7639
Duke Nukem Forever
-
#357 hehe :)
azé jó lenne ha megjelenne és büntetne -
MrTressy #356 hány éve is igérgetik kb. 8? -
#355 érdekes, hogy most minnyá egy évre előre megmonták mikor jön :)
igy legalább egy évig nyuktuk van :) -
#354 Duke Nukem Forever megjelenés...
Birdy, 18:11 - Játék: Akció - (25 komment)
(BluesNews) Sokatmondó cím, nem igaz ? Sajna most sem tudunk meg pontosabb időpontot a megjelenéssel kapcsolatban, csak a Take 2 legújabb megcélzott időpontját, amely 2004 vége - 2005 elejében van megjelölve. De persze továbbra is minden a 3D Realms kénye-kedvén múlik, úgyhogy marad a "veniccdán". -
#353 DNF megjelenés...
[2003-12-18 @ 17:15 - ZeroCool] (kommentek: 21)
VÁHÁÁÁHÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... Így karácsony környékén hajlamosak vagyunk hinni a mesékben. De azért ezt már nem fogadja be a bendőm :D Azért elmondom, hogy a Homelan értesülései szerint, a Take Two és a 3D Realms 2004 végén, avagy 2005 elején akarja kiadni a Duke Nukem Forever-t. Na hiszen. Lesz ez még 2007 is :D -
#352 Basszus, a Duke Nukem Forever bétáit kellett volna kilopniuk, úgy 1998-tól, 2 évente mindíg az aktuálist!!!
Így lehetett volna egy quake2, egy unreal, meg a mostani kitudja milyen motoros.
Amire kijön - ha kijön egyáltalán valamikor - már 4-5 félét is nyúzhatott volna a jónép! -
#351 Duke proudly displays his idea for the "corporate sponsor deathmatch level"
-
#350 Csak nem ide!! -
gonosz #349 kijott az uj patch. -
antijedi #348 hát ha kijön szvsz vagy nagyon fog aratni vagy nagyon nagy bukás lesz, köztes megoldás nem nagyon van szvsz ezesetben :PP -
#347 Szerintem már az lenne égés, HA kijönne. Szinte már hozzátartozik a gamerek lelkivilágához, hogy a DNF sose jön ki.
Gondold el, micsoda káosz lenne, ha mégis megjelenne 1x a boltok polcain... -
#346 Szerintetek mi történi akkor, ha netalán jövőre kijön és valami hótszar lesz az egész? Eléggé nagy égés lenne -
#345 Én is így voltam...megijedtem -
Takigabi #344 when it's done -
#343 Mar megijedtem hogy megjelent Nehogy mar elkapkodjak -
#342 dehogynem, amikor kész van -
#341 És semmi infó nincs róla hogy kb mikor adják ki? -
#340 Duke Nukem a 3dRealms oldalán átment TERMINATOR-ba, Max Payne meg halálfejbe! (Halloween) -
#339 bazze igy fox mehhalni :)) -
#338 na, töccsük má' ! -
#337 Jah, a Quake 4 mellet... -
#336 kinn van:
fizetős ftp-ken ( a jobbakon) már tölthető...
király!!!!!!! -
#335 Valóban arany.... arany WC-n húzták le... -
#334 Úccse aggyák ki sose!!! -
#332 Faszom itt öszze-vissza írnak hogy már játszanak,meg hogy még meddig kel várni?Beszarok!!!Valaki mondjon egy konkrét infót!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#331 ja,...és honnét lehet akkor letölteni??
-
#330 nem látod, hogy már megjelent? azzal nyomják :P -
#329 Mikor jelenik meG??? -
#328 Most tényleg megjenet.Vagy mivan??? -
KisKolok #327 Ott van egy titkos folyosó, amin ha végigmész meglesz a 4. kapcsoló. A harmadik külső tér utáni belső részben található, a hanggenerátor (jól befosatott téged is, nem? :D) és a földről lopott cuccok mellett. Ha a nálad lévő speckó alien-nightvisiont használod, láthatod hogy alien-vérnyomok vezetnek arra a folyosóra.
Remélem tudtam segíteni! -
ZsirosKenyer #326 segítsetek elakadtam a 4. pályán amikor a teleportot kéne megnyitni amely visszavisz a Földre!!aaz első 3 kapcsolómegvan de a negyediket seholsem találom:((( help! -
#325 Hüje vagy!
Yóreggelt! -
#324 ATTYAÚRISTEN!!!!
Ne vegyétek már komolyan az isten szerelmére. -
#322 hol jelent volna már meg ???
ne legyetek hülyék !!
dn F nem is nagyon várható a következő 5 évben :) -
#321 Jelent egy frászt jelent meg...
Duke Nukem Manhattan Project oldalnézetes övöldözős hülyeség volt pc-n az uccsó DN játék azóta semmi a Forever sosem jelent meg és nem is fog... -
#320 JÉZUSOM!!!!!
Ennyire el vagytok maradva???
Már rég letölthető!!!!!!!!! -
#319 Lesz köv rész? Én azthittem, hogy a múlt héten végignyomott kiegészítő után már nem lesz több rész. Mikor jön? -
#318 Mikor jön már ki?
-
antijedi #317 nekem azért teccet, de a köv rész tuti jobb lesz azért... :P -