Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hirtelen azt hittem, hogy ekkora fejlõdésen ment keresztül Ironman, de újfent csalódnom kellett.
Nem akarok belefolyni, de szerintem az 1-sõt az nem elsõt jelent.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
elsõt, úgy kell kiolvasni, és te is tudod
csak semmi poénosat nem tudsz kitalálni és nyomod már ebben a topicban is a szarságaidat
csak semmi poénosat nem tudsz kitalálni és nyomod már ebben a topicban is a szarságaidat
halj meg egy erdõtûzben
nappal?
gratulalok
gratulalok
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
😞
menj aludni
geza
menj aludni
geza
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
nekem tetszik
George Broussard halálra WoWozta magát, miközben Duke izmai kipukkadtak. Lesz valaha módunk újra Duke apánkkal le**arni az idegenek torkán?
Nem lesz, Duke maximum tolószékben, idióta csilivili-bimbumm marokkonzolos játék formájában tér vissza.
Duke most egyenként agyba-fõbe veri a 3DRealms vezetõségét. Broussardot a murlocok elé veti, Scott Millert pedig belerúgja a Grand Canyonba. Utána felugrik az amerikai zászlós szamárjára és az idegenek után ered!
Ez a szöveg haláli. muhahahahahaha
Nem lesz, Duke maximum tolószékben, idióta csilivili-bimbumm marokkonzolos játék formájában tér vissza.
Duke most egyenként agyba-fõbe veri a 3DRealms vezetõségét. Broussardot a murlocok elé veti, Scott Millert pedig belerúgja a Grand Canyonba. Utána felugrik az amerikai zászlós szamárjára és az idegenek után ered!
Ez a szöveg haláli. muhahahahahaha
A belinkel gameplay anno csak egy kamerával befutós gyorsan felvevõs volt,ez viszont élvezhetõbb.Az új gameplay meg simán csak jó reklámfogás volt.Majd karácsony elõtt lesz megint hír,mivel akkor éri meg.Addig meg csa találgatni lehet.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Úgy tûnik most kerül felszínre egy 1 éves gameplay videó?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Keress még tovább!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!