Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. nálam bukik egy gépet plusz a szoftvert😊
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.22. 11:54:09
(amugy jo a TH, ha a méregdrága alapszettet még kiegészíted további pénznyelő cuccokkal 😞( értsd: jobb kormánykerék, jobb pedálok, váltó)
Forza.
ha ez megvan, akkor működik a kormányod minden ps4es játékkal, ami kormányt kezel
ha ez nincs, akkor abban a játékban működik, ahol a kormányod direktben támogatja a játék (lásd pcars és fanatec kormányok, a fana nem fizet a sonynak, fizet a fejlesztőknek egyesével... aztán akinek nem, ott a fanádat feldughatod...)
eddig se volt nagy buli a konzolok kormánytámogatása, de ebben a generációban még lejjeb csúszott a világ 😞(( (sem ms, sem a sony NEM engedi a mindent támogató kormányt, hogy rohadnának meg mind 😞 )
Forza.
- thrustmaster t100 30ezerért, ami vicc (összevetve egy alig drágább dfgtvel)
- thrustmaster t300 110ezerért, ami a másik vicc (összevetve egy lényegesen olcsóbb g27el)
ha jönne ez a dfgt29izé, talán alternatíva lehetne a th elárazott cuccaira... pécén nem lesz ez jó semmire, szerintem 😊 (hacsak ki nem vonják a g27et a piacról és nem lesz más)
Forza.
de a gombokat elnézve ez eleve playstationre (is) készül
Forza.
Kb olyan hatása van, mintha maradék alkatrészekből készült volna 😊))
amúgy meg ahogy nézem a G27 háza van, szóval semmi érdemi változás .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
(én egyébként egy g27 pedállal kompatibilis dfgt2-nek örülnék leginkább, ami zsírolcsó és tudom illeszteni a mostani rendszerbe - ha esetleg ps4re kijön egy JÓ(!) gt7 ... valaha ... (kicsi az esély, de hátha) - thrustmasteremmel eléggé elköteleződtem most a másik irányba, jó volna, ha nem 0-ról kéne építeni a másikhoz a szettet, ha kell)
Forza.
www.smart-bus.hu
"Nulla tenaci invia est via"
www.smart-bus.hu
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
link
Ha angoloknál van ismerős aki esetleg haza hozza akkor idealo.co.uk és austriában is van oldal.
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.04.21. 10:04:40
Azt nem tudom, hogy hazánkba is postázzák-e, de pillanatnyi árfolyamon 63.000-ért megéri utána járni.
G25 G27 az H váltós .
Meg úgy máshoz is , ha nem kell semmi extra...
1. Lehet-e meg valahonnan rendelni g25-ot?
2. Ha nem, akkor kb milyen kormany van hozza kepest egy szinten illetve inkabb egy aron, ami jo?
3. Mennyibe kerul a legolcsobb kormany, ami mar hasznalhato is valamire, mint pl egy g25. Olcsobbakban vannak esetleg jok? Nem muszaj semmi fullos, sot semmi nagy marka se, ha olcso es aranylag jo.
Kormanyokban nem vagyok cseppet sem otthon, ezert kernek par alternativat.
Dirt2-3, f1-ek, es project cars-hoz kellene. Koszonom 😉
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
Sokba kerül de szerintem megéri. Persze ha valaki vadállat módjára csapkodja a váltón a sebességeket meg rángatja a kormányt akkor ez is megfeküdhet.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Kormányt szeretnék venni pc-hez, szimulátorokhoz természetesen. A kiszemeltem a G27. Eddig egy DFGT-vel tologattam a járműveket, "elég" is volt, csak szerencsétlen kezd széthullni, (már 2 éve megvan és nem mondanám hogy kíméltem, kapott rendesen). Most eljött az idő hogy emeljem a szintet egyel.
A kérdés az lenne hogy hasonló árban van-e alternatíva, vagy esetleg jobb mint a G27? Mert én nem találok még csak hasonlót sem. És 80e forintért megéri megvenni? Mennyire bírja a gyűrődést? (örülnék, ha ennyi pénzért 2 évnél azért többet bírna) Nézegettem teszteket meg olvasgattam véleményeket, de gondoltam megkérdezem, itt azért mégiscsak vannak olyanok akiknek már jó ideje van/volt G27-esük.
Válaszokat köszönöm!
Dehát többe kerül mint egy XBox<#circling>#circling>
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
350 euro csak az universal hub
510 kerékkel együtt <#wow1>#wow1>
Lehet higy szuperjo, de hogy tapogatasra nem az a premium erzes az tuti.
En nem igen tervezek kormanyt venni mostanaban, de en sem mernem kiprobalas nelkul, es valami megbizhato ember hosszutavu velemenye nelkul megvenni.
A logi a nagy számokban gondolkozik, ezért ilyen réteg cuccokkal nem fognak többet foglalkozni, a G940-t is ezért kukázták. Csináltak egy páratlan Hotas-t, még csak hasonló sincs a piacon, erre elbaszták pitiáner dolgokkal, és bele is buktak...
www.smart-bus.hu
Forza.
www.smart-bus.hu