7639
Duke Nukem Forever
-
steweee #225 -
Takigabi #224 a Beagle Darwin hajója volt -
Beagie #223 az ellen nem véd -
Beagie #221 sőt mi az hogy megjelent?
Sir Quono Idiota szerint: már rég le is futott a DNF láz -
Beagie #220 a választ megtalálod ha visszaolvasol -
steweee #219 már van mafia 2? és duke forever? ez komoly??? -
#217 Ezek már uncsik, én most éppen a tökéletes, bugmentes TR6-ot tolom végig ötödjére. :) -
#216 A Mafia 2nek epp a vegigjatszasat irom, a PC Guru augusztusi szama fogja lehozni, hogy a "szerencsetlen, elmaradott" gemerek is ertesuljenek rola hogy mar kiadtak. -
Beagie #215 gondolom ti itt biztos többet tudtok róla.
kérdezd Sir-t ő már x-szer végigtolta. :)
bár most azt hiszem a Mafia 2- vel játszik
-
#214 DNFNOCLIP ! És máris át tudsz menni, de egyszerűbb rendesen megcsinálni, ha a két torony tetején lévő, kéken pulzáló gömböket kilövöd, a drone-ok alatt ! Lesz ott pár pigcop, szal. nem árt a shotgunt is kéznél tartani.. -
#213 És a saját inkompetenciátokat nem kéne másra fogni ! Az igazi HARDCORE gémerek már réges-rég kivégezték a gammát, hogy a ti fajtátok csak az újságokból értesül mindenről utólag, arról én nem tehetek ! Sajnálom ! -
#212 Mármeg jó hogy kétségbe nem vonjátok az emberi mivoltomat is ?!! Igen, én egy Z80 alapú AI vagyok és éppen leigázni készülök a világot ! Most jobb ?! -
#211 300 cd-m volt már itt a polcon, el kellett rakni őket mert kell a hely. Most már csak slim tokos cd-t veszek. -
Chief #210 Lessz még valami ebből a játékból mostnában?
Semmi rosszindulat, csak gondolom ti itt biztos többet tudtok róla. -
#209 De most miért bántjátok? Nekem is megvan a DNF, egy cipősdobozban rohad a cd-je mert már kétszer végigvittem (első játék életemben, amit kétszer vittem végig). -
Beagie #208 sziasztok!
Szerintem :
1.Sir egy unatkozó tízéves aki hülyének tetteti magát (megjegyzem elég hiteles)
2. lehet hogy egy régebben Danika néven aktív kretén aki ide szokott irkálni mindenféle f@szságot.
-
#207 Meeeg? MI az hogy MEG? -
#205 Neeem, az nekem nem jött be, term. a DNF-ről van szó, miért olyan nehéz ezt megérteni ?!! -
#204 Most akkor segítetek, vagy sem !?!! Én azt hittem itt egy megbízható kis közösség gyűlt össze akik egymást segítik ! :((( -
#203 :) -
Dns5000 #202 az orrokke keszulo program :P
a nevadoja valoszinuleg nem is tudta milyen jol eltalata a nevet :) -
#201 LOL. -
#200 Nem tudtok cheatkódot a progihoz?
Elakadtam a vízeseéses résznél.
Kéne egy falonátjárás kód, mert nem tudom kinyitni a vízesés mögött levő barna ajtót!
Plíz help! -
#199 Nuke Fuckem Neverever -
#198 Nuke Fuckem Nererever -
#197 én a Time to kill-re szavaznék!életem legjobb lövöldözős játéka volt! igen soxor megnéztem a videot az elején.nagyon jó kis game volt. -
#196 duke=nuke (szar, de nem hagyhattam ki) -
#195 Sir....Ha most komolyan montad amit montál akkor eléggé....:)
Sztem ha komolyan gondoltad akko a Duke Manhattan Projectre gondolsz vagy nemtom...forever nics...
A duke 3d óta pedig a legjobb duke-os cucc a psx-en megjelent Duke Nukem Land of Babes volt...Azza néha még mindig jáccom elég poén...
Főleg amikor benyőgi hogy hogy egyszer volt holnem volt egy Cool nevü falu...Lakosai: ME! :)))
-
#194 Simán. ha megjelenik mi leszünk az első DNF klán :D -
#193 Ne viccelődjetek, Duke jönni, látni és győzni fog! :) Én még bízom Broussardban bár lehet nem kellene. :)
Jövőre tuti megjelenik. :) -
#192 :)) -
#191 úgy látom a Diablo3s topic lavinát indított _:)) -
#190 Kár gúnyolódni, a tényeken ez sem változtat ! -
#189 Na jo, 5 ev rohoges mar eleg volt, bevallom hat: az egesz DNF cirkuszt en talaltam ki nehany haverommal, SOHA nem is akartunk kiadni vagy elkesziteni ilyen neven jatekot, csak megjelentetteuk a hirt, a sok hulye meg jol beszopta !!!
Ez is mutatja: nagy az Isten allatkertje
Mar keszul a Thief Forever es az Elite Forever is, lehet azt is varni !!! Higgyetek es bizzatok, csodak igenis vannak -
#184 Biztos a srác aki üzemelteti, már nem játszik a gémmel (lehet megunta) és levette a site-ot (pár hete már én sem jártam ott), de az is lehet, hogy csak megint az UW szaraxik, szokott. -
#182 Azé me te tudatlan vagy, még nem kéne saját hibáidat másokra vetítened, izé ! Igenis megjelent nézz utána, sőt már rég le is futott a DNF láz, csak vannak még kitartó játékosok, mint én akik tovább nyomják a zipart ! Igazibó multiban az igazi ! Hihetetlen, hogy vannak még ilyenek, akik tudatlanul, seperc alatt beanyáznak a tapasztaltabbaknak ??!
dukenukemforever.uw.hu
Vagy menj el a CD-Galaxis-ba, én is ott vettem bagóér ! Csak ne vidd vissza, hogy cseréljék ki, mert a köcsögök csak ki fognak röhögni ! -
#181 tarolni fog,de ahhoz meg kell egyszer jelennie! -
#180 ez=ezt -
#179 ja, és ez már több mint 2 éve írták, szép... -
#178 © Dante 2001. máj. 18. 11:17 | Válasz erre | #1
még nem találtam a gammának topikot, ezért csináltam, mégpedig az idei E3-on szereplő videója miatt!!
Láttátok már? egyszerűen k*rvahangulatos videót dobtak össze, gyönyörű grfikával. A végén még a Strip-csaj is szépen megrajzolt, és élethűen mozog ;)
Duke barátunk megint tarolni fog (when it's done...)
No comment:)