Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megszabadulni kénytelen vagyok a CORT G 254 gityómtól (kis esztétikai hibákkal), és egy ZOOM G1X effekt pedáltól (hibátlan) is egyben (vászontokkal, 2 jack kábellel)!
Ha érdekel valakit irjon rám privátot!
Irányár: 70k
Üdv.: Kisa
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
WWFSMD?
A preBendRelase illetetve a bendrelase-t hogy kell csinálni? A bendrelase-t úgy tudom, hogy felhúzzuk a húrt és aztán le. De a preBendRelase-t hogy kell?
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-
ügyes vagy😊
Mennnyiér vágnak hozzát egy olyan macbookot?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
LINK
A zenét is hallgasd meg hozzá, sok esetben mégsem a pengetõ kézzel tompítanak, hanem fekvésben hagyják a másik kezüket, de nem fogják le a húrokat, csak az ujjaikat tartják rajta.
olyan kérdésem lenne, hogy tab-oknál, mikor x jelzést látok mi a teendõ? (Ami leírást találtam eddig, (angol) abból nem igazán sikerült rájönni.)
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
Azonban nem a legsokoldalúbb gitárok, inkább metálra használatosak, ott viszont nagyon jók.
...vágod?
Les Paul-100? Standard? Custom ?
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-
Akit érdekel egy Epiphone les paul gitár 59000 Ft-ért az szóljon, és a részleteket megbeszéljük. Amúgy az As Heart's Bleeding gitárosának a gitárja, ha így valakinek sikerül felidézni.
... got nothin to share with you...
csak nézzétek meg 😄 mert szeretem ha minél többen látják 😄
A két pedál amit kinéztem az a Boss GT10 és a Line6 POD x3 live. szerintetek?<#nemtudom>#nemtudom>
Nagyon köszönöm
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
A Bend technikát hogy kell csinálni?
Örökké tart: E, A, D, C, G
sorrenddel nem bíbelõdök :-)
Kuss!-magyarázta.
A videó
A Nem kell semmi a negyede körül van az Örökké tart meg a végén
Ígytovább... Várjuk a többi számot<#worship>#worship>
Mennyire tudsz gitározni? lehet hogy egyelõre nem is kell neked ilyesmi.
Vagy ha már eléggé tudsz gitározni, kicsit furának tartom, hogy ennyire nem tájékozódtál eddig.
Miért nem mész be egy boltba, és próbálgatod az effekteket?
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Blake and the Broken Bike project nevet kapta..😄😄
Érd. [email protected]
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Modelpacks