7639
Duke Nukem Forever
-
#124 megjelent a jatek??? mert a szerverkereso (ASE) mar tamogatja hozza a szervereket -
#122 Nem tudok németül, de szerintem arról ír, hogy mégis lesz Prey és Doom3 enginnel készül.Ez most komoly!A hardwireden olvastam.Lesz Prey! -
Deajka #121 Én nem beszélek németül de a Pray-t látom ami nem egy biztató dolog . Abbahagyták a fejlesztését ugy 2 éve . Asszem...de nem járok távol az igazságtól. -
Dante #120 Wie die US-Website Evil Avatar bekannt gibt, soll sich das Actionspiel Prey bei den Humanhead Studios (Rune, Blair Witch 2) in der Entwicklung befinden.
Dem Artikel nach zu urteilen, kommt in Prey die Doom-Engine von id Software zum Einsatz. Der Publisher soll laut Evil Avatar Take 2 sein, der unter anderem auch den langerwarteten Action-Shooter Duke Nukem Forever publiziert.
Prey sollte bei 3DRealms neben der Duke Nukem-Reihe eines der wichtigsten Spiel werden. Nach einiger Zeit wurde die Entwicklung von Prey jedoch eingestellt. Take 2 will diese Gerüchte weder bestätigen noch dementieren.
és ez mit jelent? ebben is látok Duke nukem forevert -
Dante #119 ez hihetetlen... igazi Vaporware.
-
Epox #118 Ezt tényleg érdemes lefordítani. Így hangzik: "Hónapok óta nincs semmiféle biztató hírek a megjelenés előtt álló akció - lövöldözős játékról, a Duke Nukem Forever - ról, amelyet a 3DRealms fejleszt.A fejlesztók is hallgatnak és a kiadó, a Take 2 sem tud semmi közelebbit. Most már csak azt kell kivárni, hogy a Duke Nukem Forever fejlesztést nem hagyták -e abba teljesen." -
Dante #117 Németül tudók figyelem:
egy hír, bár nem tudok németül, mégis úgy érzem, hogy nem teljesen jó hír.
Wann kommt Duke Nukem?
11.03.2002 - 11.46 Zum kommenden Action-Shooter Duke Nukem Forever, der von 3DRealms entwickelt wird, gibt es seit Monaten keine großartigen Informationen.
Die Entwickler schweigen auch und der Publisher Take 2 weiß auch nichts näheres dazu. Bleibt nur noch abzuwarten, dass die Entwicklung von Duke Nukem Forever nicht komplett eingestellt wird.
-
#116 Pedig hidd el nagy sikere lenne!
Nézd meg milyen FPS ek jönnek most? Sof2, u2, dúm3 ut2 stb.. Mind komoly. Duke meg egy teljesen FUN fps. Éppen ezért, mivel egyedül képviselné ezt a kategóriát nagy siker lenne.. -
#115 ja:) -
#113 Dehogynem jelenik meg.Mégpedig néhány év múlva, budget(4-5$) árkategóriában a polcokon, közvetlenül a 3D Tetris és a Bubble Bobble között. -
#112 forevre young sállálááááálllááá
ez sohase jelenik meg. sztem nem adják ki mert a unreal mototrral nagyon veszteséges lenne, egy ujba belekezdeni szintugy. Sztem ennyi volt... -
#110 az miaz? -
#108 -
#107 Hát ilyesmit már írtak párszor, jó pár helyen, mindig az adott áv tavaszára/nyarára/karácsonyára.. :-) -
#105 Vagy inkább: -
#104 A dolgok jelenlegi állása szerint majd valamelyik unokám fog berohanni, és:
"Nagypapi, nagypapi, megjelent a Duke4ever!"
Ekkor a szívemhez kapok, kiesik a számból a pipa, és lefordulok a karosszékről.. :-) -
#103 Ha idén nem jön ki, akkor megint engine-t váltottak :-)
Lehet tippelni:
1. Unreal Warfare
2 Unreal 2
3 Doom 3
4... vagy vissza a jó öreg Duke3D motorra? :-)
-
#102 Butaság, a lejobb game lesz ha kijön, és én akár életem végéig is várok rá/ezt szokták mondani a jófajta romantikus filmekben/. -
#101 Ez tetszik . -
Deajka #100 Lehet,hogy peticiot kéné küldeni nekik ,hogy köszi jók voltak a hírek meg minden de már nem köll a game. -
#98 HARDWIRED
"...A Take2 nem tervezi idén kiadni a Duke Nukem Forever-t... ha ez igaz, akkor Broussard lassan követheti Romero-t..."
Szerintem mostmár kerüljön süllyesztőbe maga a topic is , annyira nincs értelme erre a game-ra várni . -
#97 Ha most nyáron nem adják ki, akkor game over, mehet a kukába.Grafikailag már így is elavult... 2 évvel ezelőtt kellett volna kijönnie, akkor mindenki öszesz@rta volna magár tőle, de most már inkább fáradt öregúrnak tűnik, mint szexi bártáncosnőnek. :-) -
#96 Régen én is idegeskedtem rajta, de már fél éve úgy vagyok vele, hogy ott dögöljön meg.Már egyáltalán nem érdekel a DNF, mint program sem.Sokkal jobban várom az Unreal2-őt vagy a DOOM3-at.
