15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Kaszi46
    neked melyik video van meg, hardwareinfo-s?
  • bertino
    a nem gyengén high pixelű bemutató alapján (1280*768) a csávó csak mutogatásképpen randalírozott LFSben...
    az biztos, hogyha vki zuzza a kormányt, nem fog sokáig élni
  • AlieN911
    inglish
    jobb felül választható jöhetne máár
  • Bucser
    őőőőő egy fordítást esetleg hollandról?? Mert tudom az Únió egyik hivatalos nyelve de mégis... angol verzió nincs?
  • Kaszi46
    youtube-os g25 videok
  • Kaszi46
    videnyo(torrnet)

teszt, képekkel(6oldal)
  • KoS
    Aztan lökj valami linket is, hogy mi se maradjunk le rola :)
  • bertino
    most töltöm a G25 bemutató videoját... kíváncsi leszek...
    1 óra kb még és lejön
  • Bucser
    és eléggé korlátolt agyú ára volt és az első momo-kat még most is sokan keresik és bestbuynak tartják.. a második momo erősen "újragondolt" változat volt:D
  • AlieN911
    öhm a MOMO is mikor bejött korlátolt plszámban volt nem Sztem nem csinálnának hülyeséget, ha nem lenne "limited edition" a G25
  • Bucser
    A limited edition-ök mindig is egy piacra való belépést és annak lefölözését szolgálják----> jó drágán viszonylag jó minőséget az abszolút fanatikusoknak.
  • Ch_Slater
    fogadjunk, most kiadják a G25-öt korlátozott példányszámban, mindenki megveszi, aztán jön 1 év múlva a G26 180 dollárért :)

szerintem biztos nem fognak ekkora piacot parlagon hagyni ilyen limited edition-ös hülyeségekkel. [remélem]
  • Ombika
    De gondolom a G25 mar legujabb technologiaval keszul azert ! :)

Pedig kattogtam ,hogy valtosort veszek mostani DFP-hez es hozzacsatolom!!
  • Bucser
    Bocs hülyeséget beszéltem.. Performance Pedált akartam mondani:/ elnézést már fáradt vagyok:D

Szóval performance pedála kuplungal ellátott fém pedál ehhez jött még a váltó meg az At Labs force RS és kb ugyanazt tudta már 5-6 évvel ezelőtt mint amit most a logitech G25 tud (kivéve 900 fok).. csak ott az alkatrészeket megvehetted külön külön is. gondolom a Logitech jó sokat elad a G25-ből aztán előbb utóbb kihozza az univerzális váltót meg az univerzális pedált .... nem most találják ki a spanyolviaszt...
  • Ombika
    Hogy erted,hogy performance valtoval?

De G25-ert nemfogok adni 75 rugot!
  • Bucser
    lehet mibvel j pár DSP-s videon láttam már.. de ez csak performance váltokkal ér igazán valamit azt meg nem gyártanak már... csak a váltót kezdték újra gyártani a nagy érdklődésnek köszönhetően és asszem 100 darabos runokban.
  • Ombika
    Ha vkit erdekel tudok nagyker aron ilyen kormanyt!!
  • Ombika
    Ckm-ben es hivatalos oldalon is 75-tol indul en ugytudom!! :(

DFP-hez lehetne kotni mondjuk ilyen valtot?

