7639
Duke Nukem Forever
-
Dante #73 a grafika korántsem számít annyit! Duke a hangulata miatt lett azzá ami!
nem hiába nyomtam én 96ban a quake helyett, pedig a Q akkoriban isten grafikával bírt!
Szóval ha a game feelingjét nem b*sszák el, akkor már király lesz. -
Break #71 soha nem lessz ez kész (de bár ne lenne igaz, amit jövendölök!!!! :)))) -
Hát ja, a "Forever" egyre inkább azt jelenti a cimben hogy örökké csinálják... -
Lehet hogy már meg is vették előre :))) -
:)))))))))))))))
Lehet! Aztán mire majdnem kész lenne, akkor meg majd a Quake8 engine-jét licenszelik :) Majd 60 éves nagyapó koromban szétrúgom az unokám seggit a Duke Foreverben! :))))))))
PyRex -
kowajano #66 hát mostmeg január 25 irtak megjelenésnek -
Ezért szar sokáig piszmogni egy progi kiadásával,mert mikor elkezdik írn még jó a grafikus motor,de mikor 1-2,esetleg 3 év után kiadják,már rég jobbak és látványosabb játékok vannak a piacon.
Bár én bízom a megszokott "gyúknyúkemes" hangulatban,de ha ezt is elszúrják,akkor beszélhetünk a játéktörténelem legnagyobb bukásáról.
Remélem,nem így lesz... -
A Duke4evert már nem a grafix fogja eladni, annyi bizonyos...Az E3-as traileren is látszik, hogy sajna az UT engine öregecske már. A modellek elég szépek, meg jool animáltak, de a többi elég szögletes. Én még mindig azt mondom, hogy maradni kellett volna a Q2 motornál (abbol is lehet jot kihozni, lásd: HL, vagy SOF), és kiadni a cuccot 99ben. Akkor rohadt nagyot durrant volna, de igy félö, hogy a 98-99ben überfasza ujitásnak számito ficsörök ma már sokaknak csak egy unott legyintést fog megérni, annyi helyen láthattuk már öket. -
Szerintem meg ha csunya is lesz a grafika (persze csak a nagy agyukhoz kepest), de mondjuk filing lesz olyan mint a 3D-volt, akkor en befizetek a korre az tuti. -
K.András #60 kiváncsi vagyok mit csináltak mert ha kijönn valami gagyi szar az hatalmas égés lesz és azt se lehet majd ráfogni hogy nem volt elég idejük..... -
Január kizárva (akkor lassan be kellene jelenteniük, hogy kész van a gold), márcuisnak haloványt esélyt adok, a gdevil által már leirt okokbol: se reklám, se video, se trailer, se uj képek, se semmi... -
Úgyértik jövő év január :)) -
Anee #56 Hmm Gamestaron az volt hogy Január 28
Mind1 csak jelenjen meg -
Bilux #55 :: Duke Nukem Forever Release set for March 8 2002 ?
Looks like Amazon slipped up by telling the whole World when Duke Nukem Forever will be Released!
Here's the info from Amazon UK:
Our Price: £ 27.99
Platform: Windows 95, Windows 98
Release Date: 8 March, 2002. Not Yet Available: You may still order this product. We will ship it to you when it is released by the manufacturer.
Source: @Amazon.co.uk, Thanks Wrebb for the news ;)
A próféta szóljon belőlük!!!
-
Aha .
Az a baj , hogy ott nincs hírkereső és mindössze 6 napra visszamenőleg lehet megnézni a híreket , amit meg is tettem de már nem találtam .Mint ahogy máshol se .De mindegy , mert a játék , ha tényleg nem jelenik meg a nyár előtt ( és nem karácsonyra vagy később ) , akkor óriási bukta lesz .Unreal 2 , Breed , stb ... fps játékok mellett labdába sem rúghat majd .Hogy őszinte legyek , én már nem is nagyon várok tőle sokat .Ez nem a Max Payne , ami a bulletime módjával és most is kiválló grafikájával tényleg valami újat hozott a játékvilágba ( lsd. a sok modot ) .Így könnyen lehet , hogy tényleg kukaszaga lesz a dolognak , pedig kár érte . -
A botos hir egyébként a hardwired-en jelent meg pár napja. -
Azt nem, a DNF téma nem tul hálás, alig van rola valami használhatoo info, és még mindig az a 6-7 kép van csak rola, amit joo egy éve kiadtak.