Szerintem amikor megjelenik(már ha megjelenik 1 év múlva) az kb. olyan lesz, mintha most akarnának befutni, mondjuk a Sin-nel.Tuti bukás lesz.
Nem akarok gonoszkodni, de én már azt kívánom bukjanak akkorát, mint egy ház...
Régebben hülyéskedtünk az engine váltással(DOOM3), lehet hogy a végén ez sem lesz akkora hülyeség. -
Dante #95 Belegondolok, az U2 kint lesz, a C&C renegade is... Még a Doom3 is hamarabb fog kerregni a gépem vinyóján -
Dante #94 Na, mosezt olvasva értem le arra a szintre, hogy sz*rok bele, hogy a nagyságos 3dr mikor óhajtja megjelentetni a játékot (a motor már vagy 3-4 éves...), nem tudom mit lehet ennyit tökölni baz, hihetetlen lusták, vagy nemtom mi:
"Uns erreichte soeben die Nachricht, dass Duke Nukem Forever
höchstwahrscheinlich nicht auf der diesjährigen E3 in Los Angeles vorgestellt wird.
Und auch ein Trailer sei ziemlich unwahrscheinlich, so 3DRealms. Der Grund dafür sei, dass man stark an der Fertigstellung von Duke Nukem
Forever arbeite und sich somit nicht auf eine Demo oder einen Trailer für die E3 konzentriere könne. Eines ist damit klar: Duke Nukem Forever steht kurz vor der Fertigstellung und wir können vielleicht schon Sommer 2002 damit rechnen. Immerhin sei man sich bei 3DRealms nicht sicher, ob DNF bis zur E3 Gold-Status erreicht.
Somit ist ein Release vor Sommer 2002 schon ziemlich sicher, da die E3 bereits im Mai 2002 stattfindet."
Nem mintha tudnék németül de annyit azért látok, hogy nem valószínű, hogy kiadják a májusi E3 előtt, az e3-ra se demo se muvi, valszeg nyár... a qrva anyjukat:)
Tavaly is nyarat mondtak!!! Utána karácsony, majd 2002 első negyed, majd nyár.. ördögi kör.
Mind1, már nem izgat... de ez azért pofátlanság nemde?
sorry az ideges hangvételért, de felrobbantam:) -
Dante #93 ez a Manhattan project, és ahogy elnézem, kb PSX szinten van... -
ATi #90 ez nem a duke nukem forever... -
Dante #89 Nem azért de ez nem a forever, hanem a manhattan project, és az aarush (vagy ki a rák) csinálja! -
Simon Templar #86 Lehet, hogy jobban jártál vele! :-) -
#85 el kell mondanom...hogy Igeret szep szo...a letoltes Midtown Madness volt atnevezve....:( -
#84 ketszer az mar egy ora... -
Simon Templar #83 Letelt már az a fél óra. Nem is egyszer. -
#82 ha minden igaz egy felora mulva fejezodik be a letoltesem, es akkor kozkincse teszem...168 mega -
#81 Na fijjuk....letoltheto a teljes verzio.... -
Epox #80 Valószínűleg azt jelenti, hogy demot csak a játék megjelenése után szokás kibocsátani. Vagy valami ilyesmi. -
#79 Igen.
miért, mást mondtunk?
Egyébként hogy van ez? Mi az hogy egyébként? Most akkor ha a teljes előtt jön a demó, akkor mi ez az "egyébként csak utána" dolog? Túl álmos vagyok asszem. -
Epox #78 Úgy látszik én leszek itt a német fordító. Tanuljátok már meg azt az átkozott nyelvet.:))
A cikk: "Továbbra is forr a levegő a Duke Nukem körül. George Broussard már megint nyilatkozott a Duke Nukem Forever demo változatának nyitott, hivatalos 3DRealms - fórumban. Szerinte még az eredeti játék megjelenése előtt ki fog jönni egy demo. A demo verzió megközelítőleg 150MByte nagyságú lesz és a teljes verzióból különböző pályákat fog tartalmazni. Egyébként csak az eredeti játék megjelenése után lehetne egy demo változattal számolni."
-
#77 nem csak egy mapot, hanem több pályát tartalmazó demót.
egyébként stimmel. -
Dante #75 "DNF: Demo vor dem Release?
26.01.2002 - 21.27 Um Duke Nukem Forever bleibt es auch weiterhin spannend. George Broussard äußerte sich wieder einmal im offiziellen 3DRealms-Forum zur Demo von Duke Nukem Forever. Laut Ihm soll noch vor dem Release des eigentlichen Spiels eine Demo erscheinen. Die Demo-Version wird knapp 150 MByte groß sein und verschiedene Maps aus der Vollversion beinhalten. Ansonsten ist erst nach dem Release vom eigentlichen Spiel mit einer Demo zu rechnen."
Tud valaki németül, a Demo szót én is értem:)
-
Dante #74 www.dnzone.de
van egy új kis DNF zenéjük, tök jó
(ugyanugy Lee jackson mint az előző, csak más:)