15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • XRV
    A váltó mellett láttam a gombokat ime
  • Rolesz
    ja:D
  • 0ppika
    :))) de tényleg nem tudom miért hagyták le, még nagyon régen a legócskább kormányon is volt (ill csak azokon :P)
  • Rolesz
    na de akkor ki venné meg a G35-öt?:D
  • Rolesz
    jaja:D
  • 0ppika
    én a kéziféket hiányolom nagyon
  • Bucser
    Na a cdw-nél csak 281 dollár:)
  • Ch_Slater
    limited-edition... ez b@sz fel a legjobban. nehogymár egy év múlva ne tudjak ilyen cuccot venni, amikor talán már lenne pénzem rá...
    annyukat.
  • CSOCSO
    hol van a 14 gomb??? en ossz vissz latok 2-t?

de ha a 6 sebesseg+1 rukverc+2 gomb+ket bajusz+3 pedal... az 14.. ez lenne a 14 programozhato gomb?
  • Ch_Slater
    igen, de általában ami európába jön cucc azt 1:1 váltják. Azaz 300USD=300EUR...Jó lenne ha nem így lenne...
  • Rolesz
    monjuk az is igaz hogy itt magyarországon minden drágább...:D
  • Rolesz
    G25 árával kapcsolatba egy kis okoskodás:D itt azt irják(hiv.old.) hogy 300USD!300USD=65ezer(215)
  • AlieN911
    Sztem várd meg még bejön és kiderül h. mennyi a G25 és utánna gondolkozz (: jo 1 honap
  • Rolesz
    Milyen kormányt vegyek?:S G25is meg felel de max 60 ezrem van rá.
  • exodu020
    köszi
    most probálgatom
    üdv
  • Tomo15
    katt a letöltésre
  • exodu020
    aham köszi és az a logitech.com -on van ?Ha igen akkor ott hol ?
  • Tomo15
    Szedd le a legújabb logitech drivert, és abban tudod állítani a kormány
    elfordulási szögét(vezérlöpult).
  • exodu020
    sziasztok
    tegnap vettem egy logitech DFP kormányt és jo meg faxa de amikor rákötöttem a gépre akkor rendesen eltekerte magát balra meg jobb ra és igy megvolt neki a 900 fokos fordulás, de azután meg vissza vette normál 240 fokra. Feltettem hozzá egy pár játékot amit láttam hogy támogat a 900 fok és nem akar vissza állni, most akkor ezt nekem kell állitanom vagy ő állitja saját magát?? vagy patchet szedjek le?
    válaszokat előre is köszönöm
    üdv
    exo
  • Bucser
    LOL:D No comment.. csak tudni kell hol akarsz vásárolni:D
  • 0ppika
    hát én se attól félek hogy olcsóbb lesz :D
    ja azt külföldről meg nem küldenek Mo-ra semmit :/
  • bertino
    ja, főleg, hogy csak a külföldi ára ennyi, mennyi lehet a magyar Ft... pff
  • Bucser
    gondolom nem fog számottevően lecsökkenni. Különben is akinek van esze az ilyet nem itthonról rendel hanem külföldről.
  • 0ppika
    nem az eladástól félünk, hanem hogy a magyarok is a "12 éves" kategóriába tartoznak :|
    és várd ki a végét hogy mire ide kerül menyi lesz az ára
  • Bucser
    Bocs de a G25 enthusiast kategória... szóval nem a hétvégi autózóknak készül hanem azoknak akik autós SZIMEN kívül nagyon mással nem is játszanak. Olyan mint a Joystickek között volt a TM HOTAS Cougar. ÉS abba a ktaegóriába belefér a 300 dollár bőven. Anno az Actlabs performance kiegészítőit és a kormányt magát összedobva összesen olyan 350 dollár kellett, hogy meg tudd venni az egészet. Úgyhogy nem kell félteni a logitechet... El fog tudni adni eleget, hogy megtérüljön fejlesztés:D ÉS nem a 12 éves pistajóskának szánják)
  • bertino
    meddig fogják egyáltalán árusítani ?
    sztem min 1 év kellesz neki, mig észrevehetően csökken az ára, 80ért már gépet veszek, sokallom nagyon érte
  • Ch_Slater
    itthon biztos nem. lehet emiatt nem is lesz sok belőle a boltokban...
  • Rolesz
    ilyen ár melett én sem hiszem el...(80ezer)
  • 0ppika
    hát nem hiszem hogy kapkodni fogják ilyen ár mellett
  • CSOCSO
    legalabb addig varjatok mig kiderul hogy jo-e a kormany vagy valami mert ham egveszitek a momo-t es kiderul hogy uberjo a g25 akkormar senkinek nem fog kelleni a momo mert mindenki g25-ot vesz... ti meg mar elkoldottetek 20-30 ezret momora es kene venni g25-ot..
  • bertino
    várjam meg én is a G25öt ? gecc... :)
    már most havi fizuból lehetne egy momo, de... nemtom mikor kapnék, első példányokat G25ből sztem már tuti lefoglalták :)
  • XRV
    hmm, köszi
  • 0ppika
    csak simán a csavar van
  • XRV
    Sziasztok!

Logotech MOMO Racing kormányhoz a 3. a benyúlós csavaros végén volt-e lapos vég ami esetleg lepattintható? Vagy csak simán a csavaros vége volt úgy csupaszon?
  • Rolesz
    OH shit 80ezer egy ********** számitógépes kormányért ha apám ezt megtudja kivág az ablakon:D
  • JediMaster
    Sziasztok, van egy Logitech Forceback kormányom, de sajna a kábele elszakadt, nem tudtok egy bekötési rajzot valahonnan küldeni, vagy esetleg egy oldalt ami ezzel foglalkozik, de ugy kellene, hogy kivűl-belül legyen kép, még a nyákbekötésről is. Köszönöm, ha segíteni tudnátok.
  • CSOCSO
    szal nem kell lecserelned.. vardmeg az uj logi kormanyt amin mar van kuplung meg minden.. esetleg arra
  • CSOCSO
    megyek meg is lesem
  • CSOCSO
    igy csapatom a GTR2- demot
  • CSOCSO
    MEGOLDOTTAM!!:D:D:D:D:D

szetszedtem az egesz pedalt.. urja osszeraktam es mukodik.. nemtom miert javult meg.. de jo lett.. tokeletesen mukodik