ebbõl, majd talán késõbb. Hobbiszinten, idõeltöltésként gondoltam. 😊 Köszi a segítséget elõre is.

Bazinga!

B.U.É.K. minden kedves húrnyûvõnek!
jövõre is költsetek jó sokat gitáros ketyerékre😊

B.U.É.K mindenkinek!!!
sok húrszakadást a köv. évekre ......bújjék

DummyBoy
BUÉK Mindenkibe!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

BUÉK Mindenkinek!

sza.sa

Igen én is: B.Ú.É.K.!! És jo bulizást mindenkinek!! Meg sikerekben boldogságban meg ..stb.-ben gazdag Új Évet!
Balidani
Elõre is mindenkinek boldog újévet kívánok.

Balidani
drágaságom

Nem má hanem mé csak elírtam😄
Eh má nem vagyok én szerintetek milliomos?😄
Na de amugy van 1 jo gitárom meg minden nem panaszkodhatok ha belegonolok hogy van aki éhezik...
Match
még mindig jobb mintha hatványozni kéne 😄
Amúgy a www.hangszerdiszkont.hu -n van egy vagon esp.
ESP M-II Urban Camo 500 ezer forint 😞(((((((((((((((

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

x2 😊

De gondolj bele hogy amit belinkeltem az LTD az ami olcsóbb mint az ESP és ez így is 1049 dolcsi akko mennyi lehet ESP-be?<#wow1>
Jah meg a behozatal..😄
pesten szilveszterkor a ráday zártkörû lesz,nem tudja vki?

Balidani
ja aisz. vagom

Match
Ab-re gondolt...

mumpic
akkor az aisz, nem?

Hellhammer
asz=a#

Count Adyn
esz gondolom csak leirva😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Balidani
A fasza az hogy jön össze?

Hellhammer
Tegnap próbán miután belezsibbadtunk a számok gyakorlásába és csiszolgatásába, kitaláltuk, hogy írjunk új számot.
Mivel agyilag nem voltunk toppon, így az az ötlet jött, hogy a hangok betûibõl csináljunk szavakat és azokból lesz a szám zenéje és címe 😊 Így jöttek olyan csodálatos alkotások, mint pl. bab, defasz, fasza, geca, edda, acdc. Némelyik meglepõen jóra sikerült 😊

Hell boy
Ezeket az ESP-ket én is nézegettem, többek között ezen is megakadt a szemem. Csak hát kibaszott drágák 😞

Match
akkor pláne érdekes lehet mondjuk droppolni vele 😄

hááát, ezt azért vitatnám :-)
az Innovator még elmegy, de a többi borzalom....

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Szerintem az állító csavarokkal nem tudsz egy egész hangot elállítani... ki kell próbálnom! Decsak holnap, mert melózok.
Most egy kicsit megfogtál😊 Megvallom õszintén, D-re még nem hangoltam. Az elõzõ gitárjaimat sem. Van még egy-két dolog amit ki kell próbálnom,de amivel idáig kísérleteztem, nem tette szükségessé. Ez meg zsír új, ez még eszembe nem jutott, hogy kipróbáljam. Esküszöm, most utána járok, pl. hogy van-e D-re hangolt húr SL-ben.
Balidani
azt meg hogy? én még nem is hallottam ilynerõl. valaki le tudja irni az adatokat meg az árát?

Match
akkor megoszthatnád velem a speedloader rejtélyeit .)
Az ok hogy belepöccintem a húrokat és be is van hangolva, de ha én pl D-re akarok hangolni akkor D-re hangolt húrt kell vennem? 😄

Balidani
a mocking bird, a virgo és a dagger nem is rosszak. a metal master meg ilyenek viszont megijesztenek.

Igen, van egy BC Rich NJ Mockingbird Speedloaderes FR tremolósom. Ha igaz, akkor még mindig, a megyében egyedül. 😊) Hát, errõl nem tudok rosszat mondani, bár egy-két gitár keresztülesett a kezemen. Kényelmes, szép, jól játszható, jó a hangja tisztán és torzítottan is. 10-es skálán 9-es! Csúcs. (nincs rajta hangoló kulcs, csak fej! 😊Volt a kezemben az olcsóbb verzióból is, azok nem tetszettek. Nem volt kényelmes és elég vánnyadtnak tûnt némelyiknek a hangja, bár lehet, hogy csak a húrt kellett volna kidobni róluk.
Balidani
a beast még a legszebb, az összevissza kinyúló szarvak elég gagyik viszont