Majd ha többet lehet már tudni, akkor lesz DNF preview itt az SG-n is. -
Ha hiszed , hanem én azt a cikket szerettem volna ide bemásolni , de már nem tudom , hogy hol is olvastam .Annyi helyet nézek meg és annyi cikket olvasok el nap mint nap , hogy sokszor már nem tudom mit és hol is láttam .Amúgy azt is te írtad ? -
Kösz, bár a csodálkozás elsösorban magának a hirnek szoolt, én már teljesen elfelejtettem, hogy valaha is irtam valamit DNF ügyben.
A legeslegujabb "botos" bejelentés meg erösen azt suggalja, hogy még minimum fél év kell nekik a befejezésig, én most már 2002 karáconyára tippelek... :-) Ha addigra sem sikerül összehozni, akkor gondolom megy a kukába, 2003-ban (Duke ide vagy oda) ez a game már biztos bukó-veszt? lenne.
-
Huhh ... ezt lehagytam , bár olvasható .
A SZERZŐ - LIQUID .

-
Jesszus, ezt én írtam.. :-)
(A lenti link meg nem túl meggyözö, elövételben már majd 2 éve árulják A DNF-et az online áruházak) -
Hát eléggé április elsejei tréfa , hogy megjelent a játék .
Főleg , ha ezt olvastam róla én .
GAMEKAPOCS
Duke Forever (ismét) elhalasztva
2001. szeptember 1, Szombat - liquid
Nagyot kell csalódnia annak, aki hitt a 3DRealms azon korábbi kijelentésének, hogy a náluk a megjelenési időpontot jelölő "when its done" szöveg még mindenképp 2001-re értendő. Igen, igen, a már négy és fél éve műsoron lévő "Szorgalmasan dolgozunk a Duke Nukem Forever-ön!" című szappanopera tovább folytatódik, és az utolsó rész (azaz a játék kiadása) legújabb időpontját most valamikor 2002 első negyedévére teszik a fejlesztők. Az állandó halasztgatás úgy tűnik nem tesz jót a 3DRealms hírnevének sem: a csúszás bejelentése után vad pletykák kaptak szárnyra a neten arról, hogy a projekt már a negyedik fejlesztőgárdát fogyasztja el, és nem egyszer hónapok munkája landolt a kukában a tennivalók összehangolatlansága miatt. Ha így megy tovább, lassan átkeresztelhetik a játékot Duke Nukem Never-ré... -
hackett1977 #45 Állítólag megjelent. Itt egy link -
Nem akarok vitatkozni, de a Raven is csak "lincenszeli" azt a D3 motort, bármennyire is "jó barátok" az ID-val... :-)
Plusz még egy apróság (csak a tényszerüség kedvéért): a Raven soha nem csinált Quake küldetéslemezt. A küldetéslemezek:
Quake 1:
Scourge of Armagon - Ritual (Sin, FAKK2) által elkövetve
Dissolution of Eternity - Rogue (Alice, azóta már feloszlottak)
Quake 2:
The Reckoning - Xatrix (Redneck Rampage, Kingpin, illetve most a Wolf, csak már Gray Matter néven)
Ground Zero - megint csak a Rogue
Quake3:
Team Arena - ezt maga az ID csinálta ugyebár..
-
én ugy tudom most akarja a m$ megvenni a duke csapatot
szoval only xbox :)
-
Anee #40 hát legyen
de akkor egy cyber fain MIvel áldjanak meg majd minket -
Dante #39 Ez valósnak látszik, mert most George Broussard azt, mondta, hogy a Botok már bent vannak, programozzák őket, és karácsony előtt kész lesznek a botok. Ez azt sejteti, hogy ha már a botokat csinálják, valszeg már a single rész kész van! Talán mégis lesz 2002 Q1 megjelenés! -
Ja, és a "christmas relase"-t el lehet felejteni, azt már egyszer hivatalosan lefujták, most éppen 2002 Q1 a megcélzott idöpont. Ha csak nem váltanak engine-t megint, mondjuk az Unreal Warfare-re...
