Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
(az árban nem vagyok 100%-ig biztos!)
iWiW-en fent van, kérdezd meg tõle, ha érdekel:
link
megjegyzem neki is 7 húros basszusgitárja van :-)
És a világ legeslegszebb hangszere 😊
Csak hát még kell a vesém, tehát nincs rá pénzem 😊
... got nothin to share with you...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Elektromoson mindegy, csak szóljon, ne legyen ferde nyaka, meg pontos legyen.
Hogy erõsítõ kell e, azt sztem eleinte próbáld ki. Én több mint 1 évig nyomtam úgy, hogy jó ha 2 havonta 1 percet játszottam erõsítõn, és egyáltalán nem zavart...
Amikor még komolyan nem gyakoroltam, a saját anyám leszólt az elektromossal, hogy nagyonszar...
Ha akusztikusom lett volna szerintem kitagad...
Nem azt mondom hogy a béke érdekében ne vegyél erõsítõt, csak azt, hogy nem feltétlenül szükséges, hiába elektromos...sokmindent lehet tanulni erõsítõ nélkül is.
Na és persze van géped is...
Meg hát lehet annyi pénzt nem tok összegyüjteni h egy 61.000ft-s gyitót tudjak venni lehet egyszerübb egy 30.000ft-et és még akkor erõsítõ is kéne hozzá!!!
A hangerõre meg csak annyit mondok hogy olyan szomszéd is létezik aki az akusztikus gitár miatt is sír.
Mert most végülis még egyszerübb egy kezdõ gityón nyomni aztán lehet az erõsebben tolni!! sztem
Mert most gityózni akarok minél hamarabb
Aztán meg majd meg vehetem az egyik kedvencemet késöbb Jackson-t
vagy egy Ibanez-t!!😄
Nah hát mindegy köszi az ajánlást!
Max még annyit kérdeznék h milyen erõsítõt ajánlanál hozzál
panelba lakok szal sztem egy 15W-os elég oda me a végén sírnak a szomszédok!
Kezdõ gitároknál inkább úgy szokott lenni, hogy ezeket a gitárokat meg tudod venni olcsóbban, az ettõl sokkal jobb gitárok már 100 felett vannak, amit nem fognak eladni 50-60-ért...persze mindig vannak hülyék 😊
Én vagy egy squier standard-ot, vagy egy johnsont ajánlanék inkább, azokba biztosabb vagyok, hogy jók. Ha van valami hozzáértõ ismerõsöd, rángasd le a hangszerboltba, próbáltasd ki vele ezeket (squier, johnson, ltd), illetve valami hasonló árfekvésbe lévõ cort-ot.
De ne azt hívd aki lebénázta a warlock-ot 😄 (ok, külsõre nekem se tetszik, de akkor egyúttal lebénázhatnánk egy epi les paul custom-ot is, mert a les paul special nem tetszett 😊).
Valaki tud valami infót mondani a Warwick Wamp380-as bass fejrõl, nem találtam netem részletes leírást, ha valki tud segítsen plíz!
Köszi!
LTD M-50 Ára:59.000 Ft
csavarozott nyak • Agathis test • jávor nyak, rózsafa fogólap • ESP LH-100 set pickup • hangerõ, hangszín, 3 állású kapcsoló • Fémalkatrészek: fekete • Híd: ESP vintage tremolo • Bundok: 24 XJ • Színválaszték: BLUS, BLKS
Még egy kérdésem lenne h te személy szerint melyik elektromos gitárt tudnád ajánlani 50.000-tõl 65.000 max!😄
A basszerosunk fiának egy legalsó szériás eclipse-e van (ec50?), én nem próbáltam, de a basszeros dícséri, hogy egész korrekt kis gitár (és jópár éve zenél már).
Bár szvsz még mindig drágák.
Akitõl hallottad, hogy a warlock béna gitár, az biztos egy 1000 dolcsis warlock-ra mondta, véletlenül sem a 140 dolcsis tüzifára...
Még egy kérdés...
Az LTD gitárok jók vagy bénák???
Mert pl hallottam a BC Rich Warlockról h elég béna gitár
Én a jacksont favorizálom, mert nem ibanez.
Azt szeretném kérdezni h most szeretnék venni egy elektromos gitárt és h melyiket favorizáljátok jobban és miért...
Az egyik választásom Jackson JS1..
A másik meg egy Ibanez GRG170DX
A válaszokat elõre is köszi!
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Nézegetem a gitárboltok oldalait / használt gitárokat / vaterát elég régen
és nem értem, hogy magyarországon miért nincs soha eladó mexikói fender? ezt nagyon furcsának találom, mert külföldön már 300$ körül lehet szerezni használtan és sokak szerint fasza gitárok.
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
amúgy nagyot csalódtam a számban mert ugye abban a metal az észben bent van a legjobb 10 mp azon kívül meg szar szerintem,...
Szerintetek van hovvá valami hoze Pavarottinak, vagy csak össze van vágva?
Az ESP lapját nézve, ha nem lennék totál másnapos, sírnék, de így csak röhögök (ennek semmi értelme nem volt, nézzétek el 😊).
Hogy lehet ilyen szar lapot csinálni? Az ESP-nek eddig mindig tök jó lapjai voltak, erre most jönnek egy ilyennel...
Ráadásul ott virít a tetején az alexi laiho gay edition gitár...
a squier meg még korábban amikor elkezdte éger helyett másból nyomni a gitárokat és indonéziában összerakatni õket.
szerencsére nekem még 2005ös van.
Nem nagy mûvelet berakni, ezek az EMG pickupok ilyen egyszerûen van megoldva, hogy nem nagyon kell forrasztgatni. De ha totál nem tudja a srác, hogy mit csinál, akkor inkább vigye el egy hangszerészhez (vagy a hangszerboltba ahol veszi a gityót, és akkor elméletileg a garancia is megmarad ha ott szerelik).
Jah LTD-re gondoltam meg közbe ESP és a kettõbõl lett az LSD😄DD
(meg amugy haver szeretne venni én meg most meg vok a squier-ömmel😊
Meg itt van méég elég jo akcio!!
Jimi Hendrix is jól tolta!(az anyagot is magába😊)) De 1 pár számot ismerek tõle csak méég nem az én szintemhez valók. Még annyira nem tok gitározni...
Váá meg pont tegnap elszakadt az egyik hurom.