7639
Duke Nukem Forever
-
#4202 Azokra nem. -
Ironman2 #4201 És akik a 15 év alatt elhaláloztak a várakozás közben,azokra nem gondolnak? -
#4200 ha igaz az tényleg nem rossz -
Klub #4199 Gyűjtői kiadás is lesz. -
#4198 na gttv-n azt mondja Randy hogy 16-18 óra lesz a single, nem rossz -
#4197 Tényleg nem.
Csak akkor még nem volt PCm, hanem egy nintendo klubba jártam :D -
#4196 Jóhogy, nem vitatárgy ez. -
#4195 pontosan :D
énis úgy toltam :D -
#4194 csak billentyűvel volt az igazi :D -
#4193 Ja hát ezekkel látjátok nem voltam tisztában, aszittem konzolra nem jött ki, szal hogy vérbeli egér+bill fps. -
#4192 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen! -
r4pt0r #4191 Ez egy N64es kontroller, amire szintén kijött a game. Ezért feltételezhető hogy igen. :D -
#4190 Tudom mi az a kontroller. Ilyennel játszottad a Duke 3D-t? :D -
#4189 -
#4188 Én ezzel tisztában vagyok. -
#4187 gyengék az idegeid...:D -
#4186 -
#4185 kontrollert? -
#4184 khmm khmm Mafia2 khhm khhm :D :D -
#4183 a hangulat biztos ott lesz ha másért nem, akkor a 15 éves hype miatt
:-)))) -
#4182 Off
Vannak megoldások. Dél-Koreában ugye a fórum-trollkodás is nagyban hozzájátszott ahhoz, hogy mindenki csak Személyi számnak megfelelő kóddal, vagy az ahoz kötött (de nem azonos) i-PIN-el regisztrálhat a netes fórumokra.
Ennél kevésbé durvább megoldás az, ami most Szlovákiában kezd terjedni. Ott kötelezően fizetős a regisztráció egyes fórumokban, hasonlóan az SG VIP-jéhez. Szóval a fórum-troll minden egyes új regjét csak 2-3 euró árán hozhatja létre...
On
Én nem várok tőle Crysis-verő grafikát. A Duke hangulat legyen meg, az adja, az adhatja csak el a játékot. :) -
#4181 Én amint megláttam, hogy alulról kúszik felfelé egy szörny szája... egyből dobtam el controllert. Ugyanígy vagyok a HL-es lelogó nyelvűekkel, akik felszívnak -
#4180 akkor valóban ede-lényi..bocs
csak egy lény, és nem zember.... -
#4179 meg 6 kitiltott accountja
én azon csodálkozok hogy már vagy 5 éve irogat ebbe a topicba, és még mindig ugyanolyan fogyatékos 8-10 éves szinten van mint amikor kezdte
pedig Duke-ot is ismernie kéne vhonnan, és nem ma jött ki az utolsó game.. -
#4178 én azon csodálkozom, hogy egy ilyen lénynek -biztos ede lényi vagy- csak 1 sárga felkiáltójele van? -
andersh #4177 pedig simán le lehet rúgni quick kick-el még mielőtt sebezne -
Klub #4176 Nem is mondtam ilyet te vadbarom. -
#4175 De ugye nem lesznek facehuggerek benne? Komolyan mondom, hogy amikor kiskoromban toltam a 3dvel és rám ugrott egy köcsög, akkor mindig befostam. Komolyan. AVP-t is ezért nem szeretem. -
#4174 fogyatekos vassgabor menj mar a picsaba.elobb irtad mennyire varod a jatekot,most meg azt irod nem lehet vele kezdeni semmit?
menjel mar kucora bercihez
-
#4173 -
Klub #4172 Az volt benne, hogy sorra lehet majd baszni a játékban. -
#4171 -
Klub #4170 Hát így van nekem is csak az érdekel, meg a csajok, hogy lehet őket megbaszni. XDXDXD
Amúgy hol írják azt a beszámolót? -
#4169 De EZ DUKE! Pár éve nem hittem volna, hogy a világvége előtt megjelenik :D -
#4168 jó lesz ez is. nekem nem hiányzik hogy még 1 cod legyen belőle, ha olyan hentelés lesz mint a painkillerben csak normális környezetben akkor már tökéletes :) -
Klub #4167 Majd a következő része ezerszer jobb lesz, ezzel már nem lehet mit kezdeni ez van. -
#4166 hát nem valami fényesek a beszámolók amik kikerültek a nagy oldalakra ma
1.5 órát játszottak vele és grafika 5 éves gameplay 10 éves szint,a gearbox sem újít semmit hogy megőrizzék a hosszú fejlesztés előtt kitűzött célokat.. de legalább sok fun interaktív elem lesz benne. -
#4165 dikkszor!
lol.... -
Klub #4164 A teljes verzióig kibírjuk valahogy. -
#4163 játszható demo kellene