7639
Duke Nukem Forever
-
#177 Jó játékot evvel a még ki nem jött játékkal. De te már biztos a jövőben élsz. -
#176 Mosméé' ?!! A zember tök udvariasna kérdez valamit ti meg nekemtámattok ! Nem szép dolog ze, szólok amoderátorknak ! Ejnye... -
#175 Te egy LOL vagy baszdmeg! :P -
#174 Bocs de ez alink nem műxik, megadnád újra, esteleg emilben akártalán..?! -
#173 LOL -
#172 Letöröltem sajna az ISO-t, a gyári DVD-m meg eltörött, a kutyám megrágta, tudna valaki adni letöltési helyeket ehhez a gammához, mert újra szeretném végignyomni, de a bótba kiröhögtek, hogy ők aztán nem cserélik ki a hibás lemezt ??! -
[Walaki]D`Lair #171 Ez már egy LOLmasina! Most épp milyen motorra írták át?? Emlékszek 1998-ban azon mérgelődtem, hogy a kurva életnek kell megint motort váltani (Q2 -> Unreal) Így is már a Q1 ről átrakták Q2-re egyszer...:)))))))))
LÓÓÓÓÓÓL hosszú ÓÓÓÓ val! :D -
[Walaki]D`Lair #170 Duke Nukem Never Ever...:DDD -
[Walaki]D`Lair #169 Hát még közel sincs kész....:))) -
[HUN]T-Rex #168 Szerintem ha vársz még 6 évet akkor megkapod Matrix stílusban, virtuálisan (átérzed ami történik) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez a játék sohasem fog kijönni ez már tény. Én már nem is várom, leszarom az egészet. Ha 1szer mégis kiadják remélem nagy bukás lesz belőle! -
#167 Hat nagy sajnalatunkra valszleg mar iden sem keszul el... A Take two meg abban sem biztos, hogy valaha befejezodik, ugyanis azt irtak, hogy iden semmikeppen, de ok meg bizna a 3dr ben, hogy elkeszul...:((( Bassza meg, akkor hiaba vartam 6 evet? -
#166 ugye milyen fasza ? :))) -
#165 KUrva jo game 2 hete megallas nelkul ezzel jatszunk itthon:DDDDDDD
Vegre megjelent:D -
#164 Ez nem isvicc, a betyenyő Pitta bájcsi monta ! -
Chief #163 Biztos jó játék lesz ha "elkészül"!!! Jó munkához idő kell, a szarhoz meg mégtöbb! -
#162 Duke Nukem ForNEVER név jobban illék hozzá :)) -
#161 -
#160 Asszonták leszen benne dájhárdos fíling ! Meg lehessen nyomjatni neós bálettájmot ! -
#159 ...az örökkévalóságnak... -
#158 Én nagyon várom :DDD -
#157 Ilyen topik is van?Minek?
:P -
#156 Kiadják majd 2010-ben virtuális sisakra. -
#155 ezen már csak röhögni tudok -
#154 Duke Nukem Forever...he-he-he -
#153 Már több mint 10 grafikus motort cseréltek rajta ! -
#152 Evil Twin - UBI SOFT
Bocsi, hogy kijavitalak, de ez 2001 octobereben megjelent vilagszerte -
#151 Mire kijön ez a szer is akkorra elavult semmiség lesz belölle !! -
#150 jó a topic,asszem ez lesz az első,amely eléri a 10000. hozzászólást,és a játék még el sem készül addig.... -
Cobra11 #148 Nekem is tetszik egyébként a Manhattan Project. Remélem attól még kiadják a forevert. Bár nem hiszem mert mire kiadnák addigra jön a Doom 3. Megveszik az engine-t és újrakezdik fejleszteni modnván, hogy a régi engine már elavult. Fejlesztik, fejlesztik majd jön a Quake 4 és bumm. Megint kezdik elölről. Tényleg Forever a fejlesztési idő. -
Garrett #146 nem ki mondta? -
Garrett #144 szeretem a platform játékokat, de ennél még a régi duke is jobb! -
Garrett #142 nem fog megjelenni ez már biztos. Kiadták ezt aduke szart most, ezzel is jól beégnek és abbahagyják a fejlesztést, mondván nem lesz sikeres...
nekem van egy 97 E3 as Duke Foreva videóm a végén az áll: coming soon :) -
Cobra11 #140 Tud róla valaki valamit? Kezdem azt hinni, hogy a játék címében a Forever a fejlesztési időt jelenti :-) -
Vati #138 Sziasztok! Azt szeretnem megtudni, hogy hol van Pesten olyan hely, ahol számítógépen lehet játszani (nyilvánosan). Öteleteim vannak, de koknrét helyek kellenének. Azért kérdezem, mert egy kutatást végzek, amiben 11-14 éves gyerekeket kell kérdeznem, olyanokat, akik sokat játszanak "gyilkolászós", vagy szerepjátékokkal. Egy egyszerű kis kérdőív meg egy teszt az egész. Megköszönöm, ha valaki tud valami hasznos infót, eseteleg jelentkezőt, aki hajlandó erre a kérdőívre (max negyedórás), hogy ír egy e-mailt. -
#136 3002-t akartak irni :)))))))))
PyRex -
TneX #133 Rosszul tudod!:))) -
#132 en ugy tudom kulfoldon nincsen aprilis 1 :))) ez csak egy magyar unnep de lehet rosszul tudom :)) -
#131 Aprilis van bazki:) -
fucko #129 Szerintem a napokban kijon,mert az isonewson mar irtak hogymegprobaljak betomoriteni de kinlodnak vele egy kicsit.Bar nem biztos hogy jol ertettem mert nem vagyok tul jo angolbol. -
#126 csak azert mert az allseeing-eye progi mar tamogatja a Duke Nukem Forevert es nem hinnem hogy tok foloslegesen