Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Erről van szó!\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=25828
Duke visszatér 😄
...sose azt nézd...
á semmi fejlesztjük a játékot gõzerõvel
\"Erről van szó!\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
...sose azt nézd...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nem ugy volt hogy feloszlottak?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
akkor valami netcafeba csinalja a supaplex masodikreszet😄
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
nincs gep
ezert is mokas,hogy varja gecire es gepe sincs hozza😄:SAD
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
rossz a gep
meg balcsin van😄SA😄AS
Srácok még is él (tudtam)
Vass Gábor már a dobozos verziót is kézhez kapta (Forrás: GameStar) xD<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Addig én el nem olvasok semmi linkelt cuccot sem (azért köszönet értük persze), de azért a linkek szövegét el fogom olvasni és ha esetleg olyan szót látok benne, hogy "megjelent", akkor esetleg rá is kattintok. <#idiota>#idiota>
Addig a topik kiváló flame topiknak. <#gonosz1>#gonosz1>
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!