Ez lenne ,katt
  • jimbo5
    Na megvan végre a Logitech Formula Vibration Feedback Wheel! Nagyon jó kis kormány, bár a rezgőjét nem tartom valami frankónak. Bár hozzátartozik, hogy nem is akartam rezgőt a kormányba, így úgyis mindig ki lesz kapcsolva! Nincs nagy összehasonlítási alapom semmivel (persze volt valami noname régen, de azt még az 1400 Ft-os Gamepad is veri!!!), de az áráért szerintem kiváló!
  • Mersant
    németeknél előrendelhető 210-300 € közötti áron, múlt héten találtam olyan oldalt is ahol 3 napon belül ígérték a szállítást...bár ez gyanús, mert 99%-ban csak előrendelhető
  • AlieN911
    majd kiderül!! Én bizok benne! a REMÉNY hal meg utoljára :):)
  • Ch_Slater
    sajnos én továbbra is tartok a $300=€300 jól megszokott dologtól...
  • AlieN911
    legyen legyen Ha több lesz akkor nuku vétel f***é nem mentem nyáron melozni...bár az a piz már nem lenne meg sztem
  • Ch_Slater
    én is reménykedem benne, de nem hiszem. bár úgy lenne...
  • AlieN911
    Hali! G25 röl tud valaki valami infot h. mikor lesz kapható? Olyasmit olvastam még régen h. okboberbe EUba kapható lesz! Valaki ennél közelebbit tud mondani ? Nah meg reménykedjünk h. 50 körül lesz!!!!
  • Rolesz
    G25 video: Itt
  • torque12
    esetleg windows xp probléma? hogy csak 98 al muxik jol?
  • torque12
    web.axelero.hu/mozso/momo_m.html
  • bertino
    xD
  • Tomo15
    Én nem tudok mit mondani erre. Vegyél egy normális kormányt
  • Warganya
    Segítség!!!
    Genius Speed Wheel3 vibration kormányom van!
    Felteszem a drivert hozzá de egyik játékban sem lehet beállítani a kormányváltót! még az új drivert is leszedtem hozzá!
    Mi lehet a probléma? segítsetek légyszíves!!!
    Ha kihúzom a pedálokat akkor működnek a kormányváltók, de nekem úgy kéne hogy kormányon tudjak váltani és pedálokon fékezni illetve gázt adni!
  • CSOCSO
    felesleges visszavinni.. egyszer ugyis szar lesz.. de tudod mit? vidd vissza.. ha akovetkezo is ilyen lesz akkor azt szedd szet es tedd ossze es jo lesz! amugy szerintem se fogjak eszrevenni ha szetszeded!

nem ugy mint az MS kormanynal:D ahol mindenfele gumit kellett kiszaggatni ahelyerol ( csuszas gatlo gumik) meg a fempapir amire ra volt irva hogy mi ez a termek meg a jogok meg minden:D nah azt orom volt szetszedni:D
  • Tomo15
    A dfp-nek lehet, hogy ps2-gombjai vannak, de nagyon jól használhatóak.
  • bertino
    ha nem veszik észre, hogy buheráltad, 100%, hogy nem
  • Rolesz
    Miért ne vigyem visza?És ha ezt megcsinálom elveszik a garancia?
  • CSOCSO
    legalabb 4 kene.. az eleg lenne.
    mert a kamera button elmehet a valtora is.. bar ha lehet neha nem szerelnem fel a valtot ha nem kell..foleg hogy neha kenyelmetlen hasznalni a valtot.. soot neha kenyelmetlen sokat forgatni a kormanyt.. pl arcade jatekoknal ( flat out 2 meg nfs szeria. szar ha sokat kell forgatni es szar ha el kell elngedni akormanyt
  • CSOCSO
    nagyon egyszeru.. szetszeded.. de keszulj fel.. nem lesz egyszeru meg tizsta zsir leszel szal ne keszitsd be zsepiket meg ne a legjobb ruhadba kezdj neki.. szal szedd szet es igazitsd meg a kis pockot azaz az erzekelot! nekem is ez volt a hibaja. mar ketszer is elojott.( miutan nem jatszottam fel evig elojott ujra) de 10 perces muvelettel megoldhato. ne vidd vissza.. en sem csinaltam mast csak szetszedtem es mondhatni osszeraktam.. es mukodott!! mozso vagy kinek az oldalan lathatod hogy nez ki belulrol a cuccos.. ha veletlen nem tudnad osszerakni magadtol.

mozso oldala ( vagy ki) mar be lett linkelve vmikor.. cska nezz utanna
  • Rolesz
    Vettem Logitech Momot ma zsír újjat pedálhibás pedal fix nem használ.kb 30%ot magátol fékez ha nem csinálok semmit.Szeritem viszavizsem.És veszek valami mást!Csak mit?DFP az szar(ps2 gombkiosztás+nem tudok szerezni)
  • torque12
    elég az a gomb! ha már ugy is a valóságol beszélünk akkor minek kell rajta lenni sok gombnak? bőven elég ami a g25 ön van!
  • Bucser
    MÁr miért kevés?? van a 2 gomb a kormányon ott a butterfly aztán még 4 +4 +hatswicth gomb a váltón mutatóujj távolságra.