66
-
#66 Most néztem meg a hivatalos oldalát a játéknak és van 12 új kép és ott kijavították a méretarányokat!!! Egy lépegető kb 30-szor magasabb, mint egy ember! -
#64 Pff, ez a game eszmeletlen gagyii... a Force Commanderbe 3d-ztek es pofara estek, ez meg valami red alert2 - starcraft kinezetu szar lesz... vazz egy ember majdnem akkora mint egy AT-AT, azert ettol jobb meret arany kene, hamar nem is 1:1. -
#63 Satan, pff, talan ha kettővel kevesebb felkijáltójelet tennél akkor nem lenne az oldal szélesebb a magasságánál. -
#50 Szerintem meg egy rakás szar!
És tuti, hogy ezzel is befuccsolnak majd... :( -
#47 Más!
Van egy Star Wars játék, ami talán beváltja a hozzáfűzött reményeket:
Star Wars Galaxies
A www.lucasarts.com-on meg lehet belőle nézni pár screenshot-ot!!!
Én lehaltam, mikor megláttam. Ha mindezt nem keverik mondenféle naboo rémséggel, akkor az évszázad online rpg-je lesz!!!!! -
#46 Sajnos be kell látni, hogy a StarWars az Episode I. megjelenésével meghalt! :( -
#45 Gagyi. -
#37 Hogy őszinte legyek szerintem a gondot úgy hívják hogy technika.
Régebben, amikor a trilógia készült, még nem tudtak olyan speciális effekteket készíteni mint ma. Akkor az döntötte el a film sikerét, hogy milyen jó a történet. Mára ez szerintem megváltozott. Sajnos azt kell mondjam, hogy a mai fantasztikus filmek többségénél nagyon rámennek a vizuális effektekre, és a film története valahogy háttérbe szorul. Később folytatom, (telefon miatt) -
#36 Ja, és még valami! Nem értem mit keres a modern hadviselésben a lánctalpas jármű, mikor ott vannak az antigrav járművek?????
Igaz volt néhány korábbi SW képregényben is hasonló, de az MIND egy elmaradott bolygón volt található, nem pedig abban a seregben, ami legyőzte a Birodalmat, az akkori legmodernebb haderőt!!! Ellentmondás ellentmondás hátán. Régen azért ilyen nem volt :( -
#35 Persze az őt évet nem kell szó szerint venni, csak irtam valamit. Igazából onnan indult hanyatlásnak a Star Wars univerzum, mióta megjött a "híres", de inkább hírhedt Első Epizód! -
#34 Nos én tudom mi hiányzik a mostani Star Wars játékokból, sőt nem csak a jtikból, de már az első epizódból is. A Star Wars feeling!!! Egészen más volt mikor anno megnéztem a Birodalom Visszavágot és beleborzongtam, mikor megláttam az óriási lépegetőket. Ezzel szemben egy hidegzuhany volt, amikor megláttam az I. epizódot. Olyan volt mintha a Star Wars paródiája lenne. Idétlen barmok bohóckodtak a képernyőn és semmi nem érződött az első 3 FILM hangulatából! És Lucas bácsi akkori ballépését nyögik azóta is a rajongók (kát, hogy nem veszi észre :( ). Én egyébként nagy Star Wars rajongó vagyok, de számomra az utóbbi 5 év eseményei, olyan mintha nem is léteznének. Az én különbejáratú Star Wars Universumomban nincs helye az I. epizódszerű kreténségeknek. Azaz ennek a fenti kreténségnek sem :( Ha Star Wars-al akarok játszani, akkor előveszem a Rogue Squadron-t a Dark Forcest vagy éppen a Rebelliont, de a fenti ocsmányságot semmiképp. Ez is az utóbbi 5 év terméke, aminek szerintem a titkolt célja az igazi Star Wars hangulat megölése, és ezáltal a világé is
REST IN PIECE
:( -
#33 ja, még valami. pusztuljon, mind egy szálig. -
#32 méjnsztrím mocsadék. -
#30 Ez olyan gagyin néz ki,mint a fasz.az AOK ezzel a motorral király,de ez szégyenletes -
#25 fos. -
#14 A REBEL ASSAULT rajtam kívül nem tetszett senkinek? -
#7 Kerem ha mar lesznek benne Birodalmi Lepegetok akkor mar rosz nem lehet:))