Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Budapestrõl és környékérõl keresünk fõként: embereket"
porki fagyok fállalon
Emo-core/screamo zenekar (nem baj ha kezdõ vagy!)
Alakuló emo-core/screamo zenekar keres dobost, basszgitárost, énekest. Irány: Alesana, Eyes Set To Kill, Blessthefall, Silverstein stb.
Budapestrõl és környékérõl keresünk fõként embereket (a lényeg, hogy Bp-n próbálunk majd). Írjatok emailt (gyorgy.gutai [ kukac ] hotmail.com), üzenjetek en vagy vegyetek fel msn-en (itsallbullshit [ kukac ] hotmail.com )
csé
György
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Ingyes, csak regisztálni kell és kapsz hozzá egy kódot.
Én a guitarpro -t nem szeretem ezért használom ezt.
Elsõ sor:
A-F-E-D-C-A#-A#-A-A#-G-E-D-C-A#-A-A-G-F-A-F-E-D#-H-H-A-G
Második sor:
F#-F#-E-E-D#-E-F#-G-A-H-D-E-F#-G-G-A-H-D-E-F#-G-G
Remélem tényleg elég lesz az elsõ két sor 😊 Azt gonolom kimazsolázod, hogy melyik hang van 1 oktávval feljebb, mert oda-vissza mászkálás van.
úgy látom, többen is gitároznak innen irl is, igazából hozzájuk fordulnék egy kis segítségért <#vigyor0>#vigyor0>
mivel én sajnos nem értek a gitározáshoz, vagy a tabok olvasásához, ezért lenne egy olyan kérésem, hogy ha valakinek van pár perc szabadideje, akkor ezt a tabot írja át légyszi hangjegyes kottára (a hangok hossza nem fontos, csak hogy melyik milyen hang), sõt, elég lenne az elsõ két sor is a hatból, onnan már rájövök és megoldom egyedül is, csak elkezdeni nehéz 😊
itt meg lehet hallgatni a számot is hogy mirõl lenne szó, elõre is köszi ha megszán valaki <#integet2>#integet2>
Vivimos por ti, vence por nosotros.
de aztán ki tudja..😊
A Bossokon szokott lenni en is ugy hasznalom elemet nem pazarlom elso dolgom volt h kivettem nincs tul sok ertelme.
Nincs valakinek eladó Boss CE-1 vagy Ibanez WH-10 wah pedalja?
Ha van szivesen megvennem.
Amúgy elég kényes ribanc az én DS-2-m is, ha a 9V-os elem kapocsfeszültsége lemegy 8,8V-ra, akkor csúnyán szól, pár tized volttal lejjebb már szóba sem áll vele.
A pedál is ugyanúgy el tud baszódni mint bármi más egyéb cucc. Mondjuk azért megnézném benne az elemt is hogy nem merült-e le 😛 Esetleg a kábel lehet még szar amivel pluszban bekötöd.
ja meg ha már itt vagyok: van nekem egy Boss DS-2-m (turbo distort), és a fejemre kötve nagyon csúnyán szól mostanában, pedig régebben jó volt.. mi tud történni egy pedállal, hogy így "megbetegedjen"?!
ráadásul mostanában nem is nagyon használtam, és benn volt a dobozában..
Azért adom el, mert szeretnék másik erõsítõt venni, amit meg igazából nem is tudok megindokolni, hogy miért. Igazából meg vagyok elégedve a hangjával (meg sokan dicsérték is már, hogy nagyon faszául szól), talán csak az van bennem, hogy változtatni kellene valamit, mert rég nem basztam már el pénzt a gitárcuccomra 😊
Felteszem pár helyre a hirdetést, aztán ha nem megy el, akkor használom tovább és veszek erõsítõ helyett mást - mondjuk másik ládát, vagy valami effektet vagy mittomén lehet hogy még egy gitárt 😊
hogyhogy eladod?!
Elõre is kösz: Robi😊
\"És Isten szólt: Legyen világosság! ...Chuck Norris: Talán légyszives!!!...\"
Nekem Pod XT van és meg vagyok vele elégedve, faszául szól (bár meg kell venni hozzá a Metal Shop kiegészítõt, mert abban vannak igazán fasza erõsítõmodellek). Ami jó benne, hogy lehet USB-s hangkártyaként használni, és elég jó asio driver-e van. Lehet vele reamping-ot csinálni, ami hasznos tud lenni néha. Élõben nekem kicsit nehézkes a használata, mert külön lábkapcsoló kell hozzá.
Nekem olyan van, hogy egy adott bank 4 csatija között lehet váltani, de a bankok között nem, ahhoz meg kell tekerni a pod-on a gombot ami azt jelenti, hogy gitározás közben nem megoldható (mondjuk kevésszer fordul elõ, hogy egy számban több mint 4 hangzás kell, de volt már rá példa nálunk is). Mondjuk lehet hozzá venni olyan lábkapcsolót, amivel aztán bármit meg lehet csinálni (külön lehetne kapcsolni ki be az adott presetnél az effekteket), de az magában lenne annyi, mint amennyiért a pod-ot vettem.
Sajna nem annyira érzékeny mint egy rendes erõsítõ, szal azt nem igazán tudja szépen megoldani, hogy ha mondjuk letekered a hangerõt a gitáron, akkor a torzított hang szépen kitisztul, de szerencsére ez is ritkán létfontosságú (amikor meg erre van szükségem, arra ott van egy overdrive pedál elõtte, egy tiszta hangszínt torzítok vele, és a pedál már meg tudja azt oldani, hogy a gitár hangerejétõl függõen erõsõdik/tisztul a torzítás).
Szal sztem érdemes Pod-ot venni (legalábbis XT-t), a pocket pod sztem arra tökéletes lehet amire kitalálták (gyakorlás otthon, hegytetõn, tengerparton, útközben stb.) Az X3 nemtom mennyiben szól jobban, mondták páran hogy szinte ugyanaz mint az XT csak 2 párhuzamos effektláncot lehet kialakítani, de azt tudom hogy a elsõ szériákkal voltak gondok, mert bugos volt a szoftvere (amit persze lehet frissíteni USB-n keresztül - az XT-nél is van erre lehetõség).
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
hetente 2-3x ha elmész,az már haladás. Az ár nem tudom,hogy mozog, 1500 körül lehet egy óra. (nekem 500ért van,mert haverom is😄)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
nemnagyon vagyok képben, ma vettem egy bõgõt de kicsit szeretném magam "felügyelet melett" képezni...nyár van, ráérek (azfeszt yee<#idiota>#idiota>)
én pl egy tõlem fiatalabb sráchoz járok nyiregyre ( 9 éve gitározik,most vették fel a Lincolnba,16 évesen megy azfesztre😮). Am a tequila gitárosa hihetetlen profi és magánórákat is vállal 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
kezdõ elektromos gitáron gondolkozom, egy Squier Bullet vagy Standard Stratocaster egy jobbfajta erõsítõvel szerintetek jó választás lenne? a rétegelt test mennyire jó ilyen gitárnál?
vagy valami olyasmit.. gondolok itt AILD vagy Black Dahlia Murder 😊