15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
dashed_ #3730 nem all vissza kozepre a kormany.. par fokot elter balra..
elvileg van ra center fix de nem sok haszna van. a lenyeg hogy ienkor ha rossz helyre all vissza ,akkor megfogod es teljessen balra jobbra kitekered a kormanyt parszor. na ezt csinald meg egy hosszabb versenyen:) en a momot hanyagolnam a helyedben. nekem is volt (meg megvan. kire soznam igy ra? :P ) es nekem mind2 hibat produkalta 1-2 even belul. center hiba / pedal hiba. -
#3729 A momo a dfp-től csak annyiban rosszabb, hogy a pedálnak a potméterei "eltolodnak" és ujra szétkel szedni? (bár ez az né DFP-nél is volt de jo lett) Még vmi más hibája is van? Köszi -
#3728 nem kapható -
#3727 Amúgy most melyik boltban a legolcsobb a dfp? (webárúház) -
#3726 huh! köszi hogy mondtad h ebben nincs ff! -
#3725 akkor mind1 -
#3724 A Precision az FFB nélküli változat. -
#3723 a kormányok legjobbja volt fénykorában, bazi erős FFBvel, nekem is ez volt a DFP előtt, csak sajna 6 éves léte ellenére, vagy vmi más, de az FFB nem működött jol XP alatt
minden képernyőváltásnál más volt az FFB erőssége, így odaadtam másnak, nem tudtam lóvét kisajtolni belőle sajna -
#3722 helló! Azt szeretném kérdezni, hogy erről a kormányról van-e valakinek véleménye tapasztalata. Amennyiben van, akkor arra kérem, hogy ossza meg velem. köszi
Microsoft SideWinder Precision Racing Wheel
-
#3721 igazad van, nem is pillantottam rájuk, legközelebb figyelmesebb leszek
köszi -
#3720 Ha olvasnád esetleg a video leírását is, akkor nem kérdeznéd :)
Steer: MS SideWinder Forceback pro
Shift: ACT-Labs RS Shifter 2006
Pedal: ACT-Labs Performance Pedal (more)
Második kérdésedre is ott a válasz: ACT-Labs gyárt pedálokat. Kissé drága mondjuk... -
#3719 és azt tudja-e vki, hogy külön egy szál pedált lehet-e vhol venni ? -
#3718 vki tudja-e, hogy mi a neve az itt
és itt látható H váltónak ? -
Radian #3717 Kösz,végülis igazad van. -
#3716 700ft nem nagy pénz.. (anyira) törörődj bele:) -
Radian #3715 Sziasztok! Tudom hogy volt már többzsör is szó róla de nem találtam a régebbi hozzászólások közt semmit amit használni tudtam volna. Vettem a tescoba egy joypadet 700 Ft ért. Persze én hülye nem olvastam el,hogy csak ps 2 höz jó(nekem meg pc-m van csak). Szóval ha valakinek van valami átalkító a birtokában az megoszthatná velem hogy hol vette. A google ba is kerestem ,de csak külföldi oldalakat dobott ki, ahol akár 30-40 dollárt is elkérnek egy ilyenért,ami kicsit sok hogyha azt nézzük hogy maga a vezérlő 700 ft volt. Segítségeteket előre is köszönöm. -
#3714 [URL=http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/wheels/devices/270&cl=hu,hu]ja ^^[/URL] -
#3713 Erről tudnál mondani infókat, mert nem igazán találtam.?
-
#3712 logitech force EX -
#3711 jah, értem(sry nem nagyon vagyok otthon a témában)
10-15k ért tudsz vmit ajánlani akár használtat akár újat ami aránylag jó? -
#3710 Vagy Vibration, vagy Force Feedback. A Vibration Feedbackben csak egy vibra-motor van, rezeg, de tengelyirányú erőhatásokat nem közvetít. Én nem ajánlanám, akkor már inkább egy olcsóbb, de rendes FFB-s modellt vegyél, olyan nagy árkülönbség nem lehet. -
#3709 Logitech Vibration Force FeedBack Wheel
Erről mi a vélemányetek?
