Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

efti
Koszi szepen a linket. Kar hogy csak egy velemeny volt ott rola.

WWFSMD?

Hecker007
Zoom G2-höz tud valaki egy jó Iron Maiden beállítást?

ajem kisa
Sziasztok!
Megszabadulni kénytelen vagyok a CORT G 254 gityómtól (kis esztétikai hibákkal), és egy ZOOM G1X effekt pedáltól (hibátlan) is egyben (vászontokkal, 2 jack kábellel)!
Ha érdekel valakit irjon rám privátot!
Irányár: 70k
Üdv.: Kisa

Metalmilitiakid
hát ha jó vagy angolból olvasd meg ezt

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

efti
Van valakinek valami tapasztalata Ibanez GRGR121EX -el?

WWFSMD?

Sziasztok!

A preBendRelase illetetve a bendrelase-t hogy kell csinálni? A bendrelase-t úgy tudom, hogy felhúzzuk a húrt és aztán le. De a preBendRelase-t hogy kell?
L3vi
Codahangszeren van 2 Olp bass.

Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-

tigeroo
OLP bassgitárokat melyik netes hangszerüzletben árulnak mo-n?
(vagy Musicman kópiákat)
Egyetemi diákigazolvánnyal 10% kedvezmény plusz ingyen 2 GB rammal egy MacBook 13" 2,13 ghz core 2 duo, így akkor összesen 4 gb rammal 259ezer. De kedvezmény nélkül 290 + 24ezer lenne a plusz 2 gb ram. Nem olcsó mulatság...😊 De asszem ez a plusz 2 gb ram csak ilyen aktuális kedvezmény az Apple-nél, kituda meddig tart. A diák meg minden augusztus és szeptemberbe van. Ja és felirják az adatokat, 1 diákkal csak egyet vehetsz..😊
SrAta
fasza a vidi😊
ügyes vagy😊
Mennnyiér vágnak hozzát egy olyan macbookot?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Nemrég vettem egy MacBookot és nem tudom mennyire ismeritek a GarageBand nevû programot, ami az iLife '09 csomagban van, ami egy alap program(csomag) a Mac-hez. Ebben mindenféle elõre felvett cumó is van, és ebbõl raktam össze egy kis zenét. A végén a dob után én játszottam fel egy kis szolót, amit CakeWalk-al vettem fel. Ezt a Roland gyártja, egy USB Audio interface. (UA-1G) Tiszta hangot vettem fel és a GarageBand-el nyomtam rá torzítást is meg minden. Hallgassátok meg, kommenteljétek és rate-eljétek!😊
LINK
Thomx
Köszi a segítséget =)

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

Christiansen
p.m.-nél pengetõ kézzel, x-nél lefogóval tompítasz

JohnnyNapalm
én úgy tudom hogy az x-nél csak rajta hagyod az ujjad, mert a pengetõ kézzel való tompítás az plam mute és azt máshogy jelölik a tabokban

mumpic
Tompítás. Az elõtte lévõ akkordok/kvintek/stb-t ugyanúgy fogod, csak a pengetõ tenyered élével tompítod a húrokat.
A zenét is hallgasd meg hozzá, sok esetben mégsem a pengetõ kézzel tompítanak, hanem fekvésben hagyják a másik kezüket, de nem fogják le a húrokat, csak az ujjaikat tartják rajta.

Thomx
Sziasztok,

olyan kérdésem lenne, hogy tab-oknál, mikor x jelzést látok mi a teendõ? (Ami leírást találtam eddig, (angol) abból nem igazán sikerült rájönni.)

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

Beast Machine
Szériafüggõ, nekem Bronze szériás Warlockom van, meg vagyok vele elégedve.

Azonban nem a legsokoldalúbb gitárok, inkább metálra használatosak, ott viszont nagyon jók.

...vágod?

SD456
Hi all!

A B.C. Rich gitárok mennyire jók ?

PS3 ID: SDani456

L3vi
De mégis...
Les Paul-100? Standard? Custom ?

Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-

Figyelem!!

Akit érdekel egy Epiphone les paul gitár 59000 Ft-ért az szóljon, és a részleteket megbeszéljük. Amúgy az As Heart's Bleeding gitárosának a gitárja, ha így valakinek sikerül felidézni.
schorby
Kösz! akkor így tovább, itt egy új videóm
ez nagyon szép, gratulálok! 😊 csak így tovább 😊

... got nothin to share with you...

schorby
kis önreklám jútúbon új videóm 😄
csak nézzétek meg 😄 mert szeretem ha minél többen látják 😄
Hell boy
eléggé egy kategóriába vannak én ugyan nem próbáltam még egyiket se konkrétan de nyilván mindegyiknek van elõnye és hátránya, olvass utánuk a gyártó honlapján hogy melyik mit tud meg esetleg a harmony central-on is az értékeléseket aztán pedig menj el egy hangszerboltba ahol van mind2 és próbáld ki õket.

