15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • milk41
    szerintem TDU 900fok,hacsak nem 400-al mész non HC-ben.
    HC-hez szerintem nagyon fontos a 900fok
  • bertino
    én
  • zolo
    GTR, TDU, RFactor, Race - 270°

Kamionos játékok - 900°

GRID - ? 270-en túl érzékeny, 900-on pedig túl lassú irányba visszaállítani....Játszik valaki GRID-et G25-tel vagy DFP-vel?
  • bardocz
    Mindig állítsd az autóhoz.Meg a váltót is :-)
  • bertino
    242
  • McCartman
    no , mezszereztem a DFP-t.. használt de kifogástalan állapotban. :)
    apropó , ti állítottatok el valamit a 'gyári' beállításoktól?
    hány fokon használjátok?
  • bardocz
    Én ár azzal nem tudok játszani,mert hirtelen mozdulat a momo-nak,és máris máshol érzi a középpontot:D
  • zolo
    Óriásit csalódtam a Grid-ben. NAgyon vártam, de egy rakás szar az irányítás...Csúszkál össze vissza, gyorsulásnak nincs ereje, lassulá 1 másodperc alatt megvan, ráadásul még az FFB sem működnek. Kaki...(ezzel tuti szereztem pár barátot)

De most komolyan? A nagy árkád fosnak kikiáltott NFS legújabb részét élveztem, mert jó volt az irányítás kormánnyal, de ez....
  • pointer4
    LFS, rFactor, GTR1-2, Race WTCC, Race07, RBR, még a TDU-val is :D
  • shrike7973
    Mennyi?
  • Ombika
    Pedig lenne szamodra 5 honapos g25 esetleg elado jo arban!! :))
  • bertino
    richard burns rally -.-

mondjuk ez a játék leginkább kormány "túlélés tesztre" jó, mivel olyan szintű reflex kell hozzá, hogy egyáltalán nem ugy kell mozgatni a kormányt és olyan langyos hozzáállással, mint a pályaautó versenyeken. ezerrel rángatni kell és ez enyhe kifejezés :D

de azok is jok, csak ott nincs annyira megzuzva a kormány.
  • Norbi1990
    Az a Játék tökéletes a kipróbálásra :)
  • McCartman
    akkor milyen játékkal érdemes használni a kormányt? (már ha meglesz végre..) ki szeretném már próbálni a force feedbacket.
    Race07?
  • pointer4
    4 dolog lehet,
    - nem jó a driver
    - nem is létezik hozzá driver
    - nem jó a kormány
    - bármi :)

Amúgy ,ha majd sikerül megoldani akkor rájössz, hogy e Gridhez a kormány tök felesleges. Gamepaddal, vagy billel használd.
  • pongi10
    felinstalláltam a a drivert és vezérlőpultban a játékvezérlők hozzáadásánál mikor kiválasztom a a listából a kormányt ezt írja ki:
    A játékport vagy a játékport illesztőprogramjai nincsenek megfelelően konfigurálva.A hibáról az eszközkezelőben tájlkoódhat.
    mi a baj?
  • Dietrich
    DFP
  • Dietrich
    jaja...driver downloads :)
  • bertino
    googleba írd be a kormányt vagy tedd hozzá, hogy driver vagy support vagy akármi és kikeresi neked hol lelhető fel az illesztőprogramja.
  • pongi10
    csáó!
    Olyan problémám van hogy van egy elég régi de jó kormányom pedállal.(Genius Speed Wheel Force Feedback)
    2-3 éve még használtam de most újra akartam vele játszani a gridet xp-n és nem látja windows.Valahogy nem érzékeli sajnos a telepítő cd-m nincs meg és nem vagyok nagy informatikus.Légyszi segítsetek!
    elöre is köszi
  • bertino
    ebből a fogas részt ne is olvassa el senki, nem is én voltam, mikor gépeltem... gőzöm sincs, hogy került bele.
  • KoS
    En is DFP-vel nyomom. Nem is tervezem lecserelni.
  • bertino
    dfp csakis, annyira hozzászoktam, hogy míg máshoz hozzászokok, az megint beletelik vagy 1 hónapnyi richard burns rally-zásba :D

