7639
Duke Nukem Forever
-
#315 Már rég megjelent!
Én már végignyomtam!
Kissé gáz már. A grafix-tól se estem hanyatt.... -
#314 Tényleg! Mi a szar van már ezzel a játékkal???
Tényleg mindörökké kell rá várni. -
#313 A HL2-t már rég visszaküldtem a Valve-nek, mert nekem túl gyors volt a konfigomon, de megígérték, hogy belefordítanak még pár NT kernel-t, hogy a sebességet elfogadható szintre csökkentsék ! -
#312 Miért nem HL2-vel nyomultok inkább? Tegnap végre kijött!!! :-) -
#310 left -
Chief #309 down -
#308 up -
#307 Áh, a ferdeszeműekkel nem érdemes összeakasztani a bajuszt ! Remélem kijön egy mod, amiben őket is lehet írtani az alien-ek mellett ! Á la VietCong, ott jól megkaphatják a kis sárgák ! :DDD Tényleg autentikus amcsi kommandóval írtani a vietkongot, csapat-csapat ellen ! -
#306 Tegnap felraktam hozzá egy multi mod-ot!
Mit mondjak, ennél azért többet vártam. Egy sima DM meg egy CTF van csak, bár ez nem a hivatalos Multi kiegészitő. Az majd Januárban jön ki és ingyenes lesz! :-DDDDD
De amúgy ez is jó móka ám! Tegnap játszottam egy korei sráccal. Aláztam mint a szemetet. Az meg mindenfélét beirogatott......HUÁÁÁ -
Beagie #305 na ja, csak 1esek szerint már régen ki is jött, csak mi nem tudunk róla -
Lord_Giga #304 Mert? Most már bármelyik pillanatban kijöhet. (lol)
George Broussard: (Hw fordítás)
"Váltottunk néhány motort és néhányszor újra is kezdtük az egészet. Követtünk el hibákat és tanultunk belőlük. Szerencsére olyan pozicióban vagyunk, hogy ezt megtehetjük és a részvényárfolyam jóslatok valóra váltása helyett, olyanra formálhatjuk a játékot, amilyenre szeretnénk."
"Végezetül: egyedül a játék minősége számít. Megtanultuk a leckét és oly gyorsan, illetve halkan dolgozunk, ahogy csak tudunk." Ááá..
-
Beagie #303 nyugi, ez a topic nem komoly -
#302 MIVANMIVANMIVAN?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? -
#301 PS2-n a Kínai domestical verzió jelent most meg, az EU PAL-t már régen be lehetett szerezni. -
#299 Nem, DNF ROTK ! -
Beagie #298 ez volt a legjobb -
#297 looooooaaaall :D -
#296 Amúgy a DNF harmadik része is készül: DNF Return of the King címmel, ám a a LOTR producerei tiltakoznak ! -
#295 Nos igen, de az akkori 3D Realms-ben nem volt benne Broussard és az újjáalakult cég már nem kötött szerződést a Monolith-tal, így a jogok azokra szálltak egy ügyvédi tévedés folytán. Aztán jött a DNF (amit már a Blood 1-el párhuzamosan kezdtek fejleszteni !) és a vita kiújult akiadás után. -
Beagie #294 +m -
Beagie #293 én ég mindig csak várom hogy megjelenjen... -
#292 Az csak a grafmotor volt monolith nem? -
#291 Nos ki hol tart a játékban ?!! Most hogy a DOOM 3-at eltolták, lehet hogy ezt meg újra kiadják paltinumban és tarolni fognak megint ! -
#290 Nono,az a Monolith volt:) -
#289 Sir: írtál DukeNF vs Blood pereskedést... izé lehet én vagyok a hülye, de mintha a Blood-ot is a 3D Realms készítette volna...ehe:) -
#288 De a hl2 nemcsk a szemmodellezéssel hanem az egész arcizomzattal is büszkélkedik:)))
Gladiator: Azér az öregember arca egész fasza még mostani szemmel is...és ezek a képek régiek...De a láncfűrész meg a polipáltal átszúrt csóla sztem még mostis nagyon faján néz ki... -
#287 Jaja írta is Brouusard oda hogy ezeket le is veteti az oildalról mert már nem tükrözik a játékot. -
#286 A legújabb verzió már nem ez. Ez a 2001-es E3-on volt bemutatva és bizony akkor minenki csak a száját tátotta. Egyébként amivel HL2 kapcsán büszkélkednek, az élethű szemmodellezés már abban is megvolt. :)
Ez a játék ha egyszer megjelenik akkor TUTI hogy a valaha volt legjobb 3 FPS-ben minimum benne lesz. HA megjelenik. :) -
#285 Igen,én már élieneket kergetek a Mars keleti csücskében. -
#284 Tudtok nehany csitkodot hozza? Egy helyen mindig elakadok, mikor a rengeteg zsarudiszno lodoz, kozben dobszolozni kell es bush papa folyamatosan nyomatja a fejemre a szonyegbombazast a 20 kilotonnas atombombakkal.
Van olyan aki itt tulment csalas nelkul? -
#283 Ez a grafika mára már nagyon csúnya. NÉzzétek meg, milyen szgletesek a cuccok. Az egészet elbaszták, ebből már jó játék nem lesz... -
Lord_Giga #282 Egyet értek. -
#281 Azzé ha akkor kijött volna a program amikor bemutatták a videót meg a képeket róla akkor eléggé olyat tarolt volna mint most a hamarosan megjelenő hl2 vagy doom3 -
#280 up
-
#279 Miért, csak be kell zúzni azt a sugárjeles ablakocskát jobb lábbal és ráhágni a detonációleállítóra ??! -
#278 azon már túlvagyok, most az önmegsemmisítést kell leállítani és az nem megy
próbáltam ugyanúgy de semmi eredmény -
#277 Hat ugy oszinten a hivatalos dnf forumon mar kitargyaltuk, hogy ezek 2000res kepek, es nem prezentaljak a mostani enginet... Ugy hogy nem kell szarni, biztos veri a Doom III at:) -
#276 ja, hogy azok screenshotok... nálam semmi sem jelenik meg, biztos a tűzfal blkokkolja... csak a #255-ös láCCik... -
#275 Ez a kedvencem, nézzétek a rémült kis pofájukat ! :DDD
-