Sziasztok. Most szeretnék venni pedált. Kérdezném, hogy melyikkel kapcsolatban vannak jobb tapasztalatok, melyiket érdemes megvenni.
A két pedál amit kinéztem az a Boss GT10 és a Line6 POD x3 live. szerintetek?<#nemtudom>

SrAta
Valaki plz linkeljen egy olyan oldalt, ahol kottában hangjegyekkel leírva fenn van az összes akkord, ha nemis az összes, de minél több akkord kottában (nem tabban! ez fontos) ábrázolva
Nagyon köszönöm

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

WORLD RECORD GUITAR SPEED 2008 - Guinness World Records

3. perc utan kezd erdekes lenni 😉
mumpic
Hát, ja. Csak gyorsan, rángatva, úgy hogy egy félhangnyit se változtass a hangmagasságon. Csak érzéssel ("mintha kecskét basznál"). Annyiszor rángasd meg, ahányszor a szám megkívánja, ez nem kötött dolog. Sokan úgy is csinálják, mint a vonósok, hogy felfelé (a húr irányába) rángatják az ujjukat, úgy is érdekes hangzást lehet kihozni belõle.

És a vibrato technikát? Én úgy tudom, hogy a húrt lefele húzzuk, majd vissza, majd megint lefele. Így kell?
mumpic
A bundnál a húrt ahogy lefogtad, máris nyomod az ujjaddal felfelé (magad felé), vagy lefelé húzod (el magadtól). Érdemes mindkettõt begyakorolni, én pl a vastag húrokat húzom, a vékonyakat tolom.

Sziasztok!

A Bend technikát hogy kell csinálni?
spongya
Köszi szépen 😊 A többit már megoldom

McGrady
Nem kell semmi: D, A, Hm, G akkordok, de csak a kvintjeit fogja.
Örökké tart: E, A, D, C, G

sorrenddel nem bíbelõdök :-)

Kuss!-magyarázta.

spongya
Hali. A Tankcsapda ma volt a sláger rádióban és Lukács Laci eljátszott 2 számot: Nem kell semmi, Örökké tart. Mind 2 akusztikus volt. A segítségeteket szeretném kérni hogy a videót ha megnézitek ti látjátok-e milyen akkordokat fog le Laci a számok alatt? Ha valaki tud segíteni az írjon egy e-mailt plz vagy ide is írhatja a megoldását 😊
A videó
A Nem kell semmi a negyede körül van az Örökké tart meg a végén

Köszi mindenki, azért nem hittem volna, hogy ennyire be fog jönni.😊 Lesz még folytatás.
Hello mindenki valaki tudja mi kell az amplitubéhez hogy mûködjön valami vst kéne de sehol nem tudok letölteni kösz elõre a választ
L3vi
Verseghy: a Never Come nagyon üt<#eljen>
Ígytovább... Várjuk a többi számot<#worship>

Igazad van, majd kipróbálgatom az effekteket.
mumpic
ritkán láttam egy embert ennyit szenvedni 😊)
Mennyire tudsz gitározni? lehet hogy egyelõre nem is kell neked ilyesmi.
Vagy ha már eléggé tudsz gitározni, kicsit furának tartom, hogy ennyire nem tájékozódtál eddig.
Miért nem mész be egy boltba, és próbálgatod az effekteket?

Froopy
Nem igazán hallgatok ilyen stílusú számokat, de ezek nagyon jók.

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Ne viccelj! Ez zsír!!! 5/5 😊

Egyébként nektek mi a véleményetek a multieffektrõl? Van, aki esetleg használt Korg AX5G-t? Mi a tapasztalat? Egy multieffekt többet tud, mint egy erõsítõbe épített effektproci? Tehát jobb?
Felvettem pár saját számom. Kicsit gagyi meg összecsapott lett, de azért véleményezzétek. (Tudom az angolom gagyi..😄)
Blake and the Broken Bike project nevet kapta..😄😄
Kazuma92
c542 bocsánat😊

Kazuma92
Eladó Stagg CJ42 es tipusú nejonhúros akusztikus gitár, tokkal, és pengetõkkel együtt. 10 000 ft ( balkezes de átlehet húrozni)
Érd. [email protected]

mike0013
pff:S köszi szépen, eléggé idegesítõ, hogy a felhozatal fele hiányos... na mindegy, jó lesz így is😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Nem tartalmazza az alap csomag. Modelpack formajaban lehet boviteni erositokkel effectekkel stb.. Meg kell vasarolni oket ha szeretned hasznalni.
Modelpacks
A Youtube-n megnéztem a Korg AX5G hangzásait. Nagyon jó. Láttam, lehet vele Crunch, Metal stb...-t játszani. Láttam olyan videót, ahol még techno hangzást is beállított valaki. A paraméterezés az mire jó?
Hecker007
szerintem a korg jobb, Zoom G1-em nem volt, régebben egy G2-esem volt az jól szólt nagyon csak az drágább egy kicsit, én valószínûleg AX5G-t fogok venni most, feltéve hogy nincs valahol egy eladó BOSS ME10-es

Szerintetek melyik a jobb multieffekt? Korg AX5G vagy ZOOM G-1? A Korg-on is lehet Metál, Crunch, Blues stb... zenét játszani?