15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
XRV #2489 A váltó mellett láttam a gombokat ime -
Rolesz #2488 ja:D -
#2487 :))) de tényleg nem tudom miért hagyták le, még nagyon régen a legócskább kormányon is volt (ill csak azokon :P) -
Rolesz #2486 na de akkor ki venné meg a G35-öt?:D -
Rolesz #2485 jaja:D -
#2484 én a kéziféket hiányolom nagyon -
#2483 Na a cdw-nél csak 281 dollár:) -
#2482 limited-edition... ez b@sz fel a legjobban. nehogymár egy év múlva ne tudjak ilyen cuccot venni, amikor talán már lenne pénzem rá...
annyukat. -
#2481 hol van a 14 gomb??? en ossz vissz latok 2-t?
de ha a 6 sebesseg+1 rukverc+2 gomb+ket bajusz+3 pedal... az 14.. ez lenne a 14 programozhato gomb? -
#2480 igen, de általában ami európába jön cucc azt 1:1 váltják. Azaz 300USD=300EUR...Jó lenne ha nem így lenne... -
Rolesz #2479 monjuk az is igaz hogy itt magyarországon minden drágább...:D -
Rolesz #2478 G25 árával kapcsolatba egy kis okoskodás:D itt azt irják(hiv.old.) hogy 300USD!300USD=65ezer(215) -
#2477 Sztem várd meg még bejön és kiderül h. mennyi a G25 és utánna gondolkozz (: jo 1 honap -
Rolesz #2476 Milyen kormányt vegyek?:S G25is meg felel de max 60 ezrem van rá. -
exodu020 #2475 köszi
most probálgatom
üdv -
#2474 katt a letöltésre -
exodu020 #2473 aham köszi és az a logitech.com -on van ?Ha igen akkor ott hol ?
-
#2472 Szedd le a legújabb logitech drivert, és abban tudod állítani a kormány
elfordulási szögét(vezérlöpult). -
exodu020 #2471 sziasztok
tegnap vettem egy logitech DFP kormányt és jo meg faxa de amikor rákötöttem a gépre akkor rendesen eltekerte magát balra meg jobb ra és igy megvolt neki a 900 fokos fordulás, de azután meg vissza vette normál 240 fokra. Feltettem hozzá egy pár játékot amit láttam hogy támogat a 900 fok és nem akar vissza állni, most akkor ezt nekem kell állitanom vagy ő állitja saját magát?? vagy patchet szedjek le?
válaszokat előre is köszönöm
üdv
exo -
#2470 LOL:D No comment.. csak tudni kell hol akarsz vásárolni:D -
#2469 hát én se attól félek hogy olcsóbb lesz :D
ja azt külföldről meg nem küldenek Mo-ra semmit :/ -
#2468 ja, főleg, hogy csak a külföldi ára ennyi, mennyi lehet a magyar Ft... pff -
#2467 gondolom nem fog számottevően lecsökkenni. Különben is akinek van esze az ilyet nem itthonról rendel hanem külföldről. -
#2466 nem az eladástól félünk, hanem hogy a magyarok is a "12 éves" kategóriába tartoznak :|
és várd ki a végét hogy mire ide kerül menyi lesz az ára -
#2465 Bocs de a G25 enthusiast kategória... szóval nem a hétvégi autózóknak készül hanem azoknak akik autós SZIMEN kívül nagyon mással nem is játszanak. Olyan mint a Joystickek között volt a TM HOTAS Cougar. ÉS abba a ktaegóriába belefér a 300 dollár bőven. Anno az Actlabs performance kiegészítőit és a kormányt magát összedobva összesen olyan 350 dollár kellett, hogy meg tudd venni az egészet. Úgyhogy nem kell félteni a logitechet... El fog tudni adni eleget, hogy megtérüljön fejlesztés:D ÉS nem a 12 éves pistajóskának szánják) -
#2464 meddig fogják egyáltalán árusítani ?
sztem min 1 év kellesz neki, mig észrevehetően csökken az ára, 80ért már gépet veszek, sokallom nagyon érte -
#2463 itthon biztos nem. lehet emiatt nem is lesz sok belőle a boltokban... -
Rolesz #2462 ilyen ár melett én sem hiszem el...(80ezer) -
#2461 hát nem hiszem hogy kapkodni fogják ilyen ár mellett -
#2460 legalabb addig varjatok mig kiderul hogy jo-e a kormany vagy valami mert ham egveszitek a momo-t es kiderul hogy uberjo a g25 akkormar senkinek nem fog kelleni a momo mert mindenki g25-ot vesz... ti meg mar elkoldottetek 20-30 ezret momora es kene venni g25-ot.. -
#2459 várjam meg én is a G25öt ? gecc... :)
már most havi fizuból lehetne egy momo, de... nemtom mikor kapnék, első példányokat G25ből sztem már tuti lefoglalták :) -
XRV #2458 hmm, köszi -
#2457 csak simán a csavar van -
XRV #2456 Sziasztok!
Logotech MOMO Racing kormányhoz a 3. a benyúlós csavaros végén volt-e lapos vég ami esetleg lepattintható? Vagy csak simán a csavaros vége volt úgy csupaszon? -
Rolesz #2455 OH shit 80ezer egy ********** számitógépes kormányért ha apám ezt megtudja kivág az ablakon:D -
JediMaster #2454 Sziasztok, van egy Logitech Forceback kormányom, de sajna a kábele elszakadt, nem tudtok egy bekötési rajzot valahonnan küldeni, vagy esetleg egy oldalt ami ezzel foglalkozik, de ugy kellene, hogy kivűl-belül legyen kép, még a nyákbekötésről is. Köszönöm, ha segíteni tudnátok. -
#2453 szal nem kell lecserelned.. vardmeg az uj logi kormanyt amin mar van kuplung meg minden.. esetleg arra -
#2452 megyek meg is lesem
-
#2451 igy csapatom a GTR2- demot -
#2450 MEGOLDOTTAM!!:D:D:D:D:D
szetszedtem az egesz pedalt.. urja osszeraktam es mukodik.. nemtom miert javult meg.. de jo lett.. tokeletesen mukodik