nekem nem fáj a fogam, tökéletesen, szó szerint tökéletesen megy a DFP.
  • McCartman
    köszi , én az árgépen néztem meg , de egyelőre megnézem ezt a használt példányt.
    nektek amugy milyenek vannak? itt mindenki g25tel tolja?:)
  • Dietrich
    esetleg náluk..
  • Dietrich
    gondolom ezt már végig nézted
  • McCartman
    elvileg karcmentes stb.. gar ez év végéig él még.
    no majd megnézem..
  • bardocz
    Meg,ha nincsen semmi baja,ha meg garanciális pláne(persze amint lejár a garancia,csak utána fog elromolni:D) Én még a MOMO-mat,amit kb 1x használtak,és 1 hónapo se volt 20-ért vetetm,jó vétel volt aszerintem,akkor bőven 30 volt még boltba újonnan,anyi pénzem meg nem volt.
  • McCartman
    találtam egy használt DFP-t 18e-ért. megéri?
  • Dietrich
    MOMO-t gyártják még de a pedálja széria hibás..

DFP-t vegyél..
  • Dietrich
    nincs külön DFP driver..logitech kiad egy fajtát ami jó mindhez..
  • Norbi1990
    Logitech Wingman Formula Force GP-m van ami a képen van és nekem már vagy 3-4 éve megvan aktívan használtam szinte naponta és nem volt semmi baja.
    Csak a pedálokat kell tisztítani meg néha a kormány belsejét.amugy nincsen vele semmi baj.Fogása meg megszokás kérdése :)
  • pointer4
    Tapasztalatom ugyan nincs csak MOMO-ról , de igazán a DFP a nyerő. Mindenki ezt foga végül mondani, csak szánsz-e rá annyit.
    Momo-val az a gond ,hogy Domoklész kardja lebeg a fejed felett, hogy mikor megy szét a pedál, meg veszíti el a center poziciót.
    DFP ről nincs negatívum kb.
    Aztat EX-et nemismerem.
  • McCartman
    ez a Logitech Formula Force EX ugye? pedig vmi ilyesmit akartam .. ennyire 'szar' lenne? ("legrosszabb (minőség, pontosságterén is)
    a fogása se volt jó..")
    visszaolvasgattam pár oldalt.. a momo-t szinte már nem is emliti senki.. már kifuto széria?
    tudnátok nekem okosságot/tapasztalatot írni
    a Logitech Formula Force EX, MOMO, DFP hármasról?
    tanácstalan vagyok..
  • pointer4
    Játéknál egyszerűen vista alatt csak stereo, vagy valami surronud szerűség szól (a filmek 5.1 az rendben).
    Fel se tűnt. Csak amikor feltettem az xp-t, más okból. Hogy van távolsága a hangoknak, mélysége, szélessége, vizhganzik a folyosón, van anyagvastagság amin verődik. Ez vista alatt nem megy.
    A R6Vegas2 őn tűnt fel piszok módon, aztán CSS alatt volt nagyon durva, és még a rFactornál is hallom ha előznek rendesen, vista semmi fel se tűnik.
  • zolo
    Miaz hogy nemjó a hangja? Kezdeti időkben voltak driver gondok(ami nem az M$ hibája),de mára ezek megoldóttak...
  • milk41
    DFP-hez is van driver,nemtudom h hol találtam,de hivatalos oldalon az biztos
  • pointer4
    Nekem mind a kettő alatt tökéletes fut, bár g25 öm van :D
    Viszont Vistát nem használok szívesen játékre, mert nem jó a hangja.
  • zolo
    Nálam tökéletes - bár nem Xp, hanem Vista van ;)
  • Dietrich

na majd kipróbálom a leguccsó drivert hátha a friss op rendszerem elviseli :)