15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#2409 köszi -
#2408 -
#2407 g25 video -
#2406 ok!amúgy köszi -
#2405 Nézzd én se tudok nagyon többet a cuccról mint te, de azért igazán átnézhetted volna amit belinkeltem.Egyébként oda van irva, hogy:" Logitech® Formula Force EX műterheléses kormánykerék" tehát, igen ffb-s. -
#2404 ez FFB-s? -
#2403 Formula EX -
#2402 ésarról tudnál linket adni? -
#2401 15-ért nem igazán tudok ajánlani, mert nem ismerem azt kategoriát. De szerintem annyiért a legjobb választás a formula EX-lenne. -
#2400 te mit mondasz miet vegyek?? -
#2399 hát 15-öt -
#2398 Mennyit szánnál rá?(kül. icipicit ha viszaolvasnál) -
#2397 hi!mien kormány érdemes venni?lehetőleg logitech legyen és FFB-es!lécci segítsetek -
#2396 Próbáld meg a játéknak a prioritását normál felettire állítani (elindítod, majd Ctrl+Alt+Del, "Folyamatok" fül, jobb klikk az "játék neve.exe"-re, "Prioritás beállítása" -> "Normál feletti") Ilyen volt a Toca 3nál is egy két embernek és ez megoldotta a problémát. -
#2395 Olvass vissza egy pár hsz.-t, és lehet választ fogsz kapni a kérdésedre:) -
#2394 Hi! Már vagy 2 éve nem néztem a topicot. Még mindig a momo az egyetlen valamirevaló elérhető kormány? Most akarok valamit, mert a régit eladtam de megbántam. -
#2393 csocso ami itt volt kép, betennéd ujra vagy adnál linket ? érdekelne ujra a egész, nemrégen megnéztem, de nem mentettem le... most viszont le szeretném -
#2392 :) -
endiboy #2391 LoL -
#2390 röviden és velősen
kabbe -
Lacika 79 #2389 ehh, szomorú :( -
Lacika 79 #2388 külföldiában már csak igy mennek a dolgok :P
mi meg szopjuk a nagy brét -
#2387 nem akarok felvagni de nekem nem kell a gyujtessel foglalkoznom meg:D majd ha megjelenik a boltba akkor dolgozok 1-2 napot erte es megveszem:D -
endiboy #2386 hehe, ilyen nincs...tegnap este, egyik havernál hagytam a kormányt, aki nagy szimulátor rajongó, és egész éjjel gyürte, erre ma reggel jön a mail, hogy nem mindegyik játéknál volt szar amivel kiprobálta, tehát, akkor elvileg a kormánnyal minden okés.. -
#2385 Nekem már gyűlik a lóvé:D Le kell cserélnem azt az ősöreg act labsot:) -
#2384 mondanam hogy add el. de nem tudod mivel maga a kormany szar...
azt kene kiprobalni hogy a te gepeden.. azzal a driverral amivel a te krmanyod szar arra radugni egy masik ugyanolyan kormanyt....
amugy gyujts gyujts gyujts mert jon az uj logi kormany -
endiboy #2383 nah, ki lett probálva több gépen, különböző lapokkal, de az eredmény ugyanaz :( -
Lacika 79 #2382 majd ird le pls, hogy jó lett-e, érdekel a dolog. -
endiboy #2381 oh, kösz, erre nem is gondoltam, ki is probálom másik lappal -
Lacika 79 #2380 Az alaplapod a szar. Nekem is NF7 van, szokott ilyen gondom lenni néha. Amúgy az Audigy2 sem szereti NF7-et, elbaxott egy valami, az tény :/ -
endiboy #2379 elöször a régi win-re volt rádugva, de utána lett windows is telepitve -
#2378 hát ha már beleteszik a kuplingot adnak neki potmétert hisz máshogy nem sok értelme lenne. és sok game felismeri és nem csak kétállásúként fogja kezelni (gondolok itt a komolyabb szimekre) -
blackgamer #2377 Logitech G 25
kuplung csak kétállású? az vacak, fék és gáz annyira fog amennyire benyomod, ezekszerint nem lehet mondjuk csúsztatni a kuplungot
mondjuk én nem feltétlen Toca és társaira gondolok hanem városi közlekedésű játékokra, ahol nagyobb szerepe lenne a kuplungnak
gondolom csak a mai játékokban kétállású, újabbakban majd fokozatosan nyomható -
#2376 jo kerdes... nemtom mi lehet.
irnod kene a logitechnek..
a kormanyt akkor tetted fel mikor win instalallas volt?
-
endiboy #2375 Helló.
Van egy Logitech Formula Force kormányom.Az
a bajom vele, h az újabb játékoknál a
bekapcsolt FFB miatt meg meg akadnak a
játékok.Csak a bekapcsolt FFB vel vannak
bajok, annélkül nincs.Ilyenkor 2-3 mp e
megáll a kép és utána megy tova.Gyári
driverrel és netessel is próbálkoztam, és
próbáltam átdugdosni egyik USB portból a
másikba is de nem segített.egy NF7 es
alaplapba dugdostam minek a gyári driverei
vannak telepítve...asszem.Mit tegyek? -
#2374 Thx mégegyszer! -
#2373 A "80ezres" az fémpedálos lesz. A #2354-es hsz.-ben találsz róla infót. -
#2372 Én nekem is Logitech Formula Force GP kormányom van,és megérte a 16 rugót.
Bár még nem próbáltam a Momót,de ez is éppen elég jó.
60 ezerért még nem láttam kormányt. De tudtok fémpedálosat is? -
#2371 Én Itt vettem 23k. -
Redokee #2370 nekem momot mondják h az a jobb...