E3 - Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar oldal: http://www.neverwinternights.hu/
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
Hát ez az!
Remélem ingyenes lesz és csak az alapjátékot kell megvenni.
Ja, hogy most 2001 van?
Na majd meglátjuk, egyébként én is nagyon várom.
Remélem ingyenes lesz és csak az alapjátékot kell megvenni.
Ja, hogy most 2001 van?
Na majd meglátjuk, egyébként én is nagyon várom.
es majd mennyit kell ezert a csodaert fizetni havonta?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
b, nekem is nagyon tetszik a kinézete, de az igazi ínyenceknek címezve tényleg nem lesz forradalmi a grafika, ezutóbbi kategória pl Unreal 2, ha azt írtam volna, hogy kiemelkedõ biztos mások meg tiltakoztak volna
a játékot, mióta tudok róla külön figyelem, mert már én is nagyon várom
a játékot, mióta tudok róla külön figyelem, mert már én is nagyon várom
Törölt felhasználó
"Habár korántsem forradalmi vagy kiemelkedõ, abszolút a kornak megfelelõ a grafika."
Hát kedves ZAX ennek jobban utánna kellett volna olvasni. Iszonyat durva fény/árnyék kezelése lesz, ami szerintem a képekbõl is teljesen jól kivehetõ. Két zseni csinálja, akik azt igérik 3d studio szintû lesz a megjelenítés. Egy RPG, ami alázni fog minden sútert. Kérdés csak a játékmenet lesz.
Hát kedves ZAX ennek jobban utánna kellett volna olvasni. Iszonyat durva fény/árnyék kezelése lesz, ami szerintem a képekbõl is teljesen jól kivehetõ. Két zseni csinálja, akik azt igérik 3d studio szintû lesz a megjelenítés. Egy RPG, ami alázni fog minden sútert. Kérdés csak a játékmenet lesz.
Igazad van, de mondjuk annó a Wizardry 7 elég jól megközelítette ezt. Bizonyos keretek között úgy csináltad végig a sztorit, ahogy tetszett.