-
Ühümm. Pénzt nem teszek rá, de imho a Doom kint lesz még 2002-ben. Az engine állitolag már több honapja "véglegesitve" van (már licenszelik is). Az ID soha nem fejlesztett játékot 18 honapnál hosszabb ideig, remélem nem most törik meg a joo hagyományt.
Most látom, hogy elgépeltem valamit az elözö postomban, természetesen a Duke3D-re gondoltem, nem a Wolf-ra (biztos az akudt Wolf MP test mania teszi ezt nálam
)
Duke4ever tekintetében én már nem hiszek senkinek és semminek, de mondjuk akár az U2 elött sem ártana megjelenni neki (lásd az alábbi eszmefuttatást az elavult grafix-rol). -
Dante #36 Te liquid a Doom3 "hivatalosan" 2002-2003-ban fog kijönni.
A duke-os oldalak most a karácsonyt favorizálják nagyon... Csinált a PC Gameplay egy interjút, és ott azt írják, hogy mindenképpen meg fog jelenni az Unreal2 (2002 tavasz) előtt! -
No, ha csak olyan joo lesz, mint a Wolf3d, akkor bezony megbukik a drága... (értsd: azoota már picinykét többet kell nyujtania egy FPS-nek).
Imho állati sokat sz@rakodnak vele. Még fél év csúszás, és kijön a Doom, és akkor vége a világnak, grafiklag állati elavult lesz a Duke az UT motorral...
Mindegy, meglássuk, én azért még reménykedem.
-
Dante #34 Háború és béke, meg Duke:)
csak nekem hangzik ilyen furcsán?
Amúgy ha megjelenik március 15-én (amit én is kétlek), akkor csinálnunk kell egy 1848 Mod-ot a gamehez
Ha azt vesszük, hogy 98-ban kiadták a quake2 engines videot (szvsz nemtom miért kellett enginet váltani, azzal is nagyon hangulatos kis game lett volna), az egész addig elkészített cucc kukába került, akkor újrakezdték a fejlesztést, de akkor is, az már nagyon bő 2éve volt!!
na mind1, nem kell jobbank lennie mint a 3D-nek, de legalább olyan jó legyen vazz! -
Ha akkor se jelnik meg, akkor imho le is irhatjuk az egészet. Személy szerint nem értem, hogy miajooistent kell szarakodni 4-5 évig egy olyan játékkal, aminek ráadásult licenszelt engine-je van?
Megirják mellé a Háboru és békét mégegyszer, vagy mi? -
Cobra11 #32 Na én is hiszem ha látom. Fél éve is mondtak már időpontot (ha jól emléxem) és nem lett belőle semm. Majd 2002/03/15-kor is még elhalasztják fél évvek majd megint fél évvel és megint... és az Arany CD-k topicban általam leírt időpontban fog majd megjelenni. -
Ha esetleg van valaki , aki várja ezt a programot , annak már csak a következő időpontig kell csak kibírnia .?!
15/03/2002 - Duke Nukem Forever
Majd hiszem , ha látom . -
Cobra11 !
Ment egy mail neked ! -
A Max Payne is mikor készült már, és mekkora siker lett? Egy mai gépet is megizzaszthat a grafikája, még azzal sincs gond... -
Dante #28 Ilyenkor a Black&White-tal kell hitegetni magadat!
Emlkeztek még a ZED magazinra? na, annak az első számában (97vége, 98 eleje talán) is írtak már róla, és nem rég adták ki, és nem csalódtak benne azok akik várták!
Vagy a Blizzard játékai: a Starcraft CD-jének a belső borítóján van írva hogy Diablo2 coming in 1998:) Blizzard se sieti el, inkább késik 2 évet de minőségi cuccokat ad ki!
Duke haverunkkal nem tudom, hogy mi helyzet. Könnyen lehet hogy meg fog bukni, évente egy screenshotot adnak ki belőle, szerintem kéne valami sajtóanyag a titkolózás helyett, mert a gamerek érdeklődése könnyen lelohadhat ha csak a "When it's done" felirat villog rájuk! -
Dante #26 Jó dolog: Wajk happy birthday.
Rossz dolog: te sem kapsz idén szülinapodra Duke-ot(majd talán egy év múlva
)
-
A Duke Nukem Never illőbb cím lenne a topiknak. Sajnos :(