-
Reyes #3708 Nem tudom, eddig mintha nem vettem volna észre, megcsináltam egy szerpentines versenyt és utána kezdte el:S De nem is az a gáz, hogy a kormány darál, hanem, hogy rendesen mozog a játékban is a kormány, és a kocsi is el kezd cikkcakkozni:S
De az is lehet, hogy váletlenül átállítottam a driving aid-et, majd megnézem:) -
#3707 ilyen a játék, másnál is így van
sztem az ut illesztés miatt -
Reyes #3706 Az mitől van, hogy pl. TDU-ban a szűk kanyarokban "darál" a kormány? Elromlott az FFB? -
Reyes #3705 Köszi, meg is csináltam:) -
#3704 G25, DFP, vízhűtéses rendszer, szolid ülés
van ennek mindene... amerika, ennyi -
stupido #3703 Hi!
Mindkét programban be kell kapcsolni a Force Feedbacket! Ha ekkor sem megy, akkor nézd meg, hogy a táp, ami áramot ad a FF motorjának, működik-e. Egyébként a force feedback visszajelzője ég?
És ezek mellett természetesem irány a Logitech oldal és onnan töltsd le a legújabb szoftvert is.
Sok sikert! -
Reyes #3702 Sziasztok!
Van nálam egy Logitech Wingman Formula Force GP, és az lenne a kérdésem, hogy az FFB-jét hogy tudom működésre bírni mondjuk TDU-ban? Windowsban kell állítgatni, vagy a játékon bellül? Eddig próbálgattam, de semmi, GTR 2-ben sem volt semmi, pedig amikor még haveromnál volt, akkor NFS UG 2-ben ment rendesen az FFB:S -
#3701 és még nekem is az van...
még jó, hogy én szívből rühellem a konzolokat -
#3700 Konzolon meg drivert sem kell felrakni, megy egyből :D
Egyébként meg a G25-ig a legjobb és legnépszerűbb kormány a pécések körében a Driving Force Pro volt, ami hivatalos Playstation2 kiegészítő. -
Adler #3699 ez a pénzről szól
a konzol dolog, főleg ami az uj generációt illetti eddig nem megfelelő eredményeket produkál, xbox360 és a ps3 is csak vergődik. -
#3698 látjátok PCkkel nincs ilyen bizbazság... ott van egy driver, felrakom azt kész
már kormányokban is rivalizálnak... kész röhejesek ezek a multik -
#3697 A Sony azóta megegyezet az Immersion-nel, gondolom a GT5-höz kihoznak majd valami hivatalos FFB kormányt, meg támogatja majd a régi Driving Force Pro-t is. -
Adler #3696 hello
még sosem volt kormányom, gondoltam kiprobálom, milyet ajánlotok, abszuludt kezdőnek kormány ügyben, max 10k szánok rá, szóval nem a g25 mondjátok, amolyan proba lenne.
10k ugy értem, hogy használt is lehet. -
#3695 nem tudtam ezt
érdekes
sony se használhatja már az ps3ba psp-se -
#3694 Az MS az X360-hoz egy egyedi force feedback rendszert dolgozott ki, viszont ezt nem adja ki a third-party kiegészítőgyártóknak. Ezért a logitech az X360-as DriveFX kormányába nem tehetett valódi force-feedbacket, hanem az ún. Axial Feedback technológiát használta. Ez elvileg valahol a sima vibrációs visszajelzés és a valódi erővisszacsatolás között van, valójában a tapasztalatok szerint nem sokban marad el a valódi force feedbacktől. Hogy pontosan mi a technológia háttere, azt nem tudom, de a nevéből ítélve elsősorban tengelyirányú terheléseket (középrehúzás, visszarántás...) tud produkálni. -
#3693 ez az "Axial feedback" mit jelent pontosan ? -
#3692 Jah, és ha valaki tud valami csoda-házituning driverről, amivel legalább a pedálok seperate módba állíthatók pécén a Wireless Microsoft Wheel-en, az ne tartsa magában az infót! Az MS baszik kiadni egy normális drivert, az egy dolog, hogy nincs force, de combined axissal lehetetlen pécés szimekkel játszani :( -
#3691 Olvasgattam teszteket és külföldi fórumokat, de szívesen venném magyar játékosok véleményét is. Arról pl. nem találtam semmit, hogy van-e hozzá pécés driver, amivel megy az